Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

dvd készítés

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Ezt próbálta valaki?? Nemtom letölteni, sztem túlterhelt a szerver. Nem is tudnám hazavinni, valaki megnézné Lécci, lécci , lécci

ratdvd

letöltés

Letöltöttem, de csak holnap tudom hazavinni.
Igazából filmek is kellenének hozzá, a szoftver önmagában nem sokat ér.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ezt próbálta valaki?? Nemtom letölteni, sztem túlterhelt a szerver. Nem is tudnám hazavinni, valaki megnézné
Lécci, lécci , lécci

ratdvd

letöltés

Dodó
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Dodó »

Sziasztok!

Remélem tudtok neke msegíteni. Egy házimozi filmet szertnék készíteni, és a kamerámat már összekötöttem a géppel. Az lenne a kérdésem hogy mivel lehetne vágni a filmet. Ezen a téren kezdő vagyok, szóval egy egyszerűbb progrram is megteszi. Ha tudtok inkább magyarul beszélőt ajánljatok.

Köszönöm: Dodó

multibit

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: multibit »

Sziasztok egy kis segítségre volna szükségem. Letöltöttem az Átok című filmet ami 83 rar kiterjesztésű könyvecskéből áll. Próbálkoztam az összefűzéssel, de valahogy nem jött össze. A decryptert ajánlották, nem tudom az jó-e? Ha valaki segítene megköszönném, mert a Nagy Sánor is így szét van darabolva azt is össze kéne raknom 
Előre is köszi 

Nincs senki a vidéken aki segítene?
HELP ME!!!!!!!!

Humorizálsz? Még nincs Április 1
Hallottál már a (Win)RAR programról? A Te fájljaid ugyanis szegmentált RAR-archivumok. Meg kell nyitni egy WinRAR-ral az első fájlt és ki kell bontani a tartalmát a vinyóra! Jó eséllyel kapsz egy kb. 4.7 GB-os ISO (esetleg IMG) fájlt eredményül (ha valamivel kisebb akkor se ijedj meg ). Na azzal etesd meg a DVD Decryptert (ISO write mode)!

bridzsit

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: bridzsit »

Sziasztok egy kis segítségre volna szükségem. Letöltöttem az Átok című filmet ami 83 rar kiterjesztésű könyvecskéből áll. Próbálkoztam az összefűzéssel, de valahogy nem jött össze. A decryptert ajánlották, nem tudom az jó-e? Ha valaki segítene megköszönném, mert a Nagy Sánor is így szét van darabolva azt is össze kéne raknom 
Előre is köszi

Nincs senki a vidéken aki segítene?
HELP ME!!!!!!!!

Vendég

dvd készítés

Előre is köszi

Vendég

dvd készítés

Sziasztok! 

Kellene egy kis segítség!

Nem először fordul elő, hogy egy másolt DVD-t kellene lemásolnom, a Nero az image készítésnél hibázik, a DVD Shrink meg azt mondja a lemezre, hogy "invalid DVD navigation structure", szóval nem tudom lemásolni!

Ahogy olvastam a hozzászólásokat úgy gondolom, hogy másfajta  pogival lett létrehozva a lemez, ami zavarja a Nerot, meg a DVD Shrinket is, nem?

Mi lehet a legegyszerűbb megoldás?
Másik DVD író pogit kellene használni? Melyiket?

köszönettel

Én a DVDDecryptert javasolom. Azzal leszeded az image-t és felírod egy másik lemezre. Ettől függetlenül Artynak igaza van: rosszul lett authorizálva és nem is biztos, hogy mindegyik lejátszó megbírkózik vele.

én a CLONE DVD-t progit tudom ajánlani.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Sziasztok! 

Nem először fordul elő, hogy egy másolt DVD-t kellene lemásolnom, a Nero az image készítésnél hibázik, a DVD Shrink meg azt mondja a lemezre, hogy "invalid DVD navigation structure", szóval nem tudom lemásolni!

Ahogy olvastam a hozzászólásokat úgy gondolom, hogy másfajta pogival lett létrehozva a lemez, ami zavarja a Nerot, meg a DVD Shrinket is, nem?

köszönettel

Én a DVDDecryptert javasolom. Azzal leszeded az image-t és felírod egy másik lemezre. Ettől függetlenül Artynak igaza van: rosszul lett authorizálva és nem is biztos, hogy mindegyik lejátszó megbírkózik vele.

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: arty »

demultiplexre én inkább VobEditet javasolnék, multiplexelni pedig CSAK az authoring alkalmazásban kellene ...

mivel feliratot ugy látom nem akartok, a DVDLabot ajánlanám, mint egyszerű alternatívát ... (elég a nem PRO változat is)

PUFI: azok a korongok rosszul vannak authorizálva, gondolom valami amatőr "kaloz" készitette őket ... szenvedhetsz is vele, szét lehetne kapni elemi sávokra, ujraauthorizálni, de nem tudom, hogy érdemes e ....

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Vendég

dvd készítés

Megpróbáltam és az.Azon gondolkodom,hogy a hang az sztereó lesz ugye?

N eizéjjé mááá!
Ha egyszer az volt eredetileg, akkor miért lenne más utána?
AMúgy sem sztereó, hanem 5.1 nek kell lennie.

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Megpróbáltam és az.
Azon gondolkodom,hogy a hang az sztereó lesz ugye?
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Szétszedtem.És most melyikkel kell összerakni?
Szimple multiplex esetleg?

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Köszi az infót,meg is próbálom.

Vendég

dvd készítés

szét kell szedni a képet meg a hangot
És te milyen progit használtál hozzá?

Szétszedni TMPGenc-et.

File-mpegtools-simple demultiplex- file kijelöl-majd start

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

szét kell szedni a képet meg a hangot
És te milyen progit használtál hozzá?

Vendég

dvd készítés

Segítséget szeretnék kérni.Letöltöttem Dolby Digital meg DTS trailerek a netről.
A kiterjesztése mindnek VOB.Csak az a problémám,hogy nem tudom felírni dvd-re.
Mit lehet ilyenkor tenni.Van 20-25 trailer.
Valamelyik proggal fel lehet írni?

Én már elkezdtem egy ilyet, a DD-vel egyszerűbb a dolog, szét kell szedni a képet meg a hangot, amikor külön-külön van akkor ujra összeilleszteni, így mpeg2 lesz, és ezt valamilyen author progival DVD formátumra elkészíted. A gond a DTS-el van, mert pl. azt az én gépem meg sem szólaltatja, és ha kettészelem, akkor is csak kép lesz, a hang meg eltűnik, ne lesz belőle file.
Ugyhogy itt nekem is jól jönne egy kis plusz...

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Segítséget szeretnék kérni.
Letöltöttem Dolby Digital meg DTS trailerek a netről.
A kiterjesztése mindnek VOB.Csak az a problémám,hogy nem tudom felírni dvd-re.
Mit lehet ilyenkor tenni.Van 20-25 trailer.
Valamelyik proggal fel lehet írni?

Vendég

dvd készítés

Sziasztok!

Ahogy olvastam a hozzászólásokat úgy gondolom, hogy másfajta pogival lett létrehozva a lemez, ami zavarja a Nerot, meg a DVD Shrinket is, nem?

köszönettel

Jet

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Jet »

sziasztok valaki megtudná mondani hogy az avi kiterjesztésű fájlokat mivel lehetne összefűzni . Sajna még kezdő vagyok. Köszönöm előre is.
Virtualdub: Nyisd meg az elso filet (File->Open video file...), majd a másodikat (File->Append AVI segment...), ezután beállitod -->video-->compression (Ha nem akarod újra konvertálni-->Direct stream copy-t állits !!!!), majd save as avi.
Erölködő: H/K AVR 635; DVD játékos: Denon 1920; Első hangfalak: Dali Concept 10

Vendég

dvd készítés

sziasztok valaki megtudná mondani hogy az avi kiterjesztésű fájlokat mivel lehetne összefűzni . Sajna még kezdő vagyok. Köszönöm előre is.
Tmpegenc- File fül- mpegtools-merge/cut

Vendég

dvd készítés

Vendég

dvd készítés

Helló barátok, nagyon kezdő vagyok még, kérlek segítsetek! 
4.7Gb-os irható DVD-re szeretnék megírni egy gyári DVD-t, csak nem tudom milyen programmal, vagy hogyan lehet a 8-9Gb-os gyári lemezek anyagát átalakítani 4.7-re.
Minden hozzászóló segítségét előre is köszönöm!!!

Tomi!!

DVDDecrypterrel leszededISO-ba a vinyora.
DVD2ONE letomoriti.
Neroval kiirod.

Hát alegtutibb
ShrinkDVD!!!

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: arty »

Van 19 db-ból álló vob-om, ami ingyenesen volt letölthető és képez egy teljes koncert felvételt is. A minőség kielégítő. H kiírjam DVD-re??
DVD Maestro, DVD Lab ...

a VOB okat elsőre szét kell kapnod elemi részekre (kép, hang felirat) majd ezeket lehet egyenként a fenti authoring programokba bedobálni, egymás utám tenni (drag and drop a timeline-re - szép magyar ) ...

a szétkapáshoz VOBEditet javallok

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Vendég

dvd készítés

Van 19 db-ból álló vob-om, ami ingyenesen volt letölthető és képez egy teljes koncert felvételt is. A minőség kielégítő. H kiírjam DVD-re??1. De lőtte szeretném összefűzni a vobokat. Aztán...
2. ...kreálni a megfelelő file-okat, h ha berakom a DVD-t a drive-ba, akkor az induljon el, h úgy mintha nem lenne menüje a DVD-nek de induljon el. Nem csak sz.gépre akarom elkészíteni, h meg tudom nyitni a PowerDVD-ben. Hanem mint igazi DVD, csak menü nélkül.
3. Szeretnék egy Nero-val kompatibilis image file-t készíteni neki (csak is ezután!), h csak a Nero-n keresztük keljen megnyitni image-ből és majdan mehet is az írás.

Ez sztem megvalósítható már, de hogyan? Szeretném megtanulni.
Nem értek hozzá, ez lenne az első ilyen DVD "készítés"-em.

Bocs, ha offtopic-ba írtam. Ezt láttam legmegfelelőbbnek. Újat meg nem ér meg ez a 3 pont, ugyanis egyszerűnek tűnik csak programok kellenek hozzá és felületes ismertető, h meg tudjam csinálni.

semmi?

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Fufuka »

Hello 
Milyen kiterjesztés a "hxxp" ?

vírus
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”