Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MS Windows Vista
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11456
- Kapcsolat:
MS Windows Vista
Azt hiszem az új nod a 2.7 es verziójú, ami támogatj a vista-t. Magyarból még csak a régi 2.5 verzió van. Ezért nem ment valszeg nálad.
2.7-ből is van már magyar, de az angol Vistára nem akart felmászni.
Valószínüleg nem nagyon tudsz majd megmozdulni a Vistában úgy, hogy online le ne csekkolják, hogy tényleg megvetted-e.
Én meg fogom venni. Az XP-t 5 évig használtam, a Vista is eltart eddig szerintem. Ennyi időre megéri beruházni és nyugodtan aludni.
MS Windows Vista
Nem nagyon törik magukat a cégek a 64bit miatt. Pedig már vagy 2-3 éve szerintem, hogy kiadták az első 64bites AMD procikat. Azóta minden AMD 64 bites és az Intel is vagy 1 éve csak 64 bites procival foglalkozik.
MS Windows Vista
Van tapasztalat Vistával 64 biten?.
.
Külön wincsit szánnék alá, de azon is van már egy xp - delete, format, vagy majd a vista telpedője megbírkózik véle ?
Megbírkózik vele a telepítő De szerintem a 64 bites Vista egyelőre felejtős, mert szinte 1 a támogatottsága még a 32 biteshez képest is.
MS Windows Vista
Hali!
Van tapasztalat Vistával 64 biten?
Az említett 32/64 es RTM et szeretném megcsekkolni, de nem visz rá a lélek. Nem nagyon találtam 64 es drivereket a cuccaimhoz, és gondolom nem fogja felismerni pl. a tunert.
Külön wincsit szánnék alá, de azon is van már egy xp - delete, format, vagy majd a vista telpedője megbírkózik véle ?
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
MS Windows Vista
Nálam az lesz a cinkes, hogy lassan itt van két gép és mindkettőre vistat szeretnék pakolni. Gondolom a licensz 1 gépre szól és nem lehet kedvezőbb áron kibővített licenszes vistat vásárolni. Ráadásul az egyikre kellene Media Center, az meg tudtommal csak az Ultimate verzióban van benne, a másik meg a fő gép lenne, ahova megintcsak nem ártana egy Ultimate verzió. Az XP-ből sem volt elég a Home kiadás.
MS Windows Vista
Azt hiszem az új nod a 2.7 es verziójú, ami támogatj a vista-t.
Magyarból még csak a régi 2.5 verzió van. Ezért nem ment valszeg nálad.
Más: Van itt egy összefoglaló cikk, táblázat, hogy milyen vista verziók milyen funkciókat tartalmaznak
http://www.viaarena.com/default.aspx?Pa ... icleID=503
Egyébként én is úgy olvastam, hogy Build 6000 RTM kerül a korongokra, aztán a javításokat meg az új drivereket, majd online frissítik. Plusz a közkézen forgó kulcsokat letíltják majd.
Valószínüleg nem nagyon tudsz majd megmozdulni a Vistában úgy, hogy online le ne csekkolják, hogy tényleg megvetted-e.
Projector: Mitsubishi HC-3000; Forrás: HTPC
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
MS Windows Vista
10 perce szedtem le az Eset oldaláról.
Javítva: megint én voltam a hülye! A magyar NOD-ot akartam felerőltetni az angol Vistára. Mondjuk, szólhatott volna, hogy ezzel van baja. Most már tökéletesen fut, a vírusvédelmet is kipipálhatjuk.
MS Windows Vista
Több helyen is írják, hogy a NOD új verzója kompatibilis a Vistával, márpedig nálam - nem támogatott oprendszer miatt - leáll a telepítés.
Nekem gond nélkül települt... tuti az utolsó veziót próbáltad?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
MS Windows Vista
Több helyen is írják, hogy a NOD új verzója kompatibilis a Vistával, márpedig nálam - nem támogatott oprendszer miatt - leáll a telepítés.
MS Windows Vista
- lassan meglesz minden ami kell ra..
- sztem mar az XP tuzfala is bovel eleg, az aki mar konfigolt linuxon vagy mashol ip protokoll es csomagszinten barmilyen tuzfalat, annak boven eleg az XP-s, teny erteni kell kicsit a TCP uzeneteket mi micsodat jelent, es fel lehet epiteni rendesen, nekem a sajat gepeimen a belso csomagfilter tuzfal megy.
- en a gui-s felugro ablakos verziokban nem bizom.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
MS Windows Vista
Én mindenképpen várok legalább egy fél évet amire kijön két javítócsomag is talán. akkor már kellően stabil lesz.
Szerintem max. kisebb - nagyobb patchek várhatók az elkövetkező 1-2 évben. Javítócsomag SP1 nem valószínű.
más: Vista RTM Software_Compatibility List
Ami érdekesség, hogy van már tűzfal is! (igaz, egyelőre csak egy, de januárra szerintem lesz minden.)
MS Windows Vista
Én mindenképpen várok legalább egy fél évet amire kijön két javítócsomag is talán. akkor már kellően stabil lesz.
Már most is majdnem kellően stabil nekem az RC1-es verzió. Ez nem olyan lesz mint az XP, annak nem volt ilyen tesztelési ciklusa. A végleges XP olyan volt, mintha itt mondjuk a Beta 2-őt adták voltna ki a népnek. Még anno a 2000-ből volt ilyen teszt, az is úgy működött, hogy regisztráltad magad és ingyenesen házhoz postáztak egy mindig aktuális verziót. Már ott is érezhető volt, hogy tesztelték kiadás előtt, pedig töredék annyi ember tesztelte, mint a vista esetében. Szerintem nem lesz szükség két javítócsomagra, ahhoz hogy használható legyen.
-
Vendég
MS Windows Vista
Nálam a Build 6000 fut, tudtommal ez a végleges verzió.
Végülis hívhatjuk így is. Ez kerül majd a korongra. Csak ebben a hónapban volt már 5824 majd 5840 és most a 6000. De még ezt is tesztelik.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
MS Windows Vista
Nálam a Build 6000 fut, tudtommal ez a végleges verzió.
3 napja nem indítottam el az XP-t, egyre kevésbé hiányzik.
MS Windows Vista
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
MS Windows Vista
A P&P driverben sincs openGl, vagy csak az ati driverében? Vissza próbáltam rakni a P&P plugint, de mint írtam meghalt uninstall közben és mintha darabok rajta maradtak volna.
Egyáltalán nincs OpenGL-t támogató ATI driver egyelőre.
-
Vendég
MS Windows Vista
fapaci honnan van végleges verziód? Tudtommal még nem kapni.
A torrenteken már rég fenn van az RTM, egy DVD-n a 32 és 64 bites verzió, telepítés közben döntöd el, hogy melyik lesz. Persze, a bolti verzió nemigen lesz ilyen.
És azt tegyük hozzá, hogy az RTM (Ready to manufacture) verzió sem a végleges. Már az RTM sem az eredetileg tervezett RTM mivel ahhoz képest is javítottak.
MS Windows Vista
A torrenteken már rég fenn van az RTM, egy DVD-n a 32 és 64 bites verzió, telepítés közben döntöd el, hogy melyik lesz. Persze, a bolti verzió nemigen lesz ilyen.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
MS Windows Vista
Még egy gondom van vele. A 3DsMax elég satnyán fut rajta. Direct3D hibásan fut, OpenGL alatt nagyon akad, a Softveres a legjobb megoldás, de az is lassabb, mint ahogy kéne mennie.
OpenGL még nincs benne. (Az ATI driver miatt). Addig nem érdemes ezt használó alkalmazásokat használni. (De ez le is vagyon írva az Ati honlapján)
32 vs 64 bit. Két egymástol teljesen független op. rendszer. Csak azt kapod meg, amelyiket megveszed.
A lemezen ugye rajta lesz az adott rendszer összes verziója ugye: home basic, home prof, business, stb., de csak az adott rendszeren belül. Azaz a 64 bit nem keveredik 32-vel. - Persze nem hivatalos lemez biztosan lesz ilyen
A P&P driverben sincs openGl, vagy csak az ati driverében? Vissza próbáltam rakni a P&P plugint, de mint írtam meghalt uninstall közben és mintha darabok rajta maradtak volna.
MS Windows Vista
Még egy gondom van vele. A 3DsMax elég satnyán fut rajta. Direct3D hibásan fut, OpenGL alatt nagyon akad, a Softveres a legjobb megoldás, de az is lassabb, mint ahogy kéne mennie.
OpenGL még nincs benne. (Az ATI driver miatt). Addig nem érdemes ezt használó alkalmazásokat használni. (De ez le is vagyon írva az Ati honlapján)
32 vs 64 bit. Két egymástol teljesen független op. rendszer. Csak azt kapod meg, amelyiket megveszed.
A lemezen ugye rajta lesz az adott rendszer összes verziója ugye: home basic, home prof, business, stb., de csak az adott rendszeren belül. Azaz a 64 bit nem keveredik 32-vel. - Persze nem hivatalos lemez biztosan lesz ilyen
MS Windows Vista
Sok jelentősége nincs is. A Magyar változatban nem elsz benne...
Magyar windows? Pfujjj
Látszik, hogy nincs még gyereked - egyébként mint programozó, én is egyetértek veled, de néha egyéb szempontokat is figyelembe kell venni.
MS Windows Vista
Még egy gondom van vele. A 3DsMax elég satnyán fut rajta. Direct3D hibásan fut, OpenGL alatt nagyon akad, a Softveres a legjobb megoldás, de az is lassabb, mint ahogy kéne mennie. Van egy olyan érzésem, hogy várhatom a 3DsMax10-et, vagy valami normálisabb drivert a videókarihoz. Az sem kizárt, hogy kiadnak majd valami patchet maxhoz, de lehet hogy ha nem a 8-al kísérleteznék, hanem a 9-el, akkor az már futna rajta rendesen.
Még egy gyors kérdés, hátha valaki tudja. Ha megveszem a fullos verziót, akkor a 32 bites és 64 bites verzióját is megkapom, vagy választanom kell (persze tudom, a kód a lényeg, de vajon oda adják-e DVDn mindkét variációt)?
MS Windows Vista
Amúgy sikerült összehoznom egy kékhalált. Felraktam az Ati Vista Beta driverét, majd nem vált be, lassabb volt, mint a P&P driver, leszedtem és miközben futott az uninstall, jött a kék szörnyeteg.
MS Windows Vista
Sok jelentősége nincs is. A Magyar változatban nem elsz benne...
Magyar windows? Pfujjj
MS Windows Vista
Nálam néha napokig be van kapcsolva a gép és ilyenkor bizony érezhetően lelassul a cucc. Na itt Vista alatt ezt nem érzem.
Nekem a gépem 24 órában megy XP-vel, kb. havonta-két havonta indítom újra (akkor is azért, mert valami hardverrel matatok benne, vagy valamelyik béna szoftver csak újraindítással hajlandó működni) és nem vettem észre semmiféle lassulást...
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200