Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDShrink DVD-Maker

z67
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: z67 »

OK. Eddig kettő lemezen tapasztaltam, azt amit leírtam mindkettő Columbiás és én bontottam ki őket, sértetlenek voltak. No, akkor miért nem tíz mp-t ugrik vissza, miért megy éppen oda, ahová ő akar?
A te lemezednél más probléma lehet. Semmi köze a másolás elleni védelemhez. Esetleg próbáld ki másik asztali lejátszóban is. Te milyet használsz?

JVC, talán XV-N55, melóban vagyok így nem tudom pontosan a tipusát, de nem a legfapadosabb, 30 körül vettem decemberben. Eddig nem csinált ilyet Columbiás filmmel, másokkal viszont most sem. A Samsungomon meg nincsen ez a visszaléptetés szolgáltatás. Viszont még Shrinkkel nem próbáltam, hogy mit mutat, csak asztali lejátszóval. Ha legközelebb a kezembe akad ez a studió megnézem, shrinkkel és decrypterrel is, OK? Esetleg megkérdezem a Warner Home-nál, bár nem biztos, hogy megmondják, meg lehet, hogy a Columbiába nem is látnak bele.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

OK. Eddig kettő lemezen tapasztaltam, azt amit leírtam mindkettő Columbiás és én bontottam ki őket, sértetlenek voltak. No, akkor miért nem tíz mp-t ugrik vissza, miért megy éppen oda, ahová ő akar?
A te lemezednél más probléma lehet. Semmi köze a másolás elleni védelemhez. Esetleg próbáld ki másik asztali lejátszóban is. Te milyet használsz?

Ezzel tökéletesén egyetértek, nem másolás elleni védelemről van szó!

Töltsd már le azt a DVDDecryptert és rippeld le a vinyóra, majd ott játszd le valamilyen programmal!

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Már miért ne lehetne belenyúlni? Felmountolod egy meghajtónak mondjuk Daemon Tools-szal vagy Alcohollal, de akár a Nero is megteszi és máris azt csinálsz a file-okkal amit akarsz.
A lemezképfájl 1 fájl. Ha megsérül, az egész sérül. Ha rögtön az elején hiba van, a főfilmhez hozzá sem férsz.
Én kaptam már olyan ISO fájlokat, amit a virtuális meghajtó sem ismert fel.
Ha rendes VOB, IFO, BUP fájlok lettek volna, legalább a főfilmet meg tudtam volna menteni. Így meg semmi. Több napi kínlódás, utána törlés.

Azt azért ne felejtsd el, hogy itt nem kapott iso-ról van szó, hanem arról, hogy rippelünk. Én csak annyit mondtam, hogy mentse le iso-ba, ami ha sikerül, akkor nincs sérülés sem. Az már egy másik sztori, és nyilván igazad is van, hogy ha sérült a lemez, akkor mentsük, ami menthető alapon nem iso-t hanem file-okat tudunk csak menteni. Csak éppen most nem arról volt szó, hogy a lemez sérült lenne.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Van egy most felmerült problémám amit nem tudtam teljesen körbejárni, de addig is bedobom, hátha találkozott valaki vele. 
Kikölcsönöztem filemeket, de nem volt időm megnézni, ezért újraírható lemezekre kiraktam, hogy késöbb megnézzem. Egy olyan problémába ütköztem, ami eddig nem volt, pedig már több éve használom a shrinket. Az összes lementett lemez feliratai elérhetetlenek, pontosabban a magyar. A dolog azért gyanus, mert ez legalább öt lemeznél így van, ezért az is megdőlt, hogy valamilyen lemezfüggő balhé. Érdekes módon néhány lemezen pedig az angol feliratot el lehet érni vagy a helyén vagy a magyar felirat helyén. De van olyan is ahol egyik felirat sem jön elő. Amennyiben pc-n nézem szépen be tudom kapcsolni a feliratokat, viszont dvd-n, annak ellenére, hogy kijelzi nem. Először a firmware frissítésre gyanakodtam, de elővettem egy két régi lemezt, ahol nincs probléma. Igaz ezeket nem tömörítettem, míg az újakon tekintve, hogy egyszer megnézem és szevasz, ezért 10-20%-ot tömörítettem.

Este megnézem egy origin gyári lemezzel, tömörítve és tömörítés nélkül egy kis részen.

Szóval futott már bele valaki ilyenbe?

Jól értem, hogy az újraírható lemezen az asztali nem látja a feliratot, a PC meg igen? Meg hogy valamelyiken azért bejön 1-1 (pl. angol felirat) az asztalin is?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

z67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Sziasztok találkoztatok e a Rém rendes család 3 évad lemezéhez Semilyen programmal nem lehet letőlteni se a kis rokával se a tőbbi programmal Tippetek van e ? Előri is Kőszi a válaszokat.
Mintha a Columbia valamilyen új kódolást alkalmazna. Nálam még a normál lejátszásba is bekavar. A tiz másodperces visszaléptetés teljesen ötletszerüen ugrik vissza, van hogy fejezet elejére, vagy ahová eszébe jut.

Sziasztok az Asztali lejátszó lejátsza de a Számitogépbe levő olvassó is birkozik velle őtletszerüen játsza le vagy lefagyassza a számitógépet jó védellem aki megvesszi 8500 ft a se biztoss hogy megtudja nézni rendessen nem mindig kalózkodásra kellene gondolni a kiadóknak

Butaság, nincs itt semmiféle extra védelem, minden gyári DVD lemez beolvasható számítógépes DVD íróval, csak tudni kell a módját.
Igaz nem próbáltam ki a nevezett lemezt, de pusztán logikai úton nem lehet igazatok. Ez itt nem audio CD, amire mindenféle Cactus Data Shiled és társai védelmeket aggatnak! A DVD-nek jól definiált struktúrája van, amitől nem szabad eltérni, mert sem az asztali sem a PC-s olvasók nem bírják elolvasni.

Ha gondod van a beolvasással, akkor nem a DVDShrinket kell használni, hanem pl. a DVDDecrypterrel kell az image-t leszedni és utána vinyóról le lehet játszani, vagy akár a DVDShrinkkel tömörítve új image-t előállítani.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Van egy most felmerült problémám amit nem tudtam teljesen körbejárni, de addig is bedobom, hátha találkozott valaki vele.

Kikölcsönöztem filemeket, de nem volt időm megnézni, ezért újraírható lemezekre kiraktam, hogy késöbb megnézzem. Egy olyan problémába ütköztem, ami eddig nem volt, pedig már több éve használom a shrinket. Az összes lementett lemez feliratai elérhetetlenek, pontosabban a magyar. A dolog azért gyanus, mert ez legalább öt lemeznél így van, ezért az is megdőlt, hogy valamilyen lemezfüggő balhé. Érdekes módon néhány lemezen pedig az angol feliratot el lehet érni vagy a helyén vagy a magyar felirat helyén. De van olyan is ahol egyik felirat sem jön elő. Amennyiben pc-n nézem szépen be tudom kapcsolni a feliratokat, viszont dvd-n, annak ellenére, hogy kijelzi nem. Először a firmware frissítésre gyanakodtam, de elővettem egy két régi lemezt, ahol nincs probléma. Igaz ezeket nem tömörítettem, míg az újakon tekintve, hogy egyszer megnézem és szevasz, ezért 10-20%-ot tömörítettem.

Este megnézem egy origin gyári lemezzel, tömörítve és tömörítés nélkül egy kis részen.

Szóval futott már bele valaki ilyenbe?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

Már miért ne lehetne belenyúlni? Felmountolod egy meghajtónak mondjuk Daemon Tools-szal vagy Alcohollal, de akár a Nero is megteszi és máris azt csinálsz a file-okkal amit akarsz.
A lemezképfájl 1 fájl. Ha megsérül, az egész sérül. Ha rögtön az elején hiba van, a főfilmhez hozzá sem férsz.
Én kaptam már olyan ISO fájlokat, amit a virtuális meghajtó sem ismert fel.
Ha rendes VOB, IFO, BUP fájlok lettek volna, legalább a főfilmet meg tudtam volna menteni. Így meg semmi. Több napi kínlódás, utána törlés.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

A DVD Decrypterrel fájlokat kell leszedni. Az image csak újabb hibalehetőség, nem lehet belenyúlni, stb.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

Ha gondod van a beolvasással, akkor nem a DVDShrinket kell használni, hanem pl. a DVDDecrypterrel kell az image-t leszedni és utána vinyóról le lehet játszani, vagy akár a DVDShrinkkel tömörítve új image-t előállítani.
A DVD Decrypterrel fájlokat kell leszedni. Az image csak újabb hibalehetőség, nem lehet belenyúlni, stb. Az is igaz, hogy a Shrink leáll az első hibánál, míg a Decrypter mindig többször megpróbálja újraolvasni.
Szerintem egyszerűen a lemezzel van probléma, vagy sérült (nem mindig látható szabad szemmel) vagy csak az olvasó nem szereti.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Sziasztok találkoztatok e a Rém rendes család 3 évad lemezéhez Semilyen programmal nem lehet letőlteni se a kis rokával se a tőbbi programmal Tippetek van e ? Előri is Kőszi a válaszokat.
Mintha a Columbia valamilyen új kódolást alkalmazna. Nálam még a normál lejátszásba is bekavar. A tiz másodperces visszaléptetés teljesen ötletszerüen ugrik vissza, van hogy fejezet elejére, vagy ahová eszébe jut.

Sziasztok az Asztali lejátszó lejátsza de a Számitogépbe levő olvassó is birkozik velle őtletszerüen játsza le vagy lefagyassza a számitógépet jó védellem aki megvesszi 8500 ft a se biztoss hogy megtudja nézni rendessen nem mindig kalózkodásra kellene gondolni a kiadóknak

Butaság, nincs itt semmiféle extra védelem, minden gyári DVD lemez beolvasható számítógépes DVD íróval, csak tudni kell a módját.
Igaz nem próbáltam ki a nevezett lemezt, de pusztán logikai úton nem lehet igazatok. Ez itt nem audio CD, amire mindenféle Cactus Data Shiled és társai védelmeket aggatnak! A DVD-nek jól definiált struktúrája van, amitől nem szabad eltérni, mert sem az asztali sem a PC-s olvasók nem bírják elolvasni.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Vendég »

z67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Vendég »

oritomi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: oritomi »

Van ilyen szoftver,de nem éppen egyszerű a művelet.
Mondhatni pilótavizsga szükséltetik,és nem árt ha az ember napi szinten benne van a dvd szerkesztésben.
Kiszeded a menüt,vissza kell importálni a meglévő dvd struktúrába és ha ez megvan akkor az összes cellahivatkozást át kell címezni hogy mégis működjön a menü.

Szerény véeményem szerint nem ér meg annyit az egész,amekkora macera van az egésszel,ráadásként a ráfordított idő se kicsi amit beleölsz.

Ajánlott olvasmány: >BENNY DOG.COM <

abaaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -2

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: abaaba »

Hali! Valaki tudna segíteni? Van egy eredeti dvd-m, ami feliratos, menüvel. De most megszereztem ugyanazt a filmet, szinkronosan, de menü nélkül. Kellene egy progi, amivel a szinkronos fájlokat össze tudom hozni az eredeti menüvel. Nem tud valaki egy ilyen programot? Vagy esetleg valami más módszer? Köszönöm!
Nagyon csodálkoznék, ha ilyen szoftver létezne........Bár manapság az ember semmiben se lehet biztos.

Ne csak tisztességes légy, próbálj meg annak is látszani !
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4

Jenki
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Jenki »

Hali! Valaki tudna segíteni? Van egy eredeti dvd-m, ami feliratos, menüvel. De most megszereztem ugyanazt a filmet, szinkronosan, de menü nélkül. Kellene egy progi, amivel a szinkronos fájlokat össze tudom hozni az eredeti menüvel. Nem tud valaki egy ilyen programot? Vagy esetleg valami más módszer? Köszönöm!

abaaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

A következő, számomra meglehetősen érdekes dologra lettem figyelmes:
Nekem egy TSSTcorp CD/DVDW TS-H552B DVD íróm van. (A célnak, amire használom tökéletesen megfelelő) A minap frissítettem a firmware-t S4-ről S10-re. Megdöbbenésemre viszont az új firmware-vel a Shrink 3.2 (utolsó, meglehetősen régi verzió) szaggatott. Felmerül bennem a kérdés: Lehetséges, hogy ez is egy "merénylet" a betiltott, elhallgatott Shrink-kel szemben. Kénytelen voltam visszatelepíteni a régi S4-es verziót. Hála istennek ez még fenn található a neten.

TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4

abaaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Segítsetek, ha tudjátok, honnan lehet letölteni a Shrink 3.1-et. Mindenhol kerestem, de hiába.Magyar nyelven van-e szerintetek?
Előre is köszönöm.

http://www.google.com - mit adott ki? nem találja?

Próbáld meg itt:
http://animeaddicts.pozor.hu/download.php?view.492
A legutóbb itt még megtalálható volt.

Sajnos a közölt oldalt törölték. Tény, hogy egyre nehezebben található meg a 3.2-es verzió. Lehet, hogy a multik felvásároltál a Shrinket, hogy ne legyen?
Még lementhető itt:http://www.dvdr-digest.com/software/sof ... =dvdshrink
Kíváncsi vagyok, hogy meddig.....

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVDShrink DVD-Maker

DVD2one v 1.5.2 a legújabb, free-vel nem enged csak filmet lehet vele készíteni, ha reggelt akkor lehet választani, és a crack-ek sem jók amiket találtam a neten....
Akkor keress egy régebbi verziót, amihez van jó crack is. Ha nem akarsz fizetni :taps: akkor be kell érni régebbi verzióval!

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: sozs »

Nálam csak start van és ki kell vállasztani mi legyen a lemezen, de csak egy dolog... Beállítás nincs :taps:
Nekem a DVD2one V1.3.0 Copyright 2003 regisztrált változat van meg. Ez sem tűnik túl újnak.
Abban az ablakban, ahol a forrást és a célt kell megadni, lent van egy Copy mode beállítás, ahol Movie only, Full disc vagy Join opciók közül lehet választani.
A következő ablakban lehet a Titlek közül választani, majd jön a szinkron és feliratnyelv, végül az indítás.

DVD2one v 1.5.2 a legújabb, free-vel nem enged csak filmet lehet vele készíteni, ha reggelt akkor lehet választani, és a crack-ek sem jók amiket találtam a neten....

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

Magnetic
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Magnetic »

Ooops, ez rossz topicba írtam, bocsi
TV: Samsung 50" Full HD plazma; AVR: Pioneer VSX-924; DVD: Panasonic S47; Video: Aiwa HV-FX 7700;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
NAS: Zyxel NSA-325 V2 / 3,5 TB;

Magnetic
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Magnetic »

Sziasztok!

Én a DivXToDVD 1.9-es verzióját használom. :taps:
Átkonvertáltam vele egy DivX-et (legényanya), majd kiírtam DVD-re. Viszi az aszatalim, meg minden, aránylag a képminőség is jó, viszont az a problémám, hogy hirtelen mozgásoknál megjelenik pár zöld pixel a TV képernyőn. Mi lehet ennek az oka?

A gép még üres, most formáztam, csak a Nero, meg ez a program van rajta. Ha felraknék valami kodek-pakkot az segítene? És melyiket érdemes (pl DivX6)?
Az op rendszer XP SP2 + frissítések.

Köszi
TV: Samsung 50" Full HD plazma; AVR: Pioneer VSX-924; DVD: Panasonic S47; Video: Aiwa HV-FX 7700;
Front: Triangle Altea EX - Audiolink 4; Center: Dali Concept Center; Rear: Dali Concept 1; Rear állvány: Galgahang 1011
NAS: Zyxel NSA-325 V2 / 3,5 TB;

abaaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Segítsetek, ha tudjátok, honnan lehet letölteni a Shrink 3.1-et. Mindenhol kerestem, de hiába.Magyar nyelven van-e szerintetek?
Előre is köszönöm.

http://www.google.com - mit adott ki? nem találja? :taps:

Próbáld meg itt:
http://animeaddicts.pozor.hu/download.php?view.492
A legutóbb itt még megtalálható volt.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: sozs »

Így néz ki. A netről szedtem le a progit, a Google segít megtalálni.
Köszike, megtaláltam google-vel! Kiprószálom, köszi!

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”