Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Feliratot a filmbe
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Mik azok a dll-ek? És ha nincs a gápemen, honnan tudom letölteni? És hova kell bemásolnom?
Előre is a választ (ha lesz)
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Installáld fel a DVD2SVCD programot. Abban olyan vfapi van, ami kezeli ezt a formátumot is.
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Segítsen valaki! Van egy *.d2v kiterjesztésű project fájlom. Hogyan hívjam be vfapi-val, ha a fájltípusnál csak a *.tpr project fájlokat tudom behívni(nem felejtettem el installálni a vifpset.bat codecet) Amúgy megpróbáltam 1.04 ill. 1.05-sel is.
Kérlek mihamarabb segítsetek.
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Küldtem egyet (saját gányolás)
help nincs, de egyszerűen rájössz. Egyebet is tud, pl. srt vagy sub feliratok időbeni eltolása, nyújtás/zsugorítás
Ha nem boldogulsz, akkor írj.(tadream,kukac,mailbox,pont,hu)
u.i.: az fps-t ne felejtsd el beállítani konvertálás előtt, különben nem lesz jó az időzítés.
-
Vendég
Feliratot a filmbe
hali
ha tud valaki olyan progit amit a *.subot átkonvertálja *.srt re írja már meg hogy honnan lehet letölteni vagy külje el e-mailban
köszi
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Üdv!
Xvid+AC3 filmből+.srt feliratból kellene SVCD-t csinálnom.
Az előző sok hozzászólást végigböngésztem, de számomra ezekből még nem túl világos. Valaki légyszi vagy írja le, vagy egy linket adjon!
Köszönöm!
-
Vendég
Feliratot a filmbe
és hogy tudom a *.vdr t megnyitni a TMPGEncben mert nekem sehogy se akaródzik:(
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Segítsetek.
Kezdő vagyok,most kezdtem el Svcd írással foglakozni.Egyes filmeknél nem tudom aláfűzni a feliratot.VirtualDub-al csinalom,vodSub segítségével.Ezzel nincs is gond de az
AC3-as filmeknél kép lelassul,a felirat,a hang elcsúszik,szóval szar.Letöltöttem egy olyan VirtuaDub-ot ami kezeli az AC3-as hagú avi-kat is,de csak ELVILEG.
Ha valaki tud segíteni ÍRJON EMAILT,mert nem tudok tovább lépni,és kb a filmek felét nem tudom svcd-ként...
Előre is kössz!!!!!! :smile47:
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Egy kérdés!
SVCD esetnén, ha asztalin játszom le, akkor lehetséges-e a feliratot külön felrekni, mint a DVD esetében? :smile47:
-
Vendég
Feliratot a filmbe
nézd meg az avi konverzió bármire + felirat topicot ott tuti jól leírtam.
-
Vendég
Feliratot a filmbe
ratyirambó: töltsd le a divxg400 2.7-est vagy a VobSub2.3 ast, installáld. Utána nevezd át a .srt feliratfájlt az AVIval azonos névre! Végül indítsd el kedvenc médialejátszó programodat, és voilá! Ott a felirat!
Jocc: van olyan megoldás, de tökéletesen működő programok nincsenek hozzá. Küzdelmes dolog, ráadásul a lejátszód sem biztos h tudja. Kezdetnek néhány program amit letölthetsz és kiprobálhatod: Winsubmux, MaestroSBT, Subrip. Jó leirások: www.doom9.org
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Hali, v.ki segítsen már...
én svcd filmbe szeretnék feliratot rakni. (amúgy tök kezdő vagyok) A nélkül nem megy az egész, hogy ne kelljen "összeégetnem" a filmet a felirattal? Van-e olyan megoldás, hogy a feliratot csak betegyem az svcd v.melyik könyvtárába v.milyen formában, hogy a felirat választható legyen asztali lejátszón?
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Valaki segítsen rajtam mert begolyózok!!Van a gépemen egy avisDivx file és mellette egy srt kiterjesztésű (gondolom)felirat file.Amikor megnyitom a filmet (divx-lejátszóval)csak angolul pofáznak rajta és sehogysem tudom a feliratot alátenni!!!grrr....Mivel én a témához nem igen konyítok úgy ha megtenné valaki,hogy leírná nekem a folyamatot lépésről lépésre amolyan "IQ LIGHT" módon hogy én is megértsem.
plíííz segítsetek!! :smile9:
-
Vendég
Feliratot a filmbe
TMPGEnc Plus esetében a vdr file megnyitásához nekem az msvrc70.dll file kellett letöltenem és a Windowssystem32 könyvtárába másolnom. Ekkor már nem jött a "cannot open or unsupported" üzenet. Erre a vcdhelp.com leirása alapján jöttem rá:
"Problems
If the frameserve does not work try:
Copy this msvcr70.dll to your WIN/SYSTEM32 folder and restart Virutaldub."
Zorro
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Én svcd-ket feliratozva csinálok - hébe hoba. Az avi2svcd tud feliratozva dolgozni - külső felirattal, ha kell bevágom a megfelelő scriptet ehhez.
:smile15:
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Hello Mindenkinek!
Az itt leirt módon fix feliratot szerttem volna tenni egy SVCD filmbe, ami össze is jött.
A dolog szépséghibája hogy egy cseppet romlott a minőség.
Furcsa, apró csikok keletkeztek a filmben.
A film 29.97FPS-el készült, lehet ez a hiba okozója?
Gabika :smile47:
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Olvasd el a 72-es hozzaszolasomat. Szerintem Te is ezt szivtad meg, amit en is. Ha nem megy, akkor viszont nem tudom mit mondani.
-
Vendég
Feliratot a filmbe
A multipass az így müködik! Ahányszoros multipass-t állítottál be, annyiszor kodolja át. Nem tudom kristálytisztán, de elöször talán csak a bitrate-et határozza meg a VBR-hez és az utána következö lépésekben kódolja át.
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Hi.
CCE 2.5 multipass vbr kodolásnál a pass váltásoknál újrakezdi a tömörítést... mi lehet a gond? Segíccsetek
üdv. Sly
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Segíccség !
SVCD-t szeretnék létrehozni (VirtualDub és TMPGEnc plus). Addig eljutottam, hogy a VirtualDubban létrehozom a feliratos videofile-t. Amikor elindítom a frameservert, elindul. A TMPGEnc plust elindítva megadom a Video source-ban a frameserver nevét, de egész egyszer?en ezt az encoder "cannot open or unsupported" üzenettel nem hajladó tudomásul venni:smile30:. Aki tudja a megoldást, kérem segítsen ! Kösz!
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Gyerekek, asszem ezt itt feladom addig amig bele nem gyogyózok. :smile9:
Sikerült a CCE kodolása, leszedtem a hangot aviról, felirat is elméletileg benne volt de mire kész lett az egész lett egy 3.2GB-os mpg-em egy 700 megás aviból de a pláne az hogy se kép, se egy qrva hang nem jött ki csak az üres feketeség futott, de az szépen és akadás mentessen.
Lehet jól leiszom magam és lefexek.
-
Vendég
Feliratot a filmbe
"4. A kapott vdr fájlt alakitsd át avi-ra a VFApi readerével.
5. Ezt a "virtuális" avit már betöltheted a CCE-be, és mehet a kódolás. ....
Ha 2.50-es CCE-t használsz, akkor egyenesen a *.vdr-t is megnyithatod a CCE-ben... :-)
Sanyi
-
Vendég
Feliratot a filmbe
Resize: Svcd méretet (480 widht, 576 height) állits be.Használd a prewiev gombot! A Vdub a kimeneti ablakban megmutatja a szűrők hatását.
A BeSweet-hez töltsd le a BeSweetGUI-t a doom9.org-ról. Ezzel tudod az mp3-at átkonvertálni mp2-be.