Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
dvd készítés
dvd készítés
Ezt próbálta valaki?? Nemtom letölteni, sztem túlterhelt a szerver. Nem is tudnám hazavinni, valaki megnézné Lécci, lécci , lécci
ratdvd
letöltés
Letöltöttem, de csak holnap tudom hazavinni.
Igazából filmek is kellenének hozzá, a szoftver önmagában nem sokat ér.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
dvd készítés
Ezt próbálta valaki?? Nemtom letölteni, sztem túlterhelt a szerver. Nem is tudnám hazavinni, valaki megnézné
Lécci, lécci , lécci
ratdvd
letöltés
dvd készítés
Sziasztok!
Remélem tudtok neke msegíteni. Egy házimozi filmet szertnék készíteni, és a kamerámat már összekötöttem a géppel. Az lenne a kérdésem hogy mivel lehetne vágni a filmet. Ezen a téren kezdő vagyok, szóval egy egyszerűbb progrram is megteszi. Ha tudtok inkább magyarul beszélőt ajánljatok.
Köszönöm: Dodó
dvd készítés
Sziasztok egy kis segítségre volna szükségem. Letöltöttem az Átok című filmet ami 83 rar kiterjesztésű könyvecskéből áll. Próbálkoztam az összefűzéssel, de valahogy nem jött össze. A decryptert ajánlották, nem tudom az jó-e? Ha valaki segítene megköszönném, mert a Nagy Sánor is így szét van darabolva azt is össze kéne raknom
Előre is köszi
Nincs senki a vidéken aki segítene?
HELP ME!!!!!!!!
Humorizálsz? Még nincs Április 1
Hallottál már a (Win)RAR programról? A Te fájljaid ugyanis szegmentált RAR-archivumok. Meg kell nyitni egy WinRAR-ral az első fájlt és ki kell bontani a tartalmát a vinyóra! Jó eséllyel kapsz egy kb. 4.7 GB-os ISO (esetleg IMG) fájlt eredményül (ha valamivel kisebb akkor se ijedj meg ). Na azzal etesd meg a DVD Decryptert (ISO write mode)!
dvd készítés
Sziasztok egy kis segítségre volna szükségem. Letöltöttem az Átok című filmet ami 83 rar kiterjesztésű könyvecskéből áll. Próbálkoztam az összefűzéssel, de valahogy nem jött össze. A decryptert ajánlották, nem tudom az jó-e? Ha valaki segítene megköszönném, mert a Nagy Sánor is így szét van darabolva azt is össze kéne raknom
Előre is köszi
Nincs senki a vidéken aki segítene?
HELP ME!!!!!!!!
dvd készítés
Előre is köszi
dvd készítés
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Nem először fordul elő, hogy egy másolt DVD-t kellene lemásolnom, a Nero az image készítésnél hibázik, a DVD Shrink meg azt mondja a lemezre, hogy "invalid DVD navigation structure", szóval nem tudom lemásolni!
Ahogy olvastam a hozzászólásokat úgy gondolom, hogy másfajta pogival lett létrehozva a lemez, ami zavarja a Nerot, meg a DVD Shrinket is, nem?
Mi lehet a legegyszerűbb megoldás?
Másik DVD író pogit kellene használni? Melyiket?
köszönettel
Én a DVDDecryptert javasolom. Azzal leszeded az image-t és felírod egy másik lemezre. Ettől függetlenül Artynak igaza van: rosszul lett authorizálva és nem is biztos, hogy mindegyik lejátszó megbírkózik vele.
én a CLONE DVD-t progit tudom ajánlani.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
dvd készítés
Sziasztok!
Nem először fordul elő, hogy egy másolt DVD-t kellene lemásolnom, a Nero az image készítésnél hibázik, a DVD Shrink meg azt mondja a lemezre, hogy "invalid DVD navigation structure", szóval nem tudom lemásolni!
Ahogy olvastam a hozzászólásokat úgy gondolom, hogy másfajta pogival lett létrehozva a lemez, ami zavarja a Nerot, meg a DVD Shrinket is, nem?
köszönettel
Én a DVDDecryptert javasolom. Azzal leszeded az image-t és felírod egy másik lemezre. Ettől függetlenül Artynak igaza van: rosszul lett authorizálva és nem is biztos, hogy mindegyik lejátszó megbírkózik vele.
dvd készítés
demultiplexre én inkább VobEditet javasolnék, multiplexelni pedig CSAK az authoring alkalmazásban kellene ...
mivel feliratot ugy látom nem akartok, a DVDLabot ajánlanám, mint egyszerű alternatívát ... (elég a nem PRO változat is)
PUFI: azok a korongok rosszul vannak authorizálva, gondolom valami amatőr "kaloz" készitette őket ... szenvedhetsz is vele, szét lehetne kapni elemi sávokra, ujraauthorizálni, de nem tudom, hogy érdemes e ....
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
dvd készítés
Megpróbáltam és az.Azon gondolkodom,hogy a hang az sztereó lesz ugye?
N eizéjjé mááá!
Ha egyszer az volt eredetileg, akkor miért lenne más utána?
AMúgy sem sztereó, hanem 5.1 nek kell lennie.
dvd készítés
Megpróbáltam és az.
Azon gondolkodom,hogy a hang az sztereó lesz ugye?
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
dvd készítés
Szétszedtem.És most melyikkel kell összerakni?
Szimple multiplex esetleg?
dvd készítés
Köszi az infót,meg is próbálom.
dvd készítés
szét kell szedni a képet meg a hangot
És te milyen progit használtál hozzá?
Szétszedni TMPGenc-et.
File-mpegtools-simple demultiplex- file kijelöl-majd start
dvd készítés
szét kell szedni a képet meg a hangot
És te milyen progit használtál hozzá?
dvd készítés
Segítséget szeretnék kérni.Letöltöttem Dolby Digital meg DTS trailerek a netről.
A kiterjesztése mindnek VOB.Csak az a problémám,hogy nem tudom felírni dvd-re.
Mit lehet ilyenkor tenni.Van 20-25 trailer.
Valamelyik proggal fel lehet írni?
Én már elkezdtem egy ilyet, a DD-vel egyszerűbb a dolog, szét kell szedni a képet meg a hangot, amikor külön-külön van akkor ujra összeilleszteni, így mpeg2 lesz, és ezt valamilyen author progival DVD formátumra elkészíted. A gond a DTS-el van, mert pl. azt az én gépem meg sem szólaltatja, és ha kettészelem, akkor is csak kép lesz, a hang meg eltűnik, ne lesz belőle file.
Ugyhogy itt nekem is jól jönne egy kis plusz...
dvd készítés
Segítséget szeretnék kérni.
Letöltöttem Dolby Digital meg DTS trailerek a netről.
A kiterjesztése mindnek VOB.Csak az a problémám,hogy nem tudom felírni dvd-re.
Mit lehet ilyenkor tenni.Van 20-25 trailer.
Valamelyik proggal fel lehet írni?
dvd készítés
Sziasztok!
köszönettel
dvd készítés
sziasztok valaki megtudná mondani hogy az avi kiterjesztésű fájlokat mivel lehetne összefűzni . Sajna még kezdő vagyok. Köszönöm előre is.
Virtualdub: Nyisd meg az elso filet (File->Open video file...), majd a másodikat (File->Append AVI segment...), ezután beállitod -->video-->compression (Ha nem akarod újra konvertálni-->Direct stream copy-t állits !!!!), majd save as avi.
Erölködő: H/K AVR 635; DVD játékos: Denon 1920; Első hangfalak: Dali Concept 10
dvd készítés
sziasztok valaki megtudná mondani hogy az avi kiterjesztésű fájlokat mivel lehetne összefűzni . Sajna még kezdő vagyok. Köszönöm előre is.
Tmpegenc- File fül- mpegtools-merge/cut
dvd készítés
dvd készítés
Helló barátok, nagyon kezdő vagyok még, kérlek segítsetek!
4.7Gb-os irható DVD-re szeretnék megírni egy gyári DVD-t, csak nem tudom milyen programmal, vagy hogyan lehet a 8-9Gb-os gyári lemezek anyagát átalakítani 4.7-re.
Minden hozzászóló segítségét előre is köszönöm!!!
Tomi!!
DVDDecrypterrel leszededISO-ba a vinyora.
DVD2ONE letomoriti.
Neroval kiirod.
Hát alegtutibb
ShrinkDVD!!!
dvd készítés
Van 19 db-ból álló vob-om, ami ingyenesen volt letölthető és képez egy teljes koncert felvételt is. A minőség kielégítő. H kiírjam DVD-re??
DVD Maestro, DVD Lab ...
a VOB okat elsőre szét kell kapnod elemi részekre (kép, hang felirat) majd ezeket lehet egyenként a fenti authoring programokba bedobálni, egymás utám tenni (drag and drop a timeline-re - szép magyar ) ...
a szétkapáshoz VOBEditet javallok
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
dvd készítés
Van 19 db-ból álló vob-om, ami ingyenesen volt letölthető és képez egy teljes koncert felvételt is. A minőség kielégítő. H kiírjam DVD-re??1. De lőtte szeretném összefűzni a vobokat. Aztán...
2. ...kreálni a megfelelő file-okat, h ha berakom a DVD-t a drive-ba, akkor az induljon el, h úgy mintha nem lenne menüje a DVD-nek de induljon el. Nem csak sz.gépre akarom elkészíteni, h meg tudom nyitni a PowerDVD-ben. Hanem mint igazi DVD, csak menü nélkül.
3. Szeretnék egy Nero-val kompatibilis image file-t készíteni neki (csak is ezután!), h csak a Nero-n keresztük keljen megnyitni image-ből és majdan mehet is az írás.
Ez sztem megvalósítható már, de hogyan? Szeretném megtanulni.
Nem értek hozzá, ez lenne az első ilyen DVD "készítés"-em.
Bocs, ha offtopic-ba írtam. Ezt láttam legmegfelelőbbnek. Újat meg nem ér meg ez a 3 pont, ugyanis egyszerűnek tűnik csak programok kellenek hozzá és felületes ismertető, h meg tudjam csinálni.
semmi?
dvd készítés
Hello
Milyen kiterjesztés a "hxxp" ?
vírus
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.