Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD (és egyéb) filmek katalogizálása
olyan nincs, hogy:
filmek amikben:
csaj - full meztelen
csaj - félakt
csaj - áttetsző ruha
csaj - ruha
csaj - nagykabát
csak fiúk - autókkal
csak fiúk - űrhajókkal
csak fiúk - egyéb
system
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Ez igen! Én csak Excelt használok, de nagyon tetszik ez az ANT, ki fogom próbálni.
Köszi!
Érdemes kipróbálni az ANT-ot, mert tényleg nagyon gyorsan megy a feltöltése (kb. 1 perc=1 film), nem kell agyalni az Excel-tábla beosztásán, a legtöbb filmet automatikusan importálja, profi és testraszabható listákat nyomtat, html-export is van, ja és ingyenes a progi!
- Torzonborz
- Fórumlakó

wazze, ez tudományos!
És ez még nem is minden...
Nagyon jók ezek a statok, műfaj, ország és gyártási év szerintieket én is csinálok majd. Mondjuk a műfajok elég vegyesek a legtöbb esetben, ezért vagy eldöntöm, hogy egy filmnél melyik a legjellemzőbb, vagy egy filmet több műfajhoz is beszámítok. Szerintem az utóbbi jobb megoldás, csak a darabszám nem fog stimmelni.
Muszáj valamilyen rendszert bnelevinni, különben nem fog működni a statisztika... Én azt az egy műfajmegjelölést választottam az egyes filmeknél, amelyik szerintem a legjellemzőbb rá. Sokszor 3-4-et is megad az Xpress, és ebből választottam egyet. Pl. a Forrest Gumpra: romantikus, vígjáték, dráma, Oscar-díjas. Ebből meghagytam a vígjátékot.
De kellett változtatni a hangoknál és a feliratoknál is, itt általában csak azt hagytam bent az adatbázisban, ami számomra használható: magyar, angol, német.
- Endor (ex-Blasio)
- Lefelé a lejtőn

wazze, ez tudományos!
Ez igen!
Én csak Excelt használok, de nagyon tetszik ez az ANT, ki fogom próbálni.
Nagyon jók ezek a statok, műfaj, ország és gyártási év szerintieket én is csinálok majd. Mondjuk a műfajok elég vegyesek a legtöbb esetben, ezért vagy eldöntöm, hogy egy filmnél melyik a legjellemzőbb, vagy egy filmet több műfajhoz is beszámítok. Szerintem az utóbbi jobb megoldás, csak a darabszám nem fog stimmelni.
- Torzonborz
- Fórumlakó

Utolsó:
feliratok
- Torzonborz
- Fórumlakó

wazze, ez tudományos!
- Torzonborz
- Fórumlakó

Hang szerint
- Torzonborz
- Fórumlakó

Filmek játékidő szerint csoportosítva
- Torzonborz
- Fórumlakó

Évek szerint
- Torzonborz
- Fórumlakó

Filmek kategóriánként
- Torzonborz
- Fórumlakó

Országok szerint
- Torzonborz
- Fórumlakó

Filmek a vásárlás ideje szerint
- Torzonborz
- Fórumlakó

Most, hogy újra be kellett vinnem az ANT-ba egy félévnyi új beszerzést, megint eljátszadoztam kicsit a programmal.
Átneveztem a fileméret mezőt vételárra, és így a statisztika első oldalán megtalálható az adatbázisban lévő filmek ára összesen. (Persze itt is módosítani kellett a "total file size" megnevezést) Az a praktikus a dologban, hogy tetszőleges csoportra meg lehet tudni a csoportban lévő filmek árát. Ehhez csak ki kell jelöln a megfelelő filmeket, és a statisztikánál alul be kell állítani a "checked" opciót.
Így néz ki:
- Torzonborz
- Fórumlakó

...ha elveszne az adatbázisom, lehet, hogy többet az életben nem állok neki még egyszer...
Ezt írtam szeptemberben, most mégis majdnem úgy jártam, hogy kezdhettem előlről... Tévedésből kitöröltem az adatbázisomat, még szerencse, hogy találtam egy korábbi (fél éves) változatot a gmail-postafiókomban, így nem kellett nulláról kezdeni újra... Rendesen leizzadtam, mire megtaláltam.
De tanultam az esetből, aktualizálás után rögtön elmentettem három különböző helyre.
- silboy
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 5
Én is nekiáltam katalogizálni az Ant Movie-val,aránylag megy is a dolog,csak az a gond,hogy ha ABC szerint rendeztetem a filmeket,akkor ugye jól megkeveri a sorszámokat,ami jó lenne ha sorba maradna.Ez megoldható?
Van átsorszámozás az eszközök között. Kiválaszthatod mi alapján szeretnéd.
Köszi!Sikerült!
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
Én is nekiáltam katalogizálni az Ant Movie-val,aránylag megy is a dolog,csak az a gond,hogy ha ABC szerint rendeztetem a filmeket,akkor ugye jól megkeveri a sorszámokat,ami jó lenne ha sorba maradna.Ez megoldható?
Van átsorszámozás az eszközök között. Kiválaszthatod mi alapján szeretnéd.
Elkúrtuk
- silboy
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 5
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
- Torzonborz
- Fórumlakó

Letölthető innen!
- Torzonborz
- Fórumlakó

DVD katalógizálásra most /pillanat melyik progit tudnátok nekem ajánlani??Nem kell nagyon bonyolult. Jól nézzen ki,és egyszerű legyen.
Nem tudok újat mondani, az Ant Movie Catalogot ajánlom!
Gyorsan fel lehet tölteni az Xpressről, jól néz ki, és gyakorlatilag mindent tud, amire szükség lehet...
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

DVD katalógizálásra most /pillanat melyik progit tudnátok nekem ajánlani??
Nem kell nagyon bonyolult. Jól nézzen ki,és egyszerű legyen.
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
- Torzonborz
- Fórumlakó

Amit én letöltöttem ma, abban magyar oldalak közül csak a port.hu volt. Xpress-et leszedtem innnen, az jól megy. Amit linkeltél, abban nem találtam Netpiacosat, de végülis Xpress is jól megy, csak gondoltam legyen 2 magyar.
Általában elég szokott lenni az Xpress, nekem a 208 filmből összesen 7 van, aminek az adatait a Netpiacról szedtem le, a többi Xpresses.
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Alapból benne vannak ezek a scriptek. A netpiac sokszor bénázik, de az ant weblapjáról tölthető frissebb is. Itt
Köszönöm mszaby. Amit én letöltöttem ma, abban magyar oldalak közül csak a port.hu volt. Xpress-et leszedtem innnen, az jól megy. Amit linkeltél, abban nem találtam Netpiacosat, de végülis Xpress is jól megy, csak gondoltam legyen 2 magyar.
Meg aki kicsit ért a programozáshoz símán tudja módosítani.
Nem értek hozzá se kicsit, se alap szinten, se sehogy. Nem foglalkoztat a programozás.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Alapból benne vannak ezek a scriptek. A netpiac sokszor bénázik, de az ant weblapjáról tölthető frissebb is. Itt
Meg aki kicsit ért a programozáshoz símán tudja módosítani. (alap Delphi tudás elég hozzá)
Én is most írtam át az Xpresses scriptet kicsit a saját hangulatomra
Elkúrtuk