Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD (és egyéb) filmek katalogizálása
Azt meg lehet oldani valahogy (ANT), hogy egy adott mező automatikusan töltődjön?Arra gondolok, hogy van egy olyan mezőm, hogy vásárlás éve. Ide bekerülhetne egy új film esetén automatikusan a 2006 és nem kéne beírni kézzel.
Beállítások (F10) -> Film információja -> Alapértelmezett filmértékek módosítása, és ezután szabadon beállíthatod az egyes mezők alapértelmezett értékeit. (Amikor újat szúrsz be ezeket az értékeket fogja felkínálni.)
Köszi srácok a segítséget és felajánlást. Az F10-es vari működik.
Elkúrtuk
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Azt meg lehet oldani valahogy (ANT), hogy egy adott mező automatikusan töltődjön?Arra gondolok, hogy van egy olyan mezőm, hogy vásárlás éve. Ide bekerülhetne egy új film esetén automatikusan a 2006 és nem kéne beírni kézzel.
Beállítások (F10) -> Film információja -> Alapértelmezett filmértékek módosítása, és ezután szabadon beállíthatod az egyes mezők alapértelmezett értékeit. (Amikor újat szúrsz be ezeket az értékeket fogja felkínálni.)
igen, meg. Ha gondolod, szívesen megcsinálom neked .
Azt meg lehet oldani valahogy (ANT), hogy egy adott mező automatikusan töltődjön?
Arra gondolok, hogy van egy olyan mezőm, hogy vásárlás éve. Ide bekerülhetne egy új film esetén automatikusan a 2006 és nem kéne beírni kézzel.
Elkúrtuk
Ez is nagy segítség. Köszönöm!
Szívesen!
Korábban már beszéltünk arról ebben a topicban, hogy a nem használatos mezőket lehet más adatok tárolására is használni, pl. ár, beszerzés éve, vásárlás helye, vagy ami neked éppen érdekes lehet. Ehhez mindössze a 'hungarian.lng' fájlban kell kijavítani a megfelelő megnevezést, és a következő programindításnál már a javított mező-elnevezés jelenik meg. Így nem lesz fölösleges pl. a forrás mező.
Némi programozással megoldható a dolog. A script elég jól olvasható, módosítható szerencsére. Én is variálgattam már rajta néhány dolgot
- Torzonborz
- Fórumlakó
Szívesen!
Korábban már beszéltünk arról ebben a topicban, hogy a nem használatos mezőket lehet más adatok tárolására is használni, pl. ár, beszerzés éve, vásárlás helye, vagy ami neked éppen érdekes lehet. Ehhez mindössze a 'hungarian.lng' fájlban kell kijavítani a megfelelő megnevezést, és a következő programindításnál már a javított mező-elnevezés jelenik meg. Így nem lesz fölösleges pl. a forrás mező.
A magyar címek megjelenítése:Beállítások (F10) -> Cím formázása -> Megjelenítendő címnél beállítod a "Cím fordítása" opciót.
- Torzonborz
- Fórumlakó
Elkezdtem használni az ANT-ot, de vóna pár kérdésem, hátha tudjátok a választ...
Eltávolítható néhány jellemző megjelenítése? Például a forrás, kiadó...stb. nekem nem kellene.
Van lehetőség arra (a csoportosításon kívül, mert az bezárja a nézőképet), hogy a magyar címek jelenjenek meg a balfrémen?
Előre is köszi!
Sajnos nem tudok megoldást arra, hogy hogyan lehetne eltüntetni egyes rovatokat. Maximum a rovat megnevezését lehet kitörölni, de ennek nem sok értelme van...
A magyar címek megjelenítése:
Beállítások (F10) -> Cím formázása -> Megjelenítendő címnél beállítod a "Cím fordítása" opciót.
Elkezdtem használni az ANT-ot, de vóna pár kérdésem, hátha tudjátok a választ...
Eltávolítható néhány jellemző megjelenítése? Például a forrás, kiadó...stb. nekem nem kellene.
Van lehetőség arra (a csoportosításon kívül, mert az bezárja a nézőképet), hogy a magyar címek jelenjenek meg a balfrémen?
Előre is köszi!
- Torzonborz
- Fórumlakó
Én pl. SW díszdobozt egynek írtam be, Xpress-ről betöltöttem.
Nem az igazi, de egyelőre jobbat nem tudok.
A VCD-ket külön file-be tárolom. (Elsősorban a Napi Ász mellékleteket)
Mondjuk ezeknél jobb lenne ha más mezők, más skin jelenne meg, de ezt szerintem nem lehet megcsinálni.
Először nálam is egyben volt, de nem tetszett úgy, mert bekavart a statisztikába. Nem tudtam pl. azt se megmondani, hogy pontosan hány filmem van...
VCD-m meg egy sincs. Viszont remélem, majd a Blu-Rayt/HD DVD-t is tudjuk importálni pl. az Xpressről. Mondjuk annak is érdemesebb lesz egy külön adatbázist csinálni, talán...
Én pl. SW díszdobozt egynek írtam be, Xpress-ről betöltöttem.
Nem az igazi, de egyelőre jobbat nem tudok.
A VCD-ket külön file-be tárolom. (Elsősorban a Napi Ász mellékleteket)
Mondjuk ezeknél jobb lenne ha más mezők, más skin jelenne meg, de ezt szerintem nem lehet megcsinálni.
Elkúrtuk
- Torzonborz
- Fórumlakó
Látom ti itt nagyon komolyan csináljátok a dolgot. Talán akkor tudtok segíteni abban, hogy a díszdobozokat hogyan teszitek be a progiba. Az lenne az igazi, ha be lehetne úgy állítani, hogy van a doboz neve és alatta egy lista a bene lévő filmekről.Valahogy így:
1. film1
2. film2
3. SW díszdobi
- SW 4
- SW 5
- SW 6
4. film4
Korábban nekem is meggyűlta bajom a díszdobozokkal.
Az általad írt módszer sajnos nem működik az ANT-ban, de az ANT fórumán más is felvetette ezt, így egy későbbi verzió lehet, hogy megoldja majd a dolgot.
Én úgy csináltam pl. a SW trilógiánál, hogy külön-külön bevittem a filmeket, és a megjegyzésbe beírtam, hogy a SW díszdoboz része. Ezáltal a filmek darabszáma stimmelni fog, különbözőek lehetnek a film készítőinek az adatai, viszont hiányzni az adatbázisból a 4., extralemez, mivel az nem különálló film.
Végülis azt az elvet követem, hogy egy film=egy bejegyzés, akkor is, ha esetleg két film van egy lemezen, vagy egy film több lemezen van rajta.
Látom ti itt nagyon komolyan csináljátok a dolgot. Talán akkor tudtok segíteni abban, hogy a díszdobozokat hogyan teszitek be a progiba. Az lenne az igazi, ha be lehetne úgy állítani, hogy van a doboz neve és alatta egy lista a bene lévő filmekről.
Valahogy így:
1. film1
2. film2
3. SW díszdobi
- SW 4
- SW 5
- SW 6
4. film4
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
Nálam ilyenek a beviteli mezők
Jók a változtatások! Még elgondolkodom rajta, hogy kell-e nekem is az Újság/akció és a Vásárlás helye rovat...
Viszont a Vásárlás éve mezőnél el lehet tüntetni az 'fps'-t, ha rákeresel a hungarian.lng-ben, akkor ki lehet törölni, vagy egy sapce-t rakni a helyére. Sajnos az Árnál még nem sikerült az MB-t kicserélni Ft-re...
Számomra érdekes, hogy hol szereztem be a legtöbb filmet.
Csak statisztikát nem lehet róla csinálni.
Mostmár az újság/akció rész annyira nem érdekes, de régebben hasznos volt, hogy milyen filmek melyik újság mellékletként érkeztek vagy melyik film volt pl. bombaáras.
Az fps-t eltüntetem.
Elkúrtuk
- Torzonborz
- Fórumlakó
Nálam ilyenek a beviteli mezők
Jók a változtatások! Még elgondolkodom rajta, hogy kell-e nekem is az Újság/akció és a Vásárlás helye rovat...
Viszont a Vásárlás éve mezőnél el lehet tüntetni az 'fps'-t, ha rákeresel a hungarian.lng-ben, akkor ki lehet törölni, vagy egy sapce-t rakni a helyére. Sajnos az Árnál még nem sikerült az MB-t kicserélni Ft-re...
- Torzonborz
- Fórumlakó
Az enyém ilyen:
- Torzonborz
- Fórumlakó
Melyik évben mennyit vettem (ha a felirat szerint éppen képkocka sebesség is )
Hm, ez jó ötlet! A képkocka-sebesség rovatot úgysem használja az ember, és így egyszerűbb az évenkénti csoportosítás. Ezt én is megcsinálom...
Melyik évben mennyit vettem (ha a felirat szerint éppen képkocka sebesség is )
Elkúrtuk
Kategóriák szerint:
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
évek szerint:
országok szerint:
Vazze, hogy az állománycsatolás miért nem megy azt nem értem.
Ha már benne vagyunk, akkor én is dobok egy-két képet. Még nem végeztem a feltöltéssel, de már csak a finomtunning van hátra.
- Torzonborz
- Fórumlakó
olyan nincs, hogy:
filmek amikben:
csaj - full meztelen
csaj - félakt
csaj - áttetsző ruha
csaj - ruha
csaj - nagykabát
csak fiúk - autókkal
csak fiúk - űrhajókkal
csak fiúk - egyéb
Olyan besorolást használsz, amilyet akarsz... Ha neked ezek a legfontosabb ismérvei a filmeknek, akkor ezeket.
De lehetne pl. tankos-romantikus. Vagy lézerkardos, "apádvagyok"os... stb.