Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD menu készítése
-
Vendég
DVD menu készítése
Légyszi segítsetek!
Milyen proggy-val tudok feliratot rakni egy DVD-be?
Van egy angol nyelvű gyári lemez, abba gyártanék magyart...
DVD menu készítése
Hi mindenkinek!!!
Egy két kérdés Ulead dvd workshop nevű programmal hogyan tudok a menübe feliratot vagy feliratokat , hangot vagy hangokat vagy az extra témához kisfilmeket,képeket, stb. belerakni!!!
mielőbb írjatok köszi!!!
légyszi a kukacga@intermail.hu -ra írjatok
DVD menu készítése
Hi mindenkinek!!!
lenne egy kérdésem hogyan lehet kíváló menüt készíteni (hang, feliratváltoztatás extrák stb.) mint majdnem a gyári!!! légyszi segítsetek!!!
a kukacga@intermail.hu címre irjatok!!!
előre is köszi!!
Egy menü lehet kiváló technikailag vagy lehet kiváló 'művészileg'. A technikai oldalon meghatározó, hogy milyen programot használsz.
Olcsó program: gyors, eygszerű menü elkészítésére jó. Drága program: 'majdnem gyári' vagy akár 'gyári' menük készítésére jó.
Ajánlom az ULEAD DVD Workshop-ot, nem bonyolult és mozgó menük készítésére is alkalmas.
DVD menu készítése
Hi mindenkinek!!!
lenne egy kérdésem hogyan lehet kíváló menüt készíteni (hang, feliratváltoztatás extrák stb.) mint majdnem a gyári!!! légyszi segítsetek!!!
a kukacga@intermail.hu címre irjatok!!!
előre is köszi!!
DVD menu készítése
Hali!
Most viszont kérdezek, de muszály.
Milyen vastagok a csíkok? Lehet, hogy az okozza a problémát, hogy túl vékony lenne?
Illetve a másik, ami eszembe jutott, hogy a csik és a háttér szín párosítása kontraszt szempontjából túl durva az átmenet.
De hiba oka szerintem az lehet, hogy a menűk általában progresszív módon készülnek, és a megjelenítés viszont interlaced. Nekem is volt ilyen gondom, igaz statikus menűnél, amit sajna csak egy lágyabb szin (szürke) használatával tudtam megoldani.
Hello Zorro!
Hat a csíkok bizony vékonyak, vékonyabb nem is lehetne. 1 pixeles. És a kontraszt is tul nagy, mivel a sötéten a totál fehér van jelen. Akkor ez bizonyítottan baj? Mert akkor próbálok módosítani. De azért megnézek pár DVD menüt... hátha találok ilyen nagy kontrasztu szinkülöbsegéet közöttük.
Igen, féltem, hogy a progresziv-interlaced dolog is kozre fog jatszani. De fenykepek megjelenitese esetében ez miért nem számottevő, miért nem látszik?
DVD menu készítése
Hali!
Most viszont kérdezek, de muszály.
Milyen vastagok a csíkok? Lehet, hogy az okozza a problémát, hogy túl vékony lenne?
Illetve a másik, ami eszembe jutott, hogy a csik és a háttér szín párosítása kontraszt szempontjából túl durva az átmenet.
De hiba oka szerintem az lehet, hogy a menűk általában progresszív módon készülnek, és a megjelenítés viszont interlaced. Nekem is volt ilyen gondom, igaz statikus menűnél, amit sajna csak egy lágyabb szin (szürke) használatával tudtam megoldani.
Zorro - Thomson DTH-210E, DPL-660HT, VTH-6050G; Panasonic DS-28EG; Pionerr DVR-A106D; Thomson 29DM182G
DVD menu készítése
Sziasztok!
Sikerült végre egy olyan menüt készíteni, ami teljesen ugy néz ki, ahogy mondjuk Photoshopban megszerkesztettem. A lényeg, hogy egyedi és nem sablonos, mint más DVD készítő programok sablonjai. Föl-le gombra változik a menü szine, struktúrált az egész, jelenetválasztásnál pedig kis mozgó videókkal. Nagy öröm ez számomra, amit sajnos egy bosszantó dolog feketít be. Ez pedig egy iszonyatos vibrálás.
Az egész háttér sötét kékes színű, a feliratok és néhány grafikai elem pedig fehér illetve a fejlecben vannak világos csíkok, de legalább 3-4 pixel távolságra egymástól (párhuzamosan - vízszintesen). Ezt csak azért mondom, mert valahol olvastam, hogy ha csíkos képet akarunk alkalmazni, akkor a csíkok minimum ilyen távolságra legyenek egymástól. Na szóval ezek világos részek (menüpontok), illetve a csíkok környékén vibrálnak borzasztóan. Mintha föl-le ugrálna 1-1 pixelnyit. Hogyan lehetne ezt megszüntetni úgy, hogy nem módosítok a világos színeken?
Köszönöm!
KKrisz
-
Vendég
DVD menu készítése
DVD Maestro és Photoshop
Bocs, ezt nem ide akartam!
Elnézést!
DVD menu készítése
Sziasztok!
Milyen progival tudok egy már kész vob-okból álló DVD-nek feliratot készíteni?
Olyan kéne, ami beolvassa az IFO-t, utána tudok menüket készíteni, a végén meg elmenti az egészet egy másik könytárba.
A TMPG authort már próbáltam, de a 20 chapterből csak 15 -öt ismert fel...javascript:emoticon('')
javascript:emoticon('')
A DVD Movie Factory meg ha aktív a menükép, akkor teljesen kisárgítja.javascript:emoticon('')
javascript:emoticon('')
Van valakinek 5lete?
Satman