Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDre felirat

lajos001
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

DVDre felirat

Hozzászólás Szerző: lajos001 »

Sziasztok egyolyan problémám lenne hogy szétszedtem egy dvd-t elkezdtem ősszerakni, vissza akartam rakni a feliratott de DVDmaestro nem fogadja el a sup fájlt. Sajna az eredeti dvdt már töröltem. mivel tudom a sup-ot átkonvertálni.Előre is kösz a választ

Az Ifoedit elfogadja, csináld azzal egészen egyszerű.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000

Sunnyboy
Isten Hozott! :)

DVDre felirat

Hozzászólás Szerző: Sunnyboy »

Sziasztok egyolyan problémám lenne hogy szétszedtem egy dvd-t elkezdtem ősszerakni, vissza akartam rakni a feliratott de DVDmaestro nem fogadja el a sup fájlt. Sajna az eredeti dvdt már töröltem. mivel tudom a sup-ot átkonvertálni.
Előre is kösz a választ

Vendég

DVDre felirat

Hozzászólás Szerző: Vendég »

hali
végig olvastam a topicot és azalapjan csinaltam meg a dvd-m:
letöltöttem 1 külföldi dvd-t amin angol hangsav van és angol ill. francia felirat + menü extrák nélkül. az volt a szandékom hogy kicserélem a francia feliratot magyarra megtettem vaszán müxik minden csak 1 dolog nem megy.

mikor berakom, elinditom a lemezt először 1 tristar-os animáció van és ilyenkor kéne lejátszania a menüt... de nem játsza ha hagyom vegig menni az animációt akkor befejezi a lejátszást. ha viszont megnyomom a menu gombot akkor elkezdi lejétszani a menüt és azon be állithatok mindent müködik rendesen minden és így megy.
hogyan tudnam elérni hogy az animáció után mindjárt a menüt játsza le és ne hagyja abba a lejátszást?

a dvd-t így csináltam:
először dvd decrypterel leszedtem a hangot és feliratot
a feliratokat srt2sup ba csinaltam aztan ifoeditel dvd maszíroztam( felirat színt megcsináltam) majd az eredeti ifo-t(VTS_01_0.IFO ) ifoupdate-el updateltem és utana nyomtam egy correct vts sectors-t, majd átmásoltam az eredeti dvd konyvtárba és felülírtam mindent.

remélem nem én vagyok az 500001-edik aki ezt kérdezi de megköszönném ha valaki válaszolna! előre is köszönöm!
aki jobban szeretne emailben: sequator@jakuza.hu
sequator

FaBRiK

DVDre felirat

Hozzászólás Szerző: FaBRiK »

Sziasztok!

Új vagyok a "szakmában".

Egy (nem teljesen) idevágó kérdésem lenne. Van nekem 3 avi-m, ami 576*432-es. Van nekem hozzájuk 3 srt feliratom. Ezt szeretném összedolgozni úgy, hogy a felirat ki/bekapcsolható legyen, a 3 film (egyenként félórás) 1 DVD-n legyen, választható jelenetekkel (legalább a 3 film egyenként) és asztali lejátszón lehessen futtatni.

A legnagyobb gondot a ki/bekapcsolható felirat jelenti, a többit akár DVD Architecttel meg is tudnám oldani, de úgy néz ki, hogy sajna feliratozás terén elég sovány szegény.

Tudtok abban segíteni, hogy hogyan kellene?

Köszi előre is! Üdv!

Vendég

DVDre felirat

koszonom szepen, valahogy rajottem, megnyitottam a programmal a dvd-t, meg a sub-ot es mukodik!!!!!!!!!!!!!!!koszonom szepen, orok halam!!!!!jovok egyel!
koszi trumbo

Vendég

DVDre felirat

Királysáááááááááááág!!!!!!!!!!
Szuper lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm a segítséget
Hell Tz. :smile19:

Vendég

DVDre felirat

:smile19: Hali!
Tutti a progi,tök letisztult,és gyors,most fűzöm újra a Défaudét az Ifo-Edittel!
Találtam a honosítón egy szintén felirat mahinálót,freeware ,van egy két elég hasznos funkciója,amúgy meg belegyúrtak mindent ami kell-het....
http://www.honositomuhely.hu/ism/kat2/e ... ubtitl.php
Ime.....

Vendég

DVDre felirat

:smile19: !!!!!!
Köszi az információt,holnap tesztelem az említett progit .......
Csövi.....

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDre felirat

Hozzászólás Szerző: arty »

sziasztok!remelem engem nem kuldtok el alfaba, kicsit hasonlo a problemam...
en csak egyszeruen eredeti dvdhez szeretnek magyar feiratot "hozzaadni" mikor megnezem. ezt meg tudom oldani valamilyen lejatszoval, vagy mindenkepp at kell irnom a dvd-t?angliaban vagyok, egy par filmet magyar felirattal talalok, de a tobbseguk csak angolul jelenik meg.ja es ha adnatok tippet, hogy honnan tudok feliratot letolten, azt megkoszonnen. es ne szidjatok, mert fullkezdo vagyok
koszonom
trumbo

még esetleg: http://www.darkwet.net/dvdsubber/News.asp

de kérlek számolj be rola, milyen

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDre felirat

- a felirat szineit, áttetszőségét NEM az ifoeditben állitod be, hanem a .sup kreáló programban!

- a felirat elhelyezkedését SZINTÉN a .sup kreátorban állítod be

- sztem az srt2sup nál jobb program a http://sourceforge.net/projects/subtitlecreator/ linken található!

TAHOMA 22es betümérettel gyönyőrű subokat renderel, ráadásul az eredeti .ifo bol a szineket is ki tudja szedni automatice... igy az ifoeditben már csak a copy/paste marad.

NTSC esetén 365 pixel legyen vertikális elheleyzkedés: ekkor 2 soros sub esetén (2.35:1film mellett) az egyik sor a képen, a másik sor a fekete sávban lesz 16:9es megjelenítőn

4:3as megjelenítőn a full fekete sávban .....

egyenlőre itt tartok a tesztelgetésben

Jó volt itt.

Vendég

DVDre felirat

:smile19:
Hell!!
Tudja valaki,hogy hol kell beállítani az ifoedit-be azt,hogy a felirat háttere áttetsző legyen,és csak a karakterek látszódjanak?
...továbbá,lehet az ifoedittel állítani a felirat pozícióját??
Előre is kösz.....ha volt már róla szó ,akkor,sorry....de legalább a topic-linket légyszi....
Csösssssssssssssz

Vendég

DVDre felirat

koszonom szepen, megprobalom!

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDre felirat

sziasztok!remelem engem nem kuldtok el alfaba, kicsit hasonlo a problemam...
en csak egyszeruen eredeti dvdhez szeretnek magyar feiratot "hozzaadni" mikor megnezem. ezt meg tudom oldani valamilyen lejatszoval, vagy mindenkepp at kell irnom a dvd-t?angliaban vagyok, egy par filmet magyar felirattal talalok, de a tobbseguk csak angolul jelenik meg.ja es ha adnatok tippet, hogy honnan tudok feliratot letolten, azt megkoszonnen. es ne szidjatok, mert fullkezdo vagyok
koszonom
trumbo

itt vannak magyar subok

Lejátszás közben is lehet elvileg feliratoztatni egy filmet, de ilyet régen csináltam: elég bonyolult, mert kézzel, manuálisan kell elinditani a megfelelő pillanatban egy külön programmal a feliratot - talán substation alpha volt a neve a programnak ... persze, ez csak .ssa tipusu felirattal megy, igy előtte még a letöltött .sub vagy .srt -t át kell konvertálni - erre a subtitle workshopot ajánlom

Jó volt itt.

Vendég

DVDre felirat

sziasztok!
remelem engem nem kuldtok el alfaba, kicsit hasonlo a problemam...
koszonom
trumbo

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDre felirat

Sziasztok!Segítségét kérném minden hozzáértőnek!
Van filmem és hozzá felirat letöltve. Hogy tudnám a filmet a felirattal együtt DVD-re írni?

Ide figyelj te Béta, menjél vissza alfába és megtudod.

Az agyam eldurran az ilyeneken.

Kösz!
Haver vagy!

Szívesen, máskor is.
Tudod egy-két hozzászólással kell csak lejjebb olvasni és mindjárt nem kérdezel feleslegesen.

még szerencse, hogy Te reagáltad le, nekem eldurrant volna az agyam

Jó volt itt.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVDre felirat

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Van filmem és hozzá felirat letöltve. Hogy tudnám a filmet a felirattal együtt DVD-re írni?

Kösz!
Haver vagy!

Szívesen, máskor is.
Tudod egy-két hozzászólással kell csak lejjebb olvasni és mindjárt nem kérdezel feleslegesen.

Vendég

DVDre felirat

Kösz!
Haver vagy!

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDre felirat

Vendég

DVDre felirat

Sziasztok!
Segítségét kérném minden hozzáértőnek!

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDre felirat

dvdSanta
Hm.. Semmi cracket, semmi serialt nem találtam hozzá...
Így meg nem lesz jó, azt írja h villogni fog nekem a DemoVersion ha megírom...
Valaki...!!

Aki keres az talál is. Peer2peer: eDonkey, BitTorrente és társait kell megnézned.

Akee

DVDre felirat

Hozzászólás Szerző: Akee »

dvdSanta
Hm.. Semmi cracket, semmi serialt nem találtam hozzá...
Így meg nem lesz jó, azt írja h villogni fog nekem a DemoVersion ha megírom...
Valaki...!!

Akee

DVDre felirat

Köszönöm. Megpróbálom, remélem sikerül.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDre felirat

Hi!Szeretném a segítségeteket kérni.
Szóval, van 1 csomó SouthPark részem, angolul, és ezekhez külön van feliratom. Na és ezeket a részeket szeretném úgy kiirni DVD-re, hogy mind1ikhez hozzá tudjam rakni a feliratokat külön-külön. A feliratok .srt-ben és .sub-ban vannak. (Hátha számít.) És persze ha berakom az asztali DVD lejátszóba akkor le is játsza ezeket szépen felirattal 1ütt.
Milyen programmal/-okkal tudom ezt megtenni?

Remélem tud vki segíteni. Neki pedig előre is köszönöm.

Senki??

dvdSanta

Akee

DVDre felirat

Hi!Szeretném a segítségeteket kérni.
Szóval, van 1 csomó SouthPark részem, angolul, és ezekhez külön van feliratom. Na és ezeket a részeket szeretném úgy kiirni DVD-re, hogy mind1ikhez hozzá tudjam rakni a feliratokat külön-külön. A feliratok .srt-ben és .sub-ban vannak. (Hátha számít.) És persze ha berakom az asztali DVD lejátszóba akkor le is játsza ezeket szépen felirattal 1ütt.

Senki??

Akee

DVDre felirat

Hi!
Szeretném a segítségeteket kérni.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”