Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vob-ot hogyan
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Sziasztok!
Gondjaim vannak a scenarist-tal. Lerippelem a filmet .m2v, .ac3 és .subtitle fájlokba. Ebből egyedül a .subtitle-t nem sikerült beolvasni. Hogyan kell? Tényleg olyan macerás és át kell alakítani bmp fájlá? De a beolvasás még nem minden! Hogyan tudok vob-ot és a hozzá tartozó .ifo és .buf fájlokat kreálni a scenarist-tal? Menü, semmi nem kell... hasonlóan mint az ifoedittel, ami meg is csinálja, de az nem működik a tetsztelt asztali lejátszóknál.
Valaki tudna segíteni ebben, melyik menü, stb? Face! Rád gondoltam elsősorban... köszi.
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Biztosan Ti is szívtatok párszor filmmel, kölcsönöztétek vagy elkértétek és kiderült, hogy nem fér fel DVD-R 4,7-re IFOEDIT után. Persze ez nem egyből derül ki...
Nálam a bitrát csökkentés tabu dolog, nem szeretem. Ha arra kerülne a dolog - inkább megveszem azt a filmet. Tehát arról a filmekről lenne szó, amelyek menü/extrák nélkül, 1 szinkronnal vagy felirattal, de képminőség csökkentés NÉLKÜL felférnek 4,7-re.
Mi lenne, ha leírnánk, hogy kinek melyik film sikerült ? Igy alakulna egy lista, hogy mivel érdekes egyáltalán próbálkozni. Tudom a percek alapján lehet azért tudni, de vannak érdekes dolgok pl. Zorró Álarca, Valami Amerika...
Ime az enyém:
Grincs
Jurassic Park 3
13 kisértet
Charlie Angyalai
Taxi 2
Zorró álarca
Az egyetlen
Cooltúra
Jarre in Moscow
Végsô állomás
Másvilág
Bogár élete
Toy Story
Toy Story 2
Szörny RT.
Tarzan
Z a hangya
Egyiptom Hercege
Irány Eldorádó
Fantázia 2000
Final Fantasy
Anasztázia
Szépség és a Szörnyeteg
Shrek
Jégkorszak
Szilaj
Tigris színrelép
-
Vendég
Vob-ot hogyan
http://fsw4ever.sinfree.net/scenarist.htm
a spanyol mirror-rol lejott 1 perc alatt az egesz.
viszont nekem is lenne egy kerdesem, bar lehet hogy lama leszek egy percet :smile7:
ha a dvdcenter ftp-jerol leszedtem az osszes vob-ot azokat valahogy kitudom irni dvd-re hogy az asztali lejatsza?
Koszi, ZBiGi
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Gyerekek nem sikerult a feltoltes megszakadt valahol azert nem mukszik...majd ma folytatom nektek.....bocsi nem vettem eszre.
-
Vendég
Vob-ot hogyan
A rulez-ről történő letöltés sikerült, de a cab-fájlt én sem tudom megnyitni... segítsetek!!! thx
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Sziasztok!
Amator vagyok, a minidvd keszites teren, ezert szeretnek infot kerni toletek. Divx-es avi-t sokat gyartottam, de most minidvd-t szeretnek.
Mi a legegyszerubb modja, milyen fazisokbol all, s milyen progikkal alljak neki?
Az sem baj, ha valaki bovebben leirja nekem az egyes fazisokat :-)
Elore is koszi,
dabay
-
Vendég
Vob-ot hogyan
A feltöltést köszi.
Viszont csak én vagyok béna, vagy tényleg hibás a .cab fájl?
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Most toltom fel az ftp.rulez.hu ra kb 1 ora es fent van de eleg lassan megy.....sajnos.....hasznaljatok egezseggel.
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Az eDonkeyról ezer példányban letölthető.
Sonic Solutions Scenarist v2.6 (professional dvd creation) (crack+docs2.0).zip
20.15Mb
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Hozzátenném, elment vagy fél napom a keresésével, de csak halott linkeket találtam, meg olyanokat, amik kereskedelmi oldalakra dobtak át. Thehát PLÍÍZ
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Sziasztok!
Ezt a Scenarist Pro-t szeretném én is letölteni. Meg tudná osztani vki velem is? Próbáltam elérni a nem régen emlegetett ftp.rulez.hu-ról de nekem az nem sikerült (time out).
Előre is köszi nektek!
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Hat kezdjem azzal hogy egy dvd-en a feliratok kep(bmp) fileokban vannak.Tehat nem rendes txt vagy ilyenek.Hat en igy meg ezt hogy rawsub nem hallottam de en ugy csinalom hogy a sima vagy lerippelt vagy a webrol letoltott sub filekot subadjust nevu progival ssa-va alakitom es utanna van egy masik progi aminek a neve maestrosbt amivel keszithetsz az ssa filekbol egy sst filet es a hozza tartozo bmp fileket amit mar be tudsz olvasni a scenarist proba.....ennyi.
-
Vendég
Vob-ot hogyan
A legnagyobb gondom, hogy a lerippelt *.rawsub kiterjesztésü
felirat file-ből, hogy (milyen programmal) tudok *.sst file-t csinálni, mert ahogy észrevettem mást nem fogad el. Köszi........Miki
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Belebonyolodtam a Scenarist Proba Segítség!
Ahogy írtad "FACE" megcsináltam, de elakadtam, ha segítenél megköszönném...Miki
-
Vendég
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Szia Face !
Ha esetleg mondanék egy FTP helyet, felraknád ? (Scenarist Pro)
Köszi : Barba
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Szia Face !
Köszi az ötletet! Nincs semmi author progim. De majd megkeresem amit javasoltál. Előre is köszi.
Barba
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Ez a pontos nevuk hogy Authorware DVD Junior es Authorware DVD Wise........kereshetsz DVD Maestrot-is vagy Scenarist Pro....az utobbi a legjobb.
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Még csak most probálom összekeresni a progikat ,de ezt a dvd juniort vagy advd wise-t sehol nem találom.Mi ezeknek a pontos nevük?
-
Vendég
Vob-ot hogyan
A rempeg rajta van a www.ddigest.com oldalon.Author progikat nem tudom hol talalsz sajnos..van neked valamilyen author progid ??? Barmilyen jo vegul is csak ac3-at elfogadjon mert nem mindeggyik fogad el sajnos...
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Kösz Face!
Most már kezdem kapizsgálni.Még egy utolso kérdés merre keressem azokat a progikat amit leirtál?
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Hat minden filmet mas-mas bitrataval keszitenek.Az atlag az 3-4 de nemelyiket akar 6-7-tel sot amerikaban vannak a superbit dvd-ek amik 8-8.5-el keszulnek.
Nezd meg hogy pontosan mennyi a file merete a m2v es az ac3-nak is es akkor szamold ki hogy hany szazalekkal kellene kisebbnek lennie a m2v filenek hogy az ac3-al egyutt meg felferjen ay egy oldalas dvd-r-ra es akkor a rempeg nevu progival "kicsinyitessz" rajta.Ott siman beolvasod a m2v filet es megmondod hany szazalekkal legyen kisebb es az a progi megnezi milyen cbr bitatratat hasznal az m2v file es a megadott szazalekkal levesz belole es igy a neked alkalmas meretre kesziti a filet.
70%-nal tobbre ne tomoritsd mert akkor mar szemlatomast romlik a minoseg.