Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

WinDVD2000 DTS

Vendég

WinDVD2000 DTS

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Elnézést, most fedeztem fel ezt a topic-ot, ami érdekelne.
Az alapfelállás: van egy crackelt 2.3-as WinDVD 2000 player progim, amely telepítés után rendesen müxik. DTS-t nem játszik, a Gladiator audio setup-ját átállítva süket. Nem újdonság. Rázúdítom a 2.6-os pathcet, és utána valami resource-filet keres, és kéri az eredeti telepítő-CD-t.
Pedig a telepítésnél kéri és el is fogadja a megadott kódot.
Na most mi van? Van valakinek ötlete? Pedig jó lenne kipróbálni! A Vebet tűvé tettem egy eredeti retail-verzióért, hiába. Vagy volna véletlen valakinek egy fölösleges?
Dorka

Vendég

WinDVD2000 DTS

ja meg megegy... nem tudom ismeritek e de szegyetek egy daemon tools-t le aztan avval gyonyoruel felmountolhatjatok az iso-tokat cd-nek es nem kell vele szivni...
az egyetlen es tokeletes virtualis cd progi ami a tetejeben az ismertebb iso-kal dolgozik (arrol nem beszelve hogy nyomja az audio-t is ugyhogy teljesen olyan mint egy real cd, csak eppen jon az iso es benn a cd...)... (cdrwin,blindwrite,clonecd,es a szabvanyos iso9600-as iso) szoval elvezze aki nem ismerte (kornyezetembe senki se ismerte idaig marmint 3 honappal ezelottig pedig ennel istenebb programot meg nem gyartottak..)
http://www.daemon-tools.com/
csao...

Vendég

WinDVD2000 DTS

na ujra itten ...
szoval mindenkinek aki totogetni akar mer tul sok levelet kaptam...:
dvd.da.ru
na itten aztan minden, mindig, ....
sok sikert...
masik kozbe szivtam egyet a windvd-vel es sajna kell az iso a dts-hez ... (ambator ez se igaz mert ha felrakom az isot utana uninstall es felrakom a weber trialt akkor az is nyomja es a tetejeben fullba leregisztralodik... de ha frissen nyomom fel a webest akkor nem nyomja a dts-t hiaba aktivalom... mondjuk szerintem az aktivator szar..(mindig is igy gondoltam) mivel nem rendessen bas**a meg a progit barmennyire az eredeti dll-el dolgozik... a para csak az hogy miutan felrakod az isot valahova nagyon bepisztok mert utana nem birtam eloidezni hogy a webes ne legyen leregisztralva... pedig mindent kiszedtem a reg-bol, meg a systembol de valahol megis maradt szutyok... szoval en beuntam a kiserletezest ... fazom iso megy nem erdekel a tobbi... de akinek van hozza idegzete kideritheti hogy mit rak fel meg az iso amitol utana a webes regisztralt lesz.. az haggyan de az odaig nem dts-es azutan mar nyomja a dts-t...) na mindegy szivjon vele akinek van...
ha nem akarsz szedd le az iso-t 40 mega vagy ha tokod kivan a da.ru-s brozer downloaddal akkor szedd le innen amit akarsz...:
http://www.itpower.net/pcdvd/
aztan innentol mindenki szeggyen mindent, amit akar....
csumigumi

Vendég

WinDVD2000 DTS

Üdvözletem Mindenkinek!
Sikerült letöltenem a Windvd 2.3 DTS-es iso file-t,és a felírás után rögtön fel is telepítettem.Kellemes meglepetés ért amikor a DTS-es vob-ot felismerte és downmixelve játszotta le.Ezután a Gladiátor DTS csak fokozta a hangulatomat,olyan minőségben(1500kbit/s)és dinamikával szólalt meg.Mivel csak 4.1-es Creative(FPS2000 digital) rendszerem van,nem tudom hogy a center jól szól-e,mindenesetre a két frontra és a hátsó surroundokra jól keveri a DTS-t az biztos.Egyébként van egy problémám a képi megjelenítéssel Windvd szoftveres lejátszás alatt,ez főleg a felirat kiírásakor jelentkezik.Tudom,hogy a TNT2 gyenge erre a célra,de mégis ha a DvdGenie-ben beállítom a DIRECTSHOW navigációt és regisztrálom a szűrőket egész gyors és szép lesz a lejátszás és nem rángat be a feliratoknál sem.Csakhogy a Directshow lejátszással megszűnik a 4 hangszorós downmix,és a surround hangszorókból is lehet hallani a párbeszédet.
Kérem aki tud segítsen ebben a problémában.

Vendég

WinDVD2000 DTS

Ebola! De HONNAN töltötted le a full progit?

Vendég

WinDVD2000 DTS

ja...andras!
bocsi de a vobbal nem foglalkoztam...
szoval ami nekem demo celjabol megvan az eggyik se ekkora szoval sorry, viszont annyit mondhatok hogy akar 1 megaba is elferhet 2 hangsav szoval ez nem mervado.... szedd le vobratort vagy barmi vob-kurogato progit es nezd meg vele hogy milyen cimen milyen audio-stream-ek vannak benne...
sok sikert csao...
ui: az enyemek 40 ill. 15 mega hosszuak de ez semmit nem jelent csak en anno ezt totottem le ill szedtem le dvd-rol...

Vendég

WinDVD2000 DTS

na vegre raszantam magam... de rovid lesz mert rohadt faradt vagyok...
szoval mindegy mid van csak 2.3-as vagy efolotti legyen...
mivel gondolom vagy megvetted a termeket vagy aktivaltad az aktivatorral vagy feltetted az iso-rol a 2.3-ast ami miutan megadod a szeriaszamot full kiralyul megy... szoval ha ez megvan letotod a 2.6 os pach-et es mivel ez gyari pocs a 2.3-ashoz ezert ha muxik a 2.3-asod akkor csak szepen megpocsolod vele es mar kesz is mivel csak egy ket file-t ir felul (tobb kozott a windvd.exe-t is) szoval semmi varazslat nincs benne ... torni kulon nem kell hiszen a regisztracios adatokat a registry-dnek kene mar tartalmazni... ezert nem tartom kiralynak az aktivatoros mokat mert az valamit nagyon elkur de mukodik vegul is... csak kerdes hogy mennyire megy azutan a megpocsolt (2.6-ra)... mert azt nem probaltam (en az iso-s fullost pocsoltem meg vele) jobban mondva en felraktam az iso-st aztan szepen rainstall az official letotheto 2.3-as ami meglepo modon mivel egy full retail (regisztalt) 2.3-asra tettem ra erdekes modon regisztralt is maradt... es arra raktam a 2.6-ost.... de mivel az officialt ugy raktam fel hogy letoroltem az iso-s verziot es csak a registrymet hagytam meg ezert mindenkeppen kell az iso-s moka nelkul is mennie... csak mondom az aktivatortol parazok... de majd meglatjatok... evvel most inkabb nem tokolnek...
szoval megegyszer: letot gyari netrol aztan megpocsol a 2.6-al azt jol van ennyi azgesz.... a tores meg hat (vagy viszi az aktivator vagy szerezz egy jo registry entry-t sajna jobbat nem tudok mondani mert nekem megy de igazan azzal nem szaroztam hogy mik azok a lehetosegek ahol para adodhat...
na mer igy is szetismetlem magam ugyhogy ennyi...
csao...

Vendég

WinDVD2000 DTS

Valaki írja már le PONTOSAN, ennek a dts-es patchnek a telepítését. Minek kell fent lenni, mire kell állítani, egyszóval mindent! Nagyon fontos lenne!!!

Persze csak az írjon, akinek dts-t is dekódol!

Vendég

WinDVD2000 DTS

Crack nem kell hozzá? Ha kell, akkor írja már le valaki, hogy hol vannak ilyenek!

Lehetséges az, hogy 5.1-be is tud majd egyszer dts-t dekódolni?

Vendég

WinDVD2000 DTS

file neve: dts - digital sound.vob
mérete: 21.950.464 byte
WinDVD ezt írja ki: 16bit/48k/5.1ch / formátum: DTS
hossza: 19s

Most ezek után te biztos tudod, hogy ilyen jellemzők mellett el férhet-e másik hangsáv. Remélem... Amúgy azt mondod, hogy ha letöltöm a WinDVD 2.6-ot, akkor minden megoldódik? Meglátjuk...

Vendég

WinDVD2000 DTS

Hol van ez a 2.6-os patch? Új crack nem kell hozzá?

Vendég

WinDVD2000 DTS

Akkor ezt hallgasd meg!

Win 98. Fel van rakva a WinDVD 2.3 és a Windows Commander. Nem tudom hogyan, biztos beépült vagy valami, de ha megnyomom WC-ben (Win. Com.) az F3-at egy olyan .vob fileon, aminek tutira dts hangja van (windvd kiírja de ott ugye hangja nincs) akkor simán lesz hang. Tehát WC-ben F3-mal lejátszható egy dts hanggal rendelkező mozgókép.

DE HOGY LEHET EZ??? Mivel csinálja ezt a WC?
Ezt nem tudom valahogy használni WinDVD alatt is? (tehát hogy le tudjak játszani a WinDVD-vel, vagy akármi mással dts hangot)

Előre is kösz a segítséget!

Vendég

WinDVD2000 DTS

Regen fent volt a divx.ini.hu oldalon, de mar nincs

Vendég

WinDVD2000 DTS

Hi!

Tudna valaki egy cimmel szolgalni, ahonnan a legujabb verzio letoltheto? v2.3 felett barmi erdekel, de foleg ez a legujabb!

Vendég

WinDVD2000 DTS

Lohengrin!

Ez a verzió nekem is megvan már egy ideje. A lényege az, hogy ez nem az ú.n. OEM verzió, amit hardverekhez adnak ahhoz igazítva, és nem is a netről letölthető. Ez a teljes Retail verzió, amit a boltban lehet megvenni külön. Ilyen módon minden benne van, amit az OEM-ekben letiltottak (4, 6 csatorna lekeverés, dolby headphone). És igen a nevében azt jelenti a DTS, hogy a DTS hangsávot is le tudja keverni. Bár nekem úgy tűnt, hogy DTS+Dolby Headphone együtt nem műxik. Ugyan nem tudom, csak sejtem, hogy a 4, 6 csatornás lekeveréssel sem megy együtt (értsd: a DTS-t egyelőre mindíg stereo-ra (vagy sourround-ra) keveri. De én még nem láttam másik lejátszót, ami akár ennyit is tudna vele kezdeni (PowerDVD legújabbja sem csinál semmit a DTS-sel).

Vendég

WinDVD2000 DTS

mindenkinek...

eloszoban: nem nem ez az elso windows 2000 alatti spdifes lejacco... mindegyik mukodik rendesen csak az a para hogy a default windows spdif driver a windows 2000-ben microsoft-ek elku***k es emiatt van a szivas... a powerdvd megoldja a problemat mert nem a windows drivert hasznalja hanem a sajatjat ami viszont muxik es igy nem para, sajnos csak ok oldottak meg... a creativ-ek azt mondtak hogy ez sajna nem az o hibajuk igy nem tudnam mit kezdeni a problemaval - a liveware teljesen jo... szoval enyit errol nem a dvdlejaccok a szarok...
masik termeszetesen nem arrol van szo hogy az spdif-en keresztul kiengedi hiszen ez mar egy ideje alapszolgaltatas a lejaccokban...
harmadik, nem csak a 40 megas iso tudja ha jol emlekszem ment mar a rovid 2.3-assal is csak rohadtul szaggatott de ha avval nem akkor a gyari letoltheto uj skines 2.3-as az nyomja de ha meg az se akkor az viszont 100% hogy a 2.6-os az viszi (azer vagyok bizonytalan a verziokba mert mostanaban tesztelgettem a dts-t, es a dolby headphon-t es mar nem emlekszem hogy melyiknel mi volt az eredmeny csak most a vegere (illetve hogy dts-t mar sikerult kinyernem belolle regebben csak nem emlekszem pontosan melyikbol...))
negyedik, a lenyeg, arrol lenne szo hogy ugy mint az ac3-at downmixeli a lejacco a para hogy csak stereoban tudtam tesztelgetni, de ott mukodott, mint irtam mar regebben is ment csak rohadtul belassult, de a 2.6-os az full jol mukodik es szol a dts stream 2 hangfalon, ki is irja hogy eppen dts stream et nyom es ezekutan szol is, regen ha dts-t valasztottatok akkor kiirta hogy dts-stream es ezekutan csak spdifen jott ki egyebkent kuss volt, na most mar szol tehat ugytunik downmixeli, amit viszont megneztem hoyg egy dts-es vobbol kiszedtem az osszes tobbi hangsavot es meg mindig szolt tehat ugy tunik nem atbas**s, emellet meg anno neztem a dts-es ryant es szolt az is dts-mode-ban szoval ugy tunik hogy gaz nelkul megy csak azt nem ertem hogy miert tagadjak official de mivel hivatalosan meg nincs szoftos dts-dekoder igy vegul is ez lehet magyarazat de nem tudom...
egy biztos en a tollem telheto dolgokat megtettem es mukodott...
sok sikert mindenkinek...
csao

Vendég

WinDVD2000 DTS

Ha jók az információim Windows 2000 alatt az eddigi szoftveres lejátszók nem támogattak (pl. Live) digit kimenetet.
Lehet, hogy ez az első...

Vendég

WinDVD2000 DTS

Hali. Lattam, hogy van 38megas ISOban WinDVD2000 ami DTS.

Hogy DTS ez? Kiadja digi outra (ezt eddig is tudta nem?) vagy rendesen dekodolja meg minden es 5 hangfalon rogton szol is?

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”