Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD (és egyéb) filmek katalogizálása
Robotka: köszönjük, hogy szétcseszted a fórumot a széles képeddel
Ez teljesen felesleges volt
Legközelebb elég, ha jelzed egy modinak, hogy nagy a kép.
Bocs, nem figyeltem...
Veled még sose fordult elő ilyen ugye??????????????????????????????????
Kulturáltabban is lehetne reagálni, kedves "Tökéletes" Úr!
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Na újra nekiültem....., mármint a katalogizálásnak.
mszaby új topic-ja a "Hány dvd filmed van?" juttatta eszembe, hogy még mindig nem fejeztem be, hanem félbehagytam.
Így most megcsináltam, és úgy belelendültem, hogy csináltam a nyomtatáshoz egy új template-t is.
Így 3 film adatlapját lehet kinyomtatni egy A4-es oldalra! Ez még így is elég sok oldal lenne, úgyhogy nyomtatás: a melóhelyen!
A lap mindkét oldalára nyomtatok, és a kész adatlapokat szépen összefűzve lesz egy saját katalógusom.....
Ha valakit érdekel itt egy kis minta, de a munkálatok még béta stádiumban vannak, tehát ez még nem végleges:
-
Vendég
Sziasztok!
Nekem egy olyan DVD katalogizáló program kellene, amely a következőképp müködik:
A dvd lemez *.ifo fájlból olvassa ki az információkat (mindent ami az aktuális dvd lemezről lehet tudni, feliratok, hangok, lejátszási idő, stb). Ugyan is nagyon sok időt vesz igénybe, ha kézzel kell beírni, egyéb szoftvereket használva. A központi adatbázis meg azért nemjó, mert sok filmet több féle képp adnak ki, és egyébként ha rippelt a dvd nem tartom meg csak a magyar hangot és egy-két feliratot. És az a lényeg, hogy nekem hogy van meg ténylegesen, vagy nem?
Nos ha valaki tud egy ilyen katalogizáló prg-t az írjon egy mailt linkel:
tobiaspm@freemail.hu
ha valaki leszedte az itt korábban megosztott fontokat, ha teheti ossza már meg, mert már nem elérhető, viszont elég fontos lenne!
| "Do. Or do not. There is no try" |
Nekem a 3.4.3 verzio van fent, ugyan ugy néz ki csak az also sor hiányzik.A Felirat nyelve és a DVDk száma.
Probáltam képernyő felbontást változtatni, meg betüméretet is de semmi.
Ugyanez a verzió van nekem is, úgyhogy nem tudom mi lehet a gubanc. Próbáld meg újratelepíteni a progit!
Köszi a tippet! Probálgattam. Lehet hogy nem mindent töröltem le rendesen és esetleg nem oda installáltam mindig de most a következő a jelenség.
3.4.3 uninstall utánna 3.4.1 install full ugyan az a jelenség, utánna uninstall majd a 3.4.1 install a divx-es opciok nélkül. Akkor megvan az alsó sor is csak nincs xpress, netpiac adatátvétel. uninstall majd 3.4.3 divx-es opciok nélkül nincs alsosor, de van adatátvétel .... jelenleg itt tartok.
Köszi a segitségelet mindenkinek!!!
( és a font+template-t is )
Amugy hogyan tudok listát csinálni annak a segitségével?
Még nem sikerült kikisérleteznem. Kaphatnék egy kis segitséget?
Üdv
Feri
én is Ant-ot használok. xpress és netpiac source.a designer részben gyártottam egy saját template-t, ezt fogom majd kiprintelni és összef?zni.
most így néz ki:
El tudnád kuüldeni Nekem is a template-t?
Nagyon tetszik és örülnék neki.
Amugy meg lehet csinálni azt hogy a szinkronnyelvet és a képarányt
zászloval meg piktogrammokkal jelenitse meg mint
pl az xpress-en
Vagy tul sokat akarok már?
msg@ferri.hu
hello
fel van töltve valahol a téma elején. még dolgozok rajta, és a bet?ket is valahohy fel kell töltenem.
Engedelmeddel a fontok:
fonts
Hopsz, hat nem minden font az aminek kene lennie. Bocs. Javitom.
én is Ant-ot használok. xpress és netpiac source.a designer részben gyártottam egy saját template-t, ezt fogom majd kiprintelni és összef?zni.
most így néz ki:
pl az xpress-en
msg@ferri.hu
hello
fel van töltve valahol a téma elején. még dolgozok rajta, és a bet?ket is valahohy fel kell töltenem.
Engedelmeddel a fontok:
fonts
most így néz ki:
pl az xpress-en
msg@ferri.hu
hello
kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó
Nekem a 3.4.3 verzio van fent, ugyan ugy néz ki csak az also sor hiányzik.A Felirat nyelve és a DVDk száma.
Ugyanez a verzió van nekem is, úgyhogy nem tudom mi lehet a gubanc. Próbáld meg újratelepíteni a progit!
Nekem a 3.4.3 verzio van fent, ugyan ugy néz ki csak az also sor hiányzik.
A Felirat nyelve és a DVDk száma.
Elméletileg a feliratot itt találod:
Tudnátok segiteni abban , hogy az ANT programba "kézzel" hova lehet beirni , hogy milyen felirat van? A netes adatbátisbol átvett filmeknél ki van töltve a mező,kézi felvitelnél meg nem jelenik meg, hova lehet irni. Azoknál sem ahova eredetileg a netről töltötte fel. A listán meg rajta van. A felajánlott szinronhang, müfaj stb variációkat nem lehet bőviteni valahogy? Tudom akár mit be lehet irni, de az legközelebb nem jelenik meg a legördülő menüben....
A legalsó sorban nyugodtan be lehet írni a feliratot. Nem kell foglalkozni azzal, hogy egy legördülőlista előugrik!
Nekem a legalsó sorban a nyelv felirat szerepel és oda az adatbázisokbol a hangformátumot irja. Sehol nem jelenik meg a felirat nyelve. Ott sem amit az
adatbázisokból vesz át. a listákon pedig szerepel .... ?
Tudnátok segiteni abban , hogy az ANT programba "kézzel" hova lehet beirni , hogy milyen felirat van? A netes adatbátisbol átvett filmeknél ki van töltve a mező,kézi felvitelnél meg nem jelenik meg, hova lehet irni. Azoknál sem ahova eredetileg a netről töltötte fel. A listán meg rajta van. A felajánlott szinronhang, müfaj stb variációkat nem lehet bőviteni valahogy? Tudom akár mit be lehet irni, de az legközelebb nem jelenik meg a legördülő menüben....
A legalsó sorban nyugodtan be lehet írni a feliratot. Nem kell foglalkozni azzal, hogy egy legördülőlista előugrik!
Tudnátok segiteni abban , hogy az ANT programba "kézzel" hova lehet beirni , hogy milyen felirat van? A netes adatbátisbol átvett filmeknél ki van töltve a mező,
kézi felvitelnél meg nem jelenik meg, hova lehet irni. Azoknál sem ahova eredetileg a netről töltötte fel. A listán meg rajta van. A felajánlott szinronhang, müfaj stb variációkat nem lehet bőviteni valahogy? Tudom akár mit be lehet irni, de az legközelebb nem jelenik meg a legördülő menüben....
en mellekleteknel a kiado - elso - rovatba irok egy M betut, igy mar csoportositani is tudja oket a db
sziasztok!
nagyon jó ez a program!!
egyszerűen kezelhető és mégis minden igényt kielégít. Kb negyedóra alatt mindenre rájöttem, ami egy dvd katalógus készítéshez szükséges....
amúgy ahogy visszaolvastam láttam, hogy valaki a mellékletes dvdéket megszeretné különböztetni, én úgy csináltam, hogy egy megjegyzés rovatot iktatam be ill. a netpiacról szedtem le a képet, ahol a magazinnal együtt van a dvd lefotózva.
TV: Samsung Erősítő: Yamaha RX-V630RDS Cd: Technics SL-PG480A
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
Dvd: LG Front: Kef C1 Kábel: Audiotechnik Dietz made in germany
most így néz ki:
pl az xpress-en
msg@ferri.hu
Sikerült katalogizálnom: a cégnél ment simán az adatleszívás az xpressről. Megcsináltam 10 perc alatt a 40 filmet amim van. Aztán hazahoztam a fájlt és itthon kicsinosítottam. Meg vagyok elégedve a progival!
A lényeg, hogy megtaláltad a megoldást
Többet ésszel mint ész nélkül!
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Sikerült katalogizálnom: a cégnél ment simán az adatleszívás az xpressről. Megcsináltam 10 perc alatt a 40 filmet amim van. Aztán hazahoztam a fájlt és itthon kicsinosítottam. Meg vagyok elégedve a progival!
A lényeg, hogy megtaláltad a megoldást
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
Köszi, ez tényleg egyszerü! Én egy másik menüpontban voltam nem a parancsfájlosban, hanem valami internetes adatátvétel (nem jut eszembe pontosan nincs itt a progi) ott ráadásul csak a port.hu volt választható.Az biztos valami másra valo.
szivesen. tudom mire gondolsz. azt nem is probáltam. de nem csak te probálkoztál ilyen dolgokkal. én először azt hittem hogy beteszem a DVD-t a meghatóba, ő felismeri és felajáánlja hogy honnan szedhetem le az edatokat. hát nem igy történt
Én is Még csak ismerkedek a programmal. És hogyan müködik az adatok átvétele?Vagyis hol, hogyan kell megadni melyik film/filmek adatait szeretném átvenni?
Biztos 1xÜ de nekem még nem sikerült.
Előre is köszi!
Ferri.hu
film -> hozzáadás
film ->információ kérése -> parancsfájlbol és ott kikeresed pl. az xpress-t
Köszi, ez tényleg egyszerü! Én egy másik menüpontban voltam nem a parancsfájlosban, hanem valami internetes adatátvétel (nem jut eszembe pontosan nincs itt a progi) ott ráadásul csak a port.hu volt választható.
Az biztos valami másra valo.
Én is Még csak ismerkedek a programmal. És hogyan müködik az adatok átvétele?Vagyis hol, hogyan kell megadni melyik film/filmek adatait szeretném átvenni?
Biztos 1xÜ de nekem még nem sikerült.
Előre is köszi!
Ferri.hu
film -> hozzáadás
film ->információ kérése -> parancsfájlbol és ott kikeresed pl. az xpress-t