Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDre felirat
DVDre felirat
a +ifoedit részt én sem értem ... a maestro egy önállo termék, nem támaszkodik egy kis freeware jutilitire. sztem az a lépés felesleges
ám sztem a legegyszerübb ifoedittel csinálni. srt2sup van, innenntől az ifoedit dvd authoringját kell követni, doom9.org on tényleg van egy kimeritő leirás
A DVDMaestro csak akkor elég, ha nem akarod megtartani az eredeti menüt, ha igen akkor szükséged lesz az IfoUpdate/IfoEdit párosra is.
Hello!
Tudja valaki, hogy a DVDMaestrot honnan lehet megszerezni?
Köszi előre is.
DVDre felirat
a +ifoedit részt én sem értem ... a maestro egy önállo termék, nem támaszkodik egy kis freeware jutilitire. sztem az a lépés felesleges
ám sztem a legegyszerübb ifoedittel csinálni. srt2sup van, innenntől az ifoedit dvd authoringját kell követni, doom9.org on tényleg van egy kimeritő leirás
A DVDMaestro csak akkor elég, ha nem akarod megtartani az eredeti menüt, ha igen akkor szükséged lesz az IfoUpdate/IfoEdit párosra is.
DVDre felirat
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DVDre felirat
NiCE: Úgy látom Te is a DVDMaestro-t használtad az authorizáláshoz. 2 kérdés:
Miért kell ez esetben az ifoedit?
Hogyan lehet csak ifoedit-tel feliratot felraknom? (a gond az, hogy nincs meg a DVDMaestro)
Az IfoEdit ebben az esetben csak a VTS szektorokhoz kell. Ha IfoEdit-tel akarsz authorizálni, akkor sup kiterjesztésű felirat kell neki. Ezt a VobEdit programmal tudod kiszedni a vobokból, vagy a DVD Subtitle Tools programmal tudsz sub-ból csinálni.
Én azért csináltam a Maestro-val, mert az IfoEdit-tel authorizált DVD nem működött jól az asztali lejátszómban.
DVDre felirat
NiCE: Úgy látom Te is a DVDMaestro-t használtad az authorizáláshoz. 2 kérdés:
Miért kell ez esetben az ifoedit?
Hogyan lehet csak ifoedit-tel feliratot felraknom? (a gond az, hogy nincs meg a DVDMaestro)
Dinner: Bocs, de csak most láttam a kérdésed. Sajna nem tudok segíteni, mert nincs meg sem a Scenarist, sem a DVDMaestro. Én is csak a leírásokban olvastam róla (ddom9.org).
Ha meglesz a válaszom, ígérem megosztom veled!
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
DVDre felirat
csak DVDMaestro-val és Scenarist-al lehet kapcsolható feliratot tenni DVD-re. A többi Authoring program nem ismeri.
Ez így nem igaz, mert IfoEdit-tel is lehet.
Amúgy én a következőképpen tettem magyar feliratot az amerikai DVD filmjeimre, természetesen a menük megtartása mellett:
1. DVDDecrypter-rel file módban leszedtem az egész dvd-t
2. DVDDecrypter-rel ifo módban demuxoltam audio és video streamekre a filmet + a chaptereket egy chp file-ba
3. A film magyar feliratát átkonvertáltam stl-be Sub2Stl progival
4. DVDMaestro-val újraauthorizáltam a video, audio streameket és a feliratot
5. IFOUpdate-t ráengedtem az eredeti ifo-kra az authorizált alapján
6. A file módban leszedett könyvtárban felülírtam a film vob-jait az újakra és az ifo-kat az előbb módosított ifo-kra
7. IfoEdit-ben megnyitottam a video_ts.ifo-t és nyomtam egy Get VTS Sectors-t
8. Kiírtam és működött, volt menü, és jók lettek a felirat színei is
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
DVDre felirat
Nálatok sem megy egyetlen leírás sem a http://www.doom9.hu -n?
Például ez az oldal nem jön be: http://www.doom9.hu/index.html@/mpg/doitfast-guide.htm.
De alapvetően semmilyen link nem működik az "Áttekintő magyar" menüben.
DVDre felirat
Magam is hasonló cipőben járok. Elolvastam a dvdrhelp-et és a doom9.org-ot is. Következtetés: csak DVDMaestro-val és Scenarist-al lehet kapcsolható feliratot tenni DVD-re. A többi Authoring program nem ismeri.
Tapasztalt fórumtársak, igazam van? Remélem nem, mert én jobban szeretnék, valami egyszerűbb, Tsunami DVD Author/Nero Visionexpress bonyolultságú megoldást...
Várom a megerősítést/cáfolatot/javaslatot...
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
DVDre felirat
Sziasztok,
Miutan megnyitottam az uj topicot megtalaltam a doom9 oldalt es elkezdtem atnezni, de tegnap mar olyan faradt voltam h nem jutottam vele semmire. Most fogok nekiallni!
Koszi szepen a segitsegeket!
Simon Templar egyebent en is a dvd osszeallitashoz akarom hozzarakni a plusz feliratot akarcsak Enrico Benetti! de, azert meg egyszer koszi a hozzaszolasokat!
DVDre felirat
Tulajdonképpen Ti két dologról beszéltek. Dinner azt szeretné, hogy beteszi a DVD filmet a DVD-Romba és lejátszás közben, mint egy Divx filmhez rakhatna feliratot. Enrico viszont olyan DVD lemezt szeretne amelyen az egyik meglévő feliratot kicseréli egy másikra.
Az első esetben az lenne a lényeg, hogy a DVD lejátszó szoftver elindítsa a feliratozó szoftvert. A második esetben viszont komplett DVD újrakódolás (úgy általában) és authoring a megoldás.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
DVDre felirat
Megelőztél a topicnyitással.
Az én kérdésem is hasonló: a Shakespeare in love (Szerelmes Shakespeare) c. film DVD változatáról sajnálatos módon lemaradt a magyar felirat. Most fordítgatom a feliratot és szeretném hozzáadni a meglévő DVD-hez vagy lecserélni mondjuk a német feliratot magyarra.
Hogy kell az ilyet csinálni? Ha valaki le tudná írni lépésről lépésre, azt nagyon megköszönném.
De az is jó, ha egy konkrét linket beszúrtok ide, ahol el lehet olvasni.
Előre is köszi.
Szerintem ne forditsd le, nekem másfél éve megvan magyar felirattal, és a Supersubtitles-ről le lehet tölteni egyébként is a feliratot...
Kösz, de már elkezdtem és kb. 20 perc van még a filmből, amit le kell fordítanom.
DVDre felirat
Az én kérdésem is hasonló: a Shakespeare in love (Szerelmes Shakespeare) c. film DVD változatáról sajnálatos módon lemaradt a magyar felirat. Most fordítgatom a feliratot és szeretném hozzáadni a meglévő DVD-hez vagy lecserélni mondjuk a német feliratot magyarra.
Hogy kell az ilyet csinálni? Ha valaki le tudná írni lépésről lépésre, azt nagyon megköszönném.
Előre is köszi.
Szerintem ne forditsd le, nekem másfél éve megvan magyar felirattal, és a Supersubtitles-ről le lehet tölteni egyébként is a feliratot...
DVDre felirat
www.doom9.hu Itt találsz ezzel foglalkozó leírásokat, de kell hozzá egy-két dolog, ismeret és program.
Te meg a 1 másodperccel hamarabb válaszoltál.
A megadott linknél nincs valami közelebbi? Melyik almenüben kell kutakodnom, hogy megtaláljam amire nekem szükségem van?
Mondjuk nézd meg az Áttekintő magyar alatt, a DVD-R eszközök alatt a DoItFast Tools útmutatót. A közepe táján találsz tippeket.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
DVDre felirat
www.doom9.hu Itt találsz ezzel foglalkozó leírásokat, de kell hozzá egy-két dolog, ismeret és program.
Te meg a 1 másodperccel hamarabb válaszoltál.
A megadott linknél nincs valami közelebbi? Melyik almenüben kell kutakodnom, hogy megtaláljam amire nekem szükségem van?
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
DVDre felirat
Előre is köszi.
DVDre felirat
sziasztok,
van egy dvdfilmem amin nincs magyar felirat d en szeretnek ravarazsolni egyet! melyik programmal lehet ezt megcsinalni? kerdeztem mar 15 embert de mindenki csak divxekkel foglalkozik. nekem jo minosegben kellene es tvn akarom megnezni a filmet, felirattal egyutt! Elore is koszi a segitseget!
A divxes feliratot mar leszedtem hozza persze gondolom ezt meg hozza kell
vhogy igazitani a filmhez! Ha kerhetnek egy atlathato leirast esetleg a
folyamatrol azt megkoszonnem!
Dinner.
DVDre felirat
sziasztok,
van egy dvdfilmem amin nincs magyar felirat d en szeretnek ravarazsolni egyet! melyik programmal lehet ezt megcsinalni? kerdeztem mar 15 embert de mindenki csak divxekkel foglalkozik. nekem jo minosegben kellene es tvn akarom megnezni a filmet, felirattal egyutt! Elore is koszi a segitseget!
A divxes feliratot mar leszedtem hozza persze gondolom ezt meg hozza kell
vhogy igazitani a filmhez! Ha kerhetnek egy atlathato leirast esetleg a
folyamatrol azt megkoszonnem!
Dinner.