Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Feliratot a filmbe

Vendég

Feliratot a filmbe

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok! 
Én DVD-re szeretnék (új) feliratot varázsolni, ebben kérném, hogy segítsen valaki, aki tud.
Konkrétan:

Szerelmes Shakespeare DVD (eredeti R2, de sajnos nincs rajta magyar felirat)
letöltött magyar felirat TXT formátumban

Hogyan csináljam?

Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném!

[email protected]

A http://www.doom9.hu/ letoltesek oldalon talalsz olyan programokat, amikkel pl feliratokat is betehetsz/levehetsz/szerkeszthetsz a filmbe/hez.

Vendég

Feliratot a filmbe

Sziasztok!

Én DVD-re szeretnék (új) feliratot varázsolni, ebben kérném, hogy segítsen valaki, aki tud.
Konkrétan:

Szerelmes Shakespeare DVD (eredeti R2, de sajnos nincs rajta magyar felirat)
letöltött magyar felirat TXT formátumban

Hogyan csináljam?

Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném!

[email protected]

arty
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Feliratot a filmbe

Hozzászólás Szerző: arty »

vdubban megnyit, felirat filterrel felirat rátesz, frameserver, tmpeg/cce ben átkodol VCDbe. minőség katasztrofa lesz

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Vendég

Feliratot a filmbe

ÜDV!

Egy kis segítség kellene.
VCD a forrás, permanens felrat kellene és a cél is VCD lenne.
Mi a legjobb/leggyorsabb megoldás?

Előre is köszi mindenkinek?

PF

mercimarci
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Feliratot a filmbe

Hozzászólás Szerző: mercimarci »

Hali!

Nekem egy olyan gondom van, hogy virtualdub-bal mosok össze filmet és feliratot. Meg is csinálja szépen, de a bal felső sarokba belement mindenféle adatot (Current frame, CPU load, Input size, Output size). Eddig ilyen még nem volt. Hogy lehet ezt kikapcsilni?

Vendég

Feliratot a filmbe

www.divxfelirat.com

trabant nem köll

Vendég

Feliratot a filmbe

Szevatok!

Honnan lehet letölteni magyar feliratokat? Főleg a 8mérföldhöz kéne, mert szar ami nekem van!

Köszi, csá: Misiman

Ugyanitt Trabant eladó!
:smile1:

Vendég

Feliratot a filmbe

Sziasztok!
Tudja valaki, hogyha DVD2SVCD-vel csinálok avi-ból svcd-t, és a permanens feliratot kapcsolom be, annak tudom váltani valahol a betűtipusát, mert amit ő ad az elég szarul néz ki?

Vendég

Feliratot a filmbe

Normális esetben max 5 perc egy film muxolása. Ha a hibás képméretre hivatkozik, valszínűleg nem megfelelő bmp fajtát adtál meg neki. A helyes beállítás; fájltípus:submux,bitmaps:Windows bmp 4 bit, graphic size: 720x576 pal/secam dvd, és alul NEM beixelni a don't clip bitmaps gombot.

Vendég

Feliratot a filmbe

Help!

Divx-ből kreálok SVCD-t, és szeretnék feliratot -kapcsolható feliratot- a filmhez.
A divx mellett levő SRT file-ból legyártom az SSA-t, majd MaestroSBT-vel a BMP-ket, meg a SUB file-t. (A maestrosbt-ben pal svcd-t választok a rendering-nél...)
Aztán WinSubMux-szal összeraknám az egészet.
Viszont kb. 4(!) órás tökölés után elkezd dolgozni a WinSubMux, és azt mondja minden kép-re hogy nem jó méretűek. :smile9:
Kérdés 1: Mekkorának kell lenni a BMP méretének, hogy jó legyen a WinSubMuxnak?
Kérdés 2: Mi a fenét csinál a WinSubMux 4 órán keresztül a Multiplex gomb megnyomása után azon kívül, hogy hogy elkúszik a csík 100%-ig? (Majd mi a fenének nem fogadja el a képméretet...) Nincs valami gyorsabb megoldás, vagy csak én csesztem el valamit?
PLEASE HELP!

Pepe

Vendég

Feliratot a filmbe

Honnan lehet letölteni magyar feliratot a Matrix Reloaded-hez? Nálam telepítve van a DivX 2.0 Alpha lejátszó és a DivXG400 feliratozó, de nem akarnak együttműködni -> nincs felirat a DivX-el lejátszott filmeknél. Ezt hogy lehet orvosolni?

Vendég

Feliratot a filmbe

A Fantasztikus utazás cím? 66-os filmnek a magyar felirata kellene. Eredeti cím: Fantastic Voyage
Az ausztráloknál kapható DVD lemezen van magyar felirat. Ha valakinek esetleg megvan és berippeli, azt nagyon megköszönném

Vendég

Feliratot a filmbe

Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy egy WinSubMux-szal feliratozott mpeg-et hogyan lehet tobb darabba vagni, hogy a feliratsav is megmaradjon? Van egy filmem, de 2cd meretu es nincs kedvem mux elott kettevagni es szamolgatni a feliratot.
Koszi

Vendég

Feliratot a filmbe

Én se vagyok profi..., szerintem a CD image fülön nézz szét.

Vendég

Feliratot a filmbe

handras!
kösz a gyors választ de nekem nem csinált bin ill. cue fájlt! mi lehet a baj? mit nem állítottam be?

Vendég

Feliratot a filmbe

Neeeem! A dvd2svcd mindezt tudja. A movie könyvtárba csinál neked egy .bin és egy .cue állományt amit néró cd kép felírásával írhatsz pl. ki. Avi-ból feliratozást csak a legújabb az 1.1.1 build 2 verzió támogatja, de mint látod leljebb én is azzal szívok....

Vendég

Feliratot a filmbe

sziasztok, az lenne a kérdésem hogy mit kell csinálni a dvd2svcd fájlaival?szóval kész a konvertálás megvan minden, de hogy kell pl a feliratot hozzáadni a cd írásnál?konkrétan kódoltam egy avi-t kapcsolható felirattal,kezdőképpel és fejezet beállítással.OK is minden ,a dvd2svcd megcsinálta a fájlokat(megvan az összes felirat bmp-ben stb.)és most mi van?
hogy írjam meg?
Az mpg-et berántom a nero-ba, és mitcsinájak a kezdőképpel, a feliratokkal...
vagy az egészet nekem kell összeállítanom pl a vcdeasy-vel? akkor mi értelme a chapter beállításoknak konvertálásnál?
valaki segítsen mert esz az ideg :smile14:

Vendég

Feliratot a filmbe

Köszi, erre én is rájöttem! Ellenben már harmadszor indítom újra a dvd2svcd-t. mert a cce környékén lerohad valami access violation hibával, gőzöm nincs miért. :smile47:

Vendég

Feliratot a filmbe

Szia!
Lehet h te is ugy probaltad vagni a filmet,ahogy ma en csinaltam,amiert nekem se ment:)
Szoval ha vagsz 4 percet a filmbol, a feliratfajlbol is annyit vagj, hogy ne "logjon tul" a filmen!Ha tullos, akkor nem latszi a felirat.
Tehat 4 perces filmhez max 4 perces felirat.Abbol csinalj Maestro-val bmp-ket.Az en MBO-lejatszom csak az SVCD-feliratot szerette.

Vendég

Feliratot a filmbe

Elöljáróban annyit, hogy próbaképpen kivágtam a filmből 4 percet, és se az svcd se a cvd variációban se találtam feliratot az asztali Thomsonban... :smile39:

Ezért most ráégetem a filmre :smile10: .

Vendég

Feliratot a filmbe

Sziasztok!
Igaz, amit nehany helyen olvastam, hogy az SVCD-feliratot csak asztali lejatszokon lehet lejatszani?
Nincs olyan videoplayer, ami Win alatt is mutatja?
Tehat: Mi a megoldas, ha nem szeretnem raegetni a filmre a feliratot, de szamitogepen is le szeretnem jatszani?
Koszi:Tony

Vendég

Feliratot a filmbe

Azt mar atneztem, elvileg kene mennie a feliratnak, es mint irtam volt, a vcdhelp svcd-jet lejatszotta felirattal, de amit en irtam, azt nem:(

Vendég

Feliratot a filmbe

Hogy melyik feliratfajta megy melyik gépen? Itt van némi segítség : www.vcdhelp.com

Vendég

Feliratot a filmbe

Bocsánat, én voltam figyelmetlem: tehát az 1. 1. 1. build 2-ben ott a subtitles fül!!!! :smile1:

Állítólag a lejátszók egy része a CVD, másikr része pedig SVCD-t támogatja.

Viszont ott a válsztható 3. lehetőség a permanent kapcsoló, ez állítólag ráégeti a feliratot az mpeg-re.

No most elindítok egy konverziót, valszínűleg SVCD-t próbálom meg. Ha vége, majd beszámolok.

Vendég

Feliratot a filmbe

Sziasztok!
Eleg regota probalkozok SVCD-felirat gyartasaval,de nem megy a dolog.
MaestroSBT megcsinalja a bmp-ket, winsubmux osszerakja az mpeg-gel, de ahogy kiirom svcd-be, mar nem latszik a felirat. Probalkoztam SVCD es CVD felirattal is, egyik sem megy.
Letoltottem tobb proba-svcd-t a www.vcdhelp.com-rol, az asztali lejatszom csak a cvd-feliratut feliratozza, az svcd-t nem.A szamitogepen viszont a WinDVD egyiket sem.
Mitol lehet ez a kavar?
MBO 921-es lejatszom van, van vmi tulajnak tippje, h melyik felirat megy rajta?
Koszi: Tony

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”