Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DivX asztali DVD-n?
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok! Ma láttam KISS lejátszót a Media Marktban 99000.- ért. Van valakinek tapasztalata, hogy a mostanában divatos filmeket(pl. Bad Boys 2) is gond nélkül lejátssza-e? És hogy mire lehet a gyakorlatban is használni az Ethernet csatlakozót.Köszönöm.
MM-ban? Wow. Raadasul az 500-ast? Nem is rossz, bar ennyiert meg kicsit huzos.
Az ethernet csatlakozot arra tudod hasznalni, hogy osszekosd a gepeddel/otthoni halozatoddal es a gepedrol is le tudsz jatszani DivX/MPEG4 movie-kat, nem kell kiirni CD-re...
A legujabb firmware-rel nekem nincs gond a Divx 3.11 lejatszassal, legalabbis amit probaltam benne az ment, a Sigma meg sosem valaszol a mailre.
Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |
DivX asztali DVD-n?
Van a készüléken optikai kimenet? Jahh és mennyire stabil a 3.11-es lejátszás (felirat nélkül)?
köszi!
Ok, optikai storno, azt már látom hogy van, viszont a 3-as DivX még mindig érdekelne...
100%-ig nem stabil, de szoftverrol szoftverre javul a helyzet. Az ujabb verzioval mar nagyon ritkan fordul elo, hogy megakad a kep.
Krinyo
Hello Krinyo!
Nekem az sb004 és 248-as firmware-rel iszonyatosan akad a 3-as divx. Egyszerűen nézhetetlen. Hiába írtam a firmware-t létrehozó Sigma Designs tech_support-jára, nem méltattak válaszra. Úgy egyébkiént meg a lejátszó techsupportja nagyon rossz. Nem is igazán tudom kihez lehet fordulni firmware ügyben? Kinek kell bug reportot adni??
Üdv:
nagyger
Technosonic MP-101 (firmware: sb004-252s) ; Creative Inspire 5.1 digital 5700
DivX asztali DVD-n?
Sziasztok! Ma láttam KISS lejátszót a Media Marktban 99000.- ért. Van valakinek tapasztalata, hogy a mostanában divatos filmeket(pl. Bad Boys 2) is gond nélkül lejátssza-e? És hogy mire lehet a gyakorlatban is használni az Ethernet csatlakozót.
Köszönöm.
Kép: Sony KV29FX66, Sony DVP-S735,Thomson VPH6520, Hang: Sony STR-DB870, Wharfedale Diamond 8.4, 8.1, Center, Powercube 12,
PC: Asus CUSL-2C, P-III 866,256 Mb, Elsa Gladiac GeF2 GTS, 125Gb, SB Live Platinum, Ricoh CDR/RW+ DVD player, 17"Nokia 447Xi.
DivX asztali DVD-n?
El tudom vele rontani a gépet, ha nem megfelelő firmware kerül fel? Vagy csak meg kell ismételni a firmware frissítést a megfelelő verziójúval? Mert akkor felteszem az sc004 252-est. (egyébként: mp06..., így kezdődik a sorozatszámom)
Hi, a firmware frissites mindig rizikos es igen, rossz verzioval torteno vagy befejezetlen frissitessel el lehet rontani a lejatszot, vegervenyesen is, kuka lesz belole. Ha meg mered lepni a frissitest, tedd meg, ha nem, akkor talan erdemes varni egy kicsit, hatha jon egy SB-s frissites is...
Az MP06... keves, de akkor gondolom egy oldalt nezunk.
Krinyo
Egyszerű akkor a történet. Várok, mint a jó gyerek
És köszönöm a segítséget! Lehet hogy egy kicsit bátrabb lettem volna estére és rendesen elrontottam volna a gépet, ha nem figyelmeztetsz!
Üdv:
nagyger
DivX asztali DVD-n?
El tudom vele rontani a gépet, ha nem megfelelő firmware kerül fel? Vagy csak meg kell ismételni a firmware frissítést a megfelelő verziójúval? Mert akkor felteszem az sc004 252-est. (egyébként: mp06..., így kezdődik a sorozatszámom)
Hi, a firmware frissites mindig rizikos es igen, rossz verzioval torteno vagy befejezetlen frissitessel el lehet rontani a lejatszot, vegervenyesen is, kuka lesz belole. Ha meg mered lepni a frissitest, tedd meg, ha nem, akkor talan erdemes varni egy kicsit, hatha jon egy SB-s frissites is...
Az MP06... keves, de akkor gondolom egy oldalt nezunk.
Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |
DivX asztali DVD-n?
Ja ez lemaradt: jóhírként csak, hogy úgy néz ki megrendelem a Creative Inspire 5.1 Digital 5700-ast, az jól fog passzolni a Technosonichoz, hiszen fogad spdif koaxos illetve optikai jelet is. Valaki ismeri már ezt a hangfalszettet?
Üdv:
nagyger
DivX asztali DVD-n?
Utananeztem, egy orosz oldalon talaltam olyan infot, hogy az SC004-es firmware barmilyen Sx004-es lejatszoban hasznalhato, kompatibilis az Sx004-es sorozatu MP-101, MP-101 + DVI, MP-102, MP-117 modellekkel.
Korabban en is sikeresen beirtam az SB004-es firmware-t az SC004-es lejatszoba, szal lehet ebben valami.
De azert ird meg a sorozatszamot...
Krinyo
Kedves Krinyo!
Az a helyzet, hogy van egy oldal, ahova beírva a sorozatszámot kidobja az annak megfelelő firmware-t, én onnan látom, ha a gépemnek megfelelő firmware frissítés kijön, de őszintén kicsit irigykedek, hogy az sc004 sorozatra már van 252-es frissítés is... Csak hát nem merem felülírni vele a mostani sb004 248-ast és reménykedek benne, hogy az oroszoknak igaza lesz...
Üdv:
nagyger
DivX asztali DVD-n?
Utananeztem, egy orosz oldalon talaltam olyan infot, hogy az SC004-es firmware barmilyen Sx004-es lejatszoban hasznalhato, kompatibilis az Sx004-es sorozatu MP-101, MP-101 + DVI, MP-102, MP-117 modellekkel.
Korabban en is sikeresen beirtam az SB004-es firmware-t az SC004-es lejatszoba, szal lehet ebben valami.
De azert ird meg a sorozatszamot...
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Kedves Krinyo!
Nekem SB004-es sorozatú MP101-esem van. Tudsz nekem segíteni abban, hogy az SB004 sorozatra is nyitsz letöltést a HWSW-en? Nekem jelenleg a EM85xx_MP101SB004_248S_20031014 firmware van fenn.
Köszönettel!
nagyger
Persze, csak kellene a pontos sorozatszam. MPxxxxx formaju, a hatso cimken van rajta.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Kedves Krinyo!
Nekem SB004-es sorozatú MP101-esem van. Tudsz nekem segíteni abban, hogy az SB004 sorozatra is nyitsz letöltést a HWSW-en? Nekem jelenleg a EM85xx_MP101SB004_248S_20031014 firmware van fenn.
Köszönettel!
nagyger
DivX asztali DVD-n?
A KISS-ről írták, hogy támogatja a feliratok megjelenítését. A TechnoSonic hogy áll ezzel? Mik úgy általában a tapasztalatok?
Talan ha egy kicsit visszaolvasol... nem kell tul sok hozzaszolast.
Krinyo
rendben van végigolvastam. Tulajdonképpen a kollégám jól jár ha most vesz meg a kütyüt, mivel mostanra kinőtte a gyerekbetegségeit.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
DivX asztali DVD-n?
A KISS-ről írták, hogy támogatja a feliratok megjelenítését. A TechnoSonic hogy áll ezzel? Mik úgy általában a tapasztalatok?
Talan ha egy kicsit visszaolvasol... nem kell tul sok hozzaszolast.
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Egy kicsit off-topic, de majd lefordultam a székről, amikor elolvastam. A Technosonic lejátszót forgalmazó cég hírdetése a legfrisebb DVD Est Extrában (45. oldal):
"Ha a HÁZIMOZI és HI-FI SHOW idején vásárol nálunk DVD-t vagy házimozit, kazettás rádiót kap ajándékba!"
BeerCan
DivX asztali DVD-n?
Mégsem tudok mindent. A KISS-ről írták, hogy támogatja a feliratok megjelenítését. A TechnoSonic hogy áll ezzel? Mik úgy általában a tapasztalatok?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
DivX asztali DVD-n?
A KISS lejátszókat az Annex forgalamzza.
Egy másik cég a Neten: www.mediavox.hu
Itt majdnem az összes KISS lejátszó fent van, árral együtt.
BeerCan
Köszönöm. Már mindent tudok-
DivX asztali DVD-n?
A KISS lejátszókat az Annex forgalamzza.
Egy másik cég a Neten: www.mediavox.hu
Itt majdnem az összes KISS lejátszó fent van, árral együtt.
BeerCan
DivX asztali DVD-n?
Esetleg telefonszám?
270-9264
DivX asztali DVD-n?
Végigfutottam a topicot és csak egy helyen találtam utalást, a hazai beszerezhetőségre. Ha valaki tudja hol lehet kapni hivatalosan és esetleg félhivatalosan az érdekelne. Az egyik kollégám nagyon ráizgult és én is látok abban fantáziát, hogy másodlagos készüléknek beszerezzek egyet csak kizárólag divx-nézésre.
el-depo, a 13. keruletben, loportar utca, a Sowah mellett.
Az ara kb. 54-55e ft brutto. Van MP-107-es is, ugyanezzel a belsovel, de "tükrös" kivitelű az eleje:
Egeszen jol nez ki, bar most nem tul sok latszik belole.
Krinyo
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
A kollégám kifejezetten a KISS termékekre kíváncsi, bár az ott ajánlott TechnoSonic (remélem jól írtam) álítólag ugyanazt tudja. KISS termékeket forgalmazza itt valaki? És mi az elérhetősége?
DivX asztali DVD-n?
Végigfutottam a topicot és csak egy helyen találtam utalást, a hazai beszerezhetőségre. Ha valaki tudja hol lehet kapni hivatalosan és esetleg félhivatalosan az érdekelne. Az egyik kollégám nagyon ráizgult és én is látok abban fantáziát, hogy másodlagos készüléknek beszerezzek egyet csak kizárólag divx-nézésre.
Az ara kb. 54-55e ft brutto. Van MP-107-es is, ugyanezzel a belsovel, de "tükrös" kivitelű az eleje:
Krinyo
Esetleg telefonszám?
DivX asztali DVD-n?
Engem ez utóbbi érdekelne. Mennyire hat ki a kompatibilitás a normál dvd lejátszási minőségre?
Semmivel sem rosszabb a kepe, mint az otthon talalhato ket masik lejatszoe. A Sigma chipje jo munkat vegez, de ez mar a KiSS-nel is igy volt...
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Hali *.* !
A Házimozi magazin novemberi számában van pár szó a KISS 6 "új" termékéről, valamint a Philips DVD737 -eséről.
Engem ez utóbbi érdekelne. Mennyire hat ki a kompatibilitás a normál dvd lejátszási minőségre?
Külföldi oldalakon egy árban emlegették a Panasonic S-75 -el. Tud valaki minőségi összehasonlítást erről a két készülékről mondani?
Előre is kösz.
RoboGó
DivX asztali DVD-n?
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
Krinyo
DivX asztali DVD-n?
DivX asztali DVD-n?
Van a készüléken optikai kimenet? Jahh és mennyire stabil a 3.11-es lejátszás (felirat nélkül)?
köszi!
Ok, optikai storno, azt már látom hogy van, viszont a 3-as DivX még mindig érdekelne...
100%-ig nem stabil, de szoftverrol szoftverre javul a helyzet. Az ujabb verzioval mar nagyon ritkan fordul elo, hogy megakad a kep.
Krinyo