Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDShrink DVD-Maker
DVDShrink DVD-Maker
Mondjatok egy olyat ami tömörít, és nem próbaverzió! (mint pl. a dvd2one)
Tömörítésre jó még a Nero Recode 2 és a Clone DVD 2 is.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
DVDShrink DVD-Maker
Nekem is gond volt elöször a Csak szex...-el, de aztán leszedtem Decrypterrel vinyóra és siman nyomta a Shrink.
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
DVDFABDecrypter2980-al szedted le a filmet a winyora? www.doom9.org ...
Sima DVDecryter, verziószámot fejből nem tudom (nem vagyok most otthon), Magyar nyelvü volt és így néz ki (netről szedett kép):
Eddig mindíg jó volt a Shrinknek ha leszedtem DVDdecrypter-el, de most már ez se jó. DVD2one-val megcsináltam, csak az meg 30 napos próbaverziós, ezért kérdeztem, hogy van e esetleg ingyenes soft, tömörítési célzattal.
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
DVDShrink DVD-Maker
DVDFABDecrypter2980-al szedted le a filmet a winyora? www.doom9.org ...
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
Sziasztok!
A Shrink már a DVDecripter után se tömöríti be a filmet. Mondjatok egy olyat ami tömörít, és nem próbaverzió! (mint pl. a dvd2one) A Csak szex és más semmi dvd-vel van gondja a shrinknek, ráadásul program hiba jelzéssel áll meg 80% körül!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
DVDShrink DVD-Maker
Köszi megjegyeztem mind3 progi nevét! Egyenlőre most az új DVDREGION-t használom, de ha beadja a kulcsot akkor...
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
Hahó! DVD másolásra szerintem a legjobb,ANYDVD+Shrink.Mindent visz,nincs vele semmi probléma.Az Anydvd szinte naponta frissűl,az új védelmeknek megfelelően.
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
dvdshrink előtt mamár a dvd fab decrypter kell ... albánik a védelmekke, folyamatosan fejlesztik és free
http://www.dvdidle.com/free.htm
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
Hi skacok, na plíz segítsen valaki: a DVD region + CSS free+ Shrink kombinációval simán másol-ásztam a "másolás védett" lemezeket.(pl. a Csondaráló, Madagascar) node a Fekete Vízet nem sikerül. Valaki tudja a megoldást? Köszike
Próbáld a DVDIdlePro-t ugyanettől a cégtől.
DVDShrink DVD-Maker
A baj csak az, hogy a lent olvasott problémák miatt én kezdem hanyagolni a Shrinket.
Persze előbb Decrypterrel berántod winyóra az anyagot.
A Shrink tömörítésre való, nem lemezhibák kezelésére.
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
A filmet a Shrinkkel is ki lehet szedni (re-author üzemmód) és szerintem a minősége is jobb lesz deep analysis-t használva, mint amit a DVD2one produkál, bár igaz, hogy nincs egetverő különbség. Ha gondolod, csinálj egy tesztet és hasonlítsd össze a 2 eredményt. Nálam a Shrink kicsivel kevesebb moszkítózajt produkált a kontúrok körül monitoron nézve, lehet, hogy tévén ez nem jön elő.
A baj csak az, hogy a lent olvasott problémák miatt én kezdem hanyagolni a Shrinket.
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
Köszi a tippet, azóta én is igy használom, ha kell az exta is, ha csak a filmet dvd2one-val kiszedem a filmet, Neroval meg megírom, nálam ezek beváltak!Kösz a választ!
A filmet a Shrinkkel is ki lehet szedni (re-author üzemmód) és szerintem a minősége is jobb lesz deep analysis-t használva, mint amit a DVD2one produkál, bár igaz, hogy nincs egetverő különbség. Ha gondolod, csinálj egy tesztet és hasonlítsd össze a 2 eredményt. Nálam a Shrink kicsivel kevesebb moszkítózajt produkált a kontúrok körül monitoron nézve, lehet, hogy tévén ez nem jön elő.
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
Az a bajom, hogy mostanában szinte mindíg ez a baja, és ha letöröm Decripterrel, utánna file módban tökéletesen megy. Ja! Valami encoding hibát is ír ki hozzá, mint ha nemtudná kikódolni.
Szerintem mindig másold fel először winyóra a Decrypter segítségével (file üzemmódban), én is így csinálom. Utána eresztem rá a Shrinket v. a Clone DVD2-t, a szükséges tömörítéstől függően. A Decrypter gyorsan berántja és közben megbírkózik a kisebb olvasási hibákkal. A Shrink meg utána sokkal gyorsabban dolgozik winyóról, mint DVD lemezről, pláne, ha deep analysis-t (2 menetes kódolást) választasz.
Köszi a tippet, azóta én is igy használom, ha kell az exta is, ha csak a filmet dvd2one-val kiszedem a filmet, Neroval meg megírom, nálam ezek beváltak!
Kösz a választ!
Ui.: bocsi, de csak most voltam net közelbe, hosszú volt a hétvége!
DVDShrink DVD-Maker
Az a bajom, hogy mostanában szinte mindíg ez a baja, és ha letöröm Decripterrel, utánna file módban tökéletesen megy. Ja! Valami encoding hibát is ír ki hozzá, mint ha nemtudná kikódolni.
Szerintem mindig másold fel először winyóra a Decrypter segítségével (file üzemmódban), én is így csinálom. Utána eresztem rá a Shrinket v. a Clone DVD2-t, a szükséges tömörítéstől függően. A Decrypter gyorsan berántja és közben megbírkózik a kisebb olvasási hibákkal. A Shrink meg utána sokkal gyorsabban dolgozik winyóról, mint DVD lemezről, pláne, ha deep analysis-t (2 menetes kódolást) választasz.
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
Szaisztok!Mostanában a DVDShrink kiírja a lemez letörése közben, hogy I/O hiba, de a lemez pl decripterrel leszedhető, de azt szintén nem tudja kezelni (régen nem volt ilyen gond) valamilyen corup-t problémája van. Kérdésem, melyik a legfrisseb verzió? Illetve mi lehet a hiba? Valami új kód? Pedig a Tigris színrelép régi mese, de annál is volt a fenti hiba!
Szerintem a lemezre írt anyag hibája, pl. remaster-elési probléma. Nálam is volt ilyen, már nem emlékszem, mi volt a megoldás.
Az a bajom, hogy mostanában szinte mindíg ez a baja, és ha letöröm Decripterrel, utánna file módban tökéletesen megy.
Ja! Valami encoding hibát is ír ki hozzá, mint ha nemtudná kikódolni.
DVDShrink DVD-Maker
Szaisztok!Mostanában a DVDShrink kiírja a lemez letörése közben, hogy I/O hiba, de a lemez pl decripterrel leszedhető, de azt szintén nem tudja kezelni (régen nem volt ilyen gond) valamilyen corup-t problémája van. Kérdésem, melyik a legfrisseb verzió? Illetve mi lehet a hiba? Valami új kód? Pedig a Tigris színrelép régi mese, de annál is volt a fenti hiba!
Szerintem a lemezre írt anyag hibája, pl. remaster-elési probléma. Nálam is volt ilyen, már nem emlékszem, mi volt a megoldás.
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
Szaisztok!
Mostanában a DVDShrink kiírja a lemez letörése közben, hogy I/O hiba, de a lemez pl decripterrel leszedhető, de azt szintén nem tudja kezelni (régen nem volt ilyen gond) valamilyen corup-t problémája van. Kérdésem, melyik a legfrisseb verzió? Illetve mi lehet a hiba? Valami új kód? Pedig a Tigris színrelép régi mese, de annál is volt a fenti hiba!
DVDShrink DVD-Maker
Hi skacok, na plíz segítsen valaki: a DVD region + CSS free+ Shrink kombinációval simán másol-ásztam a "másolás védett" lemezeket.(pl. a Csondaráló, Madagascar) node a Fekete Vízet nem sikerül. Valaki tudja a megoldást? Köszike
DVDShrink DVD-Maker
Nero-val nem lehet eredeti (másolásvédett) DVD-t másolni. Erre más már ismertetett módszerek vannak....
Ne csak tisztességes légy, próbálj meg annak is látszani !
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4
DVDShrink DVD-Maker
Sziasztok.
Lehet hogy elég hülye a kérdés,de még kezdő vagyok ebben.Hogyan kell a Neroval eredeti dvd-t másolni?Mit kell,és hogyan beállítanom?Mert nem engedi.Ha valaki tud,kérem segítsen.
Előre is mély tisztelet és köszönet
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
Ha gyári lemez volt, valószínűleg ez kell hozzá: DVD region + CSS free. (ARcoSS védelem)
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
Kérdés, mitől van az, hogy a DVDShrink a Kicsi kocsi tele a tanknál full lemezt készítenék, minden oké, amikor elkezdi 26% I/O hibával megáll. Ha lerippelem DVDDecripterrel, akkor meg nyavajog a Shrink a Decripper álltal mentett file-re, valami nem megfelelő file formátumra. Csak a filmet tudtam kiírni azt is DVDDecripperrel leripp, DVD2One-al meg kiszedve a film, Nero-val meg megírva a lemezt.Nincs otthon netem tehát mindenem régi, lehet ez a gond?? Mi most a DVDDecripper DVDShrink új verziószáma?
Valószínűleg, egy másolásvédelmi problémárol van szó, amit a DVD shrink nem ismer. A DVD gyártásakor, hibás szektorokat hoznak létre, ami számítógépes olvasáskor, CRC hibát okoz. A DVD lejátszó, máskép találja meg a szektorokat.
Az AnyDVD program háttérben futtatása, megoldja a problémádat.
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
Kérdés, mitől van az, hogy a DVDShrink a Kicsi kocsi tele a tanknál full lemezt készítenék, minden oké, amikor elkezdi 26% I/O hibával megáll. Ha lerippelem DVDDecripterrel, akkor meg nyavajog a Shrink a Decripper álltal mentett file-re, valami nem megfelelő file formátumra. Csak a filmet tudtam kiírni azt is DVDDecripperrel leripp, DVD2One-al meg kiszedve a film, Nero-val meg megírva a lemezt.
Nincs otthon netem tehát mindenem régi, lehet ez a gond?? Mi most a DVDDecripper DVDShrink új verziószáma?
DVDShrink DVD-Maker
Hali!
sztetek a dvd decrypter miért nem tömöríti a dvdfileokat? azt be lehet valahol állítani?
DvD clone azt írja h hiba van kb 99%-nál
most látom h az nem is tömörít
DVDShrink DVD-Maker
Hali!
sztetek a dvd decrypter miért nem tömöríti a dvdfileokat? azt be lehet valahol állítani?
DvD clone azt írja h hiba van kb 99%-nál