Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDShrink DVD-Maker

Boolash
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Boolash »

ÁÁÁ Köszi!!

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

többmenetes cce: 
Többször megy végig a kódoló a teljes filmen....

Arty-t kiegészítve ebben az esetben a kódoló a Cinema Craft Encoder. Rövidítve: CCE
gordon314.fw.hu

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: arty »

Lenne 2 kérdésem: Mi az a töbmenetes cce, és mi az az authorizálás??Lehet, hogy hülye kérdések de nemtom...

többmenetes cce:

Többször megy végig a kódoló a teljes filmen, első menetben egy elemzést készít a filmről, hogy hol, mennyi változás van a filmben. a következő menetben ennek alapján osztja el a rendelkezésre álló bitrátát, helyet. a harmadik és további menetekben ezt finomitja....

authorizálás:

A dvd struktura létrehozása, azaz menü készitése, video és hangsávok öszeszerkesztése, stb.

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Boolash
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Boolash »

Lenne 2 kérdésem: Mi az a töbmenetes cce, és mi az az authorizálás??
Lehet, hogy hülye kérdések de nemtom...

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: arty »

eleg tipikus lemezhiba pont a lemez vege szokott hibas lenni ..

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Balcsi
Isten Hozott! :)

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Balcsi »

a DVD decrypter jó dolog, szerezd be, freeazzal leszeded a filmet, és utána a Shrink viszi
én is ezekkel csináltam egy eredeti DVDről a biztonsági másolatot

a DVD Shrink 1maga megoldja a decryptelést

miért kellene hozzá Decrypter?

nekem egyszerűbb mindent a Shrinkkel megoldani

egyébként amúgy is free progi mindkettő

de ne pazaroljuk az időnket*****

Nekem is egészen jól megcsinálta amit kellett, és ami tényleg jó, hogy egy lépésben.

Lacy!
Szia kérdésem a követkető lenne.Miért tart órákig amig egy írott lemezt próbálok bemásolni a vinyóra aztán amikor eléri a 95 % egyszerűen nem akarja tovább másolni?milyen progi kéne amivel ezt ki lehetne küszöbőlni?
Az írással nincs gond ha már a vinyó de odáig ritkán jut el a gép.MIÉRTTTTTT
Köszönöm

Próbálj meg másik dvd olvasót használni a beolvasáshoz. Nekem NEC 1300-as íróm van, de gyorsan leszoktam arról, hogy olvasóként is használjam. Másoláskor nekem is problémáim voltak, DE! nem mindegyik lemeznél. A márkás lemezeket gond nélkül olvasta, viszont a noname korongoknál nagyon válogatós volt. Így üzembe állítottam mellette egy mezei SONY olvasót, azóta semmi gond a másolásnál.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Próbáltam már DVD decryterrel is Clone dvd Alkohol 120% is de nem akarja volt már ugy is hogy 30 órán keresztűl nem írta be a vinyóra A lemez RItek a lemez már nem lehet másolás védett hisz írott -vagy lehet az is ?????????? Egyszerűen csak fel akarom másolni majd kiírní ugyanabban a formátumban.
Köszönöm

Biztos vagy benne, hogy a lemez hibamentes?
Ezt egyszerűen ki lehet próbálni: megnyitod a Windows Explorert és a VIDEO_TS alkönyvtárt átmásolod a vinyóra. Ha nem sérült, akkor max. 1 óra alatt lemásolja, ha sérült, akkor valami hibaüzenetet ad: ciklikus redundancia, vagy valami hasonló dolgot.

reggie

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: reggie »

Lacy!Szia kérdésem a követkető lenne.Miért tart órákig amig egy írott lemezt próbálok bemásolni a vinyóra aztán amikor eléri a 95 % egyszerűen nem akarja tovább másolni?milyen progi kéne amivel ezt ki lehetne küszöbőlni?
Köszönöm

Kicsit részletesebben kéne leírnod a dolgot, , meg milyen olvasó, milyen progoval másolnád, stb.
Milyen írott lemez? (nem a tipusa pl. TDK )
Ha nem másolásvédett a lemez, akkor egyszerűen át lehet copyzni. Ha nem olyan, akkor a DVD decrypter, vagy a Smartripper a segítség.
File módban másolva megtartja az eredeti könyvtárstruktúrát. (huh )
Egyenlőre ennyit, majd elválik elég-e?

Nos az olvasó egyben író NEC 2500 .Próbáltam már DVD decryterrel is Clone dvd Alkohol 120% is de nem akarja volt már ugy is hogy 30 órán keresztűl nem írta be a vinyóra A lemez RItek a lemez már nem lehet másolás védett hisz írott -vagy lehet az is ??????????
Egyszerűen csak fel akarom másolni majd kiírní ugyanabban a formátumban.
Köszönöm
TV : Sony KV-32FX65E DVD: Panasonic S47 Erősítö: Onkyo TX-SR601E Hangfalak : Jamo E 850 Front Jamo E 6CEN Jamo E 5CEN Jamo E 6SUR Jamo SW-400E SUB Video: Panasonic NV-HD625 Audió kábel : MONSTER

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Lacy!Szia kérdésem a követkető lenne.Miért tart órákig amig egy írott lemezt próbálok bemásolni a vinyóra aztán amikor eléri a 95 % egyszerűen nem akarja tovább másolni?milyen progi kéne amivel ezt ki lehetne küszöbőlni?
Köszönöm

Kicsit részletesebben kéne leírnod a dolgot, , meg milyen olvasó, milyen progoval másolnád, stb.
Milyen írott lemez? (nem a tipusa pl. TDK )
Ha nem másolásvédett a lemez, akkor egyszerűen át lehet copyzni. Ha nem olyan, akkor a DVD decrypter, vagy a Smartripper a segítség.
File módban másolva megtartja az eredeti könyvtárstruktúrát. (huh )
Egyenlőre ennyit, majd elválik elég-e?

reggie

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: reggie »

a DVD decrypter jó dolog, szerezd be, freeazzal leszeded a filmet, és utána a Shrink viszi

Nekem is egészen jól megcsinálta amit kellett, és ami tényleg jó, hogy egy lépésben.

Lacy!
Szia kérdésem a követkető lenne.Miért tart órákig amig egy írott lemezt próbálok bemásolni a vinyóra aztán amikor eléri a 95 % egyszerűen nem akarja tovább másolni?milyen progi kéne amivel ezt ki lehetne küszöbőlni?
Köszönöm
TV : Sony KV-32FX65E DVD: Panasonic S47 Erősítö: Onkyo TX-SR601E Hangfalak : Jamo E 850 Front Jamo E 6CEN Jamo E 5CEN Jamo E 6SUR Jamo SW-400E SUB Video: Panasonic NV-HD625 Audió kábel : MONSTER

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

harika

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: harika »

Mykee

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Mykee »

A Shrinknek is egyre szebb a képe. Most adják majd ki a 3.1.7-et és szerintem nagyon erőteljesen fejlesztik, úgyhogy azért még nem adnám fel.
A DVDCopy-t meg majd én is megnézem, de az Intervideo eddig csak a WinDVR-el jött be...

Update: bocs, már ki is jött a 3.1.7-es.

kola

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: kola »

a DVD decrypter jó dolog, szerezd be, free
azzal leszeded a filmet, és utána a Shrink viszi

Christopher

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Christopher »

OFF!!

Megjelent az Intervido DVDCopy 2 ami már enged beállítani hangsávokat stb, és übereli az elöző verzió amúgy is csúcs képminöségét. www.intervideo.com

Amúgy a korábbi verzióknál, alapból ő minden sávot copy-s, ahol választhattál az arra vonatkozik, hogy az svcd/divx hansávja/felirata mi legyen.

Bocsi az ismételt OFF miatt....

ON

Frenki:

Lehet hogy az a probléma (talán tévedek), de mielőtt elkezdenéd rippelni a dvd-t, indíts el egy dvd lejátszó alkalmazást (Powerdvd stb...), kezd el lejátszani a filmet, mert ezen eljárás során un. "unlockkolja" a meghatót, beazonosítja a régiót.
Lehet hogy nálad nem ez a baj, néhány ripperlő progi megköveteli ezt.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

helló megint. szeretném megkérni az itt hozzászóló, hozzáértő embereket, hogy ha lehet magyarázzák el egy abszolút kezdőnek ( nekem ), hogy hogyan megy ez a dvd rippelés meg irás, milyen progik kellenek hozzá etc., etc. megköszönném. esetleg dobjatok egy emilt: fanki.manki@post.sk. köszi mindenkinek

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

helló. az a problémám, hogy DVDShrinkkel NEM tudom leszedni a fájlokat. kiir vmi olyasmit hogy AN ERROR HAS OCCURED, aztán vmi SSC, vagy SCC kódolással jön. ja és vmi DVD Decryptort akar. egyébkéntr nem csak az eredeti DVD-t nem tudom leszedni, hanem az irottat sem, ott vmi IFO 6 ST vagy mit ir ki. meg hogy NOT A VALID DVD DIRECTION vagy ilyesmi. Sik ideg vagyok. ja egyébként az eredeti DVD a Karib tenger kalózai, a másolt meg a 2FAST 2FUrious ez utóbbinál a fájl formátuma UDF/ISO.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Köszönöm a segítséget. Tehát az járható út hogy shrinkel lerippelem a dvdt -már ami kell róla menü+extra+hangok(cseh 2.0 és társai nélkül)- tömörítés nélkül majd dvdcopyval tömörítek és a végén írok?

Igen
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Köszönöm a segítséget.
Tehát az járható út hogy shrinkel lerippelem a dvdt -már ami kell róla menü+extra+hangok(cseh 2.0 és társai nélkül)- tömörítés nélkül majd dvdcopyval tömörítek és a végén írok?

kola

DVDShrink DVD-Maker

Off: lehet elbeszélünk egymás mellett

szóval a shrink tud több hangot is, lehet teljes DVD-t átrakni
a DVDcopy is tudja ezt, az amit ott kér alap hangnak és feliratnak, csak a DivXre és a társaira igaz, a teljes copy-nál átviszi az összes hangot, feliratot

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

helló mindenki. mi a véleményetek a CloneDVD progiról? ismeri vki? azt olvastam, hogy ha szükséges akkor ez megkérdezi, hogy mit nem akarsz a DVD-n: hangsáv, bónusz. köszi. csá.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

A teljes filmet szeretném átkopizni! De amint látom csak egy hangot és egy feliratot enged. Van erre valami más megoldás?

Köszi

kola

DVDShrink DVD-Maker

a tömörítés mértékét a progi számolja ki, ha kiválasztod milyen formátumba akarod átrakni, akkor az megcisnálja

ha DVD-re, akkor 4,7 Gb lesz alapból
(A DivX stb. esetén lehet kül. méretű CD-ket válsztani, ahogy néztem)

kola

DVDShrink DVD-Maker

ahogy én nézegettem, meg ahogy lent is le van iírva nagyon kevés lehetségekkel bír a progi, nem sok kapcsolója van

ezért amit lehetne a Shrikkel leszeded a filmet vinyóra, azzal a hangsávval, feliratokkal amit akarsz (nem derült ki hogy teljes, menüs kell neked vagy sem), és utána rázavarod a DVDcopy-t

sajna a Shrink menüpontokat nem enged törölni

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Sziasztok!

Kipróbálnám én is az Intervideo dvd copy-t de lenne néhány kérdésem:
-rippelés Shrink-el ez eddig oké, de a Dvdcopy-nál én két hangsávot akarok megtartani azt hogy? (csak egyet tudok kiválasztani -vagy nem?)
-a tömörítés mértékét lehet valahol látni ,állítani mint a Shrinknél?

Hát hirtelen ennyi?

köszi

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”