Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
dvd készítés
dvd készítés
HD felbontású anyagot nem fogsz tudni lejátszani semmilyen formában a 696-on. A DVD max. 720x576-ot tud. HD-t vagy PC-n vagy Blu-ray/HD-DVD-n lehet lejátszani. Van 1-2 divx játékos ami viszi a HD-t de ezek ritkák és drágák.
Üdvözlettel: Lex
dvd készítés
Üdv Mindenkinek!
Van egy avi formátumú JVC Full HD anyagom (1920x1080) felbontásban.
Ezt kiírtam CD-re de a pio DV 696 nem tudja ezt a DivX et lejátszani.
Nem tud valaki egy Divx to DVD konvertert ami nem bántja a felbontását???
Mert a VSO Divx et használtam meg a DIKO-t meg a Convert xto DVD de mindegyik butította 720x576 felbontásra.
Hogy tudnám én ezt megoldani hogy otthon DVD-be berakva lejátszam???
Vagy az a baj hogy a sima DVD lejátszó nem tudja a nagyfelbontású anyagot lejátszani és HD DVD kellene???
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
dvd készítés
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, a gépemben van egy Aver Media TV kártya video bemenettel, így digizem be illetve írom meg dvd formátumban. A kártya progija mpeg4-be veszi fel, de mivel a kamerám mono, a kártya sztereo, így egyik oldal szól. Na most az a kérdés, miképpen lehetne monoba varázsolni a hangot?
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
dvd készítés
van pl avisplitter nevű progi, keress rá a gugliban... meg tán mpeg is van.. de azt a Nero vagy a Tmpgenc is el tudja vágni
ok köszi'
-
Vendég
dvd készítés
van pl avisplitter nevű progi, keress rá a gugliban...
meg tán mpeg is van.. de azt a Nero vagy a Tmpgenc is el tudja vágni
dvd készítés
2 gb-nel nagyobb fajlt szeretnék darabolni.valami könnyű és egyszerű hasznalatu progit tudtok ajanlani? köszi.
nade millen fájlt?? VOB, vagy mpeg?
van mpeg és avi is.
-
Vendég
dvd készítés
2 gb-nel nagyobb fajlt szeretnék darabolni.valami könnyű és egyszerű hasznalatu progit tudtok ajanlani? köszi.
nade millen fájlt?? VOB, vagy mpeg?
dvd készítés
2 gb-nel nagyobb fajlt szeretnék darabolni.valami könnyű és egyszerű hasznalatu progit tudtok ajanlani?
köszi.
dvd készítés
Párat probáltam,de semmi.
-
Vendég
dvd készítés
Üdv.Volna egy kis gondom.Adott egy USA-bol behozott DVD ami NTSC és 29 FPS-es film.Megvan a szinkron külön ami PAL filmhez jo.Mivel tudnám ugy lerippelni hogy PAL legyen és persze hang nélkül? Nem akarok AVI-t belöle,utolag akarom majd a szinkront alárakni.Tudna vki segiteni? Köszönöm
A legtöbb videoeditáló vagy DVD author program meg tudja csinálni a PAL konvertálást.. pl Ulead, vagy a Nero is.
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
dvd készítés
Üdv.Volna egy kis gondom.Adott egy USA-bol behozott DVD ami NTSC és 29 FPS-es film.Megvan a szinkron külön ami PAL filmhez jo.Mivel tudnám ugy lerippelni hogy PAL legyen és persze hang nélkül? Nem akarok AVI-t belöle,utolag akarom majd a szinkront alárakni.Tudna vki segiteni? Köszönöm
OFFTOPIC:
elég baró a nicked
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
dvd készítés
dvd készítés
Köszi Lex, megpróbálom így.
dvd készítés
Ha a kamera a kislemezre normál DVD formátumban vesz fel, akkor abból mpg kiterjesztésűre kell átrakni (szerintem az Ulead is meg tudja csinálni) vagy eleve az Uleadben beolvastatni a DVD-t. Több mpg állományból tudsz 1 DVD-t csinálni, amiben menüből tudod kiválasztani a jelenetet.
Én úgy szoktam a TV-ből felvett anyagokat feldolgozni, hogy először a lemezről sima "dos" copy-val összemásolom a VOB fileokat egy mpg állományba. Ezt az állományt az MPEG Video Wizard progival megvágom, majd a TMPEG Authorral a megvágott mpg állományokból DVD-t készítek és a Nero Expressel kiírom.
dvd készítés
Szekeresb!
Be kellene állítani a progiban, hogy ne tömörítse újra az anyagot. Nincs értelme 1,4 GB-ról nagyobbra konvertálni, mert nem lesz jobb a minőség csak több helyet foglal. A 4,7-esre több 1,4-es lemez is felfér. Ezt próbáld megoldani a progival.
O.K. Nem szeretném újratömöríteni, mindössze annyi a célom, hogy ne 5-20 perces felvételeim legyenek egy DVD-n, hanem mondjuk 1 órás. Ezt szeretném megoldani a progival. De melyikkel?
dvd készítés
Szekeresb!
Be kellene állítani a progiban, hogy ne tömörítse újra az anyagot. Nincs értelme 1,4 GB-ról nagyobbra konvertálni, mert nem lesz jobb a minőség csak több helyet foglal. A 4,7-esre több 1,4-es lemez is felfér. Ezt próbáld megoldani a progival.
dvd készítés
Dvd-re rögzítő videókamerával készítettünk néhány itthoni videót. Szeretném az 1,4 gigás lemezekről 4,7-esre, vagy ha lehet 8,5 GB-os dvd-kre átírni az anyagot. Tudnátok segíteni?Ulead VideoStudo 8.3-mal próbáltam, de iszonyatosan lassú, meg nem az eredeti hang lesz a lemezen, hanem valamilyen zenét rak hozzá.
Tessék, itt a tanulság DVD-re rögzítő videokamerát vásárlóknak.
kicsit is hozzá kell nyúlni, mindjárt ott a baj, és a kétszeresen tömörített "képminőségű" anyag.
no hifi, no cry...
dvd készítés
Dvd-re rögzítő videókamerával készítettünk néhány itthoni videót. Szeretném az 1,4 gigás lemezekről 4,7-esre, vagy ha lehet 8,5 GB-os dvd-kre átírni az anyagot. Tudnátok segíteni?
Ulead VideoStudo 8.3-mal próbáltam, de iszonyatosan lassú, meg nem az eredeti hang lesz a lemezen, hanem valamilyen zenét rak hozzá.
dvd készítés
Valaki mondja mar meg,mit csesztem el.... ?HD anyagot,anyagokat, szeretnek kiirni dvd-re.Ezek a fajolok mpeg illetve van koztuk avi fajl is.Miert nem jatsza le a lejatszom"??Hdmi kimenetes,minden rendben van beallitva.Valamiert nem ismeri fel.
Talan nem megfeleloen irtam ki?En erre gondolok,de akkor hogyan kell kiirnom,mert en csak sima adatkent masoltam fel.Valaki adjon otletet pleasee
Vegyél BluRay lejátszót!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
dvd készítés
DVD-n lévő HD anyagot nem fodja vinni a sima DVD lejátszó. Van néhány ami viszi a HD avi-t de tippre neked nem az van. HD-t csak PC-n.
dvd készítés
Valaki mondja mar meg,mit csesztem el.... ?
HD anyagot,anyagokat, szeretnek kiirni dvd-re.Ezek a fajolok mpeg illetve van koztuk avi fajl is.Miert nem jatsza le a lejatszom"??Hdmi kimenetes,minden rendben van beallitva.Valamiert nem ismeri fel.
Talan nem megfeleloen irtam ki?En erre gondolok,de akkor hogyan kell kiirnom,mert en csak sima adatkent masoltam fel.Valaki adjon otletet pleasee
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11183
- Kapcsolat:
dvd készítés
Kellene egy kis segitseg! Van ket filmem,mindketto iso file. Hogyan tudom kiirni mindkettot egy dual layer(8.5Gb) lemezre,es melyik programot ajanlatos hasznalni? THX!
DVD Decrypter
A dvd decrypter progim megvan,de egyszerre csak 1 iso fajlt tudok kijelolni vele.Talan valamit nem jol csinalok ahhoz hogy mindketto egyszerre menjen fel a lemezre?
koszi...
Az nem is fog menni. Az ISO fájlok komplett lemezképek, lefogják az egész korongot.
dvd készítés
Kellene egy kis segitseg! Van ket filmem,mindketto iso file. Hogyan tudom kiirni mindkettot egy dual layer(8.5Gb) lemezre,es melyik programot ajanlatos hasznalni? THX!
DVD Decrypter
A dvd decrypter progim megvan,de egyszerre csak 1 iso fajlt tudok kijelolni vele.Talan valamit nem jol csinalok ahhoz hogy mindketto egyszerre menjen fel a lemezre?
koszi...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11183
- Kapcsolat:
dvd készítés
DVD Decrypter
dvd készítés
Kellene egy kis segitseg! Van ket filmem,mindketto iso file. Hogyan tudom kiirni mindkettot egy dual layer(8.5Gb) lemezre,es melyik programot ajanlatos hasznalni?
THX!