Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ingyenes videó szerkesztó programok

Billie Joe
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Billie Joe »

sziasztok!
movie maker nálam valamiért beszart és nem érhetőek el az áttűnések illetve az efektek. nem tudjátok honnan tudnám leszedni és újra fletenni?
blogom

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Mester »

Én csipázom a moviemaker-t, 640x480-ban változó bitrate-tel szerintem elég szépen dolgozik.
Ha mpg-et nem akar importálni, akkor ott valami kodek-hiba valószínű. Friss kodekmentes xp-n próbáld ki.

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Még egy kérdés: 
Mivel XP-m van, ezért a Windows Movie Maker persze helyből rendelkezésemre áll, de az az igazság, hogy még egyáltalán nem használtam. Használja valaki? Érdemes foglalkozni vele és belemélyedni, vagy hanyagolható?

A MovieMaker használható lenne, de ha jól emlékszem, csak WMV-t tud menteni, azt is siralmas minőségben. Bár szerintem Adobe Premier alatt nincs igazán jó szoftver. De hozzátartozik, hogy én vágóként dolgozom, úgyhogy nem vagyok hozzászokva a kistudású egyszerű programokhoz

De beolvasni tudnia kéne mpeg-et?

Mert nekem ezt a hibát írta ki beolvasáskor:

C:\tmp\film.mpg nem importálható. Az objektumfelületnek túl sok metódusa van események indításához

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

http://www.videohelp.com/tools 
Itt megtalálsz minden ilyen progit elvileg, konkrétumot programot ugyan most hirtelen nemtudok, de amikor kezdtem videókat kódolni és vágni, innen indultam neki, és végül mindent sikerült megcsinálni..

Köszi, megnézem

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Help, konvertálni szeretnék zsír minőségbe, Xvid-be.

Ali G ?

Az wmv volt.
Amúgy lehet hogy azt is kellene...
Thx fityusz, megpróba.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Ali G ?
system

fityusz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: fityusz »

Help, konvertálni szeretnék zsír minőségbe, Xvid-be.Pl. felveszem mpeg2-be tunerrel, és azt a valamit úgy kellene xvidbe, hogy megadom a méretét hogy mekkora legyen, de szép legyen a képminőség.
Eddig amikkel próbálkoztam, mindíg kockás lett az eredmény. Warezes minőséget kéne elérni.
Tehát miket kell beállítani kodekeken? ill. melyiket használjam, meg melyik programot.
Winmoviemaker szépen tömörít, de hát az wmv, asztalik még nem nagyon eszik meg.

Az Auto Gordian Knot 2.07b, pontosan azt tudja, amit szertnél. Azt persze tudni kell, hogy a túl nagy tömörítés, óhatatlanul minőségromlást okoz.
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van. És még kemény se legyek?

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Pl. felveszem mpeg2-be tunerrel, és azt a valamit úgy kellene xvidbe, hogy megadom a méretét hogy mekkora legyen, de szép legyen a képminőség.
Eddig amikkel próbálkoztam, mindíg kockás lett az eredmény. Warezes minőséget kéne elérni.
Tehát miket kell beállítani kodekeken? ill. melyiket használjam, meg melyik programot.
Winmoviemaker szépen tömörít, de hát az wmv, asztalik még nem nagyon eszik meg.

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Doki »

- a Canopus-rol mi a velemenyed?

Az a helyzet, hogy Media100 és FinalCut szoftvereket használok elsősorban, a Canopusnak ha jól tudom nincs is Mac-es változata, de egy barátom használja az Edius DVX-et és azt mondja, hogy a Premiernél sokkal jobb, gondolom a hardvertámogatás miatt is.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> )

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Tami »

.. én vágóként dolgozom, ..
- a Canopus-rol mi a velemenyed?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Még egy kérdés: 
Mivel XP-m van, ezért a Windows Movie Maker persze helyből rendelkezésemre áll, de az az igazság, hogy még egyáltalán nem használtam. Használja valaki? Érdemes foglalkozni vele és belemélyedni, vagy hanyagolható?

A MovieMaker használható lenne, de ha jól emlékszem, csak WMV-t tud menteni, azt is siralmas minőségben. Bár szerintem Adobe Premier alatt nincs igazán jó szoftver. De hozzátartozik, hogy én vágóként dolgozom, úgyhogy nem vagyok hozzászokva a kistudású egyszerű programokhoz
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> )

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Tud valaki egy olyan egyszerű programot, aminek nem kéne nagyon semmilyen kunsztot ismernie, csak lehessen több külön mpeg2 file-t egybefűzni 1 filmmé, és utána valami egyszerű menüt készíteni hozzá?
MPG2Cut. Vágni csak gopnál tud, menüt pedig DVD author programmal kell csinálni, amiből nem tudom van-e ingyenes.

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: tau »

http://www.videohelp.com/tools

Itt megtalálsz minden ilyen progit elvileg, konkrétumot programot ugyan most hirtelen nemtudok, de amikor kezdtem videókat kódolni és vágni, innen indultam neki, és végül mindent sikerült megcsinálni..

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

Még egy kérdés:

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hali!

Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a legálisan ingyenesen letölthető (és nem a crackelt) videószerkesztó programoknak a fellelhetőségüket, előnyeiket, hátrányaikat.

Rögtön itt az én konkrét kérdésem:

Tud valaki egy olyan egyszerű programot, aminek nem kéne nagyon semmilyen kunsztot ismernie, csak lehessen több külön mpeg2 file-t egybefűzni 1 filmmé, és utána valami egyszerű menüt készíteni hozzá?

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”