Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DivX asztali DVD-n?
DivX asztali DVD-n?
szinte biztos1 ev mulva a divx is ugyanolyan hetkoznapi ficsor lesz mint ma az mp3
Azzal a különbséggel, hogy havonta lehet upgradelni a firmware-t a gyors codecváltások miatt.
És pont emiatt a márkásabb lejátszók nem is felelhetnek meg a követelményeknek, hiszen ezeknél nem általános az otthoni upgrade...
DivX asztali DVD-n?
szinte biztos1 ev mulva a divx is ugyanolyan hetkoznapi ficsor lesz mint ma az mp3
Azzal a különbséggel, hogy havonta lehet upgradelni a firmware-t a gyors codecváltások miatt.
DivX asztali DVD-n?
szinte biztos
1 ev mulva a divx is ugyanolyan hetkoznapi ficsor lesz mint ma az mp3
o v e r p o w e r e d
DivX asztali DVD-n?
Hali
Mit szóltok a JVC és a Philips lejátszók bejelentéséhez ??
Lehet, hogy lejjebb mennek majd az árak ??
DivX asztali DVD-n?
Hali Mindenkinek
Én csak azt nem értem, hogy a neten a DP-450 175$ a DP-500 pedig 250$,
akkor nálunk miért kerül a DP-450 80.000.- forintba ??
Ennyi vámot nem kell fizetni szerintem...
Tud-e valaki szomdszédos országbeli árakról, esetleg Németo-ban mennyibe kerül ??
Azert erdekelne hol kerul 175 dollarba a DP-450. Persze uj allapotban.
Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |
DivX asztali DVD-n?
Hali Mindenkinek
Tud-e valaki szomdszédos országbeli árakról, esetleg Németo-ban mennyibe kerül ??
Ezt a sort folytathatnánk. Miért kerül egy 1200USD-s óra nálunk 400ezer Ft-ba? Vagy miért kerül egy 4000USD-s LCD TV, 2 millióba? Csak. A kiskereseknek is élni kell valamiből. 20-30-40%-os árrés simán bejátszik.
DivX asztali DVD-n?
Hali Mindenkinek
DivX asztali DVD-n?
Magyarországon lehet boltban vásárolni Technosonic MP-101 lejátszót? A HWSW-n írták hogy a SOWAH hozná be az országba, de kiskerben még nem volt hozzá szerencsém. Tud valaki olyan üzlete, ahol kapható?
A Sowah mellett van az el-depo, ott kaphato. Kb. brutto 53-55e az ara.
Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |
DivX asztali DVD-n?
Magyarországon lehet boltban vásárolni Technosonic MP-101 lejátszót? A HWSW-n írták hogy a SOWAH hozná be az országba, de kiskerben még nem volt hozzá szerencsém. Tud valaki olyan üzlete, ahol kapható?
DivX asztali DVD-n?
Van nalam uj szoftverrel szerelt Technosonic MP-101: jatssza a divx 3-as kodeket (igaz eleg gyakran van framedrop, freeze, amikor megall par mp-re a kep) es ugy latom a divx-ac3 tamogatast is kijavitottak. Feliratot (srt) egyelore nem akar kezelni, majd meg probalkozom.
Eladasi ara kb. 53-55e ft brutto.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Kedves Érdeklődők!
Megvásárolták az első darabokat üzletünkben a DP-450-ből. Szép és jó minden, az igéretek szerint. Firmware frissités után tényleg mindent játszik. Egyedűl amit meg kell szokni kezelés szempontjából az a Linuxos mount-unmount drive kezelés. Magyarul a stop gombot meg kell nyomni (unmount) mielőtt kivesszük a lemezt. Ennyi ! Várunk szeretettel mindenkit !
VII. Bp. Dohány u. 1/C
XIII. Bp. Hegedűs Gy. u. 2.
VIII. Bp. József krt. 13.
BeerCan kérdésére: igen kezeli az ékezetes feliratokat.
DivX asztali DVD-n?
Tisztelt érdeklődők! Megérkezett hazánkba az első szállítmány Kiss DP-450-es DVD játszó. A hét vége felé már megtekínthető az Annex üzletekben.
Üdv
DivX asztali DVD-n?
80e megfelelo ar hazai garanciaval a 450-ert. Korrekt.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
A kérdésre sajnos még nem tudok válaszolni, de amint megjön kipróbálom és írok ide!
üdv
DivX asztali DVD-n?
A Jamo le tud játszani mindent amit a Kiss készülékek. Újra itt egy link, ahol leírják miket: http://www.jamo.com/media/press/release ... 95642+amit nem írnak: divX3.11, Xvid, Ogg
A Kiss DP-450 79.990- Ft , az 500-as ha van rá igény szintén tud jönni.
Annex üzletek a VII. Dohány u., XIII. Hegedűs Gy., és a VIII. József Krt.-on találhatók. A pontos címeket mindenki megtalálja a Házimozi magazinokban.
Kösz! Még egy kérdés:
A magyar ékezetes feliratokkal boldogul a Jamo?
Ha érkezik, megírod, hogy lehessen menni kipróbálni?
DivX asztali DVD-n?
A Jamo le tud játszani mindent amit a Kiss készülékek. Újra itt egy link, ahol leírják miket: http://www.jamo.com/media/press/release ... 0103095642
+amit nem írnak: divX3.11, Xvid, Ogg
A Kiss DP-450 79.990- Ft , az 500-as ha van rá igény szintén tud jönni.
Annex üzletek a VII. Dohány u., XIII. Hegedűs Gy., és a VIII. József Krt.-on találhatók. A pontos címeket mindenki megtalálja a Házimozi magazinokban.
DivX asztali DVD-n?
Üdvözlet mindenkinek !Lehet immáron tudni a Jamo készülék árát, 165.000-Ft-ba fog kerülni szólóban, az Annex üzletekben július elejétől kapható.
Van mégegy jó hír, ugyanekkor érkezik egy adag Kiss DP-450-es is. Lehet jönni próbálgatni júliustól.
Ha megérkezik a Jamo, meg tudod nézni, hogy pontosan mi is tud lejátszani?
Mennyi lesz kb. a Kiss DP-450 ára? DP-500 nem várható?
Csinálhatnál egy kis reklámot: hol is vannak az Annex boltjai?
Üdv: BeerCan
DivX asztali DVD-n?
Üdvözlet mindenkinek !
Lehet immáron tudni a Jamo készülék árát, 165.000-Ft-ba fog kerülni szólóban, az Annex üzletekben július elejétől kapható.
Van mégegy jó hír, ugyanekkor érkezik egy adag Kiss DP-450-es is. Lehet jönni próbálgatni júliustól.
DivX asztali DVD-n?
Erősítő=DVD-játszó ??Ezt írtam volna áttervezték a DVD játszót ?
Nem, a keszulek teljes funkcionalitasa megvaltozott, szerinted ez ugy megy, hogy csak beleteszek egy erositot meg FM-tunert oszt jo'van?
Kozosen fejlesztettek, a Jamo neve onmagaban szerintem meg nem garancia semmire, en csak erre reflektaltam.
Viszont van mar rola kep, bevallom, csinos darab.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Erősítő=DVD-játszó ??
Ezt írtam volna áttervezték a DVD játszót ?
DivX asztali DVD-n?
A Jamo áttervezte az erősítőt és jóval jobb hangú mint az eredeti DP-470 elmondásuk szerint, és ne felejtsük a Jamo a nevét adja a dologhoz ami egyfajta garancia a vásárlóknak.
Garancia az árra, másra nem hiszem. Biztosan hatalmas tapasztalatuk van a DVD-lejátszók piacán.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
A Jamo áttervezte az erősítőt és jóval jobb hangú mint az eredeti DP-470 elmondásuk szerint, és ne felejtsük a Jamo a nevét adja a dologhoz ami egyfajta garancia a vásárlóknak.
DivX asztali DVD-n?
Persze ha lesz a Jamo-bol egy tesztpeldany, szivesen megvizslatnam, foleg az uj firmware-rel.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Ez mind szep es jo (a jamo cucca lenyegeben a kiss DP-470) , de egy dologgal megint bajom van, az ARRAL. Miert lesz ilyen draga????
Eppen most csokkentett a KiSS arat.
Valaki eppen most irt nekem mailt egy dp-450 kapcsan, ausztriaban 290 euro volt a MM-ban, ez kb. 70e ft.
Szlovakiaban nemreg a DP-450 15000 korona volt, a DP-470 19390, ez kb 120e ft.
Egyebkent noname-nek semmikeppen sem neveznem. Igaz kicsi, de neves gyarto es korrekt tamogatast nyujt a lejatszohoz. Meglepoen korrektet.
Krinyo