Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

VCD-ből feliratos VCD

Vendég

VCD-ből feliratos VCD

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszi a helpet!

A jó gép azért megvan /1 Ghz thunderbird 256 MB RAM full DDR/ különben nem sz@arakodnék az egésszel. A progi amit találtam /submux/ az avit tud muxolni srt-vel. Még az srt-vel nincs is gond, dehát nekem mpegem van. És azt nem veszi be a gyomra. Kűdj má légyszi emilemre vmi progit ami tényleg tudja mert nagyon sürgős lenne, kereskedni meg nem nagyon van időm. tehát semmi különlegeset nem kéne tudnia csak összehozni egy akármilyen feliratot a szabványos VCD vagy SVCD formátummal, nem kéne se kapcsolhatónak lenni a feliratnak csak úgy simán belenyomni az aljába.

Köszi előre is! :smile23:

Vendég

VCD-ből feliratos VCD

Keresd meg a vcdhelp.com-ot!! Nem árt ha tudsz egy kicsit angolul! Ott megtalálod az összes hozzávalót. divx to svcd, mpeg to svcd , és ezek után van ott kb 20 féle feliratozó progi ami felteszi neked a vcd-re a feliratot (pl. submux,vobsub)! sok sikert ! nem árt ha ezekhez van egy jó iznos géped mert amugy egy napig is eltarthat a konvertálás! Nu Csá

Vendég

VCD-ből feliratos VCD

Tehát megvan a VCD szabványnak megfelelő mpegem csakhát valahogy rá kéne nyomatni a feliratot.Gondoltam hogy a vdubba ráteszem aztán frameserver aztán tsunami dehát így akkor újra kéne tömizni, de minek? Nincs vmi más megold, tehát hogy közvetlen rátenni? :smile47:

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”