Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HAngkártya
-
Vendég
HAngkártya
Sajnos ez nem fog menni. A H+ digitálisan ki tudja adni a DD vagy dts jelet, de dts erősítő hiányában nem fogod tudni megszólaltatni.
-
Vendég
HAngkártya
Ez szerintem csak egy 6 csatornas hangkartyaval megy. Minden csatornat bekotsz az erositod megfelelo bemenetere.
(SBlive, jazz stb..- ott van kulon minden csatorna egy-egy stereo 3,5mm jack formaban csak kabelt kell venned/csinalnod)
-
Vendég
HAngkártya
Köszi!
Csak azt írd le, hogy.A H+-nak csak digit kimenete van az erősítőmön van 6 csatornás bemenet és digit bemenet de az erősítőmben nincs dts processzor.A H+-nak nincs 6 csatornás kibontott kimenete.Akkor is meg fog szólalni szerinted? Van egyátalán erre megoldás?
Hali, Mihály
-
Vendég
HAngkártya
Rakd fel a WinDVDt, azzal a dts biztosan, a pro-logic 2-ről nem tudom, hogy megy-e.
-
Vendég
HAngkártya
Hali!
Van 1 furcsa kérdésem. Van 1 DD erősítőm, 1 H+ kártyám, van-e arra valamilyen megoldás (kártya vagy bármi), hogy prologic II és DTS hangot tudjak hallgatni a meglévő erősítőmön erősítő csere nélkül? Van-e olyan hangkártya ami a H+-al működik és kiadja a DTS és prologicII hangot?
Köszi mindenkinek aki gondolkozik és segít!
-
Vendég
HAngkártya
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem: van egy ForteMeda FM801 PCI hangkártyám és hozzá egy Jazz 5.1-es hanfalszett, és akármit csinálok a CENTER hangszóró az Istennek sem akar megszólalni. A tesztnél van hangja, de máshol nincs. Ez mitől van? :smile47: Légyszi segítsetek!!! :smile5:
-
Vendég
HAngkártya
Mostanában azzal kisérletezgetek, hogy hogyan tudom a legolcsóbban a legtöbbet kihozni a gépemből, ha DIVX lejátszást csinálok.
A hanggal kapcsolatban a következőket tapasztaltam:
SB16 ISA-s, multiCD-s hangkártyát használtok alapban, korábban volt bent AWE64 is, de nagyobb volt a zaja, így maradt a jó öreg SB16.
1. SB 16: alapzajból több van, mint kéne, ez a Shogunon és Yamaha 795-s erősítőn elég rendesen kijön: nem megfelelő, pedig ennek volt kissebb zaja korábban az AWE64-hez képest.
2. AWE32, ISA: alapzaj csökken kicsit, jobban tetszik mint az elöző
3. Turtle Beach Daytona PCI: Na ezen hökkentem meg, a korábbi 2 (ill. SB AWE64-gyel együtt 3) hangkártyához képest ég és föld. Alapzaj eltünt, hangok életre keltek.
Az egészből annyi a tanulság, hogy szerintem a Sound Blaster arra megy, hogy olcsón elfogadható minőséget produkáljon, ha viszont minőségről van szó, akkor érdemes máshol is körülnézni.
A Turtle Beach hangminősége fényévekkel jobb mint az általam korábban hallott összes hangkártya.
-
Vendég
HAngkártya
Segítsetek!!!
Az Xp telepítése óta nem müködik a DVD hangja, minden más megy de az nem! P4 1.4 em van sb live hangkártya!!!
-
Vendég
HAngkártya
Nekem volt live-om és sonic furim,de már túl adtam rajtuk szerencsére.Aki az audigy megjelenésekor live-ot vesz,hát szerintem nem komplett.van tapasztalatom hangzás terén és mondhatom az audigy magasan veri a live-ot,mind zene mind pedig dvd hangzás terén is. :smile35:
-
Vendég
HAngkártya
Hi all!
Ha tud vki Diamond Monster Sound MX300-hoz driver W2k és/vagy xp-hez nagyon megköszönném mert mióta áttértem w2k-ra (jövő héttől xp-re)azóta csak szívok vele!!!
-
Vendég
HAngkártya
Ja, csatlakozom RIC-hez tenyleg hasznald az eugene-t, ha masra nem is, de ott bekonfiguralod a hangkartyat es a H+ stationjaban (vagy az eugene-ban) lejatszod, ehgyebkent marad a registry kezzel torteno atirasa.
-
Vendég
HAngkártya
Hello,
Én most vettem 2 napja egy Live 5.1 OEM-et. Egy SB Live-ot cseréltem le erre. :smile1: Ennek az az oka, hogy a legrégebbi Live-om volt, ami elsőnek megjelent és azon nem volt DIGITAL OUT. Szóval +4eFt-ot fizettem hogy ugyanolyat kapjak. De ugye ha már van új erősítő akkor oda ki is kell vezetni a digitális jelet :smile1: . Szóval a régi és az új Live is iszonyat jó konstrukció. Kifogástalan minőség kiforrott driverekkel. Szerintem nagyon megéri a maga 11eFt-os árát. És még ha nincs is erősítőd, akkor pedig használd a belső DD dekódert. Kiprószáltam, az is kifogástalanul szólt. SB Live RULEZ !!!
-
Vendég
HAngkártya
Ric
A H+ a sosem fog elindulni neked a Poverdvd-vel . Rakd fel az Eugene lejátszót a H+ hoz es annak betudod állítani elméletileg az 5.1 kimenetet, ámbar tudtom szerint a H+ csak SB Live kártyára hajlanod a dolby digit hangot kiadni. Amúgy nem értem a problémát az SB Live 5.1 kártyával mi a bajotok nekem tökéletesen megy XP alatt
-
Vendég
HAngkártya
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Philips Acoustic Edge 5.1-es hangkártyával? Én most vettem, de nem tudom a h+ kártya szoftverét rávenni, hogy használja. A Poverdvd-t, meg arra, hogy a h+ -t használja.....
De azért gyönyörüen szól....
Ric
-
Vendég
HAngkártya
Csak halkan megjegyzem: Drivert talalasz XP hez a www.fortemedia.com -on (v2.05f), Egyebkent mi bajod a proci terhelessel? Nekem semmi bajom vele.
-
Vendég
HAngkártya
OK, és az mit tud? Metr árlistában nem sokat találkoztam vele eddig...
Ja, mennyit kóstál?
-
Vendég
HAngkártya
Philipset vegyél ne SB Live-ot ! Én a Live-al csak szoptam, az istennek nem akart normálisan műxeni...
-
Vendég
HAngkártya
Sziasztok!
Ti milyen hangkártyát ajánlanátok?
Eddig egy Jazz 5.1-es volt, és most töröm a fejem egy SB Live 5.1 OEM-en. Hogy mért? Mert kisebb a proci igénye, és mert minden támogatja, és mert van XP-s driver-e stob stb.
Kérem akinek ilyenje van, írja le tapasztalatait, és hogy mit tud a kártya. Nekem mindenképpen kell az 5.1-es kimenet, külön szabályozható hangerővel, és kéne digi kimenet is (nem árt ha optikai vagy koax-os), de jó az
SP/DIF. Ezzel egyébként hogyan lehet összekötni egy erőlködőt?
Előre is köszi a válaszokat!