Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foobar2000
Foobar2000
Jó tudni!
Köszönöm szépen még egyszer!
Majd a kábelről mond ám a véleményt!
Mondjak véleményt?
Mit mondjak?
Azt hallgatom azóta...
(Ez vélemény?)
- gabo01
- V.I.P.

- Értékelés: 443
Foobar2000
Örülök.
Én még annyit állítottam be a foomote-ban, hogy a hangerőszabályozó NE jelenjen meg, mivel úgy tudom, hogy a digitális hangerőszabályzás nem bitperfect, ezért az befolyásolná a hangminőséget, ezért azt én semmiképpen nem használom. Mindenhol 100 százalékon kell hagyni a hengerőt, és mindig csak az erősítőn állítok.
Jó tudni!
Köszönöm szépen még egyszer!
Majd a kábelről mond ám a véleményt!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Monolith htp-1+Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Monolith htp-1+Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,
Foobar2000
Köszönöm szépen! Megoldódott! Biztos lehet még finomhangolni de már működik!!
Örülök.
Én még annyit állítottam be a foomote-ban, hogy a hangerőszabályozó NE jelenjen meg, mivel úgy tudom, hogy a digitális hangerőszabályzás nem bitperfect, ezért az befolyásolná a hangminőséget, ezért azt én semmiképpen nem használom. Mindenhol 100 százalékon kell hagyni a hengerőt, és mindig csak az erősítőn állítok.
- gabo01
- V.I.P.

Foobar2000
Lehet hogy még kell egy http://www.banamalon.net/android/wp-con ... .php?id=16 plugin is, ld az alábbi link.
http://www.banamalon.net/?p=515
Már nagyon rég feltettem magamnak, és simán elfelejtettem a részleteket. De működik, és biztos neked is működni fog. És persze hívj, szívesen segítek.
Köszönöm szépen! Megoldódott! Biztos lehet még finomhangolni de már működik!!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800, Siltech Ruby Hill G5, HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air,
Foobar2000
Szia!
Köszi az infókat de valamiért nem akar menni a dolog! Lehet valamikor rád csörgök hátha telefonon könnyebben boldogulunk!
Lehet hogy még kell egy http://www.banamalon.net/android/wp-con ... .php?id=16 plugin is, ld az alábbi link.
http://www.banamalon.net/?p=515
Már nagyon rég feltettem magamnak, és simán elfelejtettem a részleteket. De működik, és biztos neked is működni fog. És persze hívj, szívesen segítek.
- gabo01
- V.I.P.

Foobar2000
Szia!
A foomote beállítása: a settingsben megadod a géped ip címét és a 8888 portot. A foomoteban szerintem ennyi elég.
A foobarban: töltsd le a foo_httpcontrolplugint és installáld. Az installálás után lépj be a foobar settingsbe, és keresd meg a tools menüben a http_control almenüt. Ott add meg a saját géped ip címét és a 8888 portot, illetve kapcsold be a start server kapcsolót, ami most és ezután is automatikusan elindítja majd ezt a funkciót.
Szia!
Köszi az infókat de valamiért nem akar menni a dolog! Lehet valamikor rád csörgök hátha telefonon könnyebben boldogulunk!
Foobar2000
Tud valaki segíteni a FooMote beállításban! A pc-met szeretném összehozni egy Galaxy tab-al, hogy a tab-on keresztül lehessen a Foobart-t irányítani! Szia!
A foomote beállítása: a settingsben megadod a géped ip címét és a 8888 portot. A foomoteban szerintem ennyi elég.
A foobarban: töltsd le a foo_httpcontrolplugint és installáld. Az installálás után lépj be a foobar settingsbe, és keresd meg a tools menüben a http_control almenüt. Ott add meg a saját géped ip címét és a 8888 portot, illetve kapcsold be a start server kapcsolót, ami most és ezután is automatikusan elindítja majd ezt a funkciót.
- gabo01
- V.I.P.

Foobar2000
Tud valaki segíteni a FooMote beállításban! A pc-met szeretném összehozni egy Galaxy tab-al, hogy a tab-on keresztül lehessen a Foobart-t irányítani!
Foobar2000
Sziasztok
A foobar ban nemrég vettem észre ,hogy nincsbenne minden mappám.
Pl van a Music mappám és abban van az összes zeném, de amiket pl amit a T.Commander ben látok az 101 fájl,viszont amit a Foobar mutat az csak 87 .
Mit lehetne tenni hogy mutassa mindegyik fájlt?
G
Nincs véletlenül szürve (file type/exclude)? ill. csak a zenefájlokat számolja össze?
Foobar2000
Sziasztok
A foobar ban nemrég vettem észre ,hogy nincsbenne minden mappám.
Pl van a Music mappám és abban van az összes zeném, de amiket pl amit a T.Commander ben látok az 101 fájl,viszont amit a Foobar mutat az csak 87 .
Mit lehetne tenni hogy mutassa mindegyik fájlt?
G
Erősítő(k):mozi:Onkyo SR605,sztereo:Jungson JA66C
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass
- Speedy Gonzales
- V.I.P.

- Értékelés: 218
Foobar2000
Bele kellene nézni a .cue fájlba: Total Commander -> F4 (szerkeszt), és ott lerendezni a dolgot. Sokszor az innen-onnan szerzett fájlok esetében hibás hivatkozás szerepel a .cue fájlban (.flac helyett .wav, stb.). Aztán még az is gond lehet, hogy ha az EAC egyik korábi változatával (0.99) történt a rip, akkor furaságok vannak. Ilyenkor a megoldás Daemontools nevű szoftverrel feltölteni egy virtuális CD-DVD meghajtóra a lemezt, és onnan még egyszer lerippelni. Ez nálam eddig mindig működött.
Köszi, kipróbálom!
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
-
Vendég
Foobar2000
Abban tud valaki segíteni, hogy nagyon sok esetben a CUE-ból nem tölti be a teljes lemezt a foobar?
Nagyon profi a feltöltés, sztem nálam lehet valami gubanc. Hm?
Bele kellene nézni a .cue fájlba: Total Commander -> F4 (szerkeszt), és ott lerendezni a dolgot. Sokszor az innen-onnan szerzett fájlok esetében hibás hivatkozás szerepel a .cue fájlban (.flac helyett .wav, stb.). Aztán még az is gond lehet, hogy ha az EAC egyik korábi változatával (0.99) történt a rip, akkor furaságok vannak. Ilyenkor a megoldás Daemontools nevű szoftverrel feltölteni egy virtuális CD-DVD meghajtóra a lemezt, és onnan még egyszer lerippelni. Ez nálam eddig mindig működött.
- Speedy Gonzales
- V.I.P.

- Értékelés: 218
Foobar2000
Abban tud valaki segíteni, hogy nagyon sok esetben a CUE-ból nem tölti be a teljes lemezt a foobar?
Nagyon profi a feltöltés, sztem nálam lehet valami gubanc. Hm?
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
Foobar2000
Megoldottam, az ASIO pluginnel volt gond de most már tökéletes. Köszönöm a segítséget.
Epson TW-9300, Screenline Othello 110" motoros vászon, LG Oled65C9, Audiquest Niagara 3000, Bryston 4B Cubed, Bryston BP-17 Cubed, Bryston BDA-3.14, PMC Twenty 26i,PMC Twenty 22i , HTPC, Synology 1618
Foobar2000
Nálam 33% körül megy, egy viszonylag gyenge, Atom procis gépen, szaggatás nélkül, ASIO-n keresztül.
Friss verzió van mindenből? Foobar, SACD plugin, WASAPI, ASIO driverek, pluginek?
Nálam is ASIO-n megy vagyis menne. Mindenből friss verzió van úgy hogy nem értem mi lehet a gond de valami nem passzol.
Epson TW-9300, Screenline Othello 110" motoros vászon, LG Oled65C9, Audiquest Niagara 3000, Bryston 4B Cubed, Bryston BP-17 Cubed, Bryston BDA-3.14, PMC Twenty 26i,PMC Twenty 22i , HTPC, Synology 1618
Foobar2000
Nálam 33% körül megy, egy viszonylag gyenge, Atom procis gépen, szaggatás nélkül, ASIO-n keresztül.
Friss verzió van mindenből? Foobar, SACD plugin, WASAPI, ASIO driverek, pluginek?
Köszönöm a választ de sajnos nem segített. A proci továbbra is 100%-on pörög és szaggat. Esetleg megnéznéd hogy nálad mennyi a proci terhelés? Köszönöm.
Players: Allo UsBridge / Ifi Zen Stream
USB/Spdif: Human Audio Tabla
DACs: Metrum Octave / Chord 2qute
Amps: Crown PSA-2 / Pointe 672SE / tmp Ant / Feliks Elise mk2
Speakers: Vandersteen 2ci / JPW Sonata
Headphones: Hifiman Deva Pro / Amiron Home & T1 2nd / Sennheiser HD600 / Meze 99
Headphones: Hifiman Deva Pro / Amiron Home & T1 2nd / Sennheiser HD600 / Meze 99
Foobar2000
Preferences/SACD/DSD2PCM Mode mire van állítva? Nálam "Multistage Floating-Point"-on jól megy, más beállításokkal szaggathat.
Köszönöm a választ de sajnos nem segített. A proci továbbra is 100%-on pörög és szaggat. Esetleg megnéznéd hogy nálad mennyi a proci terhelés? Köszönöm.
Foobar2000
Preferences/SACD/DSD2PCM Mode mire van állítva? Nálam "Multistage Floating-Point"-on jól megy, más beállításokkal szaggathat.
Sziasztok!
Az a problémám hogy SACD plugint használva iso fájlokat akarnék lejátszani. Igazából el is indul a lejátszás csak az a gond hogy az E8200 procim mindkét magját 100%-ra terheli és sokszor megakad a lejátszás. Ez mind addig így marad amíg be nem zárom progit. Van valakinek ötlete hogy miért? Valami megoldás, vagy én csinálok rosszul valamit? Köszönöm előre is segítséget.
Players: Allo UsBridge / Ifi Zen Stream
Foobar2000
Sziasztok!
Az a problémám hogy SACD plugint használva iso fájlokat akarnék lejátszani. Igazából el is indul a lejátszás csak az a gond hogy az E8200 procim mindkét magját 100%-ra terheli és sokszor megakad a lejátszás. Ez mind addig így marad amíg be nem zárom progit. Van valakinek ötlete hogy miért? Valami megoldás, vagy én csinálok rosszul valamit? Köszönöm előre is segítséget.
- mercedes13
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: -1
Foobar2000
a components résznél szerepel?
ha igen akkor onnantól kezdve jobb gomb utilities ...
s a ramdisk listát a view-nél találod
Megvan. Köszi.
Zene: Odroid C1+ - Volumio - PCM5102 Dac, Sony CDP-950 (tuning), Huye Baby erősítő; JPW AP2
Foobar2000
Sziasztok!
Kicsit megállt itt az élet.
Segítene nekem valaki, hogy kell beüzemelni a ramdisk plugin-t?
Köszönöm.
Üdv.
a components résznél szerepel?
ha igen akkor onnantól kezdve jobb gomb utilities ...
s a ramdisk listát a view-nél találod
- mercedes13
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: -1
Foobar2000
Sziasztok!
Kicsit megállt itt az élet.
Segítene nekem valaki, hogy kell beüzemelni a ramdisk plugin-t?
Köszönöm.
Üdv.
Zene: Odroid C1+ - Volumio - PCM5102 Dac, Sony CDP-950 (tuning), Huye Baby erősítő; JPW AP2
Foobar2000
Üdv.
Tudja valaki, hogy lehet működésre bírni a foobar autosave-autobackup plugint?
Erről lenne szó
Nekem nincs olyan opció a File-on belül, hogy "save configuration"
- Az-X
- Fórumlakó

- Értékelés: 62
Foobar2000
Üdv!
Volna egy elég speciális kérdésem. De hátha van valakinek ötlete.
Van nekem egy Lenovo X61s notebookom. Ehhez vettem egy ESI Maya 44 USB-s hangkártyát. Így van 4 csatornám. Aktív hajtást használnék, 3 útban. Tehát szűkségem volna még 2 csatornára. Foobar-ral szépen meg tudom csinálni az aktív keresztváltót.
A kérdés az lenne, valahogy megoldható, hogy + 2 csatornának tudjam használni az alaplapra integrált kártyát? Tudom, hogy nem lesz olyan minőség, de sajnos nem tudtam olyan kártyát venni ami USB-s, van 6 kimenete, 64 bites drivere, és még ki is tudom fizetni
Szóval ha bárkinek lenne tippje, ötlete, esetleg tapasztalata, szívesen fogadnám.
Foobar2000
Lehet, hogy az optimalizálatlan kód máshogy olvas a lemezről, illetve az hogy hány %-ot mér a Windows sem mindig mérvadó abból a szempontból, hogy pontosan mi is történik a háttérben. Mi más lehetne a hardver erőforrások eltérő használatán kívül, kicsomagolás után ugyanazt a bitstream-et kapjuk.
Most belegondolva a lemezolvasás hülyeség, annak nincs köze a dekóderhez, a foobar maga végzi, ugyanúgy.
r2r 11 - Hypex UcD180HG - ASE Gleden