Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

H+ és DivX

Vendég

H+ és DivX

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Egy mezei SoundBlaster Live! kell (kb 8000-9000 Ft +áfa)
Valamint egy BSPlayer és egy AC3 codec, és simán megy a dolog az SB digitális kimenetéről (Kell egy jack-RCA kábel lehet sztereo is, a jack megy a digit kimenetre, az egyik RCA (nálam fekete) megy az 5.1 erősítő digit bemenetére)
Ha betöltötted a BSPlayerbe a filmet(AC3 hanggal) a filmen (nem a kezelőn) jobb egérkattintással előjön egy menü, itt a properties menü almenü pontjaként Intervideo Audio settings, ami az AC3 codec beállításait tartalmazza (Set InterVideo Audiomode -> S/P-DIF) és már nyomja is az 5.1-es hangot.

Üdv Péter

Vendég

H+ és DivX

Tudom, hogy mindig is az ilyen negativ hozzaallas vitte elore a vilagot, de azert akik biznak benne hadd probalkozzanak, hatha:-)

Vendég

H+ és DivX

Sok szerencsét hozzá!!! Nem fog össze jönni. Hiú abrándokat nem kéne táplálni az új lejátszó iránt mert a H+-t nem DivX lejátszásra találtak ki!!!Majd ha egyszer hajlandó lesz legyártani az új chippel szerelt kártyáit majd akkor kell örvendezni.Ja, DivxPlus hadnemondjam milyen gagyi progi nem ismeri a progressziv interlance-t,feliratot se kezel meg egy csomót kell hülyéskedni vele hogy működjön. Még jó hogy a Táp szétnyomta így kénytelen voltam befektetni egy Pio DVD playerbe. :smile8: :smile12:

Vendég

H+ és DivX

Tényleg, ez engem is érdekelne! Amúgy igazándiból a H+ digitális kimenetére szeretnék hangot kicsikarni. Mármint DivX-es AVI AC3 hangját.

Vendég

H+ és DivX

Mi is lesz ez a HHplus? :smile47:

Vendég

H+ és DivX

Ez sem igaz már most sem, hiszen ott a divxplus, ami - ha megy - korrekt képminőséget produkál TV kimeneten. Nyilvánvalóan nem DVD minőség (a DivX eleve nem az), de egy _jó_ dvdrip minősége messze-messze jobb TV-n is, mint bármilyen VHS, és bármilyen TV kimenetes kártyáé (kivéve talán a Matroxokat.)

A divxplus ugyan nem az igazi, sok a bug benne, de figyeld a híreket. Egy-két hét múlva hallani fogsz egy playerről, a neve HHPlus. :smile11:

Vendég

H+ és DivX

Sehogy!!! Különben is a Divx vs H+ menet nem kompatibilis egymással vagy ha néhol megyeget a kép TV-n vagy monitoron akkor kb. olyan mint a VHS. :smile21: Jobban jársz ha 5.1-es hangkártyát veszel pl. Sb Audigy nekem azon tökéletesen megy és meg van oldva és EL LEHETNE FELEJTENI A H+ vs Divx felállást nem érdemes bajlódni vele!!! Jobban megéri kikölcsönözni DVD-n mint a Divx-el bajlódni. :smile8:

Vendég

H+ és DivX

Helló mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni egy lehet hogy elcsépelt témában (még új vagyok itt).
AC3-as hanggal tömörített DivX-es AVI hangját hogyan lehet ráerőltetni egy Hollywood Plus kártya digitális kimenetére?
Vagy ez nagy hülyeség?
Mert nem akarok most venni egy digitális hangkártyát.(5.1 erősítő van.)
Szóval ennyi. Szeretném ha valaki kioktatna.
Köszi!

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”