Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDShrink DVD-Maker
DVDShrink DVD-Maker
Csokispalacsinta mindenkinek!!!
1. OFF
2. OFF
LG irók: nézz be a nagy dvd writer topicba.
palacsinta jöhet
system
DVDShrink DVD-Maker
Csokispalacsinta mindenkinek!!!
Én még új vagyok itt és csak két kérdésem lenne:
1.nem tudom miért nem tok írni a dvdr,cdr,cdrw,dvdrw,dvdram írómmal,amit
most vettem karácsonykor(lg) és ráadásul másnál simán működik és a szervízbe asztmondták h semmi baja?Ja és valamikor ír vmikor nem mer kb 30 dvd-t írtam meg vele és +50et el--szott.nemértem.....
2.milyen codek kell asf formátumú metallica videóklipp lejátszásához akár mit használok nem működik kiírja h nem f...sza az audiokodekem!!! ????
Légyszi segítsen vki!!!!!!!!!!!!!!
DVDShrink DVD-Maker
Próbáltam a jobb gombos módszert. Be is jött a magyarázó szöveg, de a vágás nálam továbbra is csak fejezetenként megy, tetszőlegesen nem. Próbáltam a kis háromszöget mozgatni ill. a sárga csíkra kattintani jobb és bal gombbal is, de mindig a fejezetre áll.Te hogy csinálod, hogy tudsz "pontosan" vágni?
Én a 2.6.1.3 és a 2.7.5.1 verziókat próbáltam.
Rájöttem, hogy nálam is így van. Igazából nem próbáltam korábban, csak úgy tűnt első ránézésre.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
DVDShrink DVD-Maker
Rájöttem, hogy mégis lehet. A Clone DVD2 egy csomó dolgot tud, ami a jobb egérgombra jön csak elő. Most már tudok vele pontosan vágni is!
Próbáltam a jobb gombos módszert. Be is jött a magyarázó szöveg, de a vágás nálam továbbra is csak fejezetenként megy, tetszőlegesen nem. Próbáltam a kis háromszöget mozgatni ill. a sárga csíkra kattintani jobb és bal gombbal is, de mindig a fejezetre áll.
Te hogy csinálod, hogy tudsz "pontosan" vágni?
Én a 2.6.1.3 és a 2.7.5.1 verziókat próbáltam.
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround
DVDShrink DVD-Maker
Ezt én is kipróbálom.Milyen "új" funkciókat találtál még?
Jobb gombra egy csomó helyen magyarázatot ad. De a vágás a legfontosabb. Van súgója, érdemes először azt átnézni, nem túl terjedelmes és mindent ábrákkal magyaráz.
DVDShrink DVD-Maker
A Clone DVD2 egy csomó dolgot tud, ami a jobb egérgombra jön csak elő. Most már tudok vele pontosan vágni is!
Ezt én is kipróbálom.
Milyen "új" funkciókat találtál még?
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround
DVDShrink DVD-Maker
Kösz a választ.
OFF
A vágás csak fejezetenként működik?
(Esetleg kellene ennek is egy saját topic)
Hát igen, a Shrink ennyiből jobb, hogy ott időre (képkockára?) be tudod állítani a vágást. A Clone DVD 2 erre nem alkalmas.
Rájöttem, hogy mégis lehet. A Clone DVD2 egy csomó dolgot tud, ami a jobb egérgombra jön csak elő. Most már tudok vele pontosan vágni is!
DVDShrink DVD-Maker
Szia!
Nálam itt van:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\DVD Shrink
Ó, köszönöm, megtaláltam!
Úgy tűnik, kissé vaksi vagyok. A keresési listában az első helyre került akkor is és most is (próbából megint rákerestem), mégsem vettem észre...
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
DVDShrink DVD-Maker
Ha használjuk a DVD Shrink Deep Analysis funkcióját egy másolandó dvdnél, akkor ezt megjegyzi, és legközelebb már üzenetet ad, hogy nincs szükség erre.Azt szeretném megtudni, hogy hova menti el ezen információt a program.
(tudom, fájlok keresése, de már mindenféle fájlvégződést, fájlnevet próbáltam, mégem leltem rá)
Ha valaki megosztaná velem ezt a tudást...
Szia!
Nálam itt van:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\DVD Shrink
DVDShrink DVD-Maker
Ha használjuk a DVD Shrink Deep Analysis funkcióját egy másolandó dvdnél, akkor ezt megjegyzi, és legközelebb már üzenetet ad, hogy nincs szükség erre.
Azt szeretném megtudni, hogy hova menti el ezen információt a program.
(tudom, fájlok keresése, de már mindenféle fájlvégződést, fájlnevet próbáltam, mégem leltem rá)
Ha valaki megosztaná velem ezt a tudást...
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
DVDShrink DVD-Maker
Kösz a választ.
OFF
Hát igen, a Shrink ennyiből jobb, hogy ott időre (képkockára?) be tudod állítani a vágást. A Clone DVD 2 erre nem alkalmas.
DVDShrink DVD-Maker
Az egyik a kijelölt title-re vonatkozik (ez a bal szélen látszik), a másik az egész lemezösszeállításra. Én mindkettőnél be szoktam állítani. Ha csak 1 title van, akkor mindegy.
Kösz a választ.
OFF
DVDShrink DVD-Maker
OFFClone DVD-ben ahol a hangot, feliratot lehet beállítani, melyik ablakban kell elvégezni a "pipálásokat": a részletesebb jobb oldali szürkés vagy a kisebb bal oldali ablakban?
Az egyik a kijelölt title-re vonatkozik (ez a bal szélen látszik), a másik az egész lemezösszeállításra. Én mindkettőnél be szoktam állítani. Ha csak 1 title van, akkor mindegy.
DVDShrink DVD-Maker
Decrypterrel lemásoltam, majd a Clone DVD-vel sikerült a másolatot elkészíteni.
DVD5-öt állítottam be, leszedtem a hangot, feliratokat ami nem kell. HDD-re írtam ki. A mérete 4,3 GB körüli lett. Lemezre még nem írtam át, de WinDVD-vel visszanézve jónak tűnik.
Azért nem volt ilyen egyszerű a dolog. Elöször kb 2 perc alatt készített egy kb. 460 MB méretű anyagot. Na ez gyanús volt, hagytam az egészet és lemondtam róla, mondván biztos rossz a program. Aztán tegnap újra nekifutottam. Ugyan azokkal a beállításokkal ismét lefuttattam a CloneDVD-t. 15 perc után kész lett és működött az eredmény.
Bár lehet hogy elöször valami beállítási probléma lehetett (eddig nem használtam ezt a programot, nekem idő kell hozzá)
OFF
Clone DVD-ben ahol a hangot, feliratot lehet beállítani, melyik ablakban kell elvégezni a "pipálásokat": a részletesebb jobb oldali szürkés vagy a kisebb bal oldali ablakban?
Köszönöm a tippet, hogy ne ragadjak le egy programnál. Hasznos volt. (bár gondoltam, ha valami működik, akkor ne kísérletezzek mással... nos eddíg tartat)
DVDShrink DVD-Maker
Az említett programok (Clone DVD 2 vagy Nero Recode 2) használhatók másolásvédett lemezek esetén is?
Miután Decrypterrel áthúztad winyóra.
DVDShrink DVD-Maker
Ilyennel még nem találkoztam. Próbáld meg más programmal is: Clone DVD 2 vagy Nero Recode 2. Feldolgozás előtt én mindhárom programmal megnézem a tömörítési arányt. Egyébként milyen üzemmódban használod a Shrinket? Remélem Re-Authorban és nem Full Disc-ben. Ha csak a főfilm kell, akkor Re-Author!
Természetesen ReAuthor módban csak a filmet szeretném másolni.
Az említett programok (Clone DVD 2 vagy Nero Recode 2) használhatók másolásvédett lemezek esetén is?
DVDShrink DVD-Maker
Sajnos előfordul, hogy sérült a lemez. Van olyan, hogy asztalin nem veszed észre, de már másolni nem lehet.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
DVDShrink DVD-Maker
Shrink 3.2-t használva eddig nem volt problémám. A Die Hard 1-2-ről szeretnék biztonsági másolatot készíteni. El is készűl, de a mérete 3,6 GB körüli lesz mindegyiknek.A nem szükséges részeket eltávolítottam (menü, hang, felirat) ReAuthor módban, csak a filmet húztam át. A stáblistát is levágtam, hogy rövidebb legyen. Ilyenkor kb. 90% a tömörítési arány (Auto). Backup (analízis), majd a 3,6 GB méret.
Próbáltam lemezről és HDD-ről (Decrypter-rel leszedve) is elvégezni a műveletet, de az eredmény ugyanaz.
Próbáltam, hogy nem auto hanem custom a tömörítési beállítás, de semmi változás. Egyébként a kb. 90%-os állásnál kb 4100 MB méretet ír ki mellette és így van végig zöld sáv 4464MB (ha jól emlékszem ez az üres lemez mérete)
A művelt nem a megszokott sebességgel megy és a film vége felé jelentősen lelassúl.
A HDD-n kb. 13 GB szabad hely van, gondolom ennyi elég a program működéséhez.
Lehet, hogy ezzel a két lemezzel van valami? Eddig nem volt ilyen problémám.
Most mit tegyek?
Ilyennel még nem találkoztam. Próbáld meg más programmal is: Clone DVD 2 vagy Nero Recode 2. Feldolgozás előtt én mindhárom programmal megnézem a tömörítési arányt. Egyébként milyen üzemmódban használod a Shrinket? Remélem Re-Authorban és nem Full Disc-ben. Ha csak a főfilm kell, akkor Re-Author!
DVDShrink DVD-Maker
Shrink 3.2-t használva eddig nem volt problémám. A Die Hard 1-2-ről szeretnék biztonsági másolatot készíteni. El is készűl, de a mérete 3,6 GB körüli lesz mindegyiknek.
A nem szükséges részeket eltávolítottam (menü, hang, felirat) ReAuthor módban, csak a filmet húztam át. A stáblistát is levágtam, hogy rövidebb legyen. Ilyenkor kb. 90% a tömörítési arány (Auto). Backup (analízis), majd a 3,6 GB méret.
Próbáltam lemezről és HDD-ről (Decrypter-rel leszedve) is elvégezni a műveletet, de az eredmény ugyanaz.
Próbáltam, hogy nem auto hanem custom a tömörítési beállítás, de semmi változás. Egyébként a kb. 90%-os állásnál kb 4100 MB méretet ír ki mellette és így van végig zöld sáv 4464MB (ha jól emlékszem ez az üres lemez mérete)
A művelt nem a megszokott sebességgel megy és a film vége felé jelentősen lelassúl.
A HDD-n kb. 13 GB szabad hely van, gondolom ennyi elég a program működéséhez.
Lehet, hogy ezzel a két lemezzel van valami? Eddig nem volt ilyen problémám.
Most mit tegyek?
DVDShrink DVD-Maker
Boldog karácsonyt!Előjött 1 hiba ennél a Shrink programnál.Alig hogy elkezdi felmásolni a filmet(harlemi történet) kiír valami lemez struktúra hibát,és leállítja a folyamatot.Megpróbáltam a decrypter progival is,de ez meg a művelet végén áll le hasonló probléma miatt. Lehet hogy sérült a lemez?Asztali DVD játékos lejátsza a filmet.Vagy esetleg a másolásvédelem pofázott bele?A gépen fent van az Any DVD is.Valakinek van ezzel kapcsolatban infója?THX!!
szedd le az anydvd-t, simán bekavarhat más decrypter programok müködésébe ...
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
DVDShrink DVD-Maker
Ha kell tömöríteni, akkor a Quality Settings-ben mit érdemes használni (ha érdemes)? Az eredmény 32" 16:9 TV-n lesz visszanézve.
DVDShrink DVD-Maker
Boldog karácsonyt!Előjött 1 hiba ennél a Shrink programnál.Alig hogy elkezdi felmásolni a filmet(harlemi történet) kiír valami lemez struktúra hibát,és leállítja a folyamatot.Megpróbáltam a decrypter progival is,de ez meg a művelet végén áll le hasonló probléma miatt. Lehet hogy sérült a lemez?Asztali DVD játékos lejátsza a filmet.Vagy esetleg a másolásvédelem pofázott bele?A gépen fent van az Any DVD is.Valakinek van ezzel kapcsolatban infója?THX!!
DVDShrink DVD-Maker
Igazándiból azért szeretném kipróbálni a bs recordert,mert állítólag abban van olyan funkció,hogy komplett dvd másolás esetén ki tudok szedni pl extrákat oly módon,hogy a lemez struktúrája,a menü változatlan marad,csak nem lesz a"kapcsoló"aktív.Igaz ez?Egyáltalán van ilyen tudással rendelkező progi?Üdv!
Bsrecordert felejtsd már el!!!!!
Extrák kihagyása hülyeség, sok-sok lejátszó nem lesz hajlandó lejátszani, ha úgy csinálod. Nero sem szereti, ha a struktúrába bele van mászva.
Max. annyit tehetsz, hogy shrinkkel tömöríted, utána a MenuEdit progival tudod deaktiválni a gombot, ha pl. túl csúnyára tömöríted, vagy hangsávot elhagysz, és pl. Hun 5.1 nem lesz kiválaszható, hanem csak az Eng 5.1.
Az olyanokról azonnal mondj le, amire te szándékozol beújítani.
Megbánod.
DVDShrink DVD-Maker
Igazándiból azért szeretném kipróbálni a bs recordert,mert állítólag abban van olyan funkció,hogy komplett dvd másolás esetén ki tudok szedni pl extrákat oly módon,hogy a lemez struktúrája,a menü változatlan marad,csak nem lesz a"kapcsoló"aktív.Igaz ez?Egyáltalán van ilyen tudással rendelkező progi?Üdv!
DVDShrink DVD-Maker
Shrink 3.2-t használok. Backup! után (HDD-re) kb. 1700 KB/s a sebesség. Low priority mode kikapcsolva. A gép fő jellemzői: AMD XP2000+, 256 MB RAM. Így kb 50 perc egy film. Ez a sebesség elfogadható ettől a procitól?Backup során ha nem kell tömöríteni és a rippelt anyagot Full disc módban másolom, akkor is ennyit időzik. Ez normális? Mit vizsgál ilyenkor?
Ez nem csak processzor függő. Az én konfigurációm: 2600-os Inetl Pentium proci , 1 GB DDR RAM, egy régebbi Toshiba DVD-ROM és egy Pio 106-os író. A Toshiba max 2200-2300 KB/s, és ekkor a proci 50%-osan van kihasználva. A Pio kb 2900 KB/s, és vannak lemezek, ahol ez felmegy 5-6000 KB/s-ig (erre még nem jöttem rá, hogy ez mitől van), éa a proci itt sincs jobban kihasználva, sőt még annyira sincs, mint a Toshibánál.
Ezek az én tapasztalataim.