Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HBO miért ilyen gonosz?
-
Vendég
HBO miért ilyen gonosz?
A Fashion TV átkapcsoláshoz a HBO-nak semmi köze. Ezt a kábelszolgáltató teszi (általában programozva, azaz ha csúszik a HBO, akkor lemarad a film vége).
Egyébként ezt a problémát alapból megoldottam. Még akkor sem nézek HBO-t, amikor kódolatlan (be sincs állítva). Anno egyszer egy ilyen kódolatlant néztem, de annyira rossz volt mind az adás, mind a minőség, hogy nem is érdekel az egész.
-
Vendég
HBO miért ilyen gonosz?
Muhodon tudod kulfoldon is nezni az upc directen a HBO-t de szerntem nem vesztesz semit ha nincs:-))
-
Vendég
HBO miért ilyen gonosz?
Akosking! Köszi! Erre voltam kiváncsi.
Még egyszer kösz!
-
Vendég
HBO miért ilyen gonosz?
Hali, tudna nekem valaki segiteni? Magyar nyelvü HBO-t akarok nezni Grazban, mostmar van kabe 700 müködö adonk a baratomnak köszönhetöen, az összes Viaccess keys meg minden, de nem akarunk venni egy uj modemet jaj
Segitsetek legyszi.
-
Vendég
HBO miért ilyen gonosz?
Még mielőtt elveszítené a látását meglát egy vattacukor árust és bevillan, hogy ez az utolsó gyerekkori emléke a vattacukor "felhő". Miután elveszíti látását rájön, hogy a valódi látással csak vesztett mert megismert sok rossz emberi tulajdonságot mint pl. a féltékenység. Újra egymásra talál a barátnőjével, oktatni kezd egy vak gyerekeket felkészítő suliban és boldogan élnek míg meg nem halnak.
Amúgy nálunk is sokszor fos a kép és sokszor el is megy totál, de ez az igénytelen kábeltévé szolgáltatónk miatt van.
-
Vendég
HBO miért ilyen gonosz?
Igy igaz, légyszives írd meg a dühöngés helyett hogy melyik kábelszolgáltatónál vagy.Igy legalább legközelebb nem fordulhat ez elö.
-
Vendég
HBO miért ilyen gonosz?
Erről (hogy mikor kapcsol át) inkább a kábelszolgáltatód tehet, nem az HBO. Egyébként Az Elitalakulat király volt.
-
Vendég
HBO miért ilyen gonosz?
Hali!
Betelt a pohár! Kódolatlan hétvége volt a HBO-n. Egy totál semleges drámát nézett az egész család, ELső látásra cimmel. Tetszett nagyon Sorvino, de nem ez a lényeg. A filmben az a jelenet volt, amikor a hokimeccsen vannak, és épp kezdi elveszteni a látását. Pont amikor elsötétedett a kép, abban a pillanatban megszakadt a HBO, és visszajött a Faszhion TV. Most mondjátok meg, hát lehetnek ekkora szemétládák? Ráadásul hajnali 3 fele adták volna még a Minden héten háborut, hát az sem látom már! Arrol nem beszélve, hogy a kodolatlan hétvégét ma tudtam meg 4 óra fele, mivel ma dobták be az ujságot, de a teletexten bezzeg basztak feltüntetni, hogy ingyenes hétvége lesz! Gondolom tudjátok milyen érzés, amikor a filmből van hátra 10 perc, jött volna a fő jelenet és a megoldás, erre megszakitják. Miért nem birtak még várni vagy 10 percet.
Aki látta ezt a filmet, az lécci irja már le mi történt még ezután, mert nagyon érdekelne, és ezek után a HBO-ra már csakazért sem fizetek elő. Mit mondjak..eléggé nézőcsalogató politikát folytatnak. Jo, modjuk az ujság késéséről nem tehetnek, de minden másról igen! ELEGEM VAN!!!!!!!!
Ha valaki olvassa ezt a HBO-nál, mert mérget vennék rá, akkor megkérem, hogy ne sunyitson, hanem válaszoljon, hohy mégis hogy képzelik ezt? Arrol nem is beszélve, hogy már 2 hónapja jon mindig egy számla, közbe nem is rendeltük meg a HBO-t. Persze utána még nekik áll feljebb, hogy igy meg ugy, mit képzelek, hogy nem fizetek a semmiért, hisz ők a világ teteje, az egy filmet állandoan ismételgető, és az átlag magyar emberekkel mindent megtehető full luxus mozicsatorna mi? Az RTL-klubnak több szinből áll a képe, mint ennek, az élességről és hangról meg ne is beszéljük.
Tehát csak annyit tudok mondani, hogy aki ma kihuzta a HBO-t, az tegyék ki postásnak télen minusz 24 fokban, a Nagy-Sándor telepre, vagy a Józsefvárosba!