Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

SB 5.1 dek. kulsö eszközrôl (FONTOS)

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

En nem mondtam 9ezer Ft os dolog az adott Live.
(bocs ha igy lehetett erteni)
Tehat en arra lennek kivincsi hogy a kartya SPDIF injere bekotok valami dig out-os dd5.1 eszkozt azt dekodolja e a kartya es kikuldi azt az analog kimenetein?

Mondja mar ezt meg valaki PLEASE!!

Vendég

És az nemcsak a full SB Live-on, illetve a Platinum-on van? Legalábbis a 9 nettós 5.1-es SB Live-ról ezt nem tudom elképzelni.

Vendég

SPDIF in csatlakozon.

Vendég

Ez egy ökörség, már bocsánat. Mivel viszed be az 5.1-es jelet???

Vendég

Kis segitség kellene.Van nekem egy SoundBlaster Live 5.1 sorozatu kártyám ami köztudottan kikódolja DD5.1 (AC3-at).
Nekem az lenne a kérdésem hogy a kártyát hogy tudnám ugy összehozni egy kulsö eszközzel (ez lehet pl asztali dvd lejátszó (digitális kimenettel mlyen (dd jön)) vagy dig. muholdvevô (szintén digital kimeneten (dd-vel)) ezeket szeretnem összekötni a kártyával hogy a kártya kulso eszkozrôl jövô (dolby 5.1(ac3-s)) hangot kikodólja és SB analóg kiminetein (front r+l/real r+l/center+sub) leadja. LEHETSéGES EZT MEGOLDANI -e?

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”