Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDShrink DVD-Maker

arty
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: arty »

Segítsetek, ha tudjátok, honnan lehet letölteni a Shrink 3.1-et. Mindenhol kerestem, de hiába.Magyar nyelven van-e szerintetek?
Előre is köszönöm.

http://www.google.com - mit adott ki? nem találja? :taps:

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

A csermely
Isten Hozott! :)

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: A csermely »

Segítsetek, ha tudjátok, honnan lehet letölteni a Shrink 3.1-et. Mindenhol kerestem, de hiába.
Magyar nyelven van-e szerintetek?
Előre is köszönöm.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Így néz ki. A netről szedtem le a progit, a Google segít megtalálni.

TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: sozs »

Nekem a DVD2one V1.3.0 Copyright 2003 regisztrált változat van meg. Ez sem tűnik túl újnak.Abban az ablakban, ahol a forrást és a célt kell megadni, lent van egy Copy mode beállítás, ahol Movie only, Full disc vagy Join opciók közül lehet választani.
A következő ablakban lehet a Titlek közül választani, majd jön a szinkron és feliratnyelv, végül az indítás.

Most nem tudom nekem mi van, de alul a Copy mode beállítás nincs meg nekem. Ez a külöbség!

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

Nálam csak start van és ki kell vállasztani mi legyen a lemezen, de csak egy dolog... Beállítás nincs
Nekem a DVD2one V1.3.0 Copyright 2003 regisztrált változat van meg. Ez sem tűnik túl újnak.
Abban az ablakban, ahol a forrást és a célt kell megadni, lent van egy Copy mode beállítás, ahol Movie only, Full disc vagy Join opciók közül lehet választani.
A következő ablakban lehet a Titlek közül választani, majd jön a szinkron és feliratnyelv, végül az indítás.

z67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: z67 »

Nem biztos, hogy itt kellene hozászolni. Vanegy Toshiba DVD irom és nem minden DVD lemezt ismerifel, ezért csak egyszeressen tudom megirni. Mit lehet tenni?
Firmware frissítést kellene hozzá lőni, biztos van a neten.
Ha nagyon kezdő vagy, ne kezd el egyedül, keresd a szervízt.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem biztos, hogy itt kellene hozászolni. Vanegy Toshiba DVD irom és nem minden DVD lemezt ismerifel, ezért csak egyszeressen tudom megirni. Mit lehet tenni?

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

DVDShrink DVD-Maker

Lehet benne állítani valamit?? Én nem tudok semmit állítani, igaz egy régi versiot használok, az "legális"! :taps:
Lehet, hogy mi legyen a másolaton: csak a főfilm, a teljes lemez, vagy joint üzemmódban a kiválasztott title-k, akár több lemezről is összeválogatva. Mindegyiknél lehet szinkronnyelvet, feliratot és kameraszöget kiválasztani.

Nálam csak start van és ki kell vállasztani mi legyen a lemezen, de csak egy dolog... Beállítás nincs

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

Lehet benne állítani valamit?? Én nem tudok semmit állítani, igaz egy régi versiot használok, az "legális"!
Lehet, hogy mi legyen a másolaton: csak a főfilm, a teljes lemez, vagy joint üzemmódban a kiválasztott title-k, akár több lemezről is összeválogatva. Mindegyiknél lehet szinkronnyelvet, feliratot és kameraszöget kiválasztani.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

DVDShrink DVD-Maker

Nem tudom, hogy mit és hogy állítottál be a DVD2one-ban. De ha nem tudja jobban összetömöríteni a Shrink, akkor valszeg a DVD2one is a kelleténél nagyobb anyagot fog csinálni.
Lehet benne állítani valamit?? Én nem tudok semmit állítani, igaz egy régi versiot használok, az "legális"!

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Doki »

Semmilyen téren nincs gond az SP2-vel.
Neked nincs. Örülj neki.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDShrink DVD-Maker

LOL

érdekes ténymegállapítás, azok után, hogy többen is panaszkodnak rá ...
SP1et kell használni, +kritikus frissítésekkel, IE helyett valami mással, antivirus+antispyware+tűzfal programokkal.

sozs: én leszoknék a dvd2one-ról, elég bugos ... de ahogy olvasom, már tapasztaltad

Jó volt itt.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok
Sok érdekes témát olvastam, de egy kérdésre szeretnék választ kapni.
Léci mondjatok olyan progit, ami az avit összefűzi a felirattal. Tehát ne legyen külön felirat hanem tartalmazza a film.
Aztán már át tudom kodolnii dvd-re.
Köszii

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

Köszi a válaszod. Csak pont ennél a filmnél jött elő az, hogy a DVD2one-val akartam csak a filmet leszedni (én általában DVD Decriperrel szedem le a filmet, DVD2one-val szedem ki a filmet és Neroval írom meg a lemezt, ez nekem összesen 3.5 órába tellik, mivel kicsi a gépem, DVDSrinkel ugyan ez 5-6 óra, ezért csak ritkán használom, csak ha fullba kell a lemez), de a DVD2one csak a filmet nagyobra csinálta mint a 4.5 gb, ráadásul megtaláltam az extrákat is amik nem lehettek volna ott, mert csak a filmet választottam, de még is benne volt a mappába a film mellet, igaz ha elindítottam a Power DVD-t HDD módban, csak a filmet látta, csak az álltalam kiválasztott hanggal.Akkor miért volt benne az extra??

Nem tudom, hogy mit és hogy állítottál be a DVD2one-ban. De ha nem tudja jobban összetömöríteni a Shrink, akkor valszeg a DVD2one is a kelleténél nagyobb anyagot fog csinálni.

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Doki »

Valaki említette, hogy XP SP2 alatt nem megy a DVDShrink. Ez most tényleg igaz, mert a hét végen XP-t akarok installálni és még nem tudom, hogy az SP1-et vagy az SP2-őt rakjam-e fel?

Nálam nem megy SP2-vel, ugyanazon a konfigon SP1-el pedig igen. Egyébként is megbántam, hogy felraktam az SP2-t, soha többé.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

z67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: z67 »

Valaki említette, hogy XP SP2 alatt nem megy a DVDShrink. Ez most tényleg igaz, mert a hét végen XP-t akarok installálni és még nem tudom, hogy az SP1-et vagy az SP2-őt rakjam-e fel?

Nekem megy az SP2-vel is, de szerintem készítsél visszaállítási pontot és ha nem megy egyszerűen állítsd vissza.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Valaki említette, hogy XP SP2 alatt nem megy a DVDShrink.
Ez most tényleg igaz, mert a hét végen XP-t akarok installálni és még nem tudom, hogy az SP1-et vagy az SP2-őt rakjam-e fel?

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

DVDShrink DVD-Maker

Az automata azt jelenti, hogy kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Ha valamelyik részt (lehetőleg extrát és ne a főfilmet) manualban kisebbre húzod, annak gyengébb lesz a minősége, cserébe az automatán hagyottak számára több hely marad. De mindez csak a képre vonatkozik, a hang minősége vagy marad az eredeti, vagy törlöd.Viszont: Ha minden automata és még úgy is pirosban marad a csík vége, akkor már a legkisebb lehetséges tömörítés sem elegendő, tehát manualban sem lehet más kisebb %-ot beállítani.  :taps: Ekkor kell lefelejteni az extrákból azt, ami nem fontos, de erre a Shrink már nem alkalmas, csak a Clone2.

Köszi a válaszod. Csak pont ennél a filmnél jött elő az, hogy a DVD2one-val akartam csak a filmet leszedni (én általában DVD Decriperrel szedem le a filmet, DVD2one-val szedem ki a filmet és Neroval írom meg a lemezt, ez nekem összesen 3.5 órába tellik, mivel kicsi a gépem, DVDSrinkel ugyan ez 5-6 óra, ezért csak ritkán használom, csak ha fullba kell a lemez), de a DVD2one csak a filmet nagyobra csinálta mint a 4.5 gb, ráadásul megtaláltam az extrákat is amik nem lehettek volna ott, mert csak a filmet választottam, de még is benne volt a mappába a film mellet, igaz ha elindítottam a Power DVD-t HDD módban, csak a filmet látta, csak az álltalam kiválasztott hanggal.
Akkor miért volt benne az extra??

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

Ui.:Egyébként az említett hanglevétel miatt kérdeném, ha automatán van a tömörítés, és pirosba megy a méret, lehet a manua-ban összébb tömöríteni, és ez menyire befolyásolja a minőséget?? Mert ennél a lemeznél (ha nem kisgyereknek lett volna) ez a kérdés merült fel bennem. Ennyire egy DVD sem volt számomra idegesítő, ez lesz a Disney biztonsági védelme?
Az automata azt jelenti, hogy kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Ha valamelyik részt (lehetőleg extrát és ne a főfilmet) manualban kisebbre húzod, annak gyengébb lesz a minősége, cserébe az automatán hagyottak számára több hely marad. De mindez csak a képre vonatkozik, a hang minősége vagy marad az eredeti, vagy törlöd.
Viszont: Ha minden automata és még úgy is pirosban marad a csík vége, akkor már a legkisebb lehetséges tömörítés sem elegendő, tehát manualban sem lehet más kisebb %-ot beállítani. :taps: Ekkor kell lefelejteni az extrákból azt, ami nem fontos, de erre a Shrink már nem alkalmas, csak a Clone2.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

DVDShrink DVD-Maker

Oroszlánkirálynak eléggé idióta struktúrája van, dvd2one-al csináld, de úgy, hogy csak a film maradjon rajta. Szvsz a bővített változatot hagyd meg...
dvd2one-val is próbáltam csak a filmet, de mikor Neroval írtam volna ki, hibát jelzett a (ezt lehet, hogy keverem) 16.vob vagy 16.ifo nincsen meg. Ekkor átnéztem, hogy miket szedett le a dvd2one, és benne voltak az extrák is, csak nem volt menü hozzá, vagy mi. Ja, és különben sem tudtam felírni a lemezre, mert nagyobb volt 4.5 gb-nál, még akkor is, ha kitöröltem a Nero álltal hibásnak vélt cuccokat. Igaz az extrákat nem, mert anyira nem értek hozzá!
Viszont újbóli nekirugaszkodásra a DVDShrink sikeresen megcsinálta a lemezt full-ba (film csak Magyar hangot hordoz, mert ha rajtmarad a többi akkor a DVDShrink se tudta volna 4.5 gb alá nyomni). A rokon fia miatt kellet az interaktív menü, mert tetszik neki, mikor Zazu repül, és a film indítása előtt beszél a nézőhöz.
Köszi mindenkinek a segítséget! Király egy csapat vagytok! :taps:

Ui.:Egyébként az említett hanglevétel miatt kérdeném, ha automatán van a tömörítés, és pirosba megy a méret, lehet a manua-ban összébb tömöríteni, és ez menyire befolyásolja a minőséget?? Mert ennél a lemeznél (ha nem kisgyereknek lett volna) ez a kérdés merült fel bennem. Ennyire egy DVD sem volt számomra idegesítő, ez lesz a Disney biztonsági védelme?

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Mester »

Hali! Behuztem egy filmet shrinkel ugy hogy kiszedtm belőle az extrákat majd kiirtam de nem olvassa az asztalim szerintetek mi t rontottam el?

Rossz a lemez?

kozon

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: kozon »

Hali!
Behuztem egy filmet shrinkel ugy hogy kiszedtm belőle az extrákat majd kiirtam de nem olvassa az asztalim szerintetek mi t rontottam el?

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Mester »

Oroszlánkirálynak eléggé idióta struktúrája van, dvd2one-al csináld, de úgy, hogy csak a film maradjon rajta. Szvsz a bővített változatot hagyd meg...
Biztos kellenek az extrák is, azért akarja fullban.

Tudom... azért írtam, hogy arról inkább mondjon le.

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDShrink DVD-Maker

jó is az sp2 ....

OFFTOPIC:

tudtam én, h anno Mini Mac-et kellett volna venni H.A-nál :taps:

minimac aztán gyors is meg josok dvdt kodolhatnal at rajta a bőséges szoftverválasztékkal

Jó volt itt.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”