Szia!
Hátha így egyszerűbb:
http://www.itmedia.sk/olcso/IT0419/Tok, ... l%2C_Black
Szia!
Köszönöm a linket, sajnos hagyományos CD tokot nem árulnak.
igen, pont erre gondoltam én is. nekem is külső házban van az író, valszeg annak még zajosabb, kisebb teljesítményű a tápja, mint a gépnek. írni probáltál így? priviben átküldöd légyszi a tápot, hogy milyen? köszi!kakaox írta: ↑2019.10.24., csüt. 00:03Szia Greenbio!
Teljesen jól gondolod, sokkal jobb eredmény érhető el egy külön tápolt (lineáris 5-12 v) CD-íróval.
Nekem évek óta így van megoldva, egy külső házba rakott Plextor Premium 2-vel.
Rezgésmentesítve és USB-vel összekötve a géppel.
Mondjuk én szinte csak kizárólag beolvasok vele, de írásnál is előnyös.
Szia Greenbio!
Miért, szebben írja a lemezt ha nem kacsoló üzemű tápról megy az írás?
A Foobar2000 Manual DSP része semmitmondó, nem javasolja az Ultra mode-ot, mondván több erőforrást
Ezt a SOX plugint kitömöríted és bemásolod a feltelepített Foobar/component mappába. Újraindítás után a File / Preferences menűpontban megkeresed a Playback alatt a DSP Manager fület.
Foobar-ban jobb klikk a fájlra (vagy ctrl+a összes kijelölése)
nekem nem így néz, valszeg régebbi verzió.
Nekem úgy rémlik, ez alapból benne van, nem töltöttem le semilyen beépülőt.
A Foobar-t természetesen próbáltam, csak a bitmélységet engedi az én verzióm változtatni.La_Valse írta: ↑2019.07.16., kedd 08:36Kakaox jókat ajánl. Ha van Foobar2000, akkor azt célszerű használni. DSP-nek ki kell választani
valamelyik resamplert, és beállítani 44100-ra, egyébként úgy jársz, ahogy írod.
Az igazi svájci bicska az Xrecode. Az utolsó ingyenes változat, 2.6.2, fellelhető a neten, letölthető.
Kakaox jókat ajánl. Ha van Foobar2000, akkor azt célszerű használni. DSP-nek ki kell választani
Szia Greenbio!greenbio írta: ↑2019.07.11., csüt. 13:32sziasztok!
mivel tudok 24 bites 192 kbit/sec-es FLAC-ot 16 bit 44 kHz-es WAV-ra konvertálni? amiket idáig próbáltam azokkal nem sikerült mert a mintavételezési freqvenciát/bitsebességet nem lehet beállítani, max a bitmélységet. ergo kaptam 16 bites 192 kbit-es WAV-ot, de ez meg a Nero-nak nem jó. van valami jü konverter progi?
köszi üdv
Majd írd meg, hogy mire jutottál.
Nagyon köszönöm az információkat!YvsMad írta: ↑2019.05.19., vas. 15:2910x sebességgel is lehet normálisan lejátszható CD-t írni.
A Nero csomagból a Burning ROM-ot használd, a Nero Express-t felejtsd el. A Burning ROM-ban ne felejtsd el beállítani az írási sebességet, ne a szoftver válasszon ki helyetted túl nagy sebességet. Ott pontosan kiderül, hogy mi a legkisebb, amit az íród a lemezből ki tud hozni.
A gépen ellenőrizd le, hogy a letöltött vagy begrabbelt zene folyamatosan lejátszható-e, nincs-e letöltési hiba (jártam már így). Ha mindig ugyanott ugrik, akkor ez lesz a hiba.
Írás közben ne fusson semmilyen más program (letöltés sem!), ami erősen lefoglalná a gép erőforrásait.
Mivel játszod le a kiírt lemezt? Biztos, hogy jó az olvasó lézerdióda?