Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
VOB házilag
-
Vendég
VOB házilag
Honnan tudom letölteni ezt a DVD Meastro-t??? + cracket (ha kell) :smile47:
-
Vendég
VOB házilag
SPRUCE-TECH. DVDMAESTRO. V2. 5. Ezzel a progival tudsz ac3 hangot vagy dts wav-ot rakni hangnak, tudsz menüt készíteni és tudsz ifot csinálni .Ja és megtudod írni belőle cd ,cd-r,dvd.dvd-r lemezre.
-
Vendég
VOB házilag
szia
sajna a SonicFoundry-Softencode progit nem tudom megszerezni orulnek ha elarulnad honnan tudom megszerezni
koszi
-
Vendég
VOB házilag
Nem muszaj a DVDMotion jo barmilyen DVDauthor program ami nem csak DD2.0-t tamogat, hanem tobb csatornat is.
Itt nezz szet : http://dvd-soft.net/ de minek a vob azt is csak file-kent tudod lejatszani. Asztalin meg ha meg is szakasz sem tudod lejatszani reszemrol akkor valna erdekesse a vob, ha a vele elkeszult ifo-ba ertelmesen/jol bele lehetne rakni a subtitle-kat az ismert formatumokrol (sub,srt,ssa) addig jo nekem mpg2+DD5.1 mpg-ben is
-
Vendég
VOB házilag
Köszi szépen, megpróbálom.
Honnan tölthetnék le DVDMotion progit?
-
Vendég
VOB házilag
Pld.: DVDMotion mpg1/mpg2 + AC3
Az ac3-at pedig hat (mono)Wav-bol tudod osszerakni a SonicFoundry-Softencode -al De a wavokat eloallitani nem egyszeru, kell egy jo mixer prg (Steinberg-nuendo) Ha a hangkartyadnak van 6 fizikai! csatornaja (FM-801 es csippel szerelt kartyak, az eso kiadasu SB Live 5.1-nem jo talan az ujjabbak) akkor valos idoben szerkesztheted a hangot.
Azert olvasd el a regebbi forumokat is sok apro tippet talalhatsz bennuk.
-
Vendég
VOB házilag
Helló!
Milyen programmal lehetne egy mpeg1/mpeg2/avi video és egy AC3 hangfájlt összevarázsolni egyetlen VOB-bá?
Mindenképpen olyan végeredmény kellene, amit a H+ elfogad (valamilyen mpeg).
Hálás lennék ha valaki segítene!