Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ingyenes videó szerkesztó programok
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
sziasztok!
movie maker nálam valamiért beszart és nem érhetőek el az áttűnések illetve az efektek. nem tudjátok honnan tudnám leszedni és újra fletenni?
blogom
Én csipázom a moviemaker-t, 640x480-ban változó bitrate-tel szerintem elég szépen dolgozik.
Ha mpg-et nem akar importálni, akkor ott valami kodek-hiba valószínű. Friss kodekmentes xp-n próbáld ki.
Még egy kérdés:
Mivel XP-m van, ezért a Windows Movie Maker persze helyből rendelkezésemre áll, de az az igazság, hogy még egyáltalán nem használtam. Használja valaki? Érdemes foglalkozni vele és belemélyedni, vagy hanyagolható?
A MovieMaker használható lenne, de ha jól emlékszem, csak WMV-t tud menteni, azt is siralmas minőségben. Bár szerintem Adobe Premier alatt nincs igazán jó szoftver. De hozzátartozik, hogy én vágóként dolgozom, úgyhogy nem vagyok hozzászokva a kistudású egyszerű programokhoz
De beolvasni tudnia kéne mpeg-et?
Mert nekem ezt a hibát írta ki beolvasáskor:
C:\tmp\film.mpg nem importálható. Az objektumfelületnek túl sok metódusa van események indításához
http://www.videohelp.com/tools
Itt megtalálsz minden ilyen progit elvileg, konkrétumot programot ugyan most hirtelen nemtudok, de amikor kezdtem videókat kódolni és vágni, innen indultam neki, és végül mindent sikerült megcsinálni..
Köszi, megnézem
Help, konvertálni szeretnék zsír minőségbe, Xvid-be.
Ali G ?
Az wmv volt.
Amúgy lehet hogy azt is kellene...
Thx fityusz, megpróba.
Ali G ?
system
Help, konvertálni szeretnék zsír minőségbe, Xvid-be.Pl. felveszem mpeg2-be tunerrel, és azt a valamit úgy kellene xvidbe, hogy megadom a méretét hogy mekkora legyen, de szép legyen a képminőség.
Eddig amikkel próbálkoztam, mindíg kockás lett az eredmény. Warezes minőséget kéne elérni.
Tehát miket kell beállítani kodekeken? ill. melyiket használjam, meg melyik programot.
Winmoviemaker szépen tömörít, de hát az wmv, asztalik még nem nagyon eszik meg.
Az Auto Gordian Knot 2.07b, pontosan azt tudja, amit szertnél. Azt persze tudni kell, hogy a túl nagy tömörítés, óhatatlanul minőségromlást okoz.
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van. És még kemény se legyek?
Pl. felveszem mpeg2-be tunerrel, és azt a valamit úgy kellene xvidbe, hogy megadom a méretét hogy mekkora legyen, de szép legyen a képminőség.
Eddig amikkel próbálkoztam, mindíg kockás lett az eredmény. Warezes minőséget kéne elérni.
Tehát miket kell beállítani kodekeken? ill. melyiket használjam, meg melyik programot.
Winmoviemaker szépen tömörít, de hát az wmv, asztalik még nem nagyon eszik meg.
- a Canopus-rol mi a velemenyed?
Az a helyzet, hogy Media100 és FinalCut szoftvereket használok elsősorban, a Canopusnak ha jól tudom nincs is Mac-es változata, de egy barátom használja az Edius DVX-et és azt mondja, hogy a Premiernél sokkal jobb, gondolom a hardvertámogatás miatt is.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> )
.. én vágóként dolgozom, ..
- a Canopus-rol mi a velemenyed?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Még egy kérdés:
Mivel XP-m van, ezért a Windows Movie Maker persze helyből rendelkezésemre áll, de az az igazság, hogy még egyáltalán nem használtam. Használja valaki? Érdemes foglalkozni vele és belemélyedni, vagy hanyagolható?
A MovieMaker használható lenne, de ha jól emlékszem, csak WMV-t tud menteni, azt is siralmas minőségben. Bár szerintem Adobe Premier alatt nincs igazán jó szoftver. De hozzátartozik, hogy én vágóként dolgozom, úgyhogy nem vagyok hozzászokva a kistudású egyszerű programokhoz
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="15" height="15" /> )
Tud valaki egy olyan egyszerű programot, aminek nem kéne nagyon semmilyen kunsztot ismernie, csak lehessen több külön mpeg2 file-t egybefűzni 1 filmmé, és utána valami egyszerű menüt készíteni hozzá?
MPG2Cut. Vágni csak gopnál tud, menüt pedig DVD author programmal kell csinálni, amiből nem tudom van-e ingyenes.
http://www.videohelp.com/tools
Itt megtalálsz minden ilyen progit elvileg, konkrétumot programot ugyan most hirtelen nemtudok, de amikor kezdtem videókat kódolni és vágni, innen indultam neki, és végül mindent sikerült megcsinálni..
Még egy kérdés:
Hali!
Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a legálisan ingyenesen letölthető (és nem a crackelt) videószerkesztó programoknak a fellelhetőségüket, előnyeiket, hátrányaikat.
Rögtön itt az én konkrét kérdésem:
Tud valaki egy olyan egyszerű programot, aminek nem kéne nagyon semmilyen kunsztot ismernie, csak lehessen több külön mpeg2 file-t egybefűzni 1 filmmé, és utána valami egyszerű menüt készíteni hozzá?