Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DivX asztali DVD-n?
-
Vendég
DivX asztali DVD-n?
Nem leszólni akartam volna a dolgot csak azt gondolom, hogy 1 éven belül fillérekért (15E Ft) utánam vágnak egy ilyen mpeg4 kompatibilis cuccot. Még a minőség sem annyira fontos, mivel a Divx sem az a nagy minőség. Viszont jó mert nem kell hozzá PC, lehet távirányítani és olcsóbb, mint egy TV kimenetes VGA kártya. Szóval azt akartam mondani, hogy én megvárom inkább azt az időszakot. Persze ha a Pioneer 767i kompatibilis lesz a Divx-el akkor inkább azt.
DivX asztali DVD-n?
Simon ez a készülék (Jamo) nem egy noname kategória, ebben igazad van az ára sem az, bár nem is csak egy csupasz dvd játszó. A Kiss készüléket egyébként Európa egyik legnagyobb elektronikai gyártója a Flextronics gyártja.
Simon természetesen te egy jó minőségű rendszer tulajdonosa vagy, ráadásul sok tapasztalatod van mind házimozi mind számítástechnikai
oldalról. Nem feltétlen neked kell ilyen készüléket vásárolnod, de aki most áll vásárlás előtt, célkészülékre vágyik és szeretne egy jó minőségű komplett rendszert ami ráadásként tudja a DivX-t is, annak mindenképpen érdemes megnéznie majd a Jamot. Mint ahogy megvan a helye a piacon ma is az olcsó és a minőségibb termékeknek egyaránt így lessz ez a jövőben is. Biztos van olcsó és jó minőségű produktum is, de nagyobb százalékban nem ez az általános. Nem feltétlen az árnak kell lenni az elsődleges szempontnak mindig. A divX mellett is egyrészről gazdasági érvek (olcsó), másrészt a "feeling" szól. (pl.80-as évek videómagnó láz)
-
Vendég
DivX asztali DVD-n?
Tiszteletem az Uraknak-Hölgyeknek!
Én voltam, aki elindította ezt a fórumot annak idején ami a célja volt hogy szerettük volna felmérni az igényeket hogy van e igény DivX-es gépekre kis hazánkban (ny.európában nagyon sikeres a Kiss). Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat amelyeket eddig írtatok és írni fogtok (meglepetten tapasztaltam mennyien hozzászóltatok) !
Az összes Kiss-el kapcsolatos kérdésnek hamarosan a végére járhatunk együtt a valóságban is, nem csak virtuálisan (találgatunk ).
Nyár elejére megfog érkezni hozzánk az első szállítmány a Jamo és a Kiss által közösen épített DVD-erősítő kombó, amely tartalmaz egy új fejlesztésű digitális rádióerősítőt és egy MPEG-4 kompatibilis DVD játszót. A készülék fog létezni szólóban is és 5.1-es Jamo hangfalszettel egyaránt. A DVD kombó ára 150.000- Ft alatti árkategóriában várható, és az Annex Rt üzleteiben lesz kapható. Kiváncsian várjuk mindnyájan! Azért ugye így már vonzóbb hogy nem egy noname cég válalta fel egy divX-es készülék piacra dobását?
Üdvözlettel mindenkinek Vályi Zoltán
Figyelgetve a többi topicot már 15ezer Ft-ért lehet kapni dzsunka DVD lejátszókat. Ha majd ebben a kategóriában lehet kapni mpeg4 kompatibilis kütyit én azonnal megveszem. Ahogy olvastam a 3.11, a felirat és a képarány problémákat megoldották már csak az árának kell leesnie. Nekem a Kiss teljesen noname márka inkább máshol néznék körül ha DVD lejátszót akarnék venni. De a Divx-re jó a gagyi is főleg ha olcsó.
DivX asztali DVD-n?
Tiszteletem az Uraknak-Hölgyeknek!
Én voltam, aki elindította ezt a fórumot annak idején ami a célja volt hogy szerettük volna felmérni az igényeket hogy van e igény DivX-es gépekre kis hazánkban (ny.európában nagyon sikeres a Kiss). Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat amelyeket eddig írtatok és írni fogtok (meglepetten tapasztaltam mennyien hozzászóltatok) !
Az összes Kiss-el kapcsolatos kérdésnek hamarosan a végére járhatunk együtt a valóságban is, nem csak virtuálisan (találgatunk ).
Nyár elejére megfog érkezni hozzánk az első szállítmány a Jamo és a Kiss által közösen épített DVD-erősítő kombó, amely tartalmaz egy új fejlesztésű digitális rádióerősítőt és egy MPEG-4 kompatibilis DVD játszót. A készülék fog létezni szólóban is és 5.1-es Jamo hangfalszettel egyaránt. A DVD kombó ára 150.000- Ft alatti árkategóriában várható, és az Annex Rt üzleteiben lesz kapható. Kiváncsian várjuk mindnyájan! Azért ugye így már vonzóbb hogy nem egy noname cég válalta fel egy divX-es készülék piacra dobását?
Üdvözlettel mindenkinek Vályi Zoltán
DivX asztali DVD-n?
Hello!
Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahol emberi nyelven le vannak írva az alapok arról amiről Ti itt nyomjátok.
AVI, DivX, Xvid, meg ilyenek.
Másik. Egy DVD írót szertnék venni a PC-mbe, amivel biztonsági másolatokat készíthetnék a saját DVD-imről, úgy hogy azokat megnézhessem az asztali DVD-men. Mit javasoltok. Erről is lehet valahol olvasni?
The sooner the better!
üdv: plebi
DivX asztali DVD-n?
Khmmm...
Divx 3.11
DivX asztali DVD-n?
AAAAAAAAAAA
Pedig ez jelent valamit:
"Support 32Kinds subtitle 8 Kinds languages"
http://www.mecotek.com/MCENG/mkx4000.asp
Francba. Lehet, hogy ki kellene probalni, beirni a firmware-t egy MP-101-be
Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |
DivX asztali DVD-n?
Leszedtem, az is Linux-alapu, de sajna nincs semmi readme hogy mire kepes az uj szoftverrel
Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |
DivX asztali DVD-n?
Csekk:
http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=809&oldal=1
Byez,
Krinyo
A feliratok kezeléséről kár, hogy nem írnak semmit
A Lőportár utcában lévő boltban megkérdeztem a feliratokat. Még nem kezel semmilyen feliratot, de várják a firmware frissítést. Talán júniusban kezdik el ott hivatalosan is árulni. Ez a lejátszó szerepel Mecotek MK-X4000 néven is, ahhoz már van valami frissítés, de nem tudom, hogy mit tud.
BeerCan
DivX asztali DVD-n?
Csekk:
Byez,
Krinyo
A feliratok kezeléséről kár, hogy nem írnak semmit
gordon314.fw.hu
DivX asztali DVD-n?
Csekk:
Byez,
Krinyo
És akkor veszünk egy másik asztali lejáccót is??
A tanácstalan.........
Cuccos: TV: Panasonic TX-29PS1P, Eladtam mindent. Újon töröm a fejem.... Pioneer A05
DivX asztali DVD-n?
DivX asztali DVD-n?
Itt van egy újabb:
DivX asztali DVD-n?
3.11 nem megy, a tobbit termeszetesen megnezem.
de mindenekelott jo lenne egy ujabb firmware-t beszerezni, 01.16-ai ami a gepben van, tuti van ujabb...
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
krinyo: aztán tesztelj 3.11est meg xvidet is! meg ac3mast digi kimeneten, meg feliratot, stb csak a biztonság kevéért irtam, tudom h nem felejtenéd ki egyiket sem
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok!
A Techosonic MP-101 megtalálható még Mecotek és Nready nevek alatt is.
www.mecotek.com/x4000.htm
www.nready.com/product_top.htm
Rengeteg okosság van angolul tudóknak a http://forums.divx.com fórumain asztali DivX-t lejátszó gépekről.
Van most kettő másik új is:
Bravo: www.vinc.com
és
DVD-V880 www.nichimen.de
Ezeken van DVI kimenet is.
Kezd beindulni a dolog! Kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből.
BeerCan
DivX asztali DVD-n?
Elso tapasztalat pozitiv: kezel hibrid lemezt -- amelyen vegyesen van jpg, mp3, mpeg, avi --, a kiss ezt nem szerette. jo a kepe es hangja, a dvd-rom csendesnek mondhato. Az ac3-as divx-szel tapasztaltam nemi gondot, ha elinditottam akadozott, ha beletekertem jo lett, de el volt csuszva egy kicsit a kep es a hang, valoszinuleg valami interleave problema.
Az avik kepe nyujthato-mozgathato fuggolegesen es vizszintesen, ugyhogy anamorf divx is lejatszhato vele, ezt sem tudja/tudta a kiss lejatszoja.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
krinyo: epekedve várjuk a teszteket
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DivX asztali DVD-n?
http://www.kiss-technology.com/support/DP-500_faq.asp
Itt pedig már azt is írják, hogy DivX 3.11-t támogató firmware-t terveznek idén júniusra.
BeerCan
DivX asztali DVD-n?
Egyebkent az hogy a szoftveres DivX kodek visszafele kompatibilis az semmit sem jelent ezeknel a lejatszoknal. Egy dolgot kell eszrevenni: ezek a lejatszok nem DivX-et es xvid-et tamogatnak, hanem MPEG-4-et.
Nem az MPEG-4 kompatbilis a DivX-szel es az xvid-del, hanem forditva. Nem varhato el a DivX 3.11 tamogatasa, ha a DivX kodek csak a 4.02 verzio ota MPEG-4 kompatibilis.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Megnezem. Kozben megneztem a KiSS DP-450 firmware frissiteset es nicsak mit talaltam:
"Firmware 2.6.5
Fixes:
- Fixed DivX subtitles
- Added display of subtitle type in additional info page for MPEG4 mode
- General bug fixes, better stability
Includes following fixes from firmware 2.6.4:
- New design - New graphics
- Added more menu languages
- Added Global Motion Compensation decoding (GMC)
- Improved DVD navigation
- Improved VCD/SVCD navigation
- DivX subtitle support (Please look at the FAQ)
- Fixed stability problem in firmware 2.6.3"
FAQ:
Q: How to use DivX subtitle?
A: Make sure that the filename is exactly the same for the subtitle file and the movie file. Fx. "my home movie.avi" and subtitle file: "my home movie.sub"
Q: Which DivX subtitle formats are supported?
A: Current we support MicroDVD, SubRIP, SubViewer, Sami, SubViewer 2 and formats which is similar to this.
No komment.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Kozben megtalaltam en is, kapok egy tesztpeldanyt. Krinyo
Sziasztok! Szia Krinyo!
A leírása szerint nem játszik le DivX 3.11-el készült avikat. Az jutott eszembe, hogy ha az avi file header-ét átírnánk DivX 4.12-re, akkor lejátsza-e? Elvileg a 4.12 lefelé kompatibilis. Krinyo, ezt kipróbálnád?
BeerCan
DivX asztali DVD-n?
Kozben megtalaltam en is, kapok egy tesztpeldanyt.
Krinyo