Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD (és egyéb) filmek katalogizálása
Valaki világosítsa már fel a sötét fejemet, hogyan kell az AntMovie Catalogban pl xpressről letölteni az adatokat..
Nyomsz egy hozzáadást, majd Információ Kiolvasása/parancsfájlból, és ott kiválaszt pl. az Xpresst
Én is Még csak ismerkedek a programmal. És hogyan müködik az adatok átvétele?
Vagyis hol, hogyan kell megadni melyik film/filmek adatait szeretném átvenni?
Biztos 1xÜ de nekem még nem sikerült.
Előre is köszi!
Ferri.hu
Valaki világosítsa már fel a sötét fejemet, hogyan kell az AntMovie Catalogban pl xpressről letölteni az adatokat..
Nyomsz egy hozzáadást, majd Információ Kiolvasása/parancsfájlból, és ott kiválaszt pl. az Xpresst :vazeg:
Na ugye mondtam én, hogy így kell...
mondtad bezony...
Nyomsz egy hozzáadást, majd Információ Kiolvasása/parancsfájlból, és ott kiválaszt pl. az Xpresst :vazeg:
Na ugye mondtam én, hogy így kell...
Tv:JVC AV-28BD5EP,Vhs: Panasonic NV SD442,Dvd: Thomson DTH 212(függetlenítve),Receiver: Kenwood KRF-V4060D,Hangfalak: valami KODA csoda. Én képviselem itt a low end kategóriát /emoticons/default_wink2.gif" alt=";)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="15" height="15" />
Nyomsz egy hozzáadást, majd Információ Kiolvasása/parancsfájlból, és ott kiválaszt pl. az Xpresst
Tv:JVC AV-28BD5EP,Vhs: Panasonic NV SD442,Dvd: Thomson DTH 212(függetlenítve),Receiver: Kenwood KRF-V4060D,Hangfalak: valami KODA csoda. Én képviselem itt a low end kategóriát /emoticons/default_wink2.gif" alt=";)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/wink@2x.png 2x" width="15" height="15" />
nalam xp home bekapcsolt tuzfal van, es nincs ilyen gond. alapbol 1ebkent nincs a tuzfal bekapcsolva
Bár nálam Xp Prof van, de a tűzfal alapból be van kapcsolva ez tuti.
precizebben: xp home sp1 hun van nalam, es ebben nincs bekapcsolva telepites utan a tuzfal (en telepitettem, aztan be kellett kapcs). a juniusra hirdetett es valsz. augusztusban megjeleno sp2-ben mar eleve bekapcs allapotban lesz
Köszi (ex)Cat kipróbáltam de sajna nem ez volt a bibi.
Sajnálom... Hátha valakinek lesz jobb ötlete.
Esetleg egy Ant reinstall?
nalam xp home bekapcsolt tuzfal van, es nincs ilyen gond. alapbol 1ebkent nincs a tuzfal bekapcsolva
Bár nálam Xp Prof van, de a tűzfal alapból be van kapcsolva ez tuti.
Köszi (ex)Cat kipróbáltam de sajna nem ez volt a bibi.
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
XpHallgatlak hogy kell lelőni.
Nem 100% hogy be van lőve, de egy próbát megér...
Szóval:
Start gomb -> Connect To (kapcsolatok?) -> Show all Connections (Mutasd az összeset?)
Itt megkeresed az internet kapcsoalthoz tartozó ikont, ott jobb click Properties (tulajdonságok) és itt az utolsó Advanced fülön lehet ki- vagy bekapcsolni a tűzfalat.
Valószínűleg nem tudod megváltoztatni élő kapcsolat mellett.
(bocs, ha a magyar megnevezéseket nem találtam el pontosan, de sose használtam még honosított oprendszert )
Xp
Hallgatlak hogy kell lelőni.
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Nincs tűzfal (tudtommal ). Vodanet van itthon arra gyanakszom. Kipróbálom valami nagyobb sávszélességű net alatt is hátha úgy megy.
milyen windows? Az XP-nek van beépített tűzfala is...
Asszem sejtem mi a gond...az explorerben menj az eszközök/internetbeállítások menübe, majd ott katt az adatvédelem fülre. Vedd lejjebb a biztonsági szintet.
Egyszer én is feljebb állítottam és utána nem tudtam belépni a freemail címemre...
sajna ez nem jött be. Más ötlete nincs valakinek? Lusta vagyok minden filmet begépelni.
Nem lehet, hogy van tűzfalad és az fogja meg?
Nincs tűzfal (tudtommal ). Vodanet van itthon arra gyanakszom. Kipróbálom valami nagyobb sávszélességű net alatt is hátha úgy megy.
Asszem sejtem mi a gond...az explorerben menj az eszközök/internetbeállítások menübe, majd ott katt az adatvédelem fülre. Vedd lejjebb a biztonsági szintet.
Egyszer én is feljebb állítottam és utána nem tudtam belépni a freemail címemre...
sajna ez nem jött be. Más ötlete nincs valakinek? Lusta vagyok minden filmet begépelni.
Nem lehet, hogy van tűzfalad és az fogja meg?
Help kéne!
Sikerült felrakni az Ant movie C.-t 3.4.3-as verziót. A gondom az hogy ha a netpiacról akarok adatokat leszedni akkor ezt irja a rendező mezőbe: "Figyelem! A normál kapcsolat biztonsági szintje alacsonyabb a jelenleginél. Biztos, hogy normál kapcsolatra vált?");} BelépésLoginJelszóElfelejtette jelszavát?Speciális kérésKérés e-mail-benHa nem találta meg, amit keresett, lépjen velünk kapcsolatba! Top 5 DVD film1.A Keresztapa trilógia (5 DVD)2.Indiana Jones" stb.
Az xpressnél pedig amint kapcsolodik megáll, nem ir ki semmit.
Help kéne!
Sikerült felrakni az Ant movie C.-t 3.4.3-as verziót. A gondom az hogy ha a netpiacról akarok adatokat leszedni akkor ezt irja a rendező mezőbe: "Figyelem! A normál kapcsolat biztonsági szintje alacsonyabb a jelenleginél. Biztos, hogy normál kapcsolatra vált?");} BelépésLoginJelszóElfelejtette jelszavát?Speciális kérésKérés e-mail-benHa nem találta meg, amit keresett, lépjen velünk kapcsolatba! Top 5 DVD film1.A Keresztapa trilógia (5 DVD)2.Indiana Jones" stb.
Az xpressnél pedig amint kapcsolodik megáll, nem ir ki semmit.
Az előzmények szerint itt senki sem törölt hozzászólást, valszeg elveszett valahol félúton
nem akart frissülni az oldal a hozzászolást követően ha jol emléxem. segítettem neki. szerintem ott lehettet a gond. néha elő szokott fordulni és mindig le is ellenőrzöm hogy meg van-e, de ez most lemaradt. apránként de potoltam
milyen jo hogy kb. 10 perce hozzá szltam ehhez a témához és most sehol nem találom.
"Nekem az Aint-ben az nem tetszik, hogy sok felesleges mező van benne, pl.: felbontás, képkocsksebesség. Ezeket nem lehet valahogy kitörölni? "
a progiban biztos nem lehet törölni, de a html-ben ahogy elnéztem ki tudtad hagyni. ebben az esetben miért zavar téged?
Mert én általában a progit használom otthon keresésre. A html verzió pedig csak a honlapom miatt kellett, de nem nagyon tetszik igazán, majd ha lesz idő próbálgatni átalakítom.
az eltünt hozzászolásom ezt is tartalmazta. vagy lehet hogy máshol irtam
én is meg aakartam változtatni mert nagyon idétlenül néz ki. nekem is ha időm engedi akkor változtatok rajta, ne legyen ennyire ronda.
Az előzmények szerint itt senki sem törölt hozzászólást, valszeg elveszett valahol félúton :vazeg:
milyen jo hogy kb. 10 perce hozzá szltam ehhez a témához és most sehol nem találom.
"Nekem az Aint-ben az nem tetszik, hogy sok felesleges mező van benne, pl.: felbontás, képkocsksebesség. Ezeket nem lehet valahogy kitörölni? "
a progiban biztos nem lehet törölni, de a html-ben ahogy elnéztem ki tudtad hagyni. ebben az esetben miért zavar téged?
Mert én általában a progit használom otthon keresésre. A html verzió pedig csak a honlapom miatt kellett, de nem nagyon tetszik igazán, majd ha lesz idő próbálgatni átalakítom. :vazeg:
az eltünt hozzászolásom ezt is tartalmazta. vagy lehet hogy máshol irtam
én is meg aakartam változtatni mert nagyon idétlenül néz ki. nekem is ha időm engedi akkor változtatok rajta, ne legyen ennyire ronda.
Mert én általában a progit használom otthon keresésre. A html verzió pedig csak a honlapom miatt kellett, de nem nagyon tetszik igazán, majd ha lesz idő próbálgatni átalakítom.
Nekem az Aint-ben az nem tetszik, hogy sok felesleges mező van benne, pl.: felbontás, képkocsksebesség. Ezeket nem lehet valahogy kitörölni?
azt igerte valahol a srac, hogy 1szer majd lesz a future release-ben customizable fields meg ilyenek. en is varom
Az nagyon jó lenne!
Nekem az Aint-ben az nem tetszik, hogy sok felesleges mező van benne, pl.: felbontás, képkocsksebesség. Ezeket nem lehet valahogy kitörölni?
azt igerte valahol a srac, hogy 1szer majd lesz a future release-ben customizable fields meg ilyenek. en is varom