Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
dvd készítés
dvd készítés
Vannak vob fájlaim, különböző dolby trailerek, hogyan tudnék belőlük dvd-t írni, már letöltöttem egy pár programot amiről eddig itt szó esett, de semmire sem megyek...
Nekem ugyanez lenne a kérdésem. Próbáltam Tmpeg authorral de az nem ismeri a dts-t, a dvdmaestronaál meg az a gond hogy vissza kéne konvertálni a vob-t mpeg-be és szétszedni az egész filet darabjaira majd újra össze kéne mindent fűzni, ezzel az a baj hogy a sok tömörítéstől romlana a minőségük a voboknak.
Mit tudtok ajánlani????
ha megvan az eredeti vob/ifo struktura, akkor akármelyik ripper programmal ki lehet szedni m2v be!
ha nincs, akkor egy VOBeditet, vagy dvd2avi t ajánlanék ...
izé... inkább dvd2avi... beadod neki a VOB okat, és demuxoltatod a képet/hangokat. azaz lesz m2v és ac3 fájlod.
A minöség ezektől persze NEM romlik, akárhányszor megcsinálhatod.
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
dvd készítés
én vagyok Vendég, vmiért nem jelenkezett be, mégeccer köcce
amugy a dvdshirnkel is megy, new author, és az egyik RIP ed a film első oráját tartalmazza, a másik a másodikat... ugyanis shrinkben megadhato, h mettől meddig legyen egy film a lemezen...
ez persze csak elmélet, gyakorlatban nem probáltam
Jó volt itt.
-
Vendég
dvd készítés
bocsi, asszem én voltam félreérthető.....azt a 7-8 gigát nem szeretném tömöríteni, ha jól tudom a shrink meg azt teszi. ezért kéne egy "két lemezes" megoldás (ha van egyáltalán ilyen). lg az író, a dl-t is írja, de lemez nincs vagy drága . nyilvánvaló hogy ez lenne a legjobb megoldás.biztos van vmi softw. amivel tudok csinálni egy eredeti lemezből kettőt "veszteségek" nélkül (?)
Te tudod, bár én nem vettem eddig észre semilyen romlást, se képben, se 5.1-es hangban sem! (pedig van pár, több hanggal, több felirattal, és semmi baj nincs a minőséggel, még plazma tv-se)
Szia! A DVD2one nalam is okozott minosegromlast. Eloszor az Almatlansag c. filmnel vettem eszre. Amit a DVDdecrypter felmasolt a vinyora, az meg jo volt, de 5 GB. Aztan lett 4,7 GB, de eszreveheto volt a kulonbseg.
Van egy kerdesem is:
Hogyan tudok masolni ugy egy lemezt, hogy a menu megmaradjon rajta?
Udv.:Gabor
dvd készítés
Melyik program készít m2v kiterjesztésű file-t???
dvd készítés
Vannak vob fájlaim, különböző dolby trailerek, hogyan tudnék belőlük dvd-t írni, már letöltöttem egy pár programot amiről eddig itt szó esett, de semmire sem megyek...
Nekem ugyanez lenne a kérdésem. Próbáltam Tmpeg authorral de az nem ismeri a dts-t, a dvdmaestronaál meg az a gond hogy vissza kéne konvertálni a vob-t mpeg-be és szétszedni az egész filet darabjaira majd újra össze kéne mindent fűzni, ezzel az a baj hogy a sok tömörítéstől romlana a minőségük a voboknak.
Mit tudtok ajánlani????
dvd készítés
Vki nem tudja véletlenül, hogy tudom szabványossá tenni azt, amit a smartripper movie (kiválasztod milyen hang, felirat, stb és csak azt rippeled) részével szedtem le?
Mit jelent az hogy szabványossá?
megfelelő ifo file leginkább
mert ezt így nem lehet felirni semmivel, alapból
dvd készítés
én vagyok Vendég, vmiért nem jelenkezett be, mégeccer köcce
-
Vendég
dvd készítés
sziasztok ! egy rövid kérdésem lenne : 7-8 gigás dvd-t szeretnék két dvd-r lemezre kiírni. a menü és extrák stb. nem fontos, a lényeg maga a film lenne.ezt melyik soft.al lehet megoldani ?
(olvasgattam a hozzászólásokat de nem igazán találtam erre még választ.)
link is jöhet ha vki tud(angol is jó)......köcce :vazeg:
De minek kell kettőre??
Ha nem kellenek a menük, csak a film, akkor ráfér a film egy lemezre is, mondjuk egy DVDshrink-el!
dvdshrink 3.1.7,
egyszerű, ingyenes, a dvd2one-al ellentétben még az olyan ujdonságokat sem cseszi el, mint a matrix1 ... ráadásul tullép a CSS védelmen is. 1 lemez a deep analysis képminőségjavito résszel együtt sem több, mint fél óra... ráadásul meg is irja a lemezt, ha akarod ...
Letőlthető innen!
Ha nem kellenek a menük, csak a film, akkor ráfér a film egy lemezre is, mondjuk egy DVDshrink-el!
bocsi, asszem én voltam félreérthető.....azt a 7-8 gigát nem szeretném tömöríteni, ha jól tudom a shrink meg azt teszi. ezért kéne egy "két lemezes" megoldás (ha van egyáltalán ilyen). lg az író, a dl-t is írja, de lemez nincs vagy drága . nyilvánvaló hogy ez lenne a legjobb megoldás.
biztos van vmi softw. amivel tudok csinálni egy eredeti lemezből kettőt "veszteségek" nélkül (?)
dvd2one
A legegyszerűbben úgy tudod megoldani, ha pl egy 50 chapteres filmből először az első 25, majd a második 25 chapterből külön DVD-t csinálsz.
dvd2one, pontosan erre van szükségem....köcönöm
-
Vendég
dvd készítés
hello! hogyan tudnám az eredeti extrákat átrakni a dvdre, ha már van egy authorizált filmem és a kettőt egyszerre valami menüszerkesztővel? előre is kösz.
dvd készítés
sziasztok ! egy rövid kérdésem lenne : 7-8 gigás dvd-t szeretnék két dvd-r lemezre kiírni. a menü és extrák stb. nem fontos, a lényeg maga a film lenne.ezt melyik soft.al lehet megoldani ?
link is jöhet ha vki tud(angol is jó)......köcce
De minek kell kettőre??
dvdshrink 3.1.7,
egyszerű, ingyenes, a dvd2one-al ellentétben még az olyan ujdonságokat sem cseszi el, mint a matrix1 ... ráadásul tullép a CSS védelmen is. 1 lemez a deep analysis képminőségjavito résszel együtt sem több, mint fél óra... ráadásul meg is irja a lemezt, ha akarod ...
Letőlthető innen!
bocsi, asszem én voltam félreérthető.....azt a 7-8 gigát nem szeretném tömöríteni, ha jól tudom a shrink meg azt teszi. ezért kéne egy "két lemezes" megoldás (ha van egyáltalán ilyen). lg az író, a dl-t is írja, de lemez nincs vagy drága :vazeg:. nyilvánvaló hogy ez lenne a legjobb megoldás.
biztos van vmi softw. amivel tudok csinálni egy eredeti lemezből kettőt "veszteségek" nélkül (?)
dvd2one
A legegyszerűbben úgy tudod megoldani, ha pl egy 50 chapteres filmből először az első 25, majd a második 25 chapterből külön DVD-t csinálsz.
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
dvd készítés
bocsi, asszem én voltam félreérthető.....azt a 7-8 gigát nem szeretném tömöríteni, ha jól tudom a shrink meg azt teszi. ezért kéne egy "két lemezes" megoldás (ha van egyáltalán ilyen). lg az író, a dl-t is írja, de lemez nincs vagy drága . nyilvánvaló hogy ez lenne a legjobb megoldás.biztos van vmi softw. amivel tudok csinálni egy eredeti lemezből kettőt "veszteségek" nélkül (?)
Te tudod, bár én nem vettem eddig észre semilyen romlást, se képben, se 5.1-es hangban sem! (pedig van pár, több hanggal, több felirattal, és semmi baj nincs a minőséggel, még plazma tv-se)
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
dvd készítés
De minek kell kettőre??
dvdshrink 3.1.7,
Letőlthető innen!
bocsi, asszem én voltam félreérthető.....azt a 7-8 gigát nem szeretném tömöríteni, ha jól tudom a shrink meg azt teszi. ezért kéne egy "két lemezes" megoldás (ha van egyáltalán ilyen). lg az író, a dl-t is írja, de lemez nincs vagy drága :vazeg:. nyilvánvaló hogy ez lenne a legjobb megoldás.
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
dvd készítés
De minek kell kettőre??
Ha nem kellenek a menük, csak a film, akkor ráfér a film egy lemezre is, mondjuk egy DVDshrink-el! :vazeg:
dvdshrink 3.1.7,
Letőlthető innen!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
dvd készítés
sziasztok ! egy rövid kérdésem lenne : 7-8 gigás dvd-t szeretnék két dvd-r lemezre kiírni. a menü és extrák stb. nem fontos, a lényeg maga a film lenne.
ezt melyik soft.al lehet megoldani ?
dvd készítés
Letöltöttem, kicsomagoltam, muxoltam, írtam, nyertem. Bár a probléma akkor keletkezett, amikor az elkészült dvd-t a vinyóról játszottam le. Kiírás után rendesen működött a gépemen is. Azért köszi a helpet Arty !
dvd készítés
Bocse ! A PowerDVD menüjében a subtitle sor inaktív.
legujabb, 0.96os ifoedit?
mivel sajnos a fejlesztése abbamaradt, nemigazán van alternativa... esetleg a 0rol ujraautorizálsz dvdmaestroval.
Jó volt itt.
dvd készítés
Bocse ! A PowerDVD menüjében a subtitle sor inaktív.
dvd készítés
Macsman leírása alapján elkészítettem a feliratot az srt2sup progival. Az IfoEdit-tel összeraktam a dvd-t, de amikor lejátszom a PowerDVD-vel nem ismeri fel a feliratot. Mi lehet a hiba ? Tud valaki segíteni ? Köszi.
mit jelent az, h nem ismeri fel ??
jézusom, emberek.. aki választ is akar, részletesen irja már le a problémáját...
Jó volt itt.
-
Vendég
dvd készítés
Macsman leírása alapján elkészítettem a feliratot az srt2sup progival. Az IfoEdit-tel összeraktam a dvd-t, de amikor lejátszom a PowerDVD-vel nem ismeri fel a feliratot. Mi lehet a hiba ? Tud valaki segíteni ? Köszi.
-
Vendég
dvd készítés
Sziasztok!
Magamtol ratalaltam a DVD"one-ra, de nincs hozza kodom, es fel oranyi anyag utan leall. hogy lehet ezt kikuszobolni?
Koszi, ha tudtok segiteni!
Udv.: Gabor
dvd készítés
Mi lehet a gond a másolásvédelemnél és a nagy tömörítésnél?
Hát az a gond, hogy működik ;-) Privátban ki tudjuk tárgyalni.
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
dvd készítés
Hali!
Lenne egy kis gondom DVD másolással.
Az InstantCopy és a CloneDVD állandóan azt írja ki, hogy másolásvédett a lemez és nem is enged továbblépni, a DVD shrink pedig néha túl nagyba tömöríti be, hiába írja ki 4.46GB mégis 4.7GBot csinál (vagyis nem fér rá egy DVDre)
Mi lehet a gond a másolásvédelemnél és a nagy tömörítésnél?
-
Vendég
dvd készítés
Üdv mindenkinek nagyon szupi ez a fórum, általában minden problémámra találok itt választ vagy kapok, most van egy Óriási gondom :smile47: akármelyik progival konvertálok egy filmet át, akad a kép és a hang is a konvertálás után. Eddig nem volt ilyen gond :vazeg: , ja és a kodolás előtt az avi az nem akad vajon mi lehet a gond??? Előre is Köszönöm
mennyire akad? hol akad? már számitogépen is?
kép? hang?
részletesebben, ha lehet... ez igy semmitmondo
Szóval már a gépen is akad a kép és a hang is folyamatosan a film nézése közben végig ahogy megy a film. Kiírtam DVD-re hátha a gépem kevés hozzá és azért akad de saaaajnos nem az asztali lejátszóban is akad folyamatosan.
SZóval erről azt hiszem már több infót nem tudok mondani
dvd készítés
Mert igy szvsz érthetetlen a kérdés
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
dvd készítés
Vki nem tudja véletlenül, hogy tudom szabványossá tenni azt, amit a smartripper movie (kiválasztod milyen hang, felirat, stb és csak azt rippeled) részével szedtem le?
Mit jelent az hogy szabványossá?
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo