Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio szoftverek
Audio szoftverek
Sziasztok
Tdnátok egy olyan sw-t ajánlani amely a jellemzően negy felbontásu flac-jaimat egyszerűen átkoncvertálja MP3-ba? A kocsi csak azt tudja lejátszani
Köszönöm
Zoli
meg persze ott van még az ingyenes foobar is
Audio szoftverek
Sziasztok
Tdnátok egy olyan sw-t ajánlani amely a jellemzően negy felbontásu flac-jaimat egyszerűen átkoncvertálja MP3-ba? A kocsi csak azt tudja lejátszani
Köszönöm
Zoli
dbpoweramp
link
Ezek után csak ott fogsz zenét hallgatni, mert annyira hentes lesz a sound.
- zoltankovacs
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 3
Audio szoftverek
Sziasztok
Köszönöm
Zoli
Electrocompaniet ECC-1; EC 4.8; AW2*120M; Heimdall Interconnect; Baldur hangfalkábel;
Martin Logan Clarity
Nordost Vishnu
Project Xpression-1; Benz Micro silver; Heed Questar;
Heed Canamp; Senheiser HD 470
Linn Majik DS
Martin Logan Clarity
Nordost Vishnu
Project Xpression-1; Benz Micro silver; Heed Questar;
Heed Canamp; Senheiser HD 470
Linn Majik DS
Audio szoftverek
a kodekek helyét kéne ellenőrizni hogy hova mutatnak ill. ott van e az a kodek (érdemes teljes útvonallal megadni mint pl.: "c:\Program Files (x86)\Burrrn\")
az ape-hoz a "MAC.exe" kell (kb. 150-200kb-os) most a legfrissebb a 4.10-es
Köszi Balázs, holnap meglesem.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Audio szoftverek
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Burrrn-nel szeretnék kiírni audio cd-t ape+cue ájlból, és valamiért az irodai gépemen nem akarja. Milyen beállításra kell odafigyelni a Burrrn-nél, hogy ki lehessen az ape-t is írni?
Köszi.
a kodekek helyét kéne ellenőrizni hogy hova mutatnak ill. ott van e az a kodek (érdemes teljes útvonallal megadni mint pl.: "c:\Program Files (x86)\Burrrn\")
az ape-hoz a "MAC.exe" kell (kb. 150-200kb-os) most a legfrissebb a 4.10-es
Audio szoftverek
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Burrrn-nel szeretnék kiírni audio cd-t ape+cue ájlból, és valamiért az irodai gépemen nem akarja. Milyen beállításra kell odafigyelni a Burrrn-nél, hogy ki lehessen az ape-t is írni?
Köszi.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Audio szoftverek
Megpróbáltam egy másik albumot is és működik.
Próbáltam egy olyan albumot aminek nincs cue file-ja és sikerült kiolvastatni vele.
a cue-t mindenféleképpen megcsinálja (ha nem hibás a fájl)
ezek szerint: siker
Audio szoftverek
Megpróbáltam egy másik albumot is és működik.
Próbáltam egy olyan albumot aminek nincs cue file-ja és sikerült kiolvastatni vele.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Audio szoftverek
ha így beveszi, ill. újra tudod kódolni az jó
ha nincs cue fájlod akkor ebbe a progiba tallózd be az első számot s válazd ki a create cue sheet -et, s ha van megfelelő infó a fájlba akkor az alapján megcsinálja a helyes (szünetes) cue-t
még annyi hogy érdemes lenne frissíteni 2.1.4 -esre a cuetools
és ha hasonló miatt újra kell kódolni akkor célszerű a image + cue
ezt jobban szeretik az író progik általában
és akkor így mostmár engedné írni?
Igen, ezt már engedi írni a Burrrn. De teszek még egy próbát egy másik albummal.
Audio szoftverek
Ezt műveltem
ha így beveszi, ill. újra tudod kódolni az jó
ha nincs cue fájlod akkor ebbe a progiba tallózd be az első számot s válazd ki a create cue sheet -et, s ha van megfelelő infó a fájlba akkor az alapján megcsinálja a helyes (szünetes) cue-t
még annyi hogy érdemes lenne frissíteni 2.1.4 -esre a cuetools
és ha hasonló miatt újra kell kódolni akkor célszerű a image + cue
ezt jobban szeretik az író progik általában
és akkor így mostmár engedné írni?
Audio szoftverek
Lenne egy kérdésem a cue file készítésével kapcsolatban.Ha egy albumhoz nincs log vagy cue file, csak a flac file-ok, akkor ahhoz is lehet utólag cue file-t készíteni? Ha igen, honnan tudja a program kiolvasni a megfelelő információt pl. a szünetek meghatározásához? Esetleg a track lista hordoz ilyen információt?
maga a flac formátum képes arra hogy tartalmazza önmagába is a szüneteket ... de ehez olyan progi is kell ami bele tudja táplálni na meg olyan ami kiolvassa
pl. erre is jó progi a cuetools, nagyon sok okosság van benne
amúgy nincs lehetőség kideríteni pusztán a fájlokból hogy mekkora lenne a szünet
ahoz vagy megfelelő log kell, vagy egy helyesen lementett cue, vagy pedig a lossless fájlba égetett információ
ha elküldöd a log tartalmát privibe akkor megnézem mit lehet vele kezdeni
Audio szoftverek
Lenne egy kérdésem a cue file készítésével kapcsolatban.Ha egy albumhoz nincs log vagy cue file, csak a flac file-ok, akkor ahhoz is lehet utólag cue file-t készíteni? Ha igen, honnan tudja a program kiolvasni a megfelelő információt pl. a szünetek meghatározásához? Esetleg a track lista hordoz ilyen információt?
Audio szoftverek
mivel az a cue elég buta, nincs benne semmi értékes információ, jó lenne tudni hogy a log fájlba (ha van) akkor mi van benne
ha abba sincs TOC információ akkor készíts egy új cue fájlt (imgburn/eszköz/cd cue fájl létrehozása)
ha nem boldogulsz vele akkor küld el mail-be az összes fájlt s megcsinálom
Log file van hozzá és van TOC információ is, dde ezzel most mit is kéne csinálnom?
Audio szoftverek
Közben ellenőriztem a 6. track nevét, de én nem látok eltérést. A file nevet át is másoltam a cue file-ba, de így se megy.
mivel az a cue elég buta, nincs benne semmi értékes információ, jó lenne tudni hogy a log fájlba (ha van) akkor mi van benne
ha abba sincs TOC információ akkor készíts egy új cue fájlt (imgburn/eszköz/cd cue fájl létrehozása)
ha nem boldogulsz vele akkor küld el mail-be az összes fájlt s megcsinálom
Audio szoftverek
Közben ellenőriztem a 6. track nevét, de én nem látok eltérést. A file nevet át is másoltam a cue file-ba, de így se megy.
Audio szoftverek
lerippeled a lemezt, (helyesen!)
aztán fogod a kiírt wav fájlt és a rippelt wav fájlt és összehasonlítod (EAC/tools/compare wavs)
ez kiírja ha van eltérés, az offset hiba nem számít!
Igen, közben észrevettem a kommentedben, azért is szerkeztettem a kommentemet.
Audio szoftverek
A lemezeket kölcsönadtam egyik barátomnak, hogy hallgassa meg a rendszerén, mert az enyém építés alatt van, és laptopon visszahallgatni nem meggyőző, de ha visszakapom mindenképpen leellenőriztetem. Az viszont még nem világos, hogy miként tudom visszaellenőrizni.
A címet pedig leellenőrzöm.
Köszönöm az eddigi segítséget, nagyon hasznos volt számomra.
lerippeled a lemezt, (helyesen!)
aztán fogod a kiírt wav fájlt és a rippelt wav fájlt és összehasonlítod (EAC/tools/compare wavs)
ez kiírja ha van eltérés, az offset hiba nem számít!
Audio szoftverek
a cue-be lévő 6. szám neve megegyezik azzal a fájlnévvel ami a vinyón van?
kötőjel között is van különbség!
de miért nem rippeled vissza azokat a lemezeket amiket "rosszul" írt meg?
A lemezeket kölcsönadtam egyik barátomnak, hogy hallgassa meg a rendszerén, mert az enyém építés alatt van, és laptopon visszahallgatni nem meggyőző, de ha visszakapom mindenképpen leellenőriztetem.
A címet pedig leellenőrzöm.
Köszönöm az eddigi segítséget, nagyon hasznos volt számomra.
Audio szoftverek
Köszönöm a választ mindketőtöknek!
Számomra fenyő megoldása szimpatikusabb. Megpróbáltam egy cue file-t átírni ami ment is, és felismerte a Burrrn, de próbáltam egy másikat is, amiben nem egyben file név alatt van a kiterjesztés megadva, hanem minden tracknél külön-külön, és ott viszont ezt a problémát írta ki.
a cue-be lévő 6. szám neve megegyezik azzal a fájlnévvel ami a vinyón van?
kötőjel között is van különbség!
de miért nem rippeled vissza azokat a lemezeket amiket "rosszul" írt meg?
Audio szoftverek
Természetesen mindegyik file nevet átírtam FLAC kiterjesztésre, de úgy is ugyanezt írta ki.
Audio szoftverek
Köszönöm a választ mindketőtöknek!
Számomra fenyő megoldása szimpatikusabb. Megpróbáltam egy cue file-t átírni ami ment is, és felismerte a Burrrn, de próbáltam egy másikat is, amiben nem egyben file név alatt van a kiterjesztés megadva, hanem minden tracknél külön-külön, és ott viszont ezt a problémát írta ki.
Audio szoftverek
Itt arra gondolsz, hogy azt a programot kell használnom visszakódolásra amivel bekódolták? Mert a cue file azt írja hogy eac, de az eac-ban én nem találtam olyan opciót ahol a cue file alapján ki tudom csomagolni a file-t.
a cue a rippelő progit írja ki
de amúgy az eac a gyári flac konvertert használja
szal fel kéne menni a flac honlapjára és leszedni, majd azzal dekódolni wav-ra
de amiket megírtál lemezeket rippeld vissza s ellenőriztesd le
a cue fájl az csak a fájlok "fizikai" pozícióját határozzák meg (a tagelésen kívül)
Én Burrrn -t használok. Flacból is tud audio cd-t írni, kezeli a cue-t is.
Ha a flac-hoz a cue file wav-hoz készült, akkor nyisd meg a cue-t
notepaddal és nevezd át a file kiterjesztését flac-ra.
A Burrrn-ben az írási sebességet állítsd 1-re.
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 88
Audio szoftverek
Én Burrrn -t használok. Flacból is tud audio cd-t írni, kezeli a cue-t is.
Ha a flac-hoz a cue file wav-hoz készült, akkor nyisd meg a cue-t
notepaddal és nevezd át a file kiterjesztését flac-ra.
A Burrrn-ben az írási sebességet állítsd 1-re.