Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DivX asztali DVD-n?
DivX asztali DVD-n?
Off Az ilyen okos kérdések türelmes megválaszolásáról jutott eszembe, hogy annak idején, amikor még a CD-ROM-ok is 2x-es sebességüek voltak, az egyik haverom hülyítette a népet azzal, hogy csak meg kell emelni a meghajtó motor feszültségét és máris pörög az 4x-es sebességgel.
Volt olyan ostoba ember, aki nekiállt kivitelezni!!! :smile19:
Szóval az való igaz, hogy a gyártók nem mindíg biznak rá minden lehetőséget a vevőkre, de azért "sz@rból nem fonsz ostort és ha fonsz is, akkor sem csattogtatsz vele".
gordon314.fw.hu
DivX asztali DVD-n?
Hi,
Hogyan lehet egy panasonic DVD lejátszón firmware-t frissíteni, hogy divx-et is lejátszon? Vagy ezen sem megoldható mint az LG-n?
Kott@
Gondolkoztam már rajta, hogy lehetne év végén szilveszterkor toplistát készíteni a legmókásabb kérdésekből.
A Divx lejátszási képesség hardware függő. Példának okáért egy dekóderkártya kell bele. Ebből adódóan egy ilyen dekóderrel nem rendelkező készüléket nem lehet szoftveresen rábírni arra, hogy megbírkózzon az mpeg4-el. Mint ahogy a mosógépet sem lehet szoftver frissítéssel rábírni, hogy rögzítse a TV2-őt. Ha a Panasonic gyárt majd olyan DVD lejátszót amelyben benne lesz az mpeg4 dekóderkártya akkor az is majd le fogja játszani a Divx filmeket és még firmware frissítés sem kell hozzá.
DivX asztali DVD-n?
Hi,
Hogyan lehet egy panasonic DVD lejátszón firmware-t frissíteni, hogy divx-et is lejátszon? Vagy ezen sem megoldható mint az LG-n?
Kott@
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok!
Krinyo után szabadon:
Új firmware jött az SBxxx sorozatú Technosonic MP-10x lejatszókhoz, gondolom nem csak a cseh OSD az újdonság benne.
Innen is letölthető!
Üdv:
nagyger
Rulez. SC004-hez nincs
Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok!
Krinyo után szabadon:
Új firmware jött az SBxxx sorozatú Technosonic MP-10x lejatszókhoz, gondolom nem csak a cseh OSD az újdonság benne.
Innen is letölthető!
Üdv:
nagyger
Technosonic MP-101 (firmware: sb004-252s) ; Creative Inspire 5.1 digital 5700
DivX asztali DVD-n?
Yamadat az Origami Systems forgalmaz, ha jol tudom, toluk kell kisker cimet kerni...
Yamada forgalmazó a Partners Hungary Kft is BP-en.
www.partners.hu
DivX asztali DVD-n?
Egy kollégám kérdezi, hogy lehet-e kapni olyan divx-et támogató dvd lejátszót, amiben dd/dts dekóder van.
Allitolag a Yamada 6000/6100-ban van DD dekoder, de hogy DTS-t tud-e... jo kerdes.
Krinyo
És hol lehet ilyet kapni és mennyiért?
Yamadat az Origami Systems forgalmaz, ha jol tudom, toluk kell kisker cimet kerni...
Kozben uj firmware jott az SCxxx sorozatu Technosonic MP-10x lejatszokhoz, gondolom nem csak a cseh OSD az ujdonsag benne.
Innen konnyen leszedheto.
Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |
DivX asztali DVD-n?
Egy kollégám kérdezi, hogy lehet-e kapni olyan divx-et támogató dvd lejátszót, amiben dd/dts dekóder van.
Allitolag a Yamada 6000/6100-ban van DD dekoder, de hogy DTS-t tud-e... jo kerdes.
Krinyo
És hol lehet ilyet kapni és mennyiért?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
DivX asztali DVD-n?
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Segitség!!b Hogy lehet LG házimozin frissiteni, hogy lejátsza a divx-es filmeket is. Honnan lehet letőlteni??
Köszi
Sehogyan. A DVD-dekoder chip nem kepes ezeknek az allomanyoknak a kezelesere.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
DivX asztali DVD-n?
Segitség!!b Hogy lehet LG házimozin frissiteni, hogy lejátsza a divx-es filmeket is. Honnan lehet letőlteni??
Köszi
DivX asztali DVD-n?
Újabb hírek, hamarosan itt az új generáció...
DivX asztali DVD-n?
DivX asztali DVD-n?
Igen, az Árkádban 29,9-ért láttam... Senki nem vett még?
Nem mondanam, hogy tul kedvezo velemenyeket olvastam rola nemet forumokon... van mit fejlodnie.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Igen, az Árkádban 29,9-ért láttam... Senki nem vett még?
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )
DivX asztali DVD-n?
Média Markt-ban LOOMAX X-50-es 39.900 Ft és többek között az van ráírva, hogy 3.11 kompatibilis, meg viszi az új firmware-el a subokat is. Amúgy többet nem tudok róla, de olcsónak tűnik.
Aszondjak "odaat" a forumban, hogy nem 39.9 ez a lejatszo, hanem 29.9... kicsit sokkoloan alacsony ar...
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
mi ez a LOOMAX?
télleg elég hülye egy név: brit területen a "loo" a retyó megfelelője - bár még mindig jobb, mint ha a Nagy Szar nevet adnák neki
DivX asztali DVD-n?
Ez is erdekes.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Jó hírem van! Megjött a EM85xx_MP101SB004_252S_20031107-es firmware!!!
Krinyo! Az firmware upgrade linkje publikus itt a fórumon?
Tolem kerdezed? Persze hogy az, de eppen tukrozom a HWSW-re is.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Én a szegedi Média Markt-ba vagyok bejáratos, de feltételezem hogy a többibe is fellelhető. Kb 1-2 napja hozhatták mert sűrűn járok és eddig nem volt.
A LooMax ról én sem hallottam eddig, valszeg nem túl nagy múltú márka. De van weboldaluk: www.loomax.com
Valaki vegyen egyet és próbálja ki.
Amúgy meg látom a jövőt (kb fél év): 20e Ft-ért lesz (random dzsunka) nevű DivX lejátszó.
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok,
Már akkor ide is beírom:
Média Markt-ban LOOMAX X-50-es 39.900 Ft és többek között az van ráírva, hogy 3.11 kompatibilis, meg viszi az új firmware-el a subokat is. Amúgy többet nem tudok róla, de olcsónak tűnik.
Ja meg Kiss DP-450 szintén MM, 70e Ft.
Hol? És mi ez a LOOMAX? Még soha nem hallottam róla...
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok,
Már akkor ide is beírom:
Ja meg Kiss DP-450 szintén MM, 70e Ft.
DivX asztali DVD-n?
Hi All!
Jó hírem van! Megjött a EM85xx_MP101SB004_252S_20031107-es firmware!!!
Firmware Change:
1. Add directory display support
2. Improve 3.11 performance
3. Subtitle bugs fixed
4. 576p and 720p 50Hz support
5. Enhance ff and fb for avi file
Csak zárójelben annak, aki még nem csinálta:
Procedure to upgrade the player firmware:
01. unzip the file.
02. burn the iso file into a disc (by Burn Image)
03. put the disc into the player.
04. turn off the power.
05. push the stop button (on the panel)
06. keep push the stop button and turn on the player.
07. hold about 2 sec. then, you can release the stop button.
08. if everything is alright, you will enter into the update application. (may need to wait for few seconds)
09. follow the step shown by the update application.
10. at the end, the player will eject the disc. Take away the disc.
11. you can restart the player.
Note: during the system update, the video output is NTSC composite/S-video.
Also, don't remove power during flash memory update.
Krinyo! Az firmware upgrade linkje publikus itt a fórumon?
Üdv:
nagyger
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok! Ma láttam KISS lejátszót a Media Marktban 99000.- ért. Van valakinek tapasztalata, hogy a mostanában divatos filmeket(pl. Bad Boys 2) is gond nélkül lejátssza-e? És hogy mire lehet a gyakorlatban is használni az Ethernet csatlakozót.Köszönöm.
MM-ban? Wow. Raadasul az 500-ast? Nem is rossz, bar ennyiert meg kicsit huzos.
Az ethernet csatlakozot arra tudod hasznalni, hogy osszekosd a gepeddel/otthoni halozatoddal es a gepedrol is le tudsz jatszani DivX/MPEG4 movie-kat, nem kell kiirni CD-re...
A legujabb firmware-rel nekem nincs gond a Divx 3.11 lejatszassal, legalabbis amit probaltam benne az ment, a Sigma meg sosem valaszol a mailre.
Krinyo
Persze, mert sc004-re már van 252-es firmware
sb004-re még csak 248 van.
Üdv:
nagyger