Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Vob-ot hogyan

Vendég

Vob-ot hogyan

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Csak egy sima dvd copy program mondjuk Primo DVD....Disc Copy

Vendég

Vob-ot hogyan

Sziasztok! Engem az érdekelne,hogy a már kiírt dvd filmeket (amiket az asztali is lejátszik) hogyan lehet a legegyszerűbben átmásolni egy másik lemezre,amelyeket szintén lejátszik az asztali.
Azért kérdezem mert ezeket a filmeket nekem is ugy írják és én eléggé kezdő vagyok a témában.Ha valaki tudna segíteni akkor küldjön egy e-mailt.Köszi előre is a segítséget.

Vendég

Vob-ot hogyan

Köszi! Folyamatban van az ügy.

Vendég

Vob-ot hogyan

Ha megvannak az ifo fájlok, ahogy a dvd-n volt, akkor elindítod a Smartrippert, ott stream processing, ott pedig csak azokat kijelölöd ki, ami neked kell (gondolom: kép, magyar hang + ha kell, akkor felirat). Ezután megnyomod a nagy START gombot és a célkönyvtárba elkészül az egész.

Lehet, hogy van valami erre készült progi, de ez is teljesen megfelel.

Vendég

Vob-ot hogyan

Biztos nagyon alap a kérdés, de azért felteszem: ma történt életem 1. dvd-rippje, csak a magyar szinkron kéne. Szóval lehet-e CSAK a szinkront lerippelni, és hol lehet "kicserélni" az angollal. Ja, Neodivx 9.2-vel dolgoztam. El?re is tank minden segít?nek!

Vendég

Vob-ot hogyan

http://www.printcorner.hu/dvdmaestro/dvdmaestro.htm

Itt meg még leírás is van hozzá.

Üdv.: Dordz

Vendég

Vob-ot hogyan

Slash-nek, és akinek kell a DVD Maestro:

http:/www.fukrulez.com

Regisztráld ge magad (ingyenes, pl. egy freemailos címmel - mail-be kuldik a jelszavat).

A downloads/authoring szekcióban megtalálod a crackelt 7 MB-os DVD Maestro-t. Tutin mukodik, kipróbáltam. Majdnem olyan jó, mint a Scenarist (ezt mondják a profik), csak épp sokkal egyszerubb használni. De nem tud animált menut, viszont minden más perfektul megy rajta (AC3 hangok, feliratok, nyomógombos menu, stb.). És a végeredmény egy abszolute korrekt DVD konyvtár meg egy *.img...

Pl. lehet vele zónásítani a DVD-t, tud Macrovisiont újra visszarakni, parental control, stb.

Más authoring programokkal (persze kivéve a Scenarist-et) nem lehet megcsinálni azt, hogy pl. kiválasztod, milyen nyelvvel kezdjen a film, és mellé azt, hogy melyik feliratsávval (pl. captions esetében), meg melyik melyik angle párosuljon melyik nyelvhez...

Azért még érdemes ugyaninnen letolteni a Cinemaster DVD playert is, amely segítségével authoring kozben real-time ben figyelheted a munkád gyumolcsét, ill. kipróbálhatod, hogy azt csinálja-e amit akarsz.

Sanyi

Vendég

Vob-ot hogyan

Milyen encoder-t használsz? Ha CCE-vel megy, nézd meg a luminance level és az intra dc prec. beállításokat a video résznél. "16-235" és "auto" állítással próbáld meg.

Vendég

Vob-ot hogyan

Hi all!
Lenne egy problémám,ifoedites.Ti vagytok az utolsó reményem.
Rengeteg beállítást kipróbáltam már, de a process végén mindíg azt írja ki:There's something wrong!The ifo endsector does not match the file size.
Sok felé jártam már, tudakozódom sokfelé, és pont egy ilyen egyszerű helyzetet nem tudok megoldani.
Segísetek légysza

Vendég

Vob-ot hogyan

Tudna nekem valaki segíteni?
Szeretnék csinálni egy DVD rippet SVCD-be, DVD2SVCD progit használtam, de a következő a problémám.
Megcsinálta végig kezdve a rippeléssel egésszen a cue/bin file-ig, csak az a bajom hogy a kép majdnem fekete.
Alig lehet látni valamit rajta, miért van ez?
Amúgy mielőtt elkezdtem megint megnéztem a prewiev módnál hogy hogy is nézhet ki a kép, és már akkor is ilyen fekete volt hogy szinte semmi nem lehet kivennni belőle.
Segítsetek lécci.
Köszi előre is.

Vendég

Vob-ot hogyan

Ja és minden progi letölthető hozzá, illetve eddig bármilyen extrém esetet sikerült megoldani.
No meg az asztali dvd-m mindet lejátszotta! Így összesen 1 rontott dvd-nél tartok
Igaz a rontott volt az első írt dvd-m.

Üdv.: Dordz

Vendég

Vob-ot hogyan

Én ifoedittel nyomom, és tökéletes. Igaz volt pár esetem, mikor nem minden asztali dvd játszotta le, de ez nem az ifoedit hibája volt, hanem az enyém és a Nero-é.

Üdv. Dordz

Vendég

Vob-ot hogyan

Hat regebben a neten talaltom ilyen progikat de mivel mar letoltottem az osszes lehetsegeset mostanaban mar nem kutatok utannak ugyhogy pillanatnyilag gozom sincsen hogy hol talalhatsz ilyeneket....bocsi.

Vendég

Vob-ot hogyan

Figyu, ilyen DVD készítő cuccot honnan lehet szedni? Pl a DVD Meastro-t????????? Légyszi válaszoljatok!!!!!!

Vendég

Vob-ot hogyan

Pal,sajnos menuben nem tudok neked segiteni mert nem hasznalok menut a Scenaristtal soha nem volt ra idom hogy megnezzem a lehetosegeket....ha menut akarok csinalni akkor csak is DVD Maestroval csinalom mert annal szuperebb program menu keszitesre nincsen.....Udv

Vendég

Vob-ot hogyan

Talán a legnagyobb arc TE vagy.

Authorizálj már egy 6 gigás filmet 4.7-es lemezre.

Ha már annyira megy.

Ukránokkal foglalkozzon a rendőrség.

Vendég

Vob-ot hogyan

1. A letömörített filmek nem feltétlenül szarok!

2. A gyári dvd-re ha 10 Gb lenne is, csak kb. 6perc férne tömörítés nélkül. Hang és minden egyéb szar nélkül.

3. Ebből adódik, hogy egy 2,5 órás film agyon van tömörítve!

4. Ezért ha konzekvensen (az eredeti anyaggal megegyező módon) tömörítesz, az eredetihez hasonló képminőséget kapsz, a hang természetesen változatlan marad!
Pl.: Gladiátor, Star Wars I, (mindkettő több mint 2.5 óra)két hanggal és feliratokkal 4,7 GB dvd-r en 72 cm-es sík képcsöves sony-n nézve ugyanolyan mint az eredeti.

5. Abban viszont igazad van, hogy az Ukrán, Bolgár kópiák szarok. Igaz van raja extra, és menü is.

6. És az is tény, hogy egy ilyen Star Wars I másolása összességében vagy 10 óra szarakodás, nem beszélve arról, hogy a végén a feliratcsúszás miatt még programot is kellett írni.

7. Ráadásként, egy filmet max. megnézel 5x. De átlagban 2x. Így ha kölcsönözted volna egy ezresedbe kerül, és nem foglalja a helyet a polcon. Másolva a szarakodáson kívül 1000 a dvd + 170 a tok + a nyomtatás. Ráadásul ami a winyón és a saját asztali lejátszódon tökéletes másnál esetleg ugrik, véglegesen megáll, vagy el sem indul. Tehát inkább kihívás a dolog mint ésszerű.

8. A nyers dvd-n is rajta van a jogdíj, tehát még ezzel is a mogulok pénztárcáját tömöd.

9. Ha mégis nekilátsz, előbb nézd meg a filmet, mert mire az íród kidobja a lemezt már az összes fejezetet ötször láttad részleteiben.

10. Akit + ez a téme nem érdekel, minek ír ide?

Üdv: Dordz

Vendég

Vob-ot hogyan

teszt

Vendég

Vob-ot hogyan

Sziasztok !
Scenarist 2.6-ban segitsen valaki létszi abban, hogy kell a menurendszerben megcsinalni azt ha mar megvannak a gombok es elindul a DVD a gombok kozotti valtogatast egy kerettel jelezze, hogy melyik gombon is vagyok! Az a bajom, hogy megvan menu minden tutin mukodik a vezerles csak nem tudom megoldani, hogy latszodjon melyik gombon vagyok eppen, tudjatok ha raallok egy gombra legyen korulotte keret, szinezodjon el stb... Mar tobb napja ezen szopok es nem jovok ra !

LAMER vagyok biztos, de nem ertem a logikajat, Ha viszont csak egy szinu kepet rakot a menunnek nincs rajta semmi akkor muxik a menurendszer es szepen inverzebe teszi, hogy melyik menun vagyok, akkor ez egy 24 bites BMP-s kepen miert nem latszik neha latszik valami kis szosz mosz de nem ertem, hogy kell !!!!

HELP valaki ....

Vendég

Vob-ot hogyan

Chessman, nem ertem miert gondolod hogy nekem meg van ez a progi....nem is hasznaltam meg....udv

Vendég

Vob-ot hogyan

Hali face
Eltudnád nekem a címemre küldeni DVD2one regisztrált verzióját.
köszi.
Chessman

Vendég

Vob-ot hogyan

Hat egy 7.3 gbos filmnel az a helyzet eloszor is nezd meg hogy hany db hangsav van benne.Szedd ki a feleslegeseket es nezd meg hogy ugy mennyi maradt a m2v vagyis a videofilebol meretileg....azt rempeg2vel kompresszalhatod de en 70%ala nem mennek kompresszalasban mert akkor mar eszrevehetoen romlik a minoseg.......ha tul nagy a film akkor veszel egy 9.4gbos ket oldals dvd-ret es arra irod ki.....
Akik irtak nekem a scenarist pro letoltesevel kapcsolatban azoknak sajnos nem tudok segiteni mert nem tudom honnan lehetne letolteni es eleg ritkan vagyok mostanaban net kozelben hogy fel tudjam tolteni valahova de azert akinek van adjon ide egy ftp-et es megprobalom hamarosan felrakni....minden mas kerdest szivesen fogadok de en mindenkinek azt ajanlom aki dvd keszitessel foglalkozik hogy az ifoedit programot felejtsetek el .Csak scenarist esetleg dvd maaestroval erdmes valamit is csinalni ezek komoly programok es az a feladatuk hogy dvd gyartsal vele....az ifoedittel nekem csak problemam volt kulonbozo lejatszok nem jatsszak le az altauk keszitett anyagot es scenaristtal ilyen problemam meg nem volt.Higgyetek el mukodik a dolog scenaristtal es nagyon konnyu aki elolvasta guideomat annak remelem tudtam segiteni ha esetleg erdekel meg valamit akkor itt a link megegysze.
http://www.lacza.com/scenarist%20guide.htm
En most egy uj dolgon dolgozom ami HD filmek magyarul 1920x1080i felbotasu filmek tomoritese a felbontas megtartasaval illete 1080p/24fps keszites viszont az angol szinkron cserelesevel magyarra.....ha valakit erdekel akkor irok rola bovebben...
Udv mindenkinek
Face

Vendég

Vob-ot hogyan

Tárgytalan, megoldódott.

Ha valaki hasonlót szeretne és nem tudja hogy kell:

IFOEDIT, Video_ts.ifo megnyit,
"Menu extras" gomb,
Destination Directory: ahol a lerippelt film van.
OK
VobId 1, 2 elől pipa kivesz,
Strip It és kész.
Így lehet leszedni a csúnya FBI warningot is

bye...

Vendég

Vob-ot hogyan

Hello!

Kéne egy kis help:

Szeretnék egy DVDt átírni, de úgy indul a lemez, hogy az elején lemegy egy westel és egy matáv reklám. (Aztán a menü, stb.)
Na ezeket nem annyira szeretném átrakni. A két reklám egy 57megás Video_ts.vob-ban van benne. Ha ezt simán letörlöm, a PowerDVD jól műxik, de a DVD2ONE már nem eszi meg.

Hogy tudnám leszedni a reklámokat? IFOEDIT? Eddig azzal próbáltam, de nem igazán tudom, hogy mit-hogy állítsak benne.

Vendég

Vob-ot hogyan

Egyszerűen. Használd a DVD2one prg-t.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”