Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DivX asztali DVD-n?

kezol
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

DivX asztali DVD-n?

Hozzászólás Szerző: kezol »

Van a készüléken optikai kimenet? Jahh és mennyire stabil a 3.11-es lejátszás (felirat nélkül)? 
köszi!

Ok, optikai storno, azt már látom hogy van, viszont a 3-as DivX még mindig érdekelne...

kezol
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

Hozzászólás Szerző: kezol »

Van a készüléken optikai kimenet? Jahh és mennyire stabil a 3.11-es lejátszás (felirat nélkül)?

köszi!

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

Hozzászólás Szerző: Krinyo »

Köszi. Nincs is most olyan típus amelynek volna DVI kimenete?
Ha viszem vissza a lejatszot, megerdeklodom.

Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |

Vendég

DivX asztali DVD-n?

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A DVI-kimenettel kapcsolatban: az elso verzion volt DVI, de ezen most nincs.
Köszi. Nincs is most olyan típus amelynek volna DVI kimenete?

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

- Add directory display support
- Improve 3.11 preformance
- Subtitle bugs fixed
- 576p and 720p 50Hz supprt
- Enhance ff and fb for avi file

Nos, ugy nez ki ez a legujabb firmware valoban jol sikerult: pontosan azt tudja, ami fel van sorolva. Vegre vannak konyvtarak is, ezert nem zsufolodik ossze tobb konyvtar anyaga egyetlen listaban.

A felirat jobbra csuszasat megoldottak es vegre nem fagy bele a rendszer a kivalasztasba. Gyors tesztben megneztem 3 filmet, a felirat nem csuszott el a hangtol (AC3, MP3 vegyesen). A betumeret talan lehetne kicsit kisebb, hosszu szovegek neha kilogtak a kepbol.

A felirat nevenek nem kell megegyeznie a film nevevel, sot, tobb feliratot is kezel a lejatszo, gombbal lehet valtani kozottuk. Az eloretekeres mar nem 1 perces egysegekben tortenik, hanem keppel teker elore a keszulek, folyamatosan. Lenyegesen jobb megoldas. A magyar GUI-n is javitgattak, sokkal jobb az elso verzional, bar meg nem hibatlan.

Most ert el arra a szintre a lejatszo, amire mar azt lehet mondani, hogy jol hasznalhato, erdemes megvenni...
Remelhetoleg kesobb mas feliratokkal is el fog boldogulni, nem csak SRT-vel.

Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

Bocs, még annyi, hogy mi a helyzet az újabb modelekkel? Gondolok itt az Mp-107-re.
Ha jol lattam, csupan a kulsoseg valtozik a modellszamozassal, a belso ugyanaz maradt. 107-es lattam mar, de nem probaltam. Fekete modellrol nem tudok.

A DVI-kimenettel kapcsolatban: az elso verzion volt DVI, de ezen most nincs. A parameterekkel kapcsolatban igy screenshotot sem tudok adni, de rendkivul zsufolt volt a panel, az biztos, felbontas, frissites es meg sokminden mast lehetett allitgatni...

Krinyo

Vendég

DivX asztali DVD-n?

Bocs, még annyi, hogy mi a helyzet az újabb modelekkel? Gondolok itt az Mp-107-re.

Vendég

DivX asztali DVD-n?

Krinyo: ha jól láttam a 101-en van DVI kimenet. Azt írtad, hogy paraméterezhető. Ez mit jelent? Milyen felbontások és egyebek állíthatóak? Van a készülék fekete színben is?

Köszi!

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

Uj firmware az MP-101-hez...

- Add directory display support
- Improve 3.11 preformance
- Subtitle bugs fixed
- 576p and 720p 50Hz supprt
- Enhance ff and fb for avi file

Vegre irnak valami javitast a feliratkezelessel kapcsolatosan...

Krinyo

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

A DivX 5.1 lejátszást azért kérdeztem, mert más fórumokon írták, hogy néhány lejátszónak gondja van vele. Örülök, hogy az MP-101 viszi. Milyen az új firmware? Feliratok és DivX 3.11 lejátszása érdekel leginkább. 
Láttam a linken firmware-t a Philips DVD-737 lejátszóhoz. Erről nem a típusról nem tusz valamit, tesztelted már?

BeerCan

Meg nem irtam be az MP101-be az uj firmware-t, mert en is csak most lattam, hogy van uj... holnap tudok rola mondani valamit.
A Philips lejatszojahoz meg nem volt szerencsem, nem is tudok rola, hogy kapni lehetne itthon...

Krinyo

A felirat kezeles hangyanyit stabilabb, de meg mindig el van csuszva jobbra es csak srt-t kezel. A betumereten nagyobbitottak.
A magyaritas enyhen szolva hianyos es sok helyen hibas, hianyzo ekezetek, magyartalan kifejezesek.

Krinyo

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

A DivX 5.1 lejátszást azért kérdeztem, mert más fórumokon írták, hogy néhány lejátszónak gondja van vele. Örülök, hogy az MP-101 viszi. Milyen az új firmware? Feliratok és DivX 3.11 lejátszása érdekel leginkább. 
Láttam a linken firmware-t a Philips DVD-737 lejátszóhoz. Erről nem a típusról nem tusz valamit, tesztelted már?

BeerCan

Meg nem irtam be az MP101-be az uj firmware-t, mert en is csak most lattam, hogy van uj... holnap tudok rola mondani valamit.
A Philips lejatszojahoz meg nem volt szerencsem, nem is tudok rola, hogy kapni lehetne itthon...

Krinyo

BeerCan
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

DivX asztali DVD-n?

Hozzászólás Szerző: BeerCan »

BeerCan

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

http://www.hwsw.hu/letoltes.php3?path=/ ... r_firmware

Innen le lehet kapni, ha van valakinek ilyen uj, SC004-es sorozatu lejatszoja. SB004-hez nem ajanlott!

Ha valakinek mas sorozatu keszuleke van, irja meg a sorozatszamat (a hatso feher papiron olvashato, mpxxxxx felirat), s megnezem van-e hozza ujabb firmware...

Krinyo

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

A legújabb DivX 5.1 kódekkel készült állományokat lejátssza, vagy még ehhez is készül az új BIOS?
Ha megfelel az MPEG-4 kovetelmenyeinek (Pro funkciokat nem alkalmaztal a tomorites soran) akkor miert ne jatszana le?
De kiprobalom, holnap tudok ra valaszolni.

Krinyo

megneztem, szo nelkul viszi a normal, extrak nelkuli divx 5.1-et.

14-en jott uj firmware:

Firmware changes
1. Add Hungarian OSD
2. Subtitle Support

Kivancsi vagyok.

Krinyo

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

A legújabb DivX 5.1 kódekkel készült állományokat lejátssza, vagy még ehhez is készül az új BIOS?
Ha megfelel az MPEG-4 kovetelmenyeinek (Pro funkciokat nem alkalmaztal a tomorites soran) akkor miert ne jatszana le?
De kiprobalom, holnap tudok ra valaszolni.

Krinyo

BeerCan
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DivX asztali DVD-n?

Még egy fontos kérdés felötlött:

BeerCan

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

Nem egészen tiszta: a gép automatikusan igazítja teljes képernyőre (mint  egy PC-s lejátszó) vagy minden filmnél kézzel kell állítani elindítás után a képet?
Automatikusan illeszti a keszulek, de ha nem felel meg neked, akkor atallithatod, ezt akartam mondani.
Az divx vagy xvid mellett levő AC3 kódolású hang kimegy a digitális kimeneten, és az erősítő ezt rendesen dekódolja is?Boldogul a gép vegyes fájlokkal (avi, jpeg, mp3) megírt médiumokkal is? Az írható DVD formátumok közül melyiket viszi?

Mindkettore igen a valasz, az irhato DVD-k kozul elvileg mindegyiket viszi, gyakorlatilag meg nem tudtam kiprobalni.
Kár, hogy a feliratot nem kezeli rendesen, de talán lesz hamarosan újabb bios frissítés, azonban már nagyon biztató a dolog!
Remeljuk a legjobbakat, latszik, hogy fejlesztik a cuccot...
Megkaptam a gyar hivatalos, firmware-frissiteseket tartalmazo oldalanak linkjet, holnap megnezem van-e ott meg ujabb szoftver hozza. Sajna kell hozza a sorozatszam, azt meg most nem tudom...

Krinyo

BeerCan
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DivX asztali DVD-n?

Szia Krinyo!

>Az mpeg4 (divx-xvid) kepet ugy meretezed, ahogy akarod, lehet nyujtani-tolni minden iranyban apro >lepesekkel. Igy pl ossze lehet huzni az anamorf divx kepet meretaranyosra. A készulek egyebkent >meglepoen jol csinalja ezt a dolgot, a kolonbozo felbontasu divx-eket a meretarany megtartasaval >szethuzza teljes kepernyore (alul-felul fekete csik, ha kell). A felirat mindig a kep aljara kerul, igy ha van >fekete csik pl. 4:3-as tv eseten, oda fog feliratozni a keszulek.

Nem egészen tiszta: a gép automatikusan igazítja teljes képernyőre (mint egy PC-s lejátszó) vagy minden filmnél kézzel kell állítani elindítás után a képet?

>Probaltam tobb formatumot, MP3-AC3 hangot vegyesen, a hang mindig jo volt, nem akadozott, nem >csuszott el a keptol, digi kimeneten kijott szepen a Dolby Digital hang.

Az divx vagy xvid mellett levő AC3 kódolású hang kimegy a digitális kimeneten, és az erősítő ezt rendesen dekódolja is?
Boldogul a gép vegyes fájlokkal (avi, jpeg, mp3) megírt médiumokkal is? Az írható DVD formátumok közül melyiket viszi?

Kár, hogy a feliratot nem kezeli rendesen, de talán lesz hamarosan újabb bios frissítés, azonban már nagyon biztató a dolog!

BeerCan

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

Az SC004-SB004 a lejatszo verzioszama, a 04 feltehetoen a 4 MB-os flash-t jelenti, a regiekhez 2 MB-os volt. A flash-eles sikerult, de nem lett sajna jobb a dolog. Tovabbra is belefagy a feliratokba (bar mar nem olyan gyakran) es csak srt-t hajlando kezelni. Ugy latszik varni kell a kovetkezo frissitesre.

Az mpeg4 (divx-xvid) kepet ugy meretezed, ahogy akarod, lehet nyujtani-tolni minden iranyban apro lepesekkel. Igy pl ossze lehet huzni az anamorf divx kepet meretaranyosra. A készulek egyebkent meglepoen jol csinalja ezt a dolgot, a kolonbozo felbontasu divx-eket a meretarany megtartasaval szethuzza teljes kepernyore (alul-felul fekete csik, ha kell). A felirat mindig a kep aljara kerul, igy ha van fekete csik pl. 4:3-as tv eseten, oda fog feliratozni a keszulek.

Probaltam tobb formatumot, MP3-AC3 hangot vegyesen, a hang mindig jo volt, nem akadozott, nem csuszott el a keptol, digi kimeneten kijott szepen a Dolby Digital hang.

Sigma chipes, EM-8500 van benne, mint a KiSS DP-450-500-ban.

Az MP-101 mar kaphato, 54e az ara, ha jol lattam.

Krinyo

BeerCan
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DivX asztali DVD-n?

Tegnap elhoztam egy uj szoftverrel (245N) szerelt MP-101-et az el-depobol. Ez mar kezel feliratot, igaz meg eleg hianyosan: sub-ra nem reagalt, srt-be meg 5-bol 4x belefagyott. Amikor egyszer vegre tovabbment, akkor viszont amultam es bamultam: a felirat ott volt ekezethelyesen a kep aljan, fuggetlenul a videotol (lehetett kicsinyiteni-nagyitani a felirattol fuggetlenul a kepet). Ja, es nem csuszott el a keptol/hangtol DivX 3.11 eseten sem. 
Letoltottem egy orosz oldalrol a 247S-es verziot, erre mar hivatalos felirattamogatast irnak, remelem mar mas formatumokat is megeszik majd, nem csak srt-t es stabilabb lesz. Felteve hogy be tudom flash-elni es nem hal meg tole a player. A neten mindenhol SB004-es keszulekekrol irnak, ez meg SC004-es...

Proba cseresznye.

Ja, es meg egy dolog: az elozo DivX 3.11-et tudo verzional ez mar lenyegesen jobb 3.x lejatszast tud: nagyon ritkan akad meg a kep, szinte csak kétszer-háromszor egy-egy film alatt, ez oriasi elorelepes...lehet, hogy benevezek egy ilyen lejatszora. Az idore ugrast is megcsinaltak, teljesen megbizhatoan mukodik, nincs kep-hang szinkronvesztes tobbe...

Krinyo

Szia Krinyo!

Akkor már lehet kapni is? Mennyi az ára? Ez még Sigma chipes?
Írsz egy részletesebb tesztet, ha sikerül az új firmware betöltése?
Mit jelent az, hogy SB004, SC004? A képet rendesen kiteszi, nincs fekete csík, torzítás?

Szóval, rengeteg kérdés, mert nagyon érdekel a dolog.

Üdv: BeerCan

Krinyo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DivX asztali DVD-n?

Tegnap elhoztam egy uj szoftverrel (245N) szerelt MP-101-et az el-depobol. Ez mar kezel feliratot, igaz meg eleg hianyosan: sub-ra nem reagalt, srt-be meg 5-bol 4x belefagyott. Amikor egyszer vegre tovabbment, akkor viszont amultam es bamultam: a felirat ott volt ekezethelyesen a kep aljan, fuggetlenul a videotol (lehetett kicsinyiteni-nagyitani a felirattol fuggetlenul a kepet). Ja, es nem csuszott el a keptol/hangtol DivX 3.11 eseten sem.

Letoltottem egy orosz oldalrol a 247S-es verziot, erre mar hivatalos felirattamogatast irnak, remelem mar mas formatumokat is megeszik majd, nem csak srt-t es stabilabb lesz. Felteve hogy be tudom flash-elni es nem hal meg tole a player. A neten mindenhol SB004-es keszulekekrol irnak, ez meg SC004-es...

Proba cseresznye.

Ja, es meg egy dolog: az elozo DivX 3.11-et tudo verzional ez mar lenyegesen jobb 3.x lejatszast tud: nagyon ritkan akad meg a kep, szinte csak kétszer-háromszor egy-egy film alatt, ez oriasi elorelepes...lehet, hogy benevezek egy ilyen lejatszora. Az idore ugrast is megcsinaltak, teljesen megbizhatoan mukodik, nincs kep-hang szinkronvesztes tobbe...

Krinyo

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

DivX asztali DVD-n?

Hozzászólás Szerző: tsc »

A Jamba se tud feliratokat.

Megkérdeztem tőlük ímélben.

Ezért vettem végül DP-450-est...

Igazából a 99 eurós Yamadára akartam rárontani de az a 3 média markt ahol néztem nem ezt a tipust és nem ennyiért árulta éppen akkor, magyarul lekéstem az akciót.

Egyébként meg inkább megéri rászánni a pénzt és venni egy normálisat, nem ilyen dzsunka Yamadát meg hasonlót. A KISS mögött legalább normális fejlesztőcsapat áll, és Dánok... Mégha a készülék (szerintem) nem is a legigényesebb kinézetű, engem maximálisan kárpótolt, hogy eddig BÁRMIT tettem be lejátszotta, az összes fajta audio-video codec kombináció ment (feliratokkal), plusz azok a másolt dvd-im amiket még régebben egy répa másolt nekem totál elrontotta a könyvtárstruktúrát meg mindent, azok is mentek.

Amúgy én 279 euróért vettem, aztán közben látom hogy itthon is van már, de mind1..
Szerintem ez 1 nagyon jó hardver. Én évek óta erre vártam!

agaborjani
Isten Hozott! :)

DivX asztali DVD-n?

Hozzászólás Szerző: agaborjani »

Aktuális MM akció a németeknél: Jamba XDVD1000 129 EUR
MM Jamba XDVD

agaborjani

DivX asztali DVD-n?

Hozzászólás Szerző: agaborjani »

Kb 1 hónapja volt a német mediaMarktban egy akció: Yamada 6100 DVD/DivX player EUR 99 . Sajna már vége az akciónak, de a google cache-ben még meg lehet nézni:
Media Markt - Google cache

Ha valaki lát ilyet itthon, megdobhatna egy mail-lel

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

DivX asztali DVD-n?

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

És pont emiatt a márkásabb lejátszók nem is felelhetnek meg a követelményeknek, hiszen ezeknél nem általános az otthoni upgrade...

Miért ne lehetne? Hány márkás DiVX lejátszót ismersz amelyiknél nem lehet otthon upgrade-elni?
gordon314.fw.hu

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”