Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Feliratot a filmbe

Vendég

Feliratot a filmbe

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mik azok a dll-ek? És ha nincs a gápemen, honnan tudom letölteni? És hova kell bemásolnom?
Előre is a választ (ha lesz)

Vendég

Feliratot a filmbe

Installáld fel a DVD2SVCD programot. Abban olyan vfapi van, ami kezeli ezt a formátumot is.

Vendég

Feliratot a filmbe

Segítsen valaki! Van egy *.d2v kiterjesztésű project fájlom. Hogyan hívjam be vfapi-val, ha a fájltípusnál csak a *.tpr project fájlokat tudom behívni(nem felejtettem el installálni a vifpset.bat codecet) Amúgy megpróbáltam 1.04 ill. 1.05-sel is.
Kérlek mihamarabb segítsetek.

Vendég

Feliratot a filmbe

kössz

Vendég

Feliratot a filmbe

Küldtem egyet (saját gányolás)
help nincs, de egyszerűen rájössz. Egyebet is tud, pl. srt vagy sub feliratok időbeni eltolása, nyújtás/zsugorítás
Ha nem boldogulsz, akkor írj.(tadream,kukac,mailbox,pont,hu)
u.i.: az fps-t ne felejtsd el beállítani konvertálás előtt, különben nem lesz jó az időzítés.

Vendég

Feliratot a filmbe

hali
ha tud valaki olyan progit amit a *.subot átkonvertálja *.srt re írja már meg hogy honnan lehet letölteni vagy külje el e-mailban
köszi

Vendég

Feliratot a filmbe

Üdv!

Xvid+AC3 filmből+.srt feliratból kellene SVCD-t csinálnom.
Az előző sok hozzászólást végigböngésztem, de számomra ezekből még nem túl világos. Valaki légyszi vagy írja le, vagy egy linket adjon!
Köszönöm!

Vendég

Feliratot a filmbe

Lásd. 85. pont, msvcr70.dll kell. Küldjem?

Vendég

Feliratot a filmbe

és hogy tudom a *.vdr t megnyitni a TMPGEncben mert nekem sehogy se akaródzik:(

Vendég

Feliratot a filmbe

Segítsetek.
Kezdő vagyok,most kezdtem el Svcd írással foglakozni.Egyes filmeknél nem tudom aláfűzni a feliratot.VirtualDub-al csinalom,vodSub segítségével.Ezzel nincs is gond de az
AC3-as filmeknél kép lelassul,a felirat,a hang elcsúszik,szóval szar.Letöltöttem egy olyan VirtuaDub-ot ami kezeli az AC3-as hagú avi-kat is,de csak ELVILEG.
Ha valaki tud segíteni ÍRJON EMAILT,mert nem tudok tovább lépni,és kb a filmek felét nem tudom svcd-ként...

Előre is kössz!!!!!! :smile47:

Vendég

Feliratot a filmbe

Egy kérdés!

SVCD esetnén, ha asztalin játszom le, akkor lehetséges-e a feliratot külön felrekni, mint a DVD esetében? :smile47:

Vendég

Feliratot a filmbe

nézd meg az avi konverzió bármire + felirat topicot ott tuti jól leírtam.

Vendég

Feliratot a filmbe

ratyirambó: töltsd le a divxg400 2.7-est vagy a VobSub2.3 ast, installáld. Utána nevezd át a .srt feliratfájlt az AVIval azonos névre! Végül indítsd el kedvenc médialejátszó programodat, és voilá! Ott a felirat!

Jocc: van olyan megoldás, de tökéletesen működő programok nincsenek hozzá. Küzdelmes dolog, ráadásul a lejátszód sem biztos h tudja. Kezdetnek néhány program amit letölthetsz és kiprobálhatod: Winsubmux, MaestroSBT, Subrip. Jó leirások: www.doom9.org

Vendég

Feliratot a filmbe

Hali, v.ki segítsen már...
én svcd filmbe szeretnék feliratot rakni. (amúgy tök kezdő vagyok) A nélkül nem megy az egész, hogy ne kelljen "összeégetnem" a filmet a felirattal? Van-e olyan megoldás, hogy a feliratot csak betegyem az svcd v.melyik könyvtárába v.milyen formában, hogy a felirat választható legyen asztali lejátszón?

Vendég

Feliratot a filmbe

Valaki segítsen rajtam mert begolyózok!!Van a gépemen egy avisDivx file és mellette egy srt kiterjesztésű (gondolom)felirat file.Amikor megnyitom a filmet (divx-lejátszóval)csak angolul pofáznak rajta és sehogysem tudom a feliratot alátenni!!!grrr....Mivel én a témához nem igen konyítok úgy ha megtenné valaki,hogy leírná nekem a folyamatot lépésről lépésre amolyan "IQ LIGHT" módon hogy én is megértsem.
plíííz segítsetek!! :smile9:

Vendég

Feliratot a filmbe

TMPGEnc Plus esetében a vdr file megnyitásához nekem az msvrc70.dll file kellett letöltenem és a Windowssystem32 könyvtárába másolnom. Ekkor már nem jött a "cannot open or unsupported" üzenet. Erre a vcdhelp.com leirása alapján jöttem rá:

"Problems
If the frameserve does not work try:

Copy this msvcr70.dll to your WIN/SYSTEM32 folder and restart Virutaldub."

Zorro

Vendég

Feliratot a filmbe

Én svcd-ket feliratozva csinálok - hébe hoba. Az avi2svcd tud feliratozva dolgozni - külső felirattal, ha kell bevágom a megfelelő scriptet ehhez.

:smile15:

Vendég

Feliratot a filmbe

Hello Mindenkinek!
Az itt leirt módon fix feliratot szerttem volna tenni egy SVCD filmbe, ami össze is jött.
A dolog szépséghibája hogy egy cseppet romlott a minőség.
Furcsa, apró csikok keletkeztek a filmben.
A film 29.97FPS-el készült, lehet ez a hiba okozója?

Gabika :smile47:

Vendég

Feliratot a filmbe

Olvasd el a 72-es hozzaszolasomat. Szerintem Te is ezt szivtad meg, amit en is. Ha nem megy, akkor viszont nem tudom mit mondani.

Vendég

Feliratot a filmbe

A multipass az így müködik! Ahányszoros multipass-t állítottál be, annyiszor kodolja át. Nem tudom kristálytisztán, de elöször talán csak a bitrate-et határozza meg a VBR-hez és az utána következö lépésekben kódolja át.

Vendég

Feliratot a filmbe

Hi.

CCE 2.5 multipass vbr kodolásnál a pass váltásoknál újrakezdi a tömörítést... mi lehet a gond? Segíccsetek

üdv. Sly

Vendég

Feliratot a filmbe

Segíccség !

SVCD-t szeretnék létrehozni (VirtualDub és TMPGEnc plus). Addig eljutottam, hogy a VirtualDubban létrehozom a feliratos videofile-t. Amikor elindítom a frameservert, elindul. A TMPGEnc plust elindítva megadom a Video source-ban a frameserver nevét, de egész egyszer?en ezt az encoder "cannot open or unsupported" üzenettel nem hajladó tudomásul venni:smile30:. Aki tudja a megoldást, kérem segítsen ! Kösz!

Vendég

Feliratot a filmbe

Gyerekek, asszem ezt itt feladom addig amig bele nem gyogyózok. :smile9:
Sikerült a CCE kodolása, leszedtem a hangot aviról, felirat is elméletileg benne volt de mire kész lett az egész lett egy 3.2GB-os mpg-em egy 700 megás aviból de a pláne az hogy se kép, se egy qrva hang nem jött ki csak az üres feketeség futott, de az szépen és akadás mentessen.
Lehet jól leiszom magam és lefexek.

Vendég

Feliratot a filmbe

"4. A kapott vdr fájlt alakitsd át avi-ra a VFApi readerével.
5. Ezt a "virtuális" avit már betöltheted a CCE-be, és mehet a kódolás. ....

Ha 2.50-es CCE-t használsz, akkor egyenesen a *.vdr-t is megnyithatod a CCE-ben... :-)

Sanyi

Vendég

Feliratot a filmbe

Resize: Svcd méretet (480 widht, 576 height) állits be.Használd a prewiev gombot! A Vdub a kimeneti ablakban megmutatja a szűrők hatását.
A BeSweet-hez töltsd le a BeSweetGUI-t a doom9.org-ról. Ezzel tudod az mp3-at átkonvertálni mp2-be.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”