Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD szinkron csere

Vendég

DVD szinkron csere

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hello!

Az a nagy Problemam, hogy Dvd szinkront szeretnek csrelni. Megvan a Film Dvd-n de csak Angolul, es en magyar szinkront szeretnek ra tenni. Melyik programmal lehet, es hol lehet talalni a magyar szinkront?
Nagyon Halas Lenek Ha Adanatok egy kis utbaigazitott.

Koszonom Elore is.
Roni

balinyo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

DVD szinkron csere

Hozzászólás Szerző: balinyo »

Üdv! 
Nézegettem a fórumot de igazából nem tudtam megoldani belőle a problémám, úgyhogy hozzátok fordulnék.
Van egy DVD filmem pl:Kaptár amiről le szeretném szedni az 5.1-es magyar hangot és ezt a hangot minőségromlás nélkül kiirni egy másik DVD-re amin szintén a kaptár van viszont csak angol hangal, szóval csak a magyar 5.1-es hangot akarom pluszba ráirni a 2. kaptár dvd-re.Azt ne kérdezzétek, hogy miért nem jó nekem ha szimplán lemásolom az 1. DVD-t...
Nah szóval összefoglalva, magyar hangot akarok leszedni DVD-ről és azt egy másik DVD-hez hozzáfűzni.

Jah és boccs, hogy ilyen érthetetlenül és össze-vissza irok... késő van

Én a DVD-Lab Pro-t ajánlom, mint profi dvd authoring programot, de nem túl triviális a megoldás. Először is demux-olni kell mindkét dvd-t (szétszedni a vob file-okat video és hangsávokra). Ezt megcsinálja a DVD-Lab Pro, ha megnyitod az első vob filet, és join+demultiplex opciót választod. Ezt követően a dvd szerkesztés ablakban a video-file-t behúzod a video ablakba, a hangsávokat az audio ablakokba. A feliratok eléggé megbonyolítják az életed, az eredeti feliratok leszedéséhez Subrip-et ajánlom. Továbbá ha a fejezeteket is meg akarod tartani, akkor a ChapterXtractor-ral ki kell szedni az eredeti filmből a chapter-pointokat (tudja ezt a DVDDecrypter is mellesleg IFO módban). Ha minden egyben van, akkor újra kell építeni a DVD lemezt. Ha nagyobb, mint a cél lemez, akkor még valamivel a videot be kell tömöríteni.

Mellesleg ajánlom a http://free.x3.hu/macsman/ oldalt, szerintem meg találod rajta a magoldást, amire szükséged van. Mindenesetre összefoglalva, ez nem olyan egyszerű dolog, mint aminek az ember gondolná, pár napot el lehet vele játszogatni, mire sikerül.

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

DVD szinkron csere

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Nem vagyok egy nagy tudor ebben a témában, de egy 5letem azért van. A Computer Panoráma mostani (októberi) számában a 114 oldalon ír arról, hogy kell gyakorlatilag egy DVD-t betörmöríteni 1 vagy 2 CD-re. Lényeg az, hogy a folyamat során külön kezelendő a kép és a hang, szerintem itt kell keresni számodra a megoldást.

Röviden: kell egy friss (pl. 0.35.0) Gordian Knot keretprogram. Nem tudom pontosan, de lehet hogy eleve engedi "rippelni" (azaz a DVD-ről a vinyóra kiírni ) csak a hangot, és akkor már nyert ügyed van. Ha nem, akkor rippeled a komplett DVD-t, persze válaszd ki, hogy semmi extra nem kell (felirat, meg külföldi hangok), csak a filmanyag és a magyar hangsáv. Ha ez megvan, akkor a Gordian Knot-ban behívod a DGIndex alkalmazást => F2-t nyomsz, és kiválasztot az imént berippelt összes MPEG file-t (.VOB kiterjesztésűek asszem). Az audio menüben válaszd ki az "Demux All Tracks" opciót, hogy ne birizgálja a hanganyagot. Ezután toljál egy F4-et, és adj egy nevet ennek a "project"-nek. Eredményül egy .d2v kiterjesztésű indexfile-t kapsz (ez nem érdekel téged. mert ezen a filmanyag van), valamint (hála a DGIndex-nek) külön fileban megkapod (az eredeti hanforrástól függően) az AC3 vagy MPA formátumú hangsávot.

Ha ezzel megvagy, akkor ugyanezzel a módszerrel a Gordian Knottal "kiszeded" az angol nyelvű a DVD-dről a képanyagot, és összeoperálod az előbb kinyert magyar hang file-oddal. Kb. ennyi lenne.

Gordian Knotot leszedhetsz innen vagy innen.

Üdv
BF
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

scrag
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

DVD szinkron csere

Hozzászólás Szerző: scrag »

Üdv!

Nézegettem a fórumot de igazából nem tudtam megoldani belőle a problémám, úgyhogy hozzátok fordulnék.
Van egy DVD filmem pl:Kaptár amiről le szeretném szedni az 5.1-es magyar hangot és ezt a hangot minőségromlás nélkül kiirni egy másik DVD-re amin szintén a kaptár van viszont csak angol hangal, szóval csak a magyar 5.1-es hangot akarom pluszba ráirni a 2. kaptár dvd-re.Azt ne kérdezzétek, hogy miért nem jó nekem ha szimplán lemásolom az 1. DVD-t...
Nah szóval összefoglalva, magyar hangot akarok leszedni DVD-ről és azt egy másik DVD-hez hozzáfűzni.

Jah és boccs, hogy ilyen érthetetlenül és össze-vissza irok... késő van

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”