Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A Chad visszatér
-
Vendég
A Chad visszatér
SDDS király! dts is jó, de csak a gagyiknak! SDDS. Egy szó. Egy életérzés. Egy hangredszer. 4 betü. ebből kettő egyforma. SS illetve DD. Ha megkeverjük, DDSS. Dolby Digital Surround Sound. Hihetetlen ugye? A dolby titkolja, de igazából kompatibilis a SDDS rendszerekkel.
-
Vendég
A Chad visszatér
Mire vagy kiváncsi kedves Max?
Kérdezz, válaszolok. Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. :smile8:
A kis kép nem hátrány, mert olyankor 20 centire van a kanapé a képtől. Kissé zavaró a képpont, de idővel megszokja a szem. Hidd el, utána már nem is zavaró.
-
Vendég
A Chad visszatér
Én elhiszem hogy jó meg minden de így pl. az eléggé képtelen ötlet hogy egy 70nm-es szobába 55cm-es TVt tenni ahhoz távcső kell hogy láss is valamit. Szóval részleteket ha már külön topicot nyitottál magadnak! :smile45: :smile27:
-
Vendég
A Chad visszatér
Ki az a Charles, kedves Max nyomozó ur? :smile23:
Az tényleg elég gáz, nálam két D/A is van egyszerre, hegesztett fém tokmánnyal. Gyönyörü a kép, a hang is mesés. De aki nem hiszi... :smile10:
-
Vendég
A Chad visszatér
Csak nem charles vagy mert azóta eltűt szőrén szálán amióta a video D/A-t, hang D/A-nak hitte. Nem érted a viccet de hát... :smile15:
-
Vendég
A Chad visszatér
Igen, remélem minden egyes csatornához csöves erősítőt használsz különben ugrott a minősítés. :smile8: :smile15:
-
Vendég
A Chad visszatér
Nem értem a problámád! Mi bajod velem? Boldogok a lelki szegények? Miért irigykedsz rám? Talán mert neked nincs ilyen rendszered! Már a mutkor is cseszegettél! Ha nem hiszed az gáz!
ps: DSDS ...ilyen nincs is :smile1: haver, elég amatőr lehetsz itt! :smile5:
-
Vendég
A Chad visszatér
Én csak azért irigyellek mert ilyen sok felesleges időd van bohóckodni vele! De jó már nekünk hogy te minősíted a cuccot annyira örülök neked hogy mindjárt én is minősítek ha jól megfizetsz hívj engem nefélj én megadom neked a Hiper Super THX izé DSDS DTS 8.0,22-őt az 55 cm Tv ellenére pedig az biza elég gáz háát!!! :smile8: :smile19: :smile40:
-
Vendég
A Chad visszatér
ha 55 cm tvm van nekem is elintezed a thx ultra minositest(bar szerintem ez csak hangra vonatkozik,de gondolom elintezed nekem!koszi!)
Szivesen meghallgatnam a sdds dolby digital surround thx ultra ex rendszeredet,de igy elore annyit mondok hogy integralt dts es,es dd ex nelkul nem szolhat nagyot a cucc.
Ha maximalista vagy tudok adni egy tanacsot!
-szerezz be 2db 5.1 erositot,mikor nezed a filmet az egyiken dd5.1,a masikon dts5.1 szoljon,igy egyszerre elvezheted a jobb hangminoseget,es a kisebb helyigenyt a dvdn!
-
Vendég
A Chad visszatér
jo napot fiffer! Miröl akarsz kérdezni? Mi érdekel? Szivesen segitek. Neked is kell egy ilyen rendszer? Ird le, milyen tv-d van, meglátom mit tehetek érted.
-
Vendég
A Chad visszatér
Jó napot kivánok uraim!
Örömmel jelentem, hogy a THX SDDS-es rendszerem immáron elkészült. Már csak minősittetni kell Lukács György urral. Az egész család örül neki. Még a kisfiam is ugrándozik a lövések elől. Igaz, az 55 centis LG tv kissé kicsi egy 70nm-es nappaliban, de a hangok nagyon remekelnek. olyan de olyan lett a nappali akkusztikája.... majd berosáltam pl. a Patyomkin páncélos alatt. Nagyon örülük a rendszeremnek. Igazi SDDS Dolby Digital Surround Es System remélhetőleg THX ULTRA EX minősitésben. A telefonkönyvben megnéztem , de Lukács György csak kettő van Ebesen. Mindegy. Végülis csak kétszer kell tárcsáznom. Remélem, minősitik a nappalimat. Mondjuk a kis kép miatt aggódom, de meglátjuk. Legfeljebb közelebb ul Lukács ur. Amugy az egyik szomszéd is hallotta a systemet, és csak ámult bámult. Azt mondta, sokkal jobb, mint a multik, mondjuk ezzel nem mondott ujat. Neki egy junosztija van, de szewrintem abbol is ki lehetne hozni egy hasonló rendszert, bár nem SDDS, de mondjuk egy DolbY EX-et biztos. A junosztyba az a jó, hogy döbbenetesek a mélyei. Már hátrafelé. akkora kávája van annak a csodának. Mint egy hintó, egy cigánygyerek biztos elférne benne.
Szoval ha van kérdés, szivesen válaszolok, de a hitetlenkedők, és az irigyek kiméljenek.
viszont látásra.