Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

katalogizálás

Vendég

katalogizálás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

DVD Library (www.download.com). A legjobb, amit eddig találtam. Mindenféle médiát nyilvántarthasz, nagyon látványosan, kategprizálva. Az új lemezek infóit letölti az internetről (beírod a cimet, aztán megkeresi, és letölti a film adatait rendezőtől színészeken át a filmhosszig mindent. Mint audio esetén a CDDB.)

A trial max. 25 db-ot enged felvinni adatbázisonként. Viszont egyrész annyi adatbázisod lehet, amennyit akarsz, másrészt nekem nem rikoltozott a 26. után sem... Harmadrészt nem drága (párezer forint), negyedrészt gondolom máshogy is megoldható a dolog...(nem néztem utána, de miért ne menne pont ez?)

Vendég

katalogizálás

A Where Is It 3 egy elég jó kategorizáló program, floppy lemezektől a CD-ROM, Audio CD-ig mindent tud, de őszintén szólva nem tudom, elbánik-e a DVD-vel, de nagyon valószínűnek tarom. Ráadásul gyakran frissítik, magyar nyelvű menűvel is lehet telepíteni, és plug-inokkal folyamatosan lehet bővíteni a képességeit. Szóval nekem ez vált be.

Vendég

katalogizálás

Tud vki egy jó dvd katalogizáló progit? A dvddewey lejárt verzió, a honlapjuk nem található.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”