Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDShrink DVD-Maker
DVDShrink DVD-Maker
Oroszlánkirálynak eléggé idióta struktúrája van, dvd2one-al csináld, de úgy, hogy csak a film maradjon rajta. Szvsz a bővített változatot hagyd meg...
Biztos kellenek az extrák is, azért akarja fullban.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
DVDShrink DVD-Maker
Oroszlánkirálynak eléggé idióta struktúrája van, dvd2one-al csináld, de úgy, hogy csak a film maradjon rajta. Szvsz a bővített változatot hagyd meg...
DVDShrink DVD-Maker
Sziasztok!Tegnap a DVDShrink-el az extra válltozatos Oroszlánykirályt fullba csak magyar hanggal átakartam másolni ismerősnek, de írás előtt azt mondta, hogy olvasási hiba. A vinyó tökéletes, mi lehet a gond??
Azt tudja valaki minek csinál analizálást az elején, mi az értelme?? (ezk után, pláne)
Ráadásul nekem gyenge gépen majdnem megduplázza az egész leszedési időt!
Használj más programot (Clone DVD2 vagy DVD2one).
Némelyik anyagra allergiás a Shrink.
- sozs
- V.I.P.
- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
Sziasztok!
Tegnap a DVDShrink-el az extra válltozatos Oroszlánykirályt fullba csak magyar hanggal átakartam másolni ismerősnek, de írás előtt azt mondta, hogy olvasási hiba. A vinyó tökéletes, mi lehet a gond??
Azt tudja valaki minek csinál analizálást az elején, mi az értelme?? (ezk után, pláne)
Ráadásul nekem gyenge gépen majdnem megduplázza az egész leszedési időt!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
DVDShrink DVD-Maker
Az tényleg baromi lassú. Nálam ez kb. 20 perc.
Most belegondolva az is lehetett a baj, hogy nálam be van állítva a deep analysis. Szóval ha ez is ki lett volna kapcsolva, akkor esetleg tényleg kikerülte volna az átkódolást a Shrink.
DVDShrink DVD-Maker
VI. Utánanéztem. Shrinkben a főfilm No compressionra állítva, feldolgozási idő 51 perc írás nélkül! A gépem nem a leggyorsabb, de a Clone-on ugyanez 8 perc alatt átmegy!
Az tényleg baromi lassú. Nálam ez kb. 20 perc.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
DVDShrink DVD-Maker
VI. No compression állásban úgy müködik, mint a decrypter, nem fog tömöríteni csak ha kéred. Illetve csak azt amit kijelölsz.
VI. Utánanéztem. Shrinkben a főfilm No compressionra állítva, feldolgozási idő 51 perc írás nélkül! A gépem nem a leggyorsabb, de a Clone-on ugyanez 8 perc alatt átmegy!
DVDShrink DVD-Maker
SP2-s XP-m van :taps:
Nálam Sp2 alatt is jól működik. Én lennék a kivétel?
Nem, akkor Te mákos vagy!
Tudom, hogy az xp működése illetve nem működése teljesen megmagyarázhatatlan okokra vezethető vissza. Mondhatni véletlenszerű. Mondhatni szó szerint az van, hogy hol ezt dobja ki a gép hol azt.
Ezért ilyen dolgokban nem is lehet azt állítani, hogy ez így biztosan jó, ill. nem jó. Minden konfig egy nagy változó, és csak az jó ami nálad működik.
Bill Gates
DVDShrink DVD-Maker
Nem, akkor Te mákos vagy!
DVDShrink DVD-Maker
DVDShrink DVD-Maker
jó is az sp2 ....
OFFTOPIC:
tudtam én, h anno Mini Mac-et kellett volna venni H.A-nál :taps:
DVDShrink DVD-Maker
Van egy filmem. A ha CloneDVD2-ben kipipálom, h kell a menü 3 mp után leáll az egész és persze kilép a programból minden kérdés hibaüzenet nélkül. Ha nem pipálom ki a menüt akkor csont nélkül felviszi! Ez meg mi?
Ennyiből passz.
Más program mit mutat?
Shrink: átviszi a menüt (tehát átkódolja), de 7 %-nál megáll (az encode), program marad, ergo az nem lép ki. Már a gépen van a full disc, tehát nem a lemez állapota miatt áll le, mint egy korábbi probmlémámnál...
Mi az a CEE? :taps:
Erről a DVD Reb.-ről még nem is hallottam..
XP SP2-d van? Mert azzal nálam sem megy a Shrink. SP1 alatt tökéletesen működik.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
DVDShrink DVD-Maker
Szerintem hibás a fájl. Azt nem tudom, hogy mitől vagy miért, ha lemezről jól be lehetett olvasni winyóra, de valami a forrással nem stimmel, az biztos.CCE = Cinema Craft Encoder.
Nekem van DVD Rebuilder-em és DVD Remake-em is, de még semmilyen hibát nem sikerült orvosolnom velük.
nem is problémamegoldásra valok, hanem shrinkel/egyébbl leszeded a dvdről ami nem kell, DE nem tömörited!
ezekután ráengeded az egészre a dvdrebuildert, s ez a videokat, amiket benthagytál 4.7 gigás hordozora tömöriti, a CCE-t használva, azaz messze a lehető legjobb képet kapod végeredményül ....
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DVDShrink DVD-Maker
Shrink: átviszi a menüt (tehát átkódolja), de 7 %-nál megáll (az encode), program marad, ergo az nem lép ki. Már a gépen van a full disc, tehát nem a lemez állapota miatt áll le, mint egy korábbi probmlémámnál...
Mi az a CEE?
Hát nem tudom. Nem volt még ilyen esetem.
Az CCE nem CEE. Cinema Craft Encoder, az elérhetők közül a legjobb encoder, több program is használja motorként. Pl. a DvdRebuilder.
A problémádhoz komolyabb szakember kell mint én, de biztosan találsz itt. :taps:
És programok is, mint a CCE, DvdRebuilder, Tmpeg Author, DvdSanta vagy valami más.
Azért sok Sikert.
DVDShrink DVD-Maker
Szerintem hibás a fájl. Azt nem tudom, hogy mitől vagy miért, ha lemezről jól be lehetett olvasni winyóra, de valami a forrással nem stimmel, az biztos.
CCE = Cinema Craft Encoder.
Nekem van DVD Rebuilder-em és DVD Remake-em is, de még semmilyen hibát nem sikerült orvosolnom velük.
DVDShrink DVD-Maker
Van egy filmem. A ha CloneDVD2-ben kipipálom, h kell a menü 3 mp után leáll az egész és persze kilép a programból minden kérdés hibaüzenet nélkül. Ha nem pipálom ki a menüt akkor csont nélkül felviszi! Ez meg mi?
Ennyiből passz.
Más program mit mutat?
Mi az a CEE? :taps:
DVDShrink DVD-Maker
miért nem küldöd rá inkább a dvd rebuildert ?
az CCE-t használ, tetszőleges lépésben ...
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DVDShrink DVD-Maker
Van egy filmem. A ha CloneDVD2-ben kipipálom, h kell a menü 3 mp után leáll az egész és persze kilép a programból minden kérdés hibaüzenet nélkül. Ha nem pipálom ki a menüt akkor csont nélkül felviszi! :taps: Ez meg mi?
Ennyiből passz.
Más program mit mutat?
DVDShrink DVD-Maker
Van egy filmem. A ha CloneDVD2-ben kipipálom, h kell a menü 3 mp után leáll az egész és persze kilép a programból minden kérdés hibaüzenet nélkül. Ha nem pipálom ki a menüt akkor csont nélkül felviszi! :taps: Ez meg mi?
DVDShrink DVD-Maker
III. Jó ötlet, igazából megfordult már az én fejemben is, de nem volt ihletem végigcsinálni.
Jól működik, bár hely és időigényes. Igaz még mindig nem annyira, mint pl. egy cce 10 menetben
DVDShrink DVD-Maker
III. Jó ötlet, igazából megfordult már az én fejemben is, de nem volt ihletem végigcsinálni.
IV. Lehet, én a Recode-ra emlékszem, hogy ilyet csinál. Ettől függetlenül semmi értelmét nem látom, szerintem totál felesleges mindkét opció, sőt káros is.
V. Ha a reklám csak sima extra a film után, akkor elég a Clone. Ha menüben van, akkor kevés.
VI. Utánanézek.
DVDShrink DVD-Maker
I. A francba! Akkor vagy egy régebbi Shrink, vagy a Nero recode tudja ezt, mert én már csináltam ilyet (menü reklámmentesítése).
II. Én már vettem ki olyan tékás lemezt, hogy Shrinkkel volt re-masterelve a menüje és így nem működött. Azok is onnan szerzik a filmeket, ahonnan tudják.
III. Néha jól jön a Shrink, jobb %-ot szokott adni, mint a Clone vagy a Recode.
IV. Nem igaz! Ezt a Recode csinálja. A Shrink still pictures opciója a mozgófilmet állóképek sorozatává alakítja. A hányinger tör rám, amikor valamelyik okos a film előtti bejelentkezést így akarja lespórolni
V. Ez sem igaz ebben a formában! A Clone-nal meg nem tudsz belenyúlni a menübe, így a reklámot sem tudod kivenni belőle. Csak a film utáni extrákat szedi le, de azt legalább rendesen. :taps:
VI. A No compression csak arra jó, hogy a kiválasztott title tömörítésére 100%-ot ír ki. Mivel extrát nem szed le a Shrink, csak összébbhúzza, ezért kénytelen végigmenni a tömörítési fázison!
III. Vegyes használat az igazi, clone dvd-vel eltávolítom a felesleget, reklám, nem kívánatos extrák, hangsávok, feliratok, és átkódolás nélkül mentek vinyóra.
Majd persze csak ha szükséges (és a ráta meghaladja a 10%-ot, mert ha nem akkor megcsináltatom a clone-nal) ráküldöm a shrinket deep analyses+adaptive error compesation.
IV. A still pictures nem ugyanaz mint a Still Images. A still pictures diavetités az eredeti anyagból, a Still Images tetszőleges kép behelyezése és vetítése a kiollózott anyag időintervallumában.
V. Valóban nem, de a reklámok általában nem a menü részei, csak a lemez hivatkozást tartalmaz hogy bizonyos titlét a menü előtt átugorhatatlanul játszon le (remove puos, ezért hasznos a dvddecrypter). Ha megtalálod és eltávolítod a clonedvd újramestereli az anyagot. Most direkt kipróbáltam a Valami Amerikán. (van rajta egy mol, és egy pepsi)
VI. No compression állásban úgy müködik, mint a decrypter, nem fog tömöríteni csak ha kéred. Illetve csak azt amit kijelölsz.
DVDShrink DVD-Maker
Ne nézz hülyének, többször kipróbáltam. RW-re írtam, cloneval kétszer tömörítettem, neroval kiírtam. Mindkétszer rossz volt. Utána ugyanezt megcsináltam dvd2one-al, jó volt, utána shrinkkel, szintén jó volt. Mindezt ugyanazon az RW-n. :taps:
Már több 100 film átment nálam a Clone DVD2-n, de ilyet még nem tapasztaltam.
Jó neked.