Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDShrink DVD-Maker

z67
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: z67 »

Hát képzeld, próbáltam az egyszerest is. Mindnél invalid cd formátumot ír ki.Az lemaradt, hogy TDK a lemez, új fejlesztés, szerintem máshol készítik, mint a 8x-ost. Szar a tok, a szita, a borító, de tuti valódi, mert a conflex nem kockáztat ilyennel, mint elvileg kizárólagos disztribútor. (A vonalkód alatt látod a termákszámot, na ilyet ne vegyél: DVD-R47ED, megjegyzem a 8x-os az EC végű,az profi)
A DVD írót pedig mindenhol istenítik, amúgy a NEC-ket mindenhol sztárolják, a firmware tavaly októberi, van ennél frissebb dátumú is csak, éppen ennek speckó sorszámú az fw-je a laptop miatt. (2.22 és 4.24 az új, az enyém 2.40). De még mindig ott a lehetőség, hogy ez az 1 lemez szar, de többet akkor sem veszek ebből. Mondjuk akkor is érdekes, hogy a 8-ast is csak 4x-esen írja.

Üdv: Zoltán

Anno kazettából is vettem boltban hamis TDK-t. Visszavittem és a bolt is vissza tudta küldeni.
Azt nézd meg, hogy az Identifier mit ír ki alapanyagnak a 16x és a 8x lemez esetén.
A NEC íród lehetett jó egy évvel ezelőtt a 4x lemezekhez, de már elavult sajnos.

Köszi, szomorú vagyok.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Hát képzeld, próbáltam az egyszerest is. Mindnél invalid cd formátumot ír ki.Az lemaradt, hogy TDK a lemez, új fejlesztés, szerintem máshol készítik, mint a 8x-ost. Szar a tok, a szita, a borító, de tuti valódi, mert a conflex nem kockáztat ilyennel, mint elvileg kizárólagos disztribútor. (A vonalkód alatt látod a termákszámot, na ilyet ne vegyél: DVD-R47ED, megjegyzem a 8x-os az EC végű,az profi)
A DVD írót pedig mindenhol istenítik, amúgy a NEC-ket mindenhol sztárolják, a firmware tavaly októberi, van ennél frissebb dátumú is csak, éppen ennek speckó sorszámú az fw-je a laptop miatt. (2.22 és 4.24 az új, az enyém 2.40). De még mindig ott a lehetőség, hogy ez az 1 lemez szar, de többet akkor sem veszek ebből. Mondjuk akkor is érdekes, hogy a 8-ast is csak 4x-esen írja.

Anno kazettából is vettem boltban hamis TDK-t. Visszavittem és a bolt is vissza tudta küldeni.
Azt nézd meg, hogy az Identifier mit ír ki alapanyagnak a 16x és a 8x lemez esetén.
A NEC íród lehetett jó egy évvel ezelőtt a 4x lemezekhez, de már elavult sajnos.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

z67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Descriptor #1 =  4234 kBps ( 3.06x) - [Pure CAV]Descriptor #2 =  2822 kBps ( 2.00x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #3 =  1764 kBps ( 1.27x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #4 =  1411 kBps ( 1.00x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #5 =   706 kBps ( 0.51x) - [CLV/Non-Pure CAV]

Hát érdekes sebességeket írt ki, az biztos. Elvileg a 2x-nek mennie kellett volna. Most írhatnám, hogy próbáld meg 1x sebessséggel, de ki bírja azt kivárni? Meg azt is írhatnám, hogy ilyenkor kell írót cserélni, de a leghasználhatóbb megoldás az lesz, hogy ne vegyél 16x lemezt bele.
Milyen márkájú az a hiperigénytelen lemez?

Hát képzeld, próbáltam az egyszerest is. Mindnél invalid cd formátumot ír ki.
Az lemaradt, hogy TDK a lemez, új fejlesztés, szerintem máshol készítik, mint a 8x-ost. Szar a tok, a szita, a borító, de tuti valódi, mert a conflex nem kockáztat ilyennel, mint elvileg kizárólagos disztribútor. (A vonalkód alatt látod a termákszámot, na ilyet ne vegyél: DVD-R47ED, megjegyzem a 8x-os az EC végű,az profi)

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

Descriptor #1 =  4234 kBps ( 3.06x) - [Pure CAV]Descriptor #2 =  2822 kBps ( 2.00x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #3 =  1764 kBps ( 1.27x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #4 =  1411 kBps ( 1.00x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #5 =   706 kBps ( 0.51x) - [CLV/Non-Pure CAV]

Hát érdekes sebességeket írt ki, az biztos. Elvileg a 2x-nek mennie kellett volna. Most írhatnám, hogy próbáld meg 1x sebessséggel, de ki bírja azt kivárni? Meg azt is írhatnám, hogy ilyenkor kell írót cserélni, de a leghasználhatóbb megoldás az lesz, hogy ne vegyél 16x lemezt bele.
Milyen márkájú az a hiperigénytelen lemez?

z67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Lenne egy kérdésem viszont, szerinted olyan lehet, hogy egy DVD író nem ismeri meg a 16x-os írható DVD-t. Ma kaptunk a conflextől ilyet, és az egyébként 4x-esen író DVD 1,2 és 2.4x-es sebességet ajánl fel, de nem írja meg egyiken sem. Az író NEC 6500a, állítólag egyik leprofibb notebook író. Ha van ilyen, akkor be kell táraznom a 8x-osból, bár azt is csak négyszeresen írja. Ráadásul ez az új tipusú lemez hiperigénytelen kivitelű. 
Köszi a segítséget: Zoltán

DVD Identifierben lent a 2. (középső) fülnél nézd meg, hogy milyen sebességekkel tud írni. Amit pirossal ír ki, az a sebesség nem megy! Hiába írja ki fent a nagy ablakban, hogy 1x-2,4x-4x, ha lent a 2,4x piros, akkor nem fog tudni olyan sebességgel írni.

Köszönöm, ezt írta ki, persze pirossal semmit. Nem lettem okosabb. Az a király, hogy a laptophoz speckó firmware van, nem találok frissítést.

** INFO : Drive = _NEC DVD+-RW ND-6500A [FW 2.40]
** INFO : Write Capabilities = DVD+R DVD+R-DL DVD+RW
** INFO : Write Capabilities = DVD-R DVD-RW
** INFO : Disc = [DVD-R:TTH02]
** INFO : Reference Speed : 1x DVD = 1385 kBps
** INFO : An Writeable Disc Is Recommended For Accurate Results
** INFO : Write Speeds (Supported By This Drive On This Disc) Listed Below

** INFO : GET PERFORMANCE Write Speed Descriptor(s)
** WARNING : Drive Did Not Report Any Write Speed Descriptors

** INFO : MODE SENSE Write Speed Descriptor(s) [Legacy Command]
** WARNING : MODE SENSE Is Obsolete And Not Always Properly Supported
Descriptor #1 = 4234 kBps ( 3.06x) - [Pure CAV]
Descriptor #2 = 2822 kBps ( 2.00x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #3 = 1764 kBps ( 1.27x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #4 = 1411 kBps ( 1.00x) - [CLV/Non-Pure CAV]
Descriptor #5 = 706 kBps ( 0.51x) - [CLV/Non-Pure CAV]

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

Lenne egy kérdésem viszont, szerinted olyan lehet, hogy egy DVD író nem ismeri meg a 16x-os írható DVD-t. Ma kaptunk a conflextől ilyet, és az egyébként 4x-esen író DVD 1,2 és 2.4x-es sebességet ajánl fel, de nem írja meg egyiken sem. Az író NEC 6500a, állítólag egyik leprofibb notebook író. Ha van ilyen, akkor be kell táraznom a 8x-osból, bár azt is csak négyszeresen írja. Ráadásul ez az új tipusú lemez hiperigénytelen kivitelű. 

DVD Identifierben lent a 2. (középső) fülnél nézd meg, hogy milyen sebességekkel tud írni. Amit pirossal ír ki, az a sebesség nem megy! Hiába írja ki fent a nagy ablakban, hogy 1x-2,4x-4x, ha lent a 2,4x piros, akkor nem fog tudni olyan sebességgel írni.

z67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Minden lemeze karcos lenne? Hát erre nem gondoltam.

Igazad van nem vettem észre, hogy lemezeket írt.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Igazad van nem vettem észre, hogy lemezeket írt.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

z67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Az mitől lehetz hogy schrinket használok, és a mostani új lemezeket nem tudom kiiírni, mert Pl.: a shrinknél kb a legeklején az analizálásnál eljut 15%-ig és kiírja hogy (CRC ADATHIBA). Már tiszta ideg vagyoK!!! 

Ez egyértelműan olvasási hiba és semmi köze a szoftverhez. Vagy koszos a lemez vagy karcos.

Egyébként dvdshrink-el rip iso-ba és utána írás dvddecrypter-rel. Nekem ez nagyon megbízhatóan működik.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Az mitől lehetz hogy schrinket használok, és a mostani új lemezeket nem tudom kiiírni, mert Pl.: a shrinknél kb a legeklején az analizálásnál eljut 15%-ig és kiírja hogy (CRC ADATHIBA). Már tiszta ideg vagyoK!!! 

Ez egyértelműan olvasási hiba és semmi köze a szoftverhez. Vagy koszos a lemez vagy karcos.

Egyébként dvdshrink-el rip iso-ba és utána írás dvddecrypter-rel. Nekem ez nagyon megbízhatóan működik.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hellósztok. 
Kérlek segítsetek mit tegyek. Media Player 10 ezt okozhatja? Vagy a Nero 6.1.20-as.
Előre is köszi

Mit értesz új film alatt?
A Neronak semmi köze hozzá, ha nincs Nerod akkor is készít mentést.
Sztem, töröld le és telepítsd újra. Telepítés előtt esetleg Reg.Cleanerben nézd meg a törlés után marad-e még valamilyen fájl, illetve a mappáját is töröld ki az intézőben, ha az uninstall után megmarad.

Ja, ettől függetlenül Neroban 6.6.0.15-nél járunk, azért azt lehetne frissíteni (ingyenes).

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Hellósztok.

Kérlek segítsetek mit tegyek. Media Player 10 ezt okozhatja? Vagy a Nero 6.1.20-as.
Előre is köszi

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

régi nero sok bugot hordozott magában dvd irás kapcsán, legendásan sz*rnak számitott, a kutya nem irt vele ... érdemes váltani
Akkor meg tényleg csak a Neroval lehetett gond.

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: arty »

régi nero sok bugot hordozott magában dvd irás kapcsán, legendásan sz*rnak számitott, a kutya nem irt vele ... érdemes váltani

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

a shrink is a nero val írja a lemezt!
Éppen ezért nem működik jól együtt az új Shrink a régi Neroval. Kézzel kell megcsinálni.

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Fufuka »

rájöttem mi volt a gond! 
5ös nérót használtam, és azt nem bírta a dvdshrink...

És mi lenne, ha nem a Shrinkkel írnád a lemezt, hanem csak a fájlokat csinálnád a Shrinkkel és a Nero-t külön indítanád? Akkor mindegy lenne, hog 5-ös vagy 6.x-es Nero van felrakva a gépedre.

a shrink is a nero val írja a lemezt!
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

rájöttem mi volt a gond! 

És mi lenne, ha nem a Shrinkkel írnád a lemezt, hanem csak a fájlokat csinálnád a Shrinkkel és a Nero-t külön indítanád? Akkor mindegy lenne, hog 5-ös vagy 6.x-es Nero van felrakva a gépedre.

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

hát így a 6.6 os néró környékén ne is csodálkozz rajta

Méér? Az csak másféllel kisebb...
na az itt ebben a helyzetben pont elég
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Méér? Az csak másféllel kisebb...

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Véletlenül nem MediaPlayer 10-et használsz? 

A Media Player 10 üti a Shrinket???

Bocsi, régen jártam erre. Nálam az asztali gépnél a Shrink lejátszófelülete zöld szinben játszik ráadásul el is van csúszva. Viszont utóbb kiderült, hogy ez a mentett anyagot nem befolyásolja, megnéztem a WinDVD-n. Ez azóta van, mióta 10-esem van, amit normálisan le sem tudsz szedni. Ezért gondoltam, hogy nem 100-as a kompatibilítás.

Üdv.

rájöttem mi volt a gond!

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Bocsi, régen jártam erre. Nálam az asztali gépnél a Shrink lejátszófelülete zöld szinben játszik ráadásul el is van csúszva. Viszont utóbb kiderült, hogy ez a mentett anyagot nem befolyásolja, megnéztem a WinDVD-n. Ez azóta van, mióta 10-esem van, amit normálisan le sem tudsz szedni. Ezért gondoltam, hogy nem 100-as a kompatibilítás.

Üdv.

rájöttem mi volt a gond!

z67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Üdv.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Köszi szépen, este otthon megpróbálom...
Jutottál valamire?

a clone dvd 2 nem másol eredeti (css védett) lemezeket, úgyhogy nem jutottam semmire.
az lesz hogy hetvégén újrainstallom a rendszert, ha akkor se jó akkor kidobom a gépem a másodikról...

azért köszi a segítséget!

jó hogy vannak még ilyen segítőkész emberkék!

üdv,
lobig

De, azt használom...

z67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Köszi szépen, este otthon megpróbálom...
Jutottál valamire?

a clone dvd 2 nem másol eredeti (css védett) lemezeket, úgyhogy nem jutottam semmire.
az lesz hogy hetvégén újrainstallom a rendszert, ha akkor se jó akkor kidobom a gépem a másodikról...

azért köszi a segítséget!

jó hogy vannak még ilyen segítőkész emberkék!

üdv,
lobig

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”