Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foobar2000
- Z.É.T. (exAtcBp)
- Törzsvendég

- Értékelés: 211
Foobar2000
Itt is bedobom, hátha erre jár valaki, aki tudja:
Kérek szépen segítséget, hogy milyen ingyenes íróprogival lehet aif-ból közvetlenül lemezre írni (audio cd) pc-s környezetben?
Köszönöm előre is!
Laci
(ha előbb konvertálni kell, akkor azt mivel érdemes/lehet?)
E-mail: [email protected]: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
- nehai
- Törzsvendég

- Értékelés: 234
- Kapcsolat:
Foobar2000
Ez jó kérdés, részemről passz. Mondjuk az v1.0 volt a favoritom sokáig, az újabbak azért már nyíltabban szólnak, próbáld többször telepíteni/törölni, igaz ezek banális tanácsok mert ettől nem szabadna javulnia vagy romlania a hangnak, de ki tudja.
Foobar2000
Help!!!!!
Mi okozhatja a problémát ??
Raktam egy új op-rendszert Windows 7 Ultimate sp1 - (bár eddig is ezt használtam) és a foobar 1.1.5 -ös verzió hallgathatatlan lett.A hang magasba húz,fémesen szól és torz.Az előtt remek hangja volt.
Azt hittem tönkre ment a hangkarim,de Winampon nem volt ilyen jelenség.
Visszamentem egészen az 1.0-ás Foobar-ig feltelepítettem és azóta hallgatható.
Valaki tudna segíteni,hogy miért nem szól jól az 1.1.4 vagy az 1.1.5 verzió és az 1.0-ás miért jó?
Foobar2000
2011-03-20
foobar2000 v1.1.6 beta 1 has been released. This update focuses on improving tagging compatibility with Windows Media Player and iTunes.
"A vízipipa bölcsességet húz ki a filozófus ajkai közül, és befogja a száját a bolondnak."
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Foobar2000
ha elakadtál szólj, hogy hol!
Sikerült, köszönöm!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Foobar2000
Sziasztok.
Letöltöttem egy .nsv kiterjesztésű fájlt (Lukács Béla prof. egyik előadása). Sajnos nem ismeri fel a foobar program, sőt az Audacity program sem. Segítséget kérek tőletek, hogyan tudnám mégis meghallgatni, vagy konvertálni. Köszönöm.
VLC player lejátsza a videót.
Foobar2000
Köszönöm, megpróbálom... de alfabéta vagyok...
ha elakadtál szólj, hogy hol!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Foobar2000
amit linkeltem azt leszeded s kicsomagolod
a benne lévő dll -eket (foo_dsp_resampler_mod.dll; foo_dsp_resampler_mod2.dll) bemásolod a foobar telepítési mappáján belül a "components"-ba /ahol a többi is van/
aztán elindítod a foobart, ott a file/preferences/dsp manager
ott lesz olyan (sok más egyéb mellett) hogy: "Resampler (SoX) mod"; "Resampler (SoX) mod2"
s ebből átviszed a "Resampler (SoX) mod" -ot baloldalra, s az aktív "configure selected" megnyomod
s beírod hogy ezeken kívül mindegyiket konvertálja: 44100; 48000
(lehet hogy a ; után nem kell szünet!)
a fenti legördülőbe (Target samplerate) meg az a érték legyen amire szeretnéd hogy konvertálja a dolgokat
Köszönöm, megpróbálom... de alfabéta vagyok...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Foobar2000
Azt hiszem,hogy rosszul látok,de kijött az 1.1.5-ös verzió is.
Nagyon hamar az 1.1.4 után....
Change log:
*
Fixed various 1.1.3 / 1.1.4 regressions.
*
Added a menu item to check for new foobar2000 versions.
*
Added a menu item to more easily check for updated components.
Foobar2000
, de nem lettem sokkal okosabb...
amit linkeltem azt leszeded s kicsomagolod
a benne lévő dll -eket (foo_dsp_resampler_mod.dll; foo_dsp_resampler_mod2.dll) bemásolod a foobar telepítési mappáján belül a "components"-ba /ahol a többi is van/
aztán elindítod a foobart, ott a file/preferences/dsp manager
ott lesz olyan (sok más egyéb mellett) hogy: "Resampler (SoX) mod"; "Resampler (SoX) mod2"
s ebből átviszed a "Resampler (SoX) mod" -ot baloldalra, s az aktív "configure selected" megnyomod
s beírod hogy ezeken kívül mindegyiket konvertálja: 44100; 48000
(lehet hogy a ; után nem kell szünet!)
a fenti legördülőbe (Target samplerate) meg az a érték legyen amire szeretnéd hogy konvertálja a dolgokat
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Foobar2000
van ilyen esetre resample a foobarhoz
pl. SOX -> foo_dsp_resampler_mod_0.6.0.7z
mod: itt azt kell megadni miket NE "konvertáljon" (pl.: 44100; 48000)
mod2: itt meg hogy miket (pl.: 88200; 96000; 176400; 192000)
persze csak az egyiket kell használni
, de nem lettem sokkal okosabb...
Foobar2000
Hogyan állítsam be a foobar-t (és hol) hogy le tudjak játszani 24bit/96kHz-os anyagokat is!?
A külső hangkarim csak alap 16/44, 48-at tud!
Nem értek hozzá... de gondolom ez már eddig is világos volt...
van ilyen esetre resample a foobarhoz
pl. SOX -> foo_dsp_resampler_mod_0.6.0.7z
mod: itt azt kell megadni miket NE "konvertáljon" (pl.: 44100; 48000)
mod2: itt meg hogy miket (pl.: 88200; 96000; 176400; 192000)
persze csak az egyiket kell használni
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Foobar2000
Hogyan állítsam be a foobar-t (és hol) hogy le tudjak játszani 24bit/96kHz-os anyagokat is!?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Foobar2000
Foobar2000
Sziasztok.
Letöltöttem egy .nsv kiterjesztésű fájlt (Lukács Béla prof. egyik előadása). Sajnos nem ismeri fel a foobar program, sőt az Audacity program sem. Segítséget kérek tőletek, hogyan tudnám mégis meghallgatni, vagy konvertálni. Köszönöm.
az nsv = NullSoftVideo
szal valami video lejátszónál kéne próbálgatni
Foobar2000
Sziasztok.
Foobar2000
2011-02-23
foobar2000 v1.1.4 has been released. This version corrects a regression in AAC decoder introduced in version 1.1.3.
"A vízipipa bölcsességet húz ki a filozófus ajkai közül, és befogja a száját a bolondnak."
-
Vendég
Foobar2000
Szerintem a KS legalább annyira szerethető, mint az ASIO, csak másért. Mondjuk ez már az ízlések és pofonok kategória.
Szerintem is.
Foobar2000
Nem tudom, hogy van-e olyan, én csak azt mondom amihez van ASIO az azzal szól a legjobban.
Szerintem a KS legalább annyira szerethető, mint az ASIO, csak másért. Mondjuk ez már az ízlések és pofonok kategória.
Foobar2000
Az ESI Mayánál az a trükk, hogy a digitális kimeneten a 3-4 csatorna jelenik meg.
Köszi. Terratec Aureon Sky hangkártyám van, annál sajna nem működött ez a trükk, de legalább kipróbáltam.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11456
- Kapcsolat:
Foobar2000
Először én is azt hittem az ESI Maya kártyámnál, de nagy nehezen rájöttem és most már a Dactilus kártyára kötve megy.
Az ESI Mayánál az a trükk, hogy a digitális kimeneten a 3-4 csatorna jelenik meg.
Foobar2000
Először én is azt hittem az ESI Maya kártyámnál, de nagy nehezen rájöttem és most már a Dactilus kártyára kötve megy.
Megosztanád tapasztalataid, hátha segít.
- fenyő
- V.I.P.

- Értékelés: 99
Foobar2000
Nekem ASIO módban nem működik a hangkártyán a spdif kimenet sajnos, csak az analóg.
Foobar2000
én csak azt mondom amihez van ASIO az azzal szól a legjobban.
Nekem ASIO módban nem működik a hangkártyán a spdif kimenet sajnos, csak az analóg.
Foobar2000
Köszike! Most már tudom, hogy miért volt ilyen ködös, fátyolos a hangja AMDvel... És a mélyek is dinamikusabbak...
SENKI NE VEGYE KOMOLYAN! VICC VOLT!
Tudooom, csak gondoltam esetleg valakit érinthet a dolog :DDD