Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDShrink DVD-Maker
DVDShrink DVD-Maker
szóval a lényeg: eddig én is Shrinkeltem, de a dvdbox.sk összehasonlító cikke után azt hiszem, már nem sokáig... (elég gyengén szerepelt a DVDShrink)
Ha jól pillantottam a tesztre, akkor ott a Shrink 1.3.1-es verzióját "állították" rajthoz. Ma meg már 3 felett jár a verziószám.
Egyébként én is jobban hiszek a szememnek, mint bármelyik tesztnek. Mondjuk sz@r is lenne a szoftver fejlesztőknek, ha épp egy freeware program valósítaná meg legjobban a feladatot. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Shrink a legjobb, de van olyan jó, mint némely más fizetős társa.
Egyébként meg tényleg nem összehasonlíthatóak ezek a progik, mert van amelyik 70% feletti tömörítésnél ad jobbat, van amelyik 50%-osnál van amelyik ez alatt. De tényleg ki az a "barbár" aki képes egy filmet 70% alá tömöríteni amellett, hogy minőséget vár el?!
nem vár el minőséget
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DVDShrink DVD-Maker
szóval a lényeg: eddig én is Shrinkeltem, de a dvdbox.sk összehasonlító cikke után azt hiszem, már nem sokáig... (elég gyengén szerepelt a DVDShrink)
Ha jól pillantottam a tesztre, akkor ott a Shrink 1.3.1-es verzióját "állították" rajthoz. Ma meg már 3 felett jár a verziószám.
Egyébként én is jobban hiszek a szememnek, mint bármelyik tesztnek. Mondjuk sz@r is lenne a szoftver fejlesztőknek, ha épp egy freeware program valósítaná meg legjobban a feladatot. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Shrink a legjobb, de van olyan jó, mint némely más fizetős társa.
Egyébként meg tényleg nem összehasonlíthatóak ezek a progik, mert van amelyik 70% feletti tömörítésnél ad jobbat, van amelyik 50%-osnál van amelyik ez alatt. De tényleg ki az a "barbár" aki képes egy filmet 70% alá tömöríteni amellett, hogy minőséget vár el?!
gordon314.fw.hu
DVDShrink DVD-Maker
az "elfogadható minőség" részben azon is múlik, h van-e összehasonlítási alap
nem az eredetire gondolok, hanem más hasonló gyorsátkódolóra
ha nincs tapasztalat mással, akkor/addig megfelelhet egy gyengébb dolog is
szóval a lényeg: eddig én is Shrinkeltem, de a dvdbox.sk összehasonlító cikke után azt hiszem, már nem sokáig...
(elég gyengén szerepelt a DVDShrink)
DVDShrink DVD-Maker
Mondjuk attól is függ ki milyen cuccon nézi meg a rippelt filmet. Nálam OK. Lehet, hogy egy bikanagy plazma TV-n, bikajó lejátszóval már más lenne a helyzet.
Elkúrtuk
DVDShrink DVD-Maker
Én eddig max. 80 %-osra tömörítettem a filmeket a DVDshrinkkel és nem láttam semmi különbséget az eredeti és a tömörített között. Jó kis tool ez.
Én 70%-nál sem. (Ki megy lejjebb játék? )
Kezelés/sebesség/minőség alapján nálam ő a legjobb.
Elkúrtuk
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
DVDShrink DVD-Maker
Én eddig max. 80 %-osra tömörítettem a filmeket a DVDshrinkkel és nem láttam semmi különbséget az eredeti és a tömörített között. Jó kis tool ez.
DVDShrink DVD-Maker
Ez igaz lehet, de én csak kizárólag, tömörítés nélkül használom. Ha egy rajzfilmet szedek le, ami az esetek 99%-ban tömörítés nélkül megy. ha filmet rippelek, azon okból hogy kikölcsönöztem de valamiért éppen nincs időm megnézni, akkor vagy egy dvd-rw-re vagy kettőre felírom és késöbb amikor kedvem tartja megnézem. Tömörítésre legritkább esetben használom, és akkor is csak legfeljebb 90%-ig.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
DVDShrink DVD-Maker
a többmenetes cce ellen esélytelen
a többi egyklikkesnél jobb, mert van ddep analysis pass, és a minöség igy elfogadható
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
- Csipcsiripp
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
DVDShrink DVD-Maker
Haligali!
'Sztán mennyire csinál a DVDShrink jó minőségű végeredményt? Gondolok itt a többmenetes tömörítés kontra DVDShrink -re.
Cucc: Loewe Cantus 3870ZW, Onkyo TX-SR600E, Panasonic DVD-S47, Tannoy mx4-M, Tannoy mx2-M, Tannoy mxC-M
DVDShrink DVD-Maker
Sziasztok!
Az a gondom hogy ha elindítom a DVDShrinket ReAuthoring módban akkor egy idő után (50-70%) a következő hibaüzenetet dobja fel amikor az encodolás folyik:
"DVD Shrink encountered an error and cannot continue.
Programming error - exepsion occurred"
A DVDShrink_3.14-es verziót használom.
Ha valaki tud akkor segítsen!!!
Köszi előre is.
Mandeza
Én a minap találkoztam egy olyan dvdvel, amin a reauthor hatására kifagyott a progi. Viszont megvolt még a gépemen a 3.0 beta verzió é avval jól meg tudtam csinálni. Esetleg próbálj letölteni egy régebbi verziót. Remélhetőleg ezek a gyerekbetekségekí majd elmúlnak a következő javításokban.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
DVDShrink DVD-Maker
Sziasztok!
Az a gondom hogy ha elindítom a DVDShrinket ReAuthoring módban akkor egy idő után (50-70%) a következő hibaüzenetet dobja fel amikor az encodolás folyik:
Köszi előre is.
Mandeza
Nagy valószínűséggel a forrás volt hibás. Ha szerencséd van, akkor IfoEdit-tel ki lehet javítani, de ez attól függ, hogy mi sérült meg.
DVDShrink DVD-Maker
Sziasztok!
Köszi előre is.
Mandeza