Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vob-ot hogyan
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Valaki nem tud az előző hozzászólásommal kapcsolatban segíteni :smile47: :smile47: :smile47:
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Nagy Arcok vagytok......
Csináljátok a sok szar agyonkompresszált menü nélküli Ótvarokat....
Láttam ilyeneket...
A decryptáláshoz nem kell agy, az ifoedit is magáért beszél,...aki tmpeggel próbálkozik és nem tud authorizálni annak a menü ugrik. a Rempeghez meg erőmű kell???
...hát igen
így azért érthető mitől is romlik a minőség és kerül a szar jelzőtt az így készült filmekhez
még a piacon árult Bolgár és Ukrán kalozmásolatok is jobbak ennél....
Én azt mondom, őket kéne kiszorítani és nem a náluk is szarabbakat gyártani.
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Szeretnék én is egy dvd-t csinálni, de én házifelvételekből.
Először is milyen codeccel érdemes encodolni (vhs-ről)???
Milyen progival tudok ehhez menüt készíteni? DVD scenarist? Ha igen, akkor tudna adni valaki egy linket? Nekem igazából más progi is jó lenne, ami tud menüt készíteni és össze tud állítani egy komplett lemezt.
Kösz.
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Bocsi mindenkitől,hogy nem idevaló amit írok, de ha valaki tudna segíteni (akárcsak egy linkkel is) hogy hogy tudok egy gyári 7,3 Gb-os DVD filmet valahogyan??? rátunkolni egy 4,7-es üres lemezre, akkor legyen szíves és postázzon nekem egy Ímélt! Köszi!
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Nem tud valaki egy linket ahonnan letölthet? a dvd scenarist?
PLEASE!!
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Sziasztok!
Face-től kérdezném, vagy bárkitől akinek megvan a Sonic Solution Scenarist vagy a Pinnacle Impression DVD pro vagy a Pinnacle Studió valamelyik újabb verziója. Megtudnátok mondani honnan lehet ezeket letölteni vagy beszerezni?!
Ha lehet akkor nekem a postai utánvétel is jó vagy akár személyesen is felkeresném azt akinek megvan átmásolás céljából. Természetesen minden felmerülő költségét megtérítem annak aki valahogy el tudná juttatni hozzám a progik valamelyikét.
Zsolti!
-
Vendég
Vob-ot hogyan
HellósztoK! Kinek van DVD-írója köztetek?
Tudna nekem segíteni valaki megmondani, hogy mire szabad vagy lehet
használni egy DVD írót?
Válaszotokat előre is köszönöm! :smile47:
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Sziasztok!
Gondjaim vannak az IFOEDIT-tel. Ezt írja ki, mikor kész van a vob fileokkal (Sebezhetetlennél és Blöffnél):
Ther's something wrong!
Te IFO Endsector does not match the file size.
Elkészíti az új vts.ifo-t, de rákattintva nem indítja el a filmet.
Tud valaki segíteni mitől lehet ez?
-
Vendég
Vob-ot hogyan
A következőket kell tenned!
A DVD-ről lerippelt VTS_0?_0.IFO file-t, az IfoEdit (0.95) programmal behívod, majd a kérésnek megfelelően OK nyomsz.
Ha ez megvan, akkor megkeresed és ráklikkelsz: Video Title Set Program Chain Information Table: VTS_PGC_1-re. Fölül megkeresed: Subtitle Color: COPY Colors From This PGC-t.
Ha ez megvan, akkor behívod (de nem kilépve!) az elkészített VTS_0?_0.IFO-t, majd a fent leírtakat hajtod végre, azzal a különbséggel, hogy a Video Title Set Program Chain Information Table: VTS_PGC_1 - Subtitle Color: PASTE Colors Into This PGC-t hajtod végre. Ezután elmented a kész VTS_0?_0.IFO-t.
A programból kilépsz, majd ujra behívod az elkészített: VIDEO_TS.IFO-t és a VTS_0?_.IFO-t. Egérrel rálállsz a legfelső IFO-ra, majd Get VTS Sectors. Több OK és az eredeti szinnen működik a film.
Remélem sikerül megcsinálni, mert nekem működik.
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Sziasztok
Nem jutokk dülőre.... segítsen nekem Valaki
1 lerippeltem a filmet, egy ac3 és egy sztereo hanggal + felirattal a decrypt progival
2 ifoedit-tel kreáltam hozzá ts fájlokat
3 rendesen lejátsza az asztali is meg a gép is, CSAK a felirat szine vagy fekete vagy sötétzöld, de rajta van. Mit lehet ezzel csinálni????
A gépek a hangváltást meg a feliratváltást rendesen megcsinálják. Mivel tudnám a feliratot fehérré tenni????
Én sajna nem értek hozzá. Mondjatok megoldást.
Köszönöm
Misi
-
Vendég
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Szia
Köszi a választ, megnézem. A másik kérdésemre nem tudtok megoldás mondani? Mit állítsak be az ifoeditnek?
Üdv
Misi
-
Vendég
Vob-ot hogyan
A DVD2ONE a vob-ok "kicsinyítéséhez" pont megfelel. Gyors és jó minőséget csinál. Van ilyen topic is, ott van letöltési útvonal is.
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Üdv Mindenkinek
Nem tudtok nekem segíteni? Az ifo edittel megcsinált menünél a felirat szintelen, azaz olvashatatlan, mit kellene beállítani hogy a felirat fehér legyen? 2. Meglévő vob-ot milyen eljárással lehet kicsinyíteni? Segítsen nekem valaki
Köszi Mindenkinek
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Üdv Mindenkinek
Nem tudtok nekem segíteni? Az ifo edittel megcsinált menünél a felirat szintelen, azaz olvashatatlan, mit kellene beállítani hogy a felirat fehér legyen? 2. Meglévő vob-ot milyen eljárással lehet kicsinyíteni? Segítsen nekem valaki
Köszi Mindenkinek
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Hi Mindenkinek!
Bitte hilfe... A vob-hoz ifo edittel csináltam if+ts-t korrektül müxik De a problémám az, hogy a felirat fekete lett és így olvashatatlan. Mit hagytam ki? Van ötletetek?
Köszi
M.
-
Vendég
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Bocs gyerekek de meg mindig utazgatom de azert megcsinaltam.Remelem erthetoen irtam le de ha barmi kerdesetek van amit tudok segitek.
http://www.lacza.com/scenarist%20guide.htm
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Hi Face!
Gondolom sok dolga van valakinek aki ilyen világjáró , de már nagyon várunk egy korrekt leírást!
Fáradozásaidat köszi :smile7:
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Hali!
Vannak vobjaim ... hogyan tudom ugy atalakitani, hogy asztalin lejatszhassam?
Vagy csak felrakom VIDEO_TS-be és felirom?
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Sziasztok!
Valaki írja már meg légyszíves,hogy a sceneristb.pro-t honnan
lehet letőlteni, mert a rulez nem akar megjelenni?
Köszike
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Én szívesen elküldeném, de sajna 56K analóg vonalon vagyok, percenként 3 forintért
Az is 1 óra volt, amíg leszedtem
-
Vendég
Vob-ot hogyan
Szia
El tudnád Küldeni nekem? Mekkora a mérete? Ha netán valahol Workshop lenne..
Misi