Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
dvd készítés
dvd készítés
Vki nem tudja véletlenül, hogy tudom szabványossá tenni azt, amit a smartripper movie (kiválasztod milyen hang, felirat, stb és csak azt rippeled) részével szedtem le?
dvd készítés
Üdv mindenkinek nagyon szupi ez a fórum, általában minden problémámra találok itt választ vagy kapok, most van egy Óriási gondom :smile47: akármelyik progival konvertálok egy filmet át, akad a kép és a hang is a konvertálás után. Eddig nem volt ilyen gond , ja és a kodolás előtt az avi az nem akad vajon mi lehet a gond??? Előre is Köszönöm
mennyire akad? hol akad? már számitogépen is?
kép? hang?
részletesebben, ha lehet... ez igy semmitmondo :vazeg:
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
-
Vendég
dvd készítés
Üdv mindenkinek nagyon szupi ez a fórum, általában minden problémámra találok itt választ vagy kapok, most van egy Óriási gondom :smile47: akármelyik progival konvertálok egy filmet át, akad a kép és a hang is a konvertálás után. Eddig nem volt ilyen gond , ja és a kodolás előtt az avi az nem akad vajon mi lehet a gond???
Előre is Köszönöm
dvd készítés
hello mindenkinek!ifoedittel authorizáltam új dvdt. mv2+ac3(angol)+mp2(magyar) hang.
Ha a magyar hanggal nézem ugrál, és szaggat a kép, de ha viszont átváltok angolra akkor mindek működik királyul.
mi lehet a rossz?
légyszi segítsetek!!!
köszi
ifoeditel mp2 hangot neeee
BeSweet
Ezzel egy lépésben ac3ba konvertálhatod a hangot, bár minőségveszteség lesz, de még mindig jobb, mint ha szaggatna ....
a lényeg: AC3 2.0 / 192kbit / 48kHz legyen az eredmény!
a BeSweet egy command line util, érdemes egy GUI-t lekapni hozzá (graphical user interface, klikkelgetni kell csak... )
Jó volt itt.
dvd készítés
Helo sracok! Kiprobaltam azokat a programokat miket ajanlottatok! A dvdshrink 3.1 -es verziojat hasznalom + neha a Pinnacle dvd instant copy-t. De megint van egy olyan problamam, hogy a dvd instant az nem tudja feltorni a CSS-t. Ezzel szemben a dvdshrink igen, csak ezzel meg nem tudom hogy kell rendesen lemasolni a dvd filmnek a menujet! A menu fajlait a re-authorban athuztam de ugy jatszotta le a kiirt filmnel mint ha az is chapter lenne. Semmi navigacios lehetoseg nem volt! Hogy lehet ezt a problemat megoldani??Meg valami. Melyik tomoriti szebb minosegben a filmet a dvdshrink vagy a dvd instant szerintetek??
dvdshrink FULL BACKUP opcioja legyen aktiv, utana az egyes extrakat, hangokat (h benntmaradjanak e) tudod beallitani, ill. h milyen minöségben tömörödjenek ujra.... (jobbklikk az adott részen (film, extra), itt lehet a tulajdonságait..)
legalább egy félorát rááldozhatnál, látszik kb. nekiestél, elsőre nem sikerült és már itt is vagy
aki windozt haszált már, az ezekkel az egyklikkesekkel nemigaz, hogy nem boldogul... hjaaa, 2 perc alatt nehéz kiismerni valamit ...
Jó volt itt.
-
Vendég
dvd készítés
hello mindenkinek!
ifoedittel authorizáltam új dvdt. mv2+ac3(angol)+mp2(magyar) hang.
Ha a magyar hanggal nézem ugrál, és szaggat a kép, de ha viszont átváltok angolra akkor mindek működik királyul.
mi lehet a rossz?
légyszi segítsetek!!!
köszi
-
Vendég
dvd készítés
CsaoKéne a segítség mágusok.
Ketté lehet vágni vmilyen progival DVD-t? Vagy lekicsinyíteni, hogy egy
normál DVDre ráférjen (nem rippelve).
Ez így marhaság.
Vagy rippeled, és áttömöríted, vagy kettészeded hogy 2 lemezre tedd, de akkor meg újra kell szerkeszteni a komplett lemezt ráadásul mindkét lemezre.
Nem kell !
Erre való a DVD-Fav
dvd készítés
Vannak vob fájlaim, különböző dolby trailerek, hogyan tudnék belőlük dvd-t írni, már letöltöttem egy pár programot amiről eddig itt szó esett, de semmire sem megyek...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
-
Vendég
dvd készítés
OkFranc tudja. Szerintem 1. rész: vhány perc film hanggal menüvel... (mindez ráfér 1 sima dvdre), 2. rész: maradék cucc, menüvel.
De persze jobb lenne ha akár minőség csökkentésével is 1 dvdre ráférne.
Egyébként a másodikat elvileg meg tudjuk csinálni..., de azért az első hipotézis is érdekes lehet.
Ti egyébként mit csinálnátok ha nem férne rá egy dvdre (egy hangot megtartva)
Megvenném eredetiben. :vazeg:
Na. Lehagysz mindent, menüt extrát, stb. Felesleges hangot, héber feliratot és egyebet. Aztán ha így se, akkor meg kel tekinteni, hogy az újratömörítés hány százalékos.
Ha 80% vagy afeletti, akkor nem is fogod észrevenni a különbséget.
Én már csináltam sokkal rosszabb arányt és még azon is nagyon meresztgetni kellett a szemem, hogy lássam. (a szemem jó, a TV-m nagy, a DVD kiváló, tehát nem itt a hiba )
-
Vendég
dvd készítés
Ok
Franc tudja. Szerintem 1. rész: vhány perc film hanggal menüvel... (mindez ráfér 1 sima dvdre), 2. rész: maradék cucc, menüvel.
De persze jobb lenne ha akár minőség csökkentésével is 1 dvdre ráférne.
Egyébként a másodikat elvileg meg tudjuk csinálni..., de azért az első hipotézis is érdekes lehet.
Ti egyébként mit csinálnátok ha nem férne rá egy dvdre (egy hangot megtartva)
dvd készítés
Ketté lehet vágni pl.: lemezollóval .
Kicsit pontosabban kéne leírni mit szeretnél.
Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.
-
Vendég
dvd készítés
Ez így marhaság.
Vagy rippeled, és áttömöríted, vagy kettészeded hogy 2 lemezre tedd, de akkor meg újra kell szerkeszteni a komplett lemezt ráadásul mindkét lemezre.
-
Vendég
dvd készítés
Csao
Kéne a segítség mágusok.
dvd készítés
Helo sracok! Kiprobaltam azokat a programokat miket ajanlottatok! A dvdshrink 3.1 -es verziojat hasznalom + neha a Pinnacle dvd instant copy-t. De megint van egy olyan problamam, hogy a dvd instant az nem tudja feltorni a CSS-t. Ezzel szemben a dvdshrink igen, csak ezzel meg nem tudom hogy kell rendesen lemasolni a dvd filmnek a menujet! A menu fajlait a re-authorban athuztam de ugy jatszotta le a kiirt filmnel mint ha az is chapter lenne. Semmi navigacios lehetoseg nem volt! Hogy lehet ezt a problemat megoldani??
Meg valami. Melyik tomoriti szebb minosegben a filmet a dvdshrink vagy a dvd instant szerintetek??
dvd készítés
dvdshrink 3.1.7,
egyszerű, ingyenes, a dvd2one-al ellentétben még az olyan ujdonságokat sem cseszi el, mint a matrix1 ... ráadásul tullép a CSS védelmen is. 1 lemez a deep analysis képminőségjavito résszel együtt sem több, mint fél óra... ráadásul meg is irja a lemezt, ha akarod ...
Na, haza vittem az álltalad javasolt dvdshrink 3.1.7, addig ok, hogy átnézi a lemezt, kiírja a struktúrát, de hogyan tovább?? Hiába próbálom mentetni, a copy-n kívül nem találok semmit, és azt se tudom beállítani hová mentsen.
Pleas, help me!!
re-author... ott drag and drop modszerrel áthuzod a filmet, akkor menu sem lesz, beállitva, melyik kép, hangsávok legyenek a másolaton, melyek legyenek alapbol bekapcsolva, stb.
kis idöt eltöltesz vele, meg fogo látni, mennyire egyszerü...
a dvd2one 1.4.0, azaz az akkori legujabb azokat a részeket, ahol a fehér nyul megjelenne, elcseszte. ott megugrik, ismétlödik a film. 2 lemezemet csesztem el igy, azota nem használom ... pedig egy matrix reencodeja elég alap lenne, lévén baromi régi kiadás.
Jó volt itt.
dvd készítés
dvdshrink 3.1.7,
egyszerű, ingyenes, a dvd2one-al ellentétben még az olyan ujdonságokat sem cseszi el, mint a matrix1 ... ráadásul tullép a CSS védelmen is. 1 lemez a deep analysis képminőségjavito résszel együtt sem több, mint fél óra... ráadásul meg is irja a lemezt, ha akarod ...
Na, haza vittem az álltalad javasolt dvdshrink 3.1.7, addig ok, hogy átnézi a lemezt, kiírja a struktúrát, de hogyan tovább?? Hiába próbálom mentetni, a copy-n kívül nem találok semmit, és azt se tudom beállítani hová mentsen.
Pleas, help me!!
Utána válaszd ki amit akarsz(felirat, hangsáv,...), és Backup gomb.
Ott mindent be tudsz állítani, mit hova, stb .....
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
dvd készítés
dvdshrink 3.1.7,
Pleas, help me!!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
dvd készítés
dvdshrink 3.1.7,
egyszerű, ingyenes, a dvd2one-al ellentétben még az olyan ujdonságokat sem cseszi el, mint a matrix1
Nekem nem cseszte el, sőt eddig semmit se, és az 1.* verziót használom reggelve!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
dvd készítés
dvdshrink 3.1.7,
Jó volt itt.
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
dvd készítés
Légy nyugodt, én november elején vettem írót, és a két ünnep (karácsony-újév) között sikerült először rendesen úgy, hogy sima -R-re is ki lehetett írni a műsort.Igaz addig rengeteg időm se volt a dologra, de ne légy türelmetlen, sok lemezt el lehet rontani a türelmetlenség miatt.
Ezért fektettem be én ez elején egy újraírhatóba, ha elrontom lehet törölni, bár ezekkel a progikkal egyből sikerült! :vazeg:
-
Vendég
dvd készítés
Helo mindenkinek! Masfel hete vasaroltam egy LG dvd irot de abszolut nem tudom milyen program lenne a legmegfelelobb szamomra a dvd film irashoz! Kiprobaltam mar a dvd decrypter-t, a dvd copy-t, dvdXCopy platinumot, pinnacle dvd instant copy-t de egyszeruen egyikkel sem tudok mit kezdeni mert vagy nem ertek elegge a programokhoz vagy nem csinalja azt amit kellene (kuldozgetik a hibauzeneteket). Szamomra a pinnacle dvd instant copy 8-as verzioja a legszimpatikusabb de a CSS vedelemmel ellatott filmeket meg nem masolja le a vinyora! Nekem meg nagyon fontos a minoseg igy a menut az extrakat is ki szeretnem a dobni beloluk de nem tudom hogy kell!
Legyszives mondjatok mar programokat amik biztos hasznalhatoak mert nagyon ideges vagyok mar ezzel kapcsolatban! tobb mint 1 hete probalkozom az egesszel de nem megy!!!
Légy nyugodt, én november elején vettem írót, és a két ünnep (karácsony-újév) között sikerült először rendesen úgy, hogy sima -R-re is ki lehetett írni a műsort.
Igaz addig rengeteg időm se volt a dologra, de ne légy türelmetlen, sok lemezt el lehet rontani a türelmetlenség miatt.
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
dvd készítés
Helo mindenkinek! Masfel hete vasaroltam egy LG dvd irot de abszolut nem tudom milyen program lenne a legmegfelelobb szamomra a dvd film irashoz! Kiprobaltam mar a dvd decrypter-t, a dvd copy-t, dvdXCopy platinumot, pinnacle dvd instant copy-t de egyszeruen egyikkel sem tudok mit kezdeni mert vagy nem ertek elegge a programokhoz vagy nem csinalja azt amit kellene (kuldozgetik a hibauzeneteket). Szamomra a pinnacle dvd instant copy 8-as verzioja a legszimpatikusabb de a CSS vedelemmel ellatott filmeket meg nem masolja le a vinyora! Nekem meg nagyon fontos a minoseg igy a menut az extrakat is ki szeretnem a dobni beloluk de nem tudom hogy kell! :vazeg:
Legyszives mondjatok mar programokat amik biztos hasznalhatoak mert nagyon ideges vagyok mar ezzel kapcsolatban! tobb mint 1 hete probalkozom az egesszel de nem megy!!!
Én a dvddecrypter-t használom, egy új van fenn, mivel autromatikusan frissiti magát, így a verziót most nem tudom, mert munkahelyemen vagyok. Ha elindítod a progit és a lemez a meghajtóban jobb oldali ablakban bekékülve látható a lemez tartalma. Ekkor el kell indítani a progit, és az leszedi (nekem eddig mindent feltört) az általad megadott helyre egy olyan mappába ami a film címét viseli, majd én egy dvd2one progival kiválasztom a filmet, a hango(kat), feliratot(at), és lementem egy álltalam megadott üres mappába. Ezek után a Nero-val ezt felírom a lemezre, és tökéletes minőségben fent lesz a lemezen.
A DVDdecrypter be kell állítani, mivel a feltöréshez szüksége van helyre, nekem a 40 gigás vinyó ketté van osztva, a c meghajtót használja töréskor (ezen van 2 giga körül hely), és a d meghajtóra ment. A program mint mondtam a film címéből csinál egy mappát ide letöri a filmet, ami megegyezik a film teljes méretével, a dvd2one-nak meg csináltam egy saját mappát, és oda teszi be a kicsinyített filmet, ami álltalában 3 giga felett van, nem több a megengedetnél. Ha nem akarsz mást csak a filmet, szerintem ez egy jó megoldás, nálam bevált, minősége kiváló!
Ha gondolod írj, és a többit megbeszélhetjük priviben!
dvd készítés
Helo mindenkinek! Masfel hete vasaroltam egy LG dvd irot de abszolut nem tudom milyen program lenne a legmegfelelobb szamomra a dvd film irashoz! Kiprobaltam mar a dvd decrypter-t, a dvd copy-t, dvdXCopy platinumot, pinnacle dvd instant copy-t de egyszeruen egyikkel sem tudok mit kezdeni mert vagy nem ertek elegge a programokhoz vagy nem csinalja azt amit kellene (kuldozgetik a hibauzeneteket). Szamomra a pinnacle dvd instant copy 8-as verzioja a legszimpatikusabb de a CSS vedelemmel ellatott filmeket meg nem masolja le a vinyora! Nekem meg nagyon fontos a minoseg igy a menut az extrakat is ki szeretnem a dobni beloluk de nem tudom hogy kell!
dvd készítés
Hello Guruk!
Ki tud segíteni abban, hogy ha AVI filmet konvertálok DVD-re, és subos (vagy egyéb ) felirata van, azt is átvigyem. Nerot használtam, és eddig csak szinkronos filmeket sikerült átírni. Esetleg kaphatnék szoftverjavaslatot rövid leírással?
Minden ötletet köszönök.
Örülnék, ha a válaszokat e-mailban kapnám, mert csak ritkán tudok internethez jutni. (boldboy@axelero.hu)