Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDShrink DVD-Maker
DVDShrink DVD-Maker
Shrink 3.2-t használok. Backup! után (HDD-re) kb. 1700 KB/s a sebesség. Low priority mode kikapcsolva. A gép fő jellemzői: AMD XP2000+, 256 MB RAM. Így kb 50 perc egy film. Ez a sebesség elfogadható ettől a procitól?
Backup során ha nem kell tömöríteni és a rippelt anyagot Full disc módban másolom, akkor is ennyit időzik. Ez normális? Mit vizsgál ilyenkor?
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround
DVDShrink DVD-Maker
Senki sem tud segíteni Bs recorder ügyben?
Felejtsd el. Használj DVD Shrinket, Clone DVD 2-t vagy Nero Recode 2-t. Esetleg a DVD2one-t is beszerezheted, időnként jól jön.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
DVDShrink DVD-Maker
Senki sem tud segíteni Bs recorder ügyben?
DVDShrink DVD-Maker
MPG fájlokat DVD-nek???? :taps: :kiraly: Most akkor hogy? !!
Nem DVD-nek, csak video-CD fájlként akartam DVD-re kiírni. Nem is ez a lényeg, hanem hogy nem működik a DVD-lejátszóm, és nem tudom, hogy miért. Tudsz segíteni?
Szerintem overburn ellenére le kellene játszania.
Bár így még nem jártam.
És most akkor mi nem működik?
A dvd lejátszó, vagy a cd-író? Overburntől az író tönkremehet, főleg ha gyenge minőségű lemezen próbáltad.
Ha garis, vidd vissza.
A gépen Cd- és DVD író van. Garancia is vonatkozik rá, viszont a gépen nem volt nero, hanem más programot adtak hozzá, így a garanciánál nem hivatkozhatom arra, hogy a nero overburn opciója miatt ment tönkre. Vagy szerinted ilyenkor mit szokás mondani? Sosem próbáltam még garanciális javítást kérni semmilyen gépre.
Vidd vissza, megmondod, hogy nem működik.
Ennyi.
DVDShrink DVD-Maker
Nem DVD-nek, csak video-CD fájlként akartam DVD-re kiírni. Nem is ez a lényeg, hanem hogy nem működik a DVD-lejátszóm, és nem tudom, hogy miért. Tudsz segíteni?
Bár így még nem jártam.
A dvd lejátszó, vagy a cd-író? Overburntől az író tönkremehet, főleg ha gyenge minőségű lemezen próbáltad.
Ha garis, vidd vissza.
A gépen Cd- és DVD író van. Garancia is vonatkozik rá, viszont a gépen nem volt nero, hanem más programot adtak hozzá, így a garanciánál nem hivatkozhatom arra, hogy a nero overburn opciója miatt ment tönkre. Vagy szerinted ilyenkor mit szokás mondani? Sosem próbáltam még garanciális javítást kérni semmilyen gépre.
DVDShrink DVD-Maker
Bár így még nem jártam.
Ha garis, vidd vissza.
DVDShrink DVD-Maker
MPG fájlokat DVD-nek???? :kiraly: Most akkor hogy? !!
DVDShrink DVD-Maker
MPG fájlokat DVD-nek???? :kiraly:
Most akkor hogy? !!
DVDShrink DVD-Maker
Sziasztok!
MPG fájlokat szerettem volna DVD-nek megírni, de valami miatt a NERO nem hagyta, így kipróbáltam az overburn opciót. Lehet, hogy nem kellett volna. Mert azt a bizonyos CD-t sem írta meg, ráadásul azóta a DVD-lejátszóm nem nyit meg egyetlen CD-t sem. Lehet, hogy tönkretettem a DVD-írómat? A nero honlapján nem tudom, kérjek-e segítséget, mert a nero-t nem pénzért vásároltam, mint a legtöbb jóravaló polgár.
Ha valaki tud erre megoldást, kérem, válaszoljon!
Köszi a segítséget!
(julia@bepatek.hu)
DVDShrink DVD-Maker
You What?
DVDShrink DVD-Maker
Jó estét mmindenkinek!Frissen regisztrált user vagyok.Tegnap vásároltunk egy Samsung DVD írót.Szeretnék biztonsági másolatokat készíteni az eredeti kópiákról. Szükségem lenne a Bs recorder programra.Ha valaki tud működő linket,ahonnan leszedhetném,esetleg más módon tud segíteni,jelentkezzen.
DVDShrink DVD-Maker
Pötty says:
--- hogy épp itt kívánkozott ki belőlem, ezért elnézést a topic-olvasóktól
*** a write-only mod olyan, aki nem olvas vissza egy topic-ot, amiben már megvolt a válasz a kérdésére, csak kérdez továbbra is...
--- de Pötty nem akar offenzív lenni, megértően mosolyogva továbbáll zöldellő rétek irányába... Pá, pajtások!
On Topic thing by Pötty:
---- Pötty is sokat használja a Shrink-et, elégedett vele
DVDShrink DVD-Maker
Pötty says:--- régen jó volt a DVDCenter fóruma, meg lehetett tudni dolgokat
*** manapság a sok write-only mod siránkozik és flood-olja az oldalakat
--- képtelenek gondolkodni, próbálkozni, utánajárni dolgoknak
Én sejtem mit akartál mondani, csak azt nem értem mit keres ez ebben a topicban???
DVDShrink DVD-Maker
Pötty says:--- régen jó volt a DVDCenter fóruma, meg lehetett tudni dolgokat
Leírnád ezt magyarul?
manapság a sok write-only mod siránkozik és flood-olja az oldalakat
Ebből a sorból például szinte semmit nem értek...
DVDShrink DVD-Maker
Pötty says:
--- régen jó volt a DVDCenter fóruma, meg lehetett tudni dolgokat
*** manapság a sok write-only mod siránkozik és flood-olja az oldalakat
DVDShrink DVD-Maker
Azt szokták javasolni írók terén: Plextor v. Pioneer. Az a párezer forint többlet szerintem megéri. Nekem Pio van és (kopp-kopp lekopogom) teljesen meg vagyok vele elégedve.
NEC 3500A DL
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
DVDShrink DVD-Maker
Help me!!!Nem tudja valaki, h hogy lehetne a Clone DVD2-t regisztráció nélkül is tovább használni??
A registry + fájlokba biszkálás nem ment....
Előre is kössz: Zsolti (hunteere@citromail.hu)
A PC naptár - óra visszaállítást nem próbáltad?
DVDShrink DVD-Maker
Help me!!!Nem tudja valaki, h hogy lehetne a Clone DVD2-t regisztráció nélkül is tovább használni??
Hello!
Nézz körül valami crack oldalon! pl:
A felugró pop-up-ok kicsit zavarók és nem árt valami spy... progi sem mert nem a legbiztonságosabb oldalak közé tartozik ez sem.
Remélem találsz vmi-t. Sok sikert!
DVDShrink DVD-Maker
Help me!!!
Nem tudja valaki, h hogy lehetne a Clone DVD2-t regisztráció nélkül is tovább használni??
DVDShrink DVD-Maker
Help me!!!
Nem tudja valaki, h hogy lehetne a Clone DVD2-t regisztráció nélkül is tovább használni??
DVDShrink DVD-Maker
Például úgy, hogy megveszed... :kiraly:
DVDShrink DVD-Maker
Help me!!!
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
DVDShrink DVD-Maker
Csakhogy megvédjem az LG írót.
Nekem LG GSA-4040B íróm van és minden írott lemezemet vissza tudom olvasni, kivéve a a Prnco lemezeket, de ott talán a lemez a selejt.
Viszont, azért kérdeztem tőled, hogy a Dimarson kezeli-e a DVD-R/RW és DVD+R/RW lemezeket (tehát ne azt nézd meg a doksiban, hogy DVD-Video, hanem azt, hogy DVD+/-R/RW !!!) a gyári dokumentációja szerint, mert az én régi Sonym is olvasta az írott lemezeket. Sőt a jobb minőségű TDK vagy Philips DVD+R lemezeket még mindig olvassa, de az ilyen gyengébb Arita lemezeket már nem tudta, illetve állandóan akadozott/kockásodott. Utána néztem és ez azért van, mert ez a lejátszó hivatalosan nem támogatja az írott lemezeket. Az csak szerencse volt, hogy a jobb minőségű lemezeket olvasta, de alapvetően nem erre fejlesztették ki őket, nem kell, hogy tudják. Miután lecseréltem egy Pioneer-re az asztali lejátszómat, ami már hivatalosan is támogatja az írott lemezeket, megszűnt minden problémám.
Egyébként ez az eset nem egyedi. Egyik ismerősömnek LG asztalija van és szintén LG írója. Még így sem teljesen kompatibilis a kettő. A rosszabb minőségű lemezekkel az sem boldogul.
Szóval, összegezve egy pár az előbbiekben elhangzott tanácsot én a következőket ellenőrizném:
1. Menj el a dvdrhelp.com-ra vagy a gyártó oldalára és ellenőrizd le, hogy kellene-e vinnie az írott lemezeket a lejátszódnak. Ha nem akkor lejátszócsere és megoldódnak a gondjaid.
2. Tényleg selejtesek ezek az Arita lemezek. Peched volt, vegyél másik lemezt.
3. Firssítsd a DVDShrinket! Ezt megteheted ezen az oldalon. Szerintem ezzel túl sok javulást nem érsz el.
4. Azt esetleg kipróbálhatnád, hogy a Shrinkkel csak az image file-t generálod le és mondjuk a Nero-val vagy az Alcohol-lal írod fel lemezre a lehető leglassabb sebességgel.
5. Az íród a ludas, de ezt nem igazán hiszem. Főleg azért nem, mert nekem is LG-m van és semmi gondom nem volt vele írás terén. Az már más kérdés, hogy az ajataja nehezen nyílik, de az írott lemezekkel nincs gondom.
6. Leállsz a DVD másolással és gyári lemezeket veszel.
DVDShrink DVD-Maker
Azt szokták javasolni írók terén: Plextor v. Pioneer. Az a párezer forint többlet szerintem megéri. Nekem Pio van és (kopp-kopp lekopogom) teljesen meg vagyok vele elégedve.
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo
DVDShrink DVD-Maker
-Shrink legújabb verzióját használd!-ARITA lemezek -->>>> KUKA!
-Dimarson... ->csere! .......
-LG író -> csere Piora!
Melyik a legújabb Shrink verzió??? Mi a baj a Aritával??? És miért nem jó a Dimarson? Amúgy miért olyan csodálatos a Nec vagy Pio irók??? :smile35: