Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDShrink DVD-Maker
DVDShrink DVD-Maker
A tékás verziójú Randigurun volt valami mert nem indult el. Igaz akkor még nem volt anydvd a gépemen. Azzal pedig nem próbáltam.
Most azon agyalok, hogy ha fent van az AnyDVD agépen, akkor az a Shrinkbe is beleszól vajon? Mert ugye az Anyben van jelenidejű kódeltávolítás, lehet, hogy ezért nem lát kódot. Nem túl valószinű, ugye?
Utána olvastam az oldalon pontosabban. Én voltam a hülye, ha minden jól megy innentől nem fogom látni a kódot, ha van is, ugyanis külön bekapcsolás nélkül folyamatosan megy a háttérben az Any.
DVDShrink DVD-Maker
A tékás verziójú Randigurun volt valami mert nem indult el. Igaz akkor még nem volt anydvd a gépemen. Azzal pedig nem próbáltam.
Most azon agyalok, hogy ha fent van az AnyDVD agépen, akkor az a Shrinkbe is beleszól vajon? Mert ugye az Anyben van jelenidejű kódeltávolítás, lehet, hogy ezért nem lát kódot. Nem túl valószinű, ugye?
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
DVDShrink DVD-Maker
mivel csunya, gonosz helyeken letölthető a rémrendes dvd-r, ezért felteszem, h védelem nincs rajta
Sony Arcos másolásvédelem van rajta.
Valoszinü hogy ezentul a Columbia filmeken ez a védelem lesz nem csak a rém rendes család cimü filmnél,tehát elfelejthetjük ennek a kiadonak a filmjeit.
AnyDVD v5.4.1.1
A Sony be is perelte volna a fejlesztőt a védelem feltöréséért, ha nem valahol az antillákon van bejegyezve.
Hello!
Sikerült valakinek megoldást találni eme problémára? Egy havernak kéne csinálnom a saját példányomból.
Inkább csak a Columbia témához kapcsolódik...
Ma jutott el hozzám a lakossági kiadású Randiguru (szintén Columbiás).
Semmiféle kódolással nem bír, szóval kicsit furcsa ez a következetlenség, elvileg ebből sokat akar eladni a WHV. Lehet, hogy még nem érett be teljesen ez a kódolás. (Vagy így akarják csődbe vinni a Slysoftot.)
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
mivel csunya, gonosz helyeken letölthető a rémrendes dvd-r, ezért felteszem, h védelem nincs rajta
Valoszinü hogy ezentul a Columbia filmeken ez a védelem lesz nem csak a rém rendes család cimü filmnél,tehát elfelejthetjük ennek a kiadonak a filmjeit.
AnyDVD v5.4.1.1
A Sony be is perelte volna a fejlesztőt a védelem feltöréséért, ha nem valahol az antillákon van bejegyezve.
Hello!
Sikerült valakinek megoldást találni eme problémára? Egy havernak kéne csinálnom a saját példányomból.
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
-----------Lacy piros soraNem tudom mi volt benne, de kapsz egyet helyette
Neked is kösz
DVDShrink DVD-Maker
-----------Lacy piros sora
Nem tudom mi volt benne, de kapsz egyet helyette
Szóval probálgatom a Ivideo dvdcopy-t de nem tetszik, nem tudom benne kivenni a felesleges feliratokat, stb.
marad a shrink, hasonló, jól konfigurálható, egyszerű progit mit ajánlanátok még?-
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
DVDShrink DVD-Maker
Hali Kedves Szakértők!
Teljesen kezdő vagyok a témában, életemben nem láttam még DVD-n filmet.
A hetvegen kaptam kolcsonbe par musoros DVD lemezt, de nem tudom megnezni oket, pedig azt hittem csak lejatszom es kesz.....
Abban szeretnek segitseget kerni hol talalok ingyenes lejatszo szoftvereket, melyiket javasoljatok?
Koszonom elore is!
Ma már 5-6000 forintért lelet venni DVD lejátszót, ami persze nem a csúcs, de szerintem elsőre tökéletesen megfelelő. Aztán 1-2 hónap múlva megy ki a konyhába...
Gondolom a komputerre szeretne szoftvert...
Ajánlanám az InterVideo programot, de ehhez törés is kell, de ha kezdő vagy...
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
Hali Kedves Szakértők!
A hetvegen kaptam kolcsonbe par musoros DVD lemezt, de nem tudom megnezni oket, pedig azt hittem csak lejatszom es kesz.....
Abban szeretnek segitseget kerni hol talalok ingyenes lejatszo szoftvereket, melyiket javasoljatok?
Koszonom elore is!
Ma már 5-6000 forintért lelet venni DVD lejátszót, ami persze nem a csúcs, de szerintem elsőre tökéletesen megfelelő. Aztán 1-2 hónap múlva megy ki a konyhába...
DVDShrink DVD-Maker
Igen, erre már én is gondoltam. Ha paranoiás lennék, azt mondanám pl. bele is tehetnek valamit a programba, amit csak a hivatalos kód távolit el.
Hivatalos kódot is lehet a programmal együtt terjeszteni!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
DVDShrink DVD-Maker
Kedves Szakértő Barátaim
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi cikket.
Szóba kerül többek között a DVD-k átstrukturálása is.
http://www.sg.hu/cikkek/35336
Üdv: Zoltán
Az a szép a dologban, hogy az illegálisan feltörő progit is feltörik és illegálisan terjesztik. Szóval a cikk után én is mondhatom, hogy nekik is teljesen felesleges védelmet tenni az AnyDVD-re, mert úgyis kijátszák és másolják a szoftvert! :smile19:
A Slysoftnál ezzel a saját csapdájukba ők maguk is beleesnek!
Igen, erre már én is gondoltam.
Ha paranoiás lennék, azt mondanám pl. bele is tehetnek valamit a programba, amit csak a hivatalos kód távolit el.
Sokszor aggodom azon is, mennyire véd egy törött anti-virus?
DVDShrink DVD-Maker
Hali Kedves Szakértők!
Koszonom elore is!
DVDShrink DVD-Maker
Kedves Szakértő Barátaim
Az a szép a dologban, hogy az illegálisan feltörő progit is feltörik és illegálisan terjesztik. Szóval a cikk után én is mondhatom, hogy nekik is teljesen felesleges védelmet tenni az AnyDVD-re, mert úgyis kijátszák és másolják a szoftvert! :smile19:
A Slysoftnál ezzel a saját csapdájukba ők maguk is beleesnek!
DVDShrink DVD-Maker
OK. Eddig kettő lemezen tapasztaltam, azt amit leírtam mindkettő Columbiás és én bontottam ki őket, sértetlenek voltak. No, akkor miért nem tíz mp-t ugrik vissza, miért megy éppen oda, ahová ő akar?
A te lemezednél más probléma lehet. Semmi köze a másolás elleni védelemhez. Esetleg próbáld ki másik asztali lejátszóban is. Te milyet használsz?
Ezzel tökéletesén egyetértek, nem másolás elleni védelemről van szó!
Töltsd már le azt a DVDDecryptert és rippeld le a vinyóra, majd ott játszd le valamilyen programmal!
Kedves Szakértő Barátaim
DVDShrink DVD-Maker
Nem dvdshrink a hibás, hanem a piohoz kiadott új firmware (B4ba2106.bin) frissítés!
Az egyel régebbit visszatöltve megjavult a dolog.
Igen, olvastam a Pio játékosok topicjában.
DVDShrink DVD-Maker
AnyDVD v5.4.1.1
DVDShrink DVD-Maker
Mégsem én vagyok a hülye, de hát ugye senki nem lehet próféta a saját hazájában...
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
DVDShrink DVD-Maker
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DVDShrink DVD-Maker
Jól értem, hogy az újraírható lemezen az asztali nem látja a feliratot, a PC meg igen? Meg hogy valamelyiken azért bejön 1-1 (pl. angol felirat) az asztalin is?
Nem dvdshrink a hibás, hanem a piohoz kiadott új firmware (B4ba2106.bin) frissítés!
Az egyel régebbit visszatöltve megjavult a dolog.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
A filmhez nem férsz hozzá.megáll a letőltés és aszámitogépet sem tudod kikapcsolni csak akkor ha áramszünetet csinálsz
-
Vendég
DVDShrink DVD-Maker
OK. Eddig kettő lemezen tapasztaltam, azt amit leírtam mindkettő Columbiás és én bontottam ki őket, sértetlenek voltak. No, akkor miért nem tíz mp-t ugrik vissza, miért megy éppen oda, ahová ő akar?
A te lemezednél más probléma lehet. Semmi köze a másolás elleni védelemhez. Esetleg próbáld ki másik asztali lejátszóban is. Te milyet használsz?
JVC, talán XV-N55, melóban vagyok így nem tudom pontosan a tipusát, de nem a legfapadosabb, 30 körül vettem decemberben. Eddig nem csinált ilyet Columbiás filmmel, másokkal viszont most sem. A Samsungomon meg nincsen ez a visszaléptetés szolgáltatás. Viszont még Shrinkkel nem próbáltam, hogy mit mutat, csak asztali lejátszóval. Ha legközelebb a kezembe akad ez a studió megnézem, shrinkkel és decrypterrel is, OK? Esetleg megkérdezem a Warner Home-nál, bár nem biztos, hogy megmondják, meg lehet, hogy a Columbiába nem is látnak bele.
Sziasztok A dvd decryptert ha le akarod szedni a filmet akkor lefagy a számitogép
ha le akarod játszani a számitogéppel tehát dvd kittel akkor is időnként megbolondul a számitógép nem a kalózkodásrol szol mert én megvettem gyári lemezen csak biztonsági másolatoott szerettem volna csinálni .mert már jártam ugy hogy a gyári lemez elkezdett foltosodni /Terminátor I stb /és már nem volt hajlondi lejátszani a lejátszó erre a kiadó "ved meg újra "a lemezt.de láttom nem juttunk ellóre.