Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Webcam, Skype es egyebek
Webcam, Skype es egyebek
Üdv!
Olyan programot keresnék az otthoni gépemre, aminek segítségével távolról,
egy böngészőből én tudom elinditani az otthoni webcamom, hogy ne stream-eljen folyamatosan, csak ha épp megérkeztem mondjuk munkahelyre, és haza akarok kukkantani Nem fontos a folyamatos mozgás, elég a 2-3 fps
Létezik ilyen?
Többi infó:
win2k, canyon vga-s usb webcam, chello net (dinamikus ip-s)
köszi!
Webcam, Skype es egyebek
Aki nem probalta volna:..
Ez ma már sajnos nem így van...
- azt azert lattad, hogy egy evvel korabbi irasra reagaltal??
Pont azért van nem úgy... 1 év nagy idő, már vége a beetetésnek
Csak gondoltam jelzem, mivel újra életre kapott ez a topic, nehogy valaki előfizetés után döbbenjen...
szerintem jol tetted
Na most akkor mi van. Vki egy evvel ezelotti szolgaltatasi dijak valtozasa miatt erzi, hogy inkorrekt dolgrol van szo?
A Voipbuster a svacji FINAREA cegcsoport egy cege. En egy ceguk szolgaltatasat hasznalom mar fel eve dijtalanul:
www.voipstunt.com Raadasul meg PC sem kell hozza, csak egy ATA.
Webcam, Skype es egyebek
Csak gondoltam jelzem, mivel újra életre kapott ez a topic, nehogy valaki előfizetés után döbbenjen...
szerintem jol tetted
o v e r p o w e r e d
Webcam, Skype es egyebek
-
Vendég
Webcam, Skype es egyebek
Webcam, Skype es egyebek
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Webcam, Skype es egyebek
Sziasztok!Aki nem probalta volna:
http://www.voipbuster.com/en/index.html
Igaz nem egy skype minoseg egyenlore, de tobbek kozott a magyar vezetekes szamok 0 Ft/perc-el mennek. Igaz regisztralatlanul csak 1 perc folyamatosan, regisztraltan korlatlan ideig. Egyszeri regisztracios dij: 1 Euro.
Smelo
Webcam, Skype es egyebek
ibookban van beepitett miki ugyhogy elharult egy komoly akadaly (ami a lustasagom volt bedugni a mikit a pc-be) es vasaroltam skype egyenleget, felhivtam kinti ismerosoket
egyiket a mobiljan ertem utol new yorkban, eppen egy mexikoi etteremben volt ahol uvoltott valami lambadaszeru zene de meg igy is hibatlanul beszelgettunk percenkent 5 forintert...
a program telepitesetol a beszelgetesig kb 3 perc telt el, ennyi ido alatt igazoltak vissza a bankkartyam
reszemrol a technologia el van fogadva, matol aktiv skypeos leszek
o v e r p o w e r e d
Webcam, Skype es egyebek
Sziasztok!
Aki nem probalta volna:
http://www.voipbuster.com/en/index.html
Igaz nem egy skype minoseg egyenlore, de tobbek kozott a magyar vezetekes szamok 0 Ft/perc-el mennek. Igaz regisztralatlanul csak 1 perc folyamatosan, regisztraltan korlatlan ideig. Egyszeri regisztracios dij: 1 Euro.
Smelo
-
Vendég
Webcam, Skype es egyebek
- probalkozz a riasztos topicban..
ehh, most akkor ezt nyugodtam copy-zzam oda be?
És... és: tudnál topic linket adni? Mert nem találtam a kersővel próbáltam:
- riaszt
- riaszto
- riasztó
néven is, sikertelenül.
Köszi!
Engem keress
Amúgy javaslom a skype-t, vagy esetleg priviben adok telszámot, mert amit itt felsoroltál, az eggyüttesen és külön-külön is embertpróbáló feladat.
Ha megoldást szeretnél, akkor egyrészt nekem kellene némi többletinfó, másrészt eléggé mélyirányban kellene a zsebedbe turkálni (lehetőleg abba a zsebedbe, ahova nagyobb összegeket raktál elötte )
Szóval ....szóban...jobbban...
-
Vendég
Webcam, Skype es egyebek
ehh, most akkor ezt nyugodtam copy-zzam oda be?
És... és: tudnál topic linket adni? Mert nem találtam a kersővel próbáltam:
- riaszt
- riaszto
- riasztó
néven is, sikertelenül.
Köszi!
Webcam, Skype es egyebek
T A M I . H U
-
Vendég
Webcam, Skype es egyebek
Érdeklődnék olyan (web/biztonsági)Kamera iránt amit sötétben (éjszaka!!! is) lehet használni 2. emelet magasságból, de úgy(!) h azzal kb. 50m-es távolságból fel lehessen ismerni egy embert, szóval nagyon jó képminőséggel kell, h bírjon. Lehet, h ez már nem webkamera, hanem biztonsági kamera. De(!) nem (VHS) videóhoz kötve, hanem számítógéphez csatlakoztatható legyen!!! A VHS lényegtelen, sőt nem arra kell.
Létezik e ilyen? Amit néztem és talán szóba jöhet a Depo-n tudtam nézni, máshol nem igazán tudtam legalábbis nem tudom, hol lehet ilyeneket nézni.
Szóval depon ezt az egyet találtam, ami talán ilyen nagy távolságból is pontosan látja és felismerjen akárkit.
Depon: Planet ICA-100W ill. Planet ICA-101W egyáron 69e Ft-os áron. Most ez kicsit talán húzós nekem-nekünk (nem nekem kell csak megkértek, h segítsek)
Nem ismerem ezt a Planet márkát ill. típus (talán hálókártya van bnőm gépébe ezen márkanév alatt). De nem ismerem ezt a kamerát. És nem tudom, h ezek mennyire és milyen minőségben használhatóak...?!??
Néztem a Logitech, Creative csúcsmodelleket, ami ennél lényegesen olcsóbbak, de sztem azok csak ultra minőségű sima webcam-ok... - Nem hiszem, h ilyen célra is használhatóak, vagy igen? Talán ez a Planet...? DE nem értek hozzá!! Tudtok nekem ebben segíteni? Fontos lenne
ui.:
(Egyáltalán) Nem ártana ha webcam-ként is funkcionálna!!!!!!!
-
Vendég
Webcam, Skype es egyebek
A (hazai) Neophoe is indított egy hasonló rendszert, de a feltöltött 2K forintom azóta is megvan. Használhatatlan. Ha végre összerakják majd...
Szerintem próbáld ki a Neophonex-et is (www.neophonex.hu), hátha megy neked. Nekem nem, és sok cimborának sem (valszeg a telefonos kliensprogram vacakol).
Helló,
nem tudom, mi lehet a probléma nálatok, nekem a Neophone szolgáltatásának indulása óta minden probléma nélkül működik. Eddig. kb 3 órát beszéltem rajta keresztül kb. 1000 Ft-ért
(de megnézem pontosan is:
február: 1248mp 94,45 Ft-ért
március: 10469mp 902,94 Ft-ért
azaz összesen 3,25 óra beszélgetés 997,39 Ft-ért (ebben benne van 21 perc Olaszország is 111,72 Ft értékben).
Jelenleg a 2000 Ft-os kártyán 1003 Ft az egyenleg...
(azért mellette megy a Skype is, de arra nem fizettem elő)
Webcam, Skype es egyebek
Newman: mivel nem az én kártyám, hanem apámé, bátor vagyok és megadom a számot.. De nem vontak és nem is vonnak le többet. Titkosított oldalról megy az egész, nem valószínű, hogy bárki is visszaéljen a feltöltéseddel. Mivel vmilyen cég üzemelteti, akár Netes, akár nem, rá is vonatkoznak a jogszabályok. Ha átverné az embereket, már rég bezárták volna. Szerintem nem annyira hülyék, hogy pár száz dollárért sutba vágjanak eg yilyen jövedelmező bizniszt.
A hitelkártya-igénylés nem tudom, hogy műxik Magyarországon. Menj be a számlavezető bankodba és kérdezd meg az illetékest ez ügyben. Szerintem az éves kártyadíj, a havi számlavezetési díj és egyéb levonások miatt nem érdemes külön számlát nyitnod ennek. Ez a magánvéleményem. De jöhetne vmi szaki is. Bár attól függ, mennyit telefonálnál.
A SkypeIn vonatkozik bejövő hívások fogadására, a SkypeOut a kimenőére. Nem?
-
Vendég
Webcam, Skype es egyebek
Nem értem mit történik nálam mostanában Skype és MSN téren. Mert időközönként gondol egyet és lekapcsol min a kettő. Fogalmam sincs, h ez miért van, nektek van ötletetek? (már felraktam őket újra, sőt verzió csere is volt)
Hasonlót tesz nálam is. Van úgy hogy fogadom (vagy kezdeményezem) a hívást és egy perc múlva megszakad, úgy, hogy én értem amit mondanak, de a telefontárs nem hall engem. Idegölő, és Axelero-s.
én is axelejós vagyok, nálam nincs ilyen. régen volt olyan, h beszéltem vkivel és megszakadt folyton....... (asszem nálam volt a hiba). mosmár' tökéletes.
bár én nem az "in", "out"-ot használom hasznem skype <-> skype használom. (egyenlőre)
Webcam, Skype es egyebek
Nem értem mit történik nálam mostanában Skype és MSN téren. Mert időközönként gondol egyet és lekapcsol min a kettő. Fogalmam sincs, h ez miért van, nektek van ötletetek? (már felraktam őket újra, sőt verzió csere is volt)
Hasonlót tesz nálam is. Van úgy hogy fogadom (vagy kezdeményezem) a hívást és egy perc múlva megszakad, úgy, hogy én értem amit mondanak, de a telefontárs nem hall engem. Idegölő, és Axelero-s.
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
-
Vendég
Webcam, Skype es egyebek
Aloha!Aloha!
1. Axelero ADSL (512K/128K) vonalat Chello Classic (1536K/512K)-ra bővíteném.11e / 10e lenne és 3x-or gyorsabb.
Miért ne? Ha nagyon kell a sávszél..
2. Így lemondanám a Matáv telefont, mert ott a mobil... (később ezt is fejleszteném, lásd késöbb)[ez a mobilon felül ált. 5e Ft sprórolás Matáv telefon hiányában]
Ezt tényleg mondd le, ne csak szüneteltesd, mert 5K-ért visszakötik (mi 13 hónapon keresztül fizettük a havi 1K forintot a semmiért a Matávnak, aztán lemondtuk:
3.Skype-nak van egy új kommunikációs szolgáltatása, un. SkypeOut, amivel PC+internet+headset segítségével tudnék telefonálni (9,6 Ft / perc díj fejében: állandóan) gépről, bárkinek.Erről a szolgáltatásról mi a véleményetek?
Tök király! Én már többször feltöltöttem az egyenlegem és bátran mondhatom, szuper! A (hazai) Neophoe is indított egy hasonló rendszert, de a feltöltött 2K forintom azóta is megvan. Használhatatlan. Ha végre összerakják majd, valszeg váltok a Skype-ról, ugyanis a Neophonex-es tagokat fel is tudják hívni bármilyen hazai telefonról (Matáv, PGSM, stb. hálózatokból is, mert telefonszámot kapsz). EZ is hasonló áron dolgozik, mint a Skype.
Mi a buktató (van egyáltlán). A fizetési mondszer h működik, a feltölés és ezek? (az lenne a jó, ha lenne egy virtuális kártya amire én tölteném a pénzt, mert hitelkártyát nem adnék meg, és az egyéb költségek? VannaK ) ....................
Nincs buktató, max ha az Internet-szolgáltatód csütörtököt mond. Vagy karbantartási munkák vannak, 'egyszóval', ha a rendelkezésre-állás pillanatnmyilag szünetel.
A feltöltés egyszerű, dombornyomott kártyáról lehetséges csak (ez tudtommal nem a mezei bankkártya, hanem hitelkártyának nevezik). 11,7 euro körül van egy kis csomag feltöltés és olyan 2800 forint körül vontak le a számláról..
Sok sikert!
Szerintem próbáld ki a Neophonex-et is (www.neophonex.hu), hátha megy neked. Nekem nem, és sok cimborának sem (valszeg a telefonos kliensprogram vacakol).
a hwswn nézz körül, van hasonló topik róla. De a neophonex saját fórumait is olvasd el. Első körben én ezzel próbálkoznék. A Skype maradjon a biztonsági tartalék.
Aloha!
Tank! A hitelkártyás részről... Ugye erre lehet egy külön kártyád? Mert én nem szívesen adnák meg olyan kártya számot amin a fizum v. esetleg megtakarított pénz van v. bármi más egyéb! Nálad ez h működik. Teszem azt van a kártyádon 100.000 Ft-ot és te mered arról h vonják a 2800-at?
Ha te mered én nem is merem még mindig parázok az ilyen internetes fizetéstől.
Lehet erre külön kártyám?
Ja jól hangzik ez az égész! Mármint ami a álláspontjaimre vonatkozik.
Ja! Nem kell átmenned a Noephone-hoz v kihez. Mer ha már a Skype bevált maradj is ott. SkypeIn ugye az, amin tudsz kifelé telefonálni (matáv, mobil). Most van a SkypeOut amivel kifelé tudsz beszélsz, de téged is hívhatnak mobil-ról matávról a Skype-on mert hapsz telefon számot.
A SkypeOut még beta stábdiumban van, de tudomásom szerint jól működik és amíg béta addig ingyen küldhetsz sms-t, bár ezt már visszavinták? Mind1, végülis a lényeg, h sms-t is lehet írni.!!!!
Webcam, Skype es egyebek
Aloha!
Kisebb-nagyott fejlesztésen töröm a kis fejem, le is írom mindezt és kíváncsian várom a hozzászólásokat, véleményeket, főleg a személyes tapasztalotak.
1.
Axelero ADSL (512K/128K) vonalat Chello Classic (1536K/512K)-ra bővíteném.
11e / 10e lenne és 3x-or gyorsabb.
Azt ne felejtsd el, ha letölteni akarsz akkor ott 30 GB forgalmi korlát van utána korlátozzák a sebességedet!
Ha jól tudom ez axeleroéknál nem divat. Vagy már ott is bevezették???
Annyit pontosítanék, hogy adatforgalmi korlát van, tehát a le- és a feltöltés együttesen számít!
Ha elérted a korlátot, akkor 10%-ra csökkentik a sebességet, ami (1536/10=153 kbit/sec), ami még bőven ISDN sebessége fölött van.
Ez esetleg hang és képátvitelben számíthat, bár azért a 30GB az elég sok, és saját tapasztalat alapján mondom, nem is pontosan mérnek.
A letöltésvezérlő szerint 10 GB körül töltöttem le, a chello szerint 3,5 GB a teljes forgalom.
Úgyhogy hajrá!
Még egy pozitívum: feltöltési seb 512 kbit/sec, ez megintcsak a kommunikációnál jöhet jól!
TV: LG 32LE2R (muszáj volt cserélni, és összejött a lapos), DVD1: Yamaha DVD-S530 , DVD2: Yamada DVD 6500x Divx-es Erősítő: Yamaha RXV430 , Hangfalak: Yamaha szatelit rendszer + Yamaha mélynyomó , Kábelek: HAMA scart és digit koax, hangfalkábel: semmi extra, sodrott réz érpár, Video: Panasonic NV-FJ 612
Számítógép: Athlon XP 2500+, 1GB RAM
Notebook:Lenovo Thinkpad 3000 N100
----------------------------------------------------------------------
A barátok azok, akik jól ismernek téged, és mégis szeretnek!
Webcam, Skype es egyebek
Aloha!
Kisebb-nagyott fejlesztésen töröm a kis fejem, le is írom mindezt és kíváncsian várom a hozzászólásokat, véleményeket, főleg a személyes tapasztalotak.
1.
Azt ne felejtsd el, ha letölteni akarsz akkor ott 30 GB forgalmi korlát van utána korlátozzák a sebességedet!
Ha jól tudom ez axeleroéknál nem divat. Vagy már ott is bevezették???
Webcam, Skype es egyebek
Aloha!
Aloha!
1. Axelero ADSL (512K/128K) vonalat Chello Classic (1536K/512K)-ra bővíteném.11e / 10e lenne és 3x-or gyorsabb.
Miért ne? Ha nagyon kell a sávszél..
2. Így lemondanám a Matáv telefont, mert ott a mobil... (később ezt is fejleszteném, lásd késöbb)[ez a mobilon felül ált. 5e Ft sprórolás Matáv telefon hiányában]
Ezt tényleg mondd le, ne csak szüneteltesd, mert 5K-ért visszakötik (mi 13 hónapon keresztül fizettük a havi 1K forintot a semmiért a Matávnak, aztán lemondtuk:
3.Skype-nak van egy új kommunikációs szolgáltatása, un. SkypeOut, amivel PC+internet+headset segítségével tudnék telefonálni (9,6 Ft / perc díj fejében: állandóan) gépről, bárkinek.Erről a szolgáltatásról mi a véleményetek?
Tök király! Én már többször feltöltöttem az egyenlegem és bátran mondhatom, szuper! A (hazai) Neophoe is indított egy hasonló rendszert, de a feltöltött 2K forintom azóta is megvan. Használhatatlan. Ha végre összerakják majd, valszeg váltok a Skype-ról, ugyanis a Neophonex-es tagokat fel is tudják hívni bármilyen hazai telefonról (Matáv, PGSM, stb. hálózatokból is, mert telefonszámot kapsz). EZ is hasonló áron dolgozik, mint a Skype.
Mi a buktató (van egyáltlán). A fizetési mondszer h működik, a feltölés és ezek? (az lenne a jó, ha lenne egy virtuális kártya amire én tölteném a pénzt, mert hitelkártyát nem adnék meg, és az egyéb költségek? VannaK ) ....................
Nincs buktató, max ha az Internet-szolgáltatód csütörtököt mond. Vagy karbantartási munkák vannak, 'egyszóval', ha a rendelkezésre-állás pillanatnmyilag szünetel.
A feltöltés egyszerű, dombornyomott kártyáról lehetséges csak (ez tudtommal nem a mezei bankkártya, hanem hitelkártyának nevezik). 11,7 euro körül van egy kis csomag feltöltés és olyan 2800 forint körül vontak le a számláról..
Sok sikert!
a hwswn nézz körül, van hasonló topik róla. De a neophonex saját fórumait is olvasd el. Első körben én ezzel próbálkoznék. A Skype maradjon a biztonsági tartalék.
Aloha!
-
Vendég
Webcam, Skype es egyebek
Aloha!
1.
2.
Így lemondanám a Matáv telefont, mert ott a mobil... (később ezt is fejleszteném, lásd késöbb)
[ez a mobilon felül ált. 5e Ft sprórolás Matáv telefon hiányában]
3.
Skype-nak van egy új kommunikációs szolgáltatása, un. SkypeOut, amivel PC+internet+headset segítségével tudnék telefonálni (9,6 Ft / perc díj fejében: állandóan) gépről, bárkinek.
Erről a szolgáltatásról mi a véleményetek?
Itt egy link, amire én is felfigyeltem: http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=27248&count15=1
Használja vki? Vagy vkinek ismerőse? Megéri? Mit kell tudni? Mi a buktató (van egyáltlán). A fizetési mondszer h működik, a feltölés és ezek? (az lenne a jó, ha lenne egy virtuális kártya amire én tölteném a pénzt, mert hitelkártyát nem adnék meg, és az egyéb költségek? VannaK ) ....................
4. Ha a 3. pont létrejön: A jelenlegi Creative WebCam NX Ultra-hoz adott Head-Set -et lecserélném ekkor egy Logitech Mobile Pro Headset-re. (jó ez mondjuk kicsit borsós, de bluetooth és a kényelem... végülis ez lenne a "telefonom")
Kb. ez lenne mindaz, amin most töröm a fejem és ezekkel kapcsolatban gyűjtök tapasztalokat.
Az 1.-es pont (ADSL-ről Chello-ra) és ezáltal Matáv lemondása már szinte biztos, csak leírtam a bevezetőt is.
Kíváncsivá tesztek, írjatok!
-
Vendég
Webcam, Skype es egyebek
Egyszerű a megoldás. Rossz a net. Előfordul... főleg chelloval.
Nekem Axelero ADSL van.
Amúgy mire gondolsz pontosan? Ez folyamatosan csinálja és csak azóta mióta a tűzfalat lekapcsoltam és úgy neteztem 2-3 napig! (kb. azóta.., szóval ezért gyanakszok arra, h "beengedtem" a sok szemetet és hiába futattam ad-aware se personal-t)
Webcam, Skype es egyebek
Egyszerű a megoldás. Rossz a net. Előfordul... főleg chelloval.
-
Vendég
Webcam, Skype es egyebek