Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
WinDVD2000 DTS
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
OK Dorka, jol beszelsz, en is ezt szerettem volna elerni...
hat akkor ujra minden a regi:))))))))))))))))))))))
csumigumi
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Ebolának:
Köszönöm megtisztelő válaszod, s ha csak az előző (58-as)
sorszám alatt jegyzett MZSAZSÁNAK címzett megjegyzéseim olvastad volna, tudnád, hogy általánosságban beszéltem önfelkent prófétákról.
Egyébként én is azt mondom: no comment. És fátylat a többire, mert e topic nem erről szól. Arról inkább, hogy (mint többen írták) segítsünk egymásnak a tapasztalataink által, - avagy kérjünk segítséget másoktól. És e topic addig él, ameddig mi, a hozzászólók élni hagyjuk. Az értelmét pedig nem Te, nem én, hanem Összesen fogjuk megszabni. Ne rontsuk le a nívót szubjektív szösszenetekkel!-))
Egyébként pedig van egy jó hírem: ahogy már Ti is olvashattátok: a hivatalos 3-as verzsön már nyíltan támogatni fogja a DTS-lejátszást - csak várjuk ki a crackelt változato(ka)t!
Csumi
Dorka
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
telleg az utolso csak most vettem eszre (mert en ugye figyelek:))))))
Kedves Dorka:
szoval azt irtad hogy meg-sem emlitetted a nevem, es ...
idezek:
Ebolának...
Mélyen megköszönöm, hogy a nagy Mester vette magának a fáradságot ...
no komment
(ui:a koviben telleg szedd ossze magad ...)))))))))))
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Kedves Dorka...
nekem csak egy mondatom van roviden:
sajnos valahol te is hibadzol mert furcsa mod (habar mar unom hogy konkret nevet hasznalok) Gerike is felfogta hogy kinek szol kedves leveled pedig o kivulallo (hopsz, csak nem azert mert o vegigolvasta az elozo leveleket is, (ez egy fajo pontom, bocsi) masokkal ellentetben...!!!) tehat (ha nem is ebbol fakadoan, de) ugy erzem nem kell hozza tul sok iq!!! hogy felfogjam leveled (megintcsak ellentetben masokkal, kiknek az enyem-levelet nem sikerult), ugyhogy szerintem ne szivassul egymast mert nekem tavolrol se celom ez, habar, ha ez igy neked jol esik az megintcsak tavol alljon tolem hogy megfutamodjak. ezzel szemben keressunk egy masik levelezest hozza, mert szerintem nem igazan elvezik ezt a windvd2000 dts olvasoi (pedig nekem teccik)...
masik mondatodra valaszul csak annyit hogyha az iq-kerdes meg mindig ennyire zavar hat elarul az enyem pontosan 12 (ezert vagyok ilyen hulye:)))))), remelem mostmar folenyben erzed magad (azt akartam volt meg irni hogy ha telleg faj a dolog akkor inkabb menj psziszihaterhez:), mint engem bazogass, de mivel ez ram is igaz lenne ezert csak megjegyzem...))))
(ui: de mondom, ha elvezed akkor most joll szedd ossze a gondolataid, keress egy masik levelezest, es ott kulgy el engem a sunyiba. valamiert ugy erzem hogy a 12-es iq-mmal meg-fog-sikerulni-valaszolnom-aztat-is...)
ES MINDENKI MASNAK: NEM KELL FELNI EN NEM FOLYTATOM EZT, UGYHOGY LEHET FELTENNI A KERDESEKET, A ROVAT RESZEMROL - EME KIS KITEKINTO UTAN - VISSZALL NORMAL ALLAPOTABA!!!
csao
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Pár hozzászólással feljebb olvastam, hogy gondotok van a 2.6.4-es patch-el.Én is szívtam vele egy kicsit, mire rájöttem a probléma megoldására.A nemzetközi beállításoknál az angol(amerikai) beállítást kell választani, és máris minden funkció működni fog.Tapasztalataim szerint a 2.3 ISO angol beállítással,2.6 patch-el verhetetlen.
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Kedves Ebola!
Két rövidke mondat:
1.) Te (is) mondottad volt: akinek nem inge, ne vegye magára, éna levelemben meg se említettem a neved, ezért nem értem mért jutottál arra a következtetésre, hogy a "főgurukról" szóló eszmefuttatásom Terólad szól. Hoppá!
2.) A bajok nem ott szoktak kezdődni (és az önteltség is), hogy kit milyen nagy eszűnek és magas IQ-júnak tartanak (mert ha ezt sokan állítják, akkor valószínűleg igaz), hanem amikor az illető maga tartja magát mindenkinél okosabbnak.
És itt általában a dolog hibádzik, és nem sok alapja van.
Mert az igaz tudás mögött nagy adag szerénység is van.
Na csá, amigo!
Dorka
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
hat igen en mar csak ilyen vagyok rohadt nagy tusko, es persze emellett oriasi az iq-m de hat ez van mint Gerike is irta erre szuletni kell es bizonyam miota elek az volt vegso celom hogy itt mindenkit lenezzek es kinevezzem magam a mindenhatonak de hat latom celom elertem ugyhogy innentol nem is erdekel a dolog...:-)))))))))))))))))
masik oldalrol orulok dorka hozzaszolasanak mert asszem neki mindik megprobaltam mar tobbszor is segiteni masik rovatban is es asszem normalis metodusban (arrol nem beszelve hogy nem kifejezetten neki cimeztem nem tul rovidke levelem (tundjatok akinek nem inge ne vegye magara, de lehet hogy ez is csak a boduletes iq-m mellett viheto veghez:)))))))))))))) mindenesetre jolesett hogy o is megalappitotta, nalam okosabb ember nincs is...)))))))))))))) egyszoval szok jol erzem vegre magam...
megint masik oldalrol: Gerike hogy tudta megemeszteni levelem es miert tudta felfogni amit irtam (lehet hogy tul bonyolult volt, majd legkozelebb eccerusitek...)))))), mindenesetre ezek szerint mar ketten vagyuk k*rva okosak Gerikevel. idezem: "de Ebola nem oktaott ki senkit, csak kiakadt, hogy mindenki uazt kérdezi meg 100x..." hat valahogy en is igy gondoltam es senkinel nem tartom semmivel sem okosabbnak magam - csak az ismetlodo kerdeseket nem voltam kepes felfogni-, Gerikenel meg vegkepp nem hisz Ő volt az egyetlen aki felfogta levelem (nem tudom hogy csinalta de kepes volt ra, akinek nem ment kerdezze meg tole a receptet)
szoval mivel ez mar nem kicsit volt off-topic igy vegleg befejezem es remelem tovabbra is fomuftinak tartotok, mert ha ezt mind sikerul leszurni leveleimbol akkor lehet hogy igy is van:))))))))))
vegszo: nem vagyok se benyomva, se beszivva es megis szarra rohogtem magam eme level komponalasa kozben ugyhogy koszonom mindenkinek (felreertesek elkerulese vegett: AZ ILLETEKESEKNEK) hogy ilyen vidam estet dobtak ossze nekem, es kulon koszonet Gerikenek hogy mindenfele ismerettseg nelkul kiallt mellettem (habar nem szoktam felni mar a nagyoktol, egyedul se:)))))))
mindenkinek tovabbi szidkozodast vagy rohogest melynek kivalasztasat szinten az iq donti el!!!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(nem nezem at irkalmanyom mert a vegen kicenzuraznek mindent es elfogyna a level)
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Csá Gerike!
Nem akarok vitát nyitni az iq-ról, mert ez nem az Élet és tudomány fórumoldala, de úgy gondolom (és ezt egyszer-kétszer az élet is bebizonyította már), hogy születhet valaki akármilyen nagy koponyaként, ha utána valamilyen ok miatt nem tudja fejleszteni, képezni magát. Talán még annyit, hogy egy újszülöttnek elég nehéz megállapítani az intelligencia hányadosát.
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Szia Wily!
Közben rájöttem egy érdekességre (lehet, hogy nem én vagyok az egyetlen). Ha előbb a TV out-ot választom, és el akarom indítani a filmet, akkor nem nyomja a képet, csak a hangot. Viszont, ha a filmet elindítom, és utána választom a TV-t, akkor frankón kimegy a képládára. Ha esetleg találnál valamilyen patch-et, jelezz lécci!
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Meg ha már úgyis figyltek: Plz írjátok meg tud-e windvd dts pan&scant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Bocs, hogy beleszólok, de Ebola nem oktaott ki senkit, csak kiakadt, hogy mindenki uazt kérdezi meg 100x... Jah, btw.: az IQ (persze azok szerint a teszetek szerint, amelyek nem kultúrafüggőek) eléggé születésfüggő.
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Kedves Dorka!
Én is kipróbáltam már szinte minden értelmes DVD-lejátszó progit, és ezeknek is több verzióját. Mint utoljára említettem, nekem a 2.4-es WinDVD jött be. Amúgy nekem is Aureal Vortex 2 zajong a vasban. Az eddig letöltögetett promo-k, trailerek csodálatosan szólnak (AC3 test, THX promo-k) az 5.1-es rendszeremen. Ja azt még elfelejtettem, hogy én as SPDIF kimenetét használom a hangkártyámnak úgy 3 méternyi optikai vezetékkel.
A kivagyisággal kapcsolatban csak annyi a véleményem, hogy szerintem senki sem tekintheti magát főmuftinak. Mindenki kezdő volt egyszer, és nem kioktatni, hanem tapasztalataink, szívásaink, sikereink elmondásával támogatni kellene egymást. Senki sem születik 200-as iq-val.
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Kedves mzsazsa!
Egyébként nekem speciel nincs bajom a 2.6.4-es patch-csal.
És most rájöttem, hogyan kell kicselezni, mivel eddig mindig invalid versionra való hivatkozással cseszett elvégezni a dolgát. Megy minden szépen: DD és DH, meg amit akarsz - csak a DTS hangja! veszett el valahol. Egyébként nekem is ugyanaz a szerkóm van, mint Neked + még egy Aureal2 superquad 2500-as hangkártya.
Ja, és rengeteg install, uninstall, meg egyéb átverés, registry-ben matatás, fájlokkal való b*szkolódás van már a hátam mögött. De ez azt hiszem, igaz mindnyájunkra.
És azt is tudom már, hogy általános recept sincs.
Úgyhogy így az is értelmetlen, hogy egyikünk kinevezi magát főgurunak, a maga módszerét tartván egyedül üdvözítőnek - a többi meg mind kis zöldfülű vagy lusta. Ebola ajánlásait is kipróbáltam már: nekem nem jött be.
Dorka
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Kedves Dorka!
Én is kezdő vagyok eme területen, de én is szívtam a 2.6.4-es patch-el. Semmit nem volt hajlandó csinálni, mindenre a "A program szabálytalan..." kisablak érkezett válaszként. Én amúgy dekóderen és Jazz 5.1-en keresztül tesztelgettem a hangot. Nekem a 2.4-es verzió jött be, tökéletesen működik, bár a DTS-t DD-s cuccom miatt nem tudtam kipróbálni, de úgy tűnt, hogy műxik rendesen.
Próbálkozz ezzel!
Csaó
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Ebolának...
Mélyen megköszönöm, hogy a nagy Mester vette magának a fáradságot, és azt hitte, hogy Neki írtam. Neki nem mertem volna ilyen primitív kérdést feltenni, hiszen Ő már a mindentudók elysiumi ködén kersztül néz le ránk, gyarló halandókra. De látok itten egyéb küszködőket is, és a velem hasonlókkal próbáltam problémám megosztani. Úgyhogy, Ebola!
Ne haragudj, hogy akaratlan zavartalak, vedd úgy, hogy nem is tőled kérdeztem (egyáltalán kérdeztem?)
Wilynek:
Nem TV-n néztem a filmet - egyszerűen örültem, mint majom a farkának, hogy sikerült a patch (eddig mindig rendszerindítás után próbáltam), de eléggé lelombozott, hogy az, ami eddig a sima 2.3-assal sikerült: legalább filhallgatóval tudtam DTS-streamről hangot kicsikarni -: most a DTS intro és a film is süket volt. DD-ben megy a dolog, csak azt nem értem, hogy a 2.6-os mért butább ---
vagy én vagyok butább???
Dorka
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Tozse! Ha jol gondolom, akkor tv-n akartad nezni a filmet. Ezzel csak az lenne a gond, hogy mivel a tv-kartyad nem tartalmaz semmifele macrovision vedelmet, igy a WinDVD elintezi, hogy megis legyen masolasvedelem. Egyszeruen nem ad kepet, ha be van nyomva a tv-out. Nekem is csinalt mar ilyet, mondjuk nemtom hogy, de legtobbszor menni szokott rendesen. A windvd2000-hez volt egy crack, ami ezt "kijavitotta", ehez nem talaltam.
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
ja es egy normalisabb lelegzetvetel dorkanak: nem kell sose ujrainditani mert a filterek beregisztralasan kivul csak masol az install..., ugyhogy lazan lejon az egesz es fel is megy para nelkul (probaltam: win9x, win2k, winxp)
ennyi... csao
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
na utoljara windvd...
most egy kicsit bunko modra fogok irni lehet erte utalni akar nem is erdekel...
ebbe a szerencsetlen rovatban mar eskuszom tobb 10 oldalt irtam tele a tapasztalataimmal amivel a visszajelzesekbol itelve sok embernek segitettem mind itt a rovatba mind pedig a privat szferaba..., ezek utan egy kerdesem van csak, (es ez a surmobbik fele) vajon miert kerik emberek a dolog lezajlasa utan!!! 2-3 hettel hogy ugyan mar irja le valaki hogy mi is van... en nem hiszem hogy ne lehetne ezt a szerencsetlen oldalt egy par sorral lejjebbgorgetni es ha netan erdekel valami akkor annyi faradsagot venni hogy megnezzem a tobb mint egy hetes levelezest... na mindegy semmi kozom hozza csak megdobbentettek a kerdesek (es minden bizonnyal megint en vagyok a nemnormalis, de ennyi belefer)... na mindegy ugylatszik ez ugy mukodik hogy ha valakinek van kerdese akkor felteszi es var a valaszra (eszebe se jut korulnezni egy kicsit, vegul is a levelezesi rovat nem erre valo, jogos en vagyok felreinformalva...) ezek utan par napon belul valaki megvalaszolja a kerdest, de mitad isten ket nappal ra jon egy uj ember aki mielott az elozo ket postazast megnezne gyorsan felteszi a legutolsoval megeggyezo kerdeset amit par napon belul ismet megvalaszolnak mire fol megint jon egy emberke aki immar harmadszor felteszi ugyanazt a kerdest es megint valaki megvalaszolja es ez igy megy heteken honapokon keresztul mig az emberek meg nem halnak... egy par ev utan erdemes megnezni az ilyen rovatokat mert poennak teljesen bejonnek: adott egy tema ezt jol felveti valaki es utana 300 oldalon keresztul egy kerdes es ugyanarra a kerdesre beerkezo valasz taglalodik (ez most kicsit belekotheto modon lett megfogalmazva de aki nem erti vessen magara), tisztelet a kivetelnek... en ertem hogy sok ember nem szeret honapokig szarakodni valamivel hanem inkabb megkerdezi ezzel nincs is gond de hogy miert kerdezik meg 500-an ugyanazt kulonbozo idoben es kapjak ugyanazt az 500 valaszt... na mindegy szerintem akiknek ezt szantam ugyse olvastak idaig levelem akik meg a kivetelbe tartoznak azok meg zsibbadtak tolem egy jot hat mindenkinek sorry de kicsit felnyomott a tema (igaz ennyiben leirhattam volna akar mindent megeccer)
na tovabbi jo szivast.... csao
(egy mondatba: a k*rva windvd tud dts-t ez garantalt (es nem a digi kimeneten mert azt minden tudja) es eme remek adottsagat szarra veseztuk mar itten egy paran de ha gondolod kerdezd meg batran meg egy parszor hogy mi az a windvd dts, es legy ra buszke - na ez a mondanivalom lenyege es gyuloljetel taplosagom miatt nyugodtan)
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Véletelenül jöttem rá:
Először felraktam a 2.3 iso-t , majd erre (rendszerindítás nélkül) a 2.4-es verzsönt, majd ezt megp***öltem a 2.6-os patch-csel...=és ment a buli...
Már ami a 2.6-os path-et illeti. De DTS sehol.
Mi lehet a DTS-el? Pedig DH meg a Cyco multichannel-e...
az a baj, hogy nem tudom, mikor kell újraindítani a rendszert, és mikor nem, és így ráereszteni egy újabb verzsönt vagy patchet.
Dorka
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Sziaszok!
A hozzászólásokat olvasva nem igazán sikerült DTS hangot reprodukálnom. Bár csak a Gladiátor filmmel próbálkoztam,
DTS hangot választva teljes kuss volt. DD 5.1 az rendesen szól, ennek örülök is, de ha valakinek sikerült összehoznia a DTS hangot és azt itt közzétenné, vagy megírná ímélben annak rajtam kívül sok más is örülne!
zsol
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Tózse.
Hát, nagy barom vagyok. Elfelejtettem átállítani a 16 bitesre a színmélységet. Bár nem értem, a vob-okat miért játszotta le 32 bitessel. Na mindegy. Most már minden szuper, csicsás, és egyáltalán...
A DTS iso-s link még mindig él.
Pá
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Megint én.
Lenyomtam a 2.4-es verziót. Nagyon csicsa. A DTS tökéletesen megy. Kipróbáltam vele a T2 THX promo-t, hát mit mondjak... ...besz**ás!
Viszont akadt néminemű problémám. Megvettem a TAXI-t, elindítottam, és megütött a gutman, mert a képet nem akarja kinyomni. A trailer-ek és promo-k tökéletesen mennek, a TAXI esetében pedig csak a WinDVD induló képernyőjét látom miközben a film megy (a hangból tudom). Ez mi a görcstől lehet? Tud segíteni valaki?
Ja, ASUS V3800 TNT2 32MB video in/out a VGA kártyám, és Toshiba 8x a DVD-ROM-omomom :-).
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
Aha, akkor részben megnyugodtam, azt hittem, már nálam nem működik megint valami. És nem tudjátok, hogy akkor ezt mivel lehet meghallgatni?
Kár, hogy nem dts, pedig még a kép alján is ott van nagy betűkkel...
-
Vendég
WinDVD2000 DTS
A dragonheart-demo sajna nálam sem működik, és először el sem tudtam képzelni, hogy miért nem dekódólja rendesen ezt a vob-ot, amikor a gladiátor és a ryan dts tökéletesen megy
(még WINDVD 2.3 ISO DTS-sel is)!
Aztán megnéztem a VOBRATOR nevezetű turkáló programmal és láttam,hogy ez nem dts hangsáv hanem valamilyen pcm hang-formátum.Egyébként a bitrate-ja rendben van mert 1536kbit/s-ot ír ki és azt, hogy PCM 2.0 48000 dynamic range MODE 2CH
Tehát ezt nem sikerült úgy leszedniük még akkor, hogy valódi dts hangsáv legyen mellette.Ilyen magas bitrate-val nem sok helyen találkozik az ember, még a ryan is "csak" 752kbit/s ami érthető módon sokkal jobban szól mint pl. a DD MÁTRIX (384kbit/s).
Azért kiváncsi volnék, hogy az R1 dragonheart dts-nek milyen a tömörítettsége, lehet hogy a maximum?Aki tudja please írja meg.