Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Multimédiás DVD-t készítése
Sziasztok!Milyen programmal tudnék multimédiás DVD-t készíteni?
Konkrétan: 1 DVD-n kéne elhelyeznem videót (dvd formátumban, menüvel) és MP3-at űgy, hogy asztali DVD-vel lejátszható legyen.
Köszi előre is!
BOCSI A CÍMET ELÍRTAM!
Ehhez nem is progi, sokkal inkább DivX-es lejátszó kellene, ugyanis az egyik DVD formátumú lemezt, a másik meg adatlemezt igényel, ami tudomásom szerint nem keverhető. DivX lejátszó számára egy adat DVD-re ráírhatnád mind a kettőt és nem lenne gond.
Épp ez a probléma! A videónak dvd formátumúnak kell lennie.
Kaptam egy javaslatot: dvd movie factory
Kipróbálom...
Sziasztok!Milyen programmal tudnék multimédiás DVD-t készíteni?
Konkrétan: 1 DVD-n kéne elhelyeznem videót (dvd formátumban, menüvel) és MP3-at űgy, hogy asztali DVD-vel lejátszható legyen.
Köszi előre is!
BOCSI A CÍMET ELÍRTAM!
Ehhez nem is progi, sokkal inkább DivX-es lejátszó kellene, ugyanis az egyik DVD formátumú lemezt, a másik meg adatlemezt igényel, ami tudomásom szerint nem keverhető. DivX lejátszó számára egy adat DVD-re ráírhatnád mind a kettőt és nem lenne gond.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Sziasztok!
Milyen programmal tudnék multimédiás DVD-t készíteni?
Köszi előre is!
BOCSI A CÍMET ELÍRTAM!